Assassin´s Creed 3

Bestämt mig för att köpa assassin´s creed 3 eftersom jag älskar reklamen på tvn om den. Går runt och sjunger på låten som spelas på reklamen. Kalla mig knäpp men jag måste bara ha spelet nu! Aldrig lagt pengar på något spel så nån gång måste ju bli den första.

Mina sötnosar!

Idag kommer Victor och Moos!! Hur lycklig som helst att träffa dom, var så längesen och saknar dom sjukt mycket. Kommer bli en grym onsdag!
(gammalt foto på Moos<3)

Pigg å glad

På ett riktigt flum humör ikväll och har bråkat med mina bröder hur mycket som helst men nu sitter jag och tar det lugnt en stund i willes rum och grejar me hans mobil. Mamma drog iväg till jobbet och Elin till en kompis så då blev man kvar hemma hos odjuren. 
Imorgon kommer iallafall mina älskade sötnosar, victor och moos! Jävligt taggad för en rolig natt med gamla vänner!<3

Bror<3

Idag åkte man in till Skövde med familjen och käkade på thaihouse och sen köpte vi tårta och åkte hem och käka halloween tårta. Tyvärr så glömde jag totalt av att ta bilder under dgen så ni får nöja er med det sjukt söta kortet jag tog på mig och min bror.

Outfit


Lunch

Riktigt stolt över maten jag lyckades göra idag. Första gången jag lagade curry sås och ris och det blev riktigt gott också!

The time traveler´s wife

Kollade på the time traveler´s wife när jag vaknde idag och var verkligen när på att gråt flera gånger, så otroligt sorglig film men samtidigt grymt bra.

Rastlös

Måndag men ingen skola, suger lite faktiskt. Upptäckt hur mycket man saknar en viss person... sen så är det ju även väldigt långtråkigt om dagarna. Det ända jag gör är att titta på tv och käka popcorn. Snacka om att jag kommer rulla tillbaka till skolan om en vecka. Ska försöka träffa lite kompisar under veckan så att jag inte blir fast klistrad framför tvn hela veckan.

Muffin

Grejerna jag hade köpt idag, förutom att kort på mattan inte är med eftersom den ligger i bilen och jag orkar inte gå ut i mörkret för att hämta den.

Last night

Jag trodde att det skulle bli en lugn slappa hemma kväll men jag drog istället in till Skövde till nisse. Vi spelade spelade fia me knuff och hade en tunering i det men det sluta med att jag hamna med förlorarna... Jag sov hos nisse och sedan idag drog man och shoppade grejer till pentryt med mamma. Kommer upp bilder senare på grejerna jag köpte eftersom mamma har dom i sin bil och som fortfarande kvar i Skövde. 

Hallowen

Allahelgon är om en vecka och pumpa skärningen har börjat. Jag blev riktigt stolt över min pumpa och vi startade en tävling om vem som gjorde den snyggaste pumpan. Röstningen kommer ske när alla i familjen gjort sin pumpa och sen blir vinnaren Pumpkungen!! 
(min pumpa)
(min pumpa)

Grattis mjölksyster!<3

Idag fyller min älskade Johanna år, hoppas du har haft en underbar dag gumman!<3

Lördag

Jag har arbetat hela dan typ och nu blir det en slapp eftermiddag/kväll som väntar. Håller på att planera lovet i typ minsta lilla detalj. Måste köpa lite grejer till pentryt, umgås med gamla vänner, umgås med familjen, umgås med kompisar ifrån skolan, osv... Lite stressigt att hinna spendera tid med alla och samtidigt försöka ta det lugnt och njuta av lovet.

Aurore

Hade filmmys med syrran igår och tittade på filmen "Aurore"som är en fransk film och handlar om barnmisshandeloch är verklighetsbaserad. Riktigt bra film faktiskt även om man i början koncentrerar sig mer på språket än själva filmen.
 

Ny start!

Tagit en paus lite för länge kanske, men det behövdes verkligen för nu är jag redo för en ny start med ny header och design. Hoppas ni gillar den såklart så är det syrran jag har att tacka. Kolla även henne blogg då hon har en ny design där också http://elinju.blogg.se/
Har igentligen massor att berätta vad som hänt under både denna veckan och förra veckan men känner att jag inte orkar skriva allt det så då struntar jag i det och blickar framåt. 

Bloggpaus

orkar inte blogga och kommer nog inte göra det på nån vecka.

Ont

Har fittont i min fot och jag gick till skolan. 5km totalt har jag gått nu under morgonen/förmiddagen den sista biten tappa jag känseln i foten... kom på nu i efterhand att det inte var så bra att tatuera mig på en söndag när jag ska till skolan nästa dag. Mamma jobbade även och kunde inte skjutsa mig så det var bara att gå upp till bussen. 
Kommer ha ett special schema denna veckan och även fotografering, maskerad och utvecklingssamtal. Känns som det kommer bli en slappar vecka faktiskt.
 

TATUERAD

Så jävla stolt över mig själv att jag klarade av det. Det gjorde fett ont och tog över en timme men det var det helt klart värt! Jag varken grät eller skrek men jag svättade som en jävla gris, kunde inte heller hålla still foten, fick typ "ryck". Tatueraren fick lite smått damp på mig en kommentar som han sa kommeer jag ihåg jävligt väl "det är din plikt att sitta still när du kommer in hit!" kunde inte hålla mig för skratt när han sa det där. Iallfall det gick bra och jag kommer helt klart fortsätta att tatuera mig för det blev så snyggt. Nu har jag bara ett helvete framför mig med en svullen fot och haltande fram ska jag ta mig till Töreboda imorgon, good luck säger jag bara...

Nervös Nervös Nervös

5 timmar kvar tills jag ska tatuera mig. Är mer nervös än jag någonsin varit! Tog en bra stund innan jag somnade igår så smsade med Markus och frågade massor om hur det känns att bli tatuerad. Känner att jag kanske borde smsat med någon som har tatuerat sig, det har ju inte han så.. 
Aja ska försöka göra något så jag konsentrerar mig på det och slutar vara så nervös. Kommer blogga det första jag gör när jag kommer hem efter tatueringen.

Imorgon händer det!

Imorgon ska jag tatuera mig!! Nervös as hell nu men gud va skönt när det väl är gjort och jag kan skryta med en tatuering. 
Iallafall lördag och idag kommer syskonen åka iväg till Skara och bada så man kan få en lugn dag ensam. 

Söt bror<3


Fredag kväll

Nu blir det mys i Tidaholm med film och godis. Känner redan nu att jag kommer få några damputbrott på syskonen, tål dom inte men ska försöka klara av att vara med och kolla på film med dom nu. 

Saknar mitt långa hår


Glömt att uppdatera

Jag erkänner att jag helt och hållet glömt av bloggen men har en ganska bra förklaring och det var att jag var helt slut igår efter att nästan en hel vecka varit uppe sent och sovit dåligt. Bröt ihop på sista lektionen igår och var tvungen att gå och lägga mig. Idag mår jag iallafall bättre och eftersom syskonen inte har studiedag är jag själv hemma med sjuka syrran. Har precis färgat hennes hår brunt, men färgen är för gammal kom hon på när jag höll på att färga henne och då var redan fägen i så får se hur det blir. I eftermiddag kommer pappa och hämtar hos och sen åker man till Tidaholm och på söndag blir det tatuering! Taggad till hundra!
 

Lugn kväll

Har varit en otroligt lugn kväll eftersom dom flesta har varit inne i Töreboda. Tänkte gå och lägga mig nu, blev lite sent idag igen för jag glömde helt bort tiden när jag och Markus satt och snacka om grundskolan. Tiden gick så snabbt och imorgon ska man alla redan hem. Har studiedag på fredag och åker hem imorgon. Känns ganska gött att komma hem tidigare eftersom jag ska till pappa i helgen så då vill jag kunna vara hemma lite extra. Men sen får jag ju den här ångest känslan när man ska åka iväg ifrån speciella personer, mår faktiskt alltid lika dåligt varje gång fast det bara är över helgen ändå känns det som jag bara har en viss tid kvar och aldrig kommer se dom mer. Jag höll på sådär när mamma började jobba för första gången då jag levde eller vad man nu ska säga. Men då fick jag iallfall också såna här panik ångest känslor. Ne gud nu börjar jag komma in på massa annan skit, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Förresten förlåt för dåligt med bilder osv men orkar inte.

We are never getting back to the old school

Bara älskar att jag jämt få sluta tidigare!! Hade biologi nu på eftermiddagen och fick sluta över en timme tidigare bara för att jag var klar med allt, underbart!
På förmiddagen har jag varit ute och arbetat på skolans åkrar, skit tråkigt och jobbigt men eftersom jag itne ska gå nån inriktning inom lantbruk så slipper jag göra dedär något mer. 
Under biologi lektionen kom någon ny biskop för Skaras stift eller nått och tittade snabbt när vi pratade om kolets kretslopp. Men det var ju itne bara han som kom in i klassrummet utan massa jävla olika präster så jag satt mest och undra vem som var själva biskopen. Efteråt fick jag ju reda på vem utav dom som det var. 
Kom nu på att jag inte har berättat om igår... Kunde tyvärr inte blogga på kvällen eftersom Markus sov hos mig och vi var uppe till typ 12 och kollade på film och jag var skit trött så orkade inte ens tänka på att blogga. idag är jag jävligt trött också för jag sov inte så mycket under natten (jag vet vad ni tänker nu men nej..) det var bara så fruktansvärt trångt med två pers i min säng som bara är gjord för en. Sen så hade jag bara en kudde och den tog jag så Markus tog sin tröja och sov på den, tycker synd om stackarn men jag ville verkligen ha min kudde. 
Ne gud vad mycket jag skrivit nu... aja tänkte städa lite och sedan ikväll blir det SMÖRGÅSTÅRTA!<3
Bloggar mera ikväll

Tisdag

Slutat för dagen och nu sitter man framför datan och spelar lite sms. Är fruktansvärt trött för sov skit dåligt inatt eftersom ryggen värker mer än någonsin... Klarade inte ens av att vrida på mig eller sträcka mig efter mobilen inatt.. usch orkar inte...
Aja hoppas att Markus köper choklad till mig så jag kan trösta mig lite. Har skickat ett skit gulligt sms till honom och bad om choklad så jag tror verkligen jag kommer få det nu. 

Ny jacka

Vill ha en ny jacka till hösten och har hittat två som jag skulle kunna tänka mig att köpa, funderar starkt på militärjackan men den andra är ju fett snygg den också.
 

Hatar.att.skriva.rubrik.

Usch hatar verkligen att skriva rubrik...
Aja dagen har varit fett seg och kvällen ganska lugn. Mest suttit i pentryt och snackat me lite kompisar. Nu sitter dom i Idas rum och kollar på skräckfilm och jag vet att jag bara skulle ångra mig om jag också skulle titta så sitter hellre på mitt rum och kollar på andra filmer. Ska nog snart lägga mig, prov imorgon så behöver vara utvilad.
 

Musse

Älskar min nya tröja som jag köpte i fredags, den tillsammans med ett par tights och nått snyggt smycke så är den helt perfekt. Den är också sjukt gosig så jag tror jag har en ny favvo tröja.
Iallafall nu sitter man i pentryt och väntar på att lite folk ska komma hit och att dagens ska börja. Höll ett bra tempo när jag gick hit så tog bara 20 min för mig och nu har jag massor med tid till att inte göra något. 
(kommer bilder senare på hela min outfit)

Tatueringsförslag

Kollade lite på bilder om hur mitt namn ska se ut på foten, vet ju inte ännu exakt hur den ska se ut (hoppas att tatueraren kan komma me lite förslag). Jag vet att jag vill ha i nån snygg gammal skrivstil men har inte den här exakta bilden av det ännu. 
Här är några bilder som nästan liknar det jag vill ha. (det ska ju såklart stå mitt namn istället för det som står då)

Bad<3

Dagen har varit jobbig med massa arbete ute. Har krattat löv och burit plåt hela dan och nu har man fått tillbaka ryggont igen. Kom inte lite svordommar när jag kände smärtan i ryggen igen...
När jag var klar med allt ute tog jag ett bad med tända ljus och vindruvor, myyyyys! Snart är det dags för äppelpaj och solsidan med familjen. Bra avslut på helgen för imorgon kommer man tillbaka till dom goa personerna i Töreboda.

EN VECKA KVAR!!!!

BARA EN VECKA KVAR TILLS JAG SKA TATUERA MIG!!! OMG!!!!
Är hur taggad som helst och börjar även bli sjukt nervös kommer ju lipa ihjäl mig för jag har känslig hud och då gör det riktigt ont. Men jag har längtat i ett år efter en tatuering och nu äntligen händer de!
Kommer lägga upp bilder senare på tatueringar som liknar det jag ska tatuera in, nu måste jag ut och kratta löv... 

Jag orkar fan inte!

Vafan är ditt problem??? Vad har jag igentligen gjort, jag gör ju för fan allt för dig! Jag kan inte ens prata me dig utan att du ska komma med någon spydig kommentar, Jag fattar inte att folk står ut me dig! Så jävla överlycklig att jag är i Töreboda den mesta av min tid så jag slipper vara rädd för vad jag säger eller beter mig. Jag brukar aldrig skriva ut om sånt här på bloggen men nu fan bryr jag mig inte om du ser det elr ej! JAG ORKAR INTE MED DIG LÄNGRE! 16 jävla år och hälften av dom har du tryckt ner mig, du har klagat på mig, du har förnedrat mig, du har helt och hållet inte brytt dig ett skit om mig! Fattar du aldrig vrf jag inte har någon respekt för dig längre! Du beter dig falskt mot mina vänner och vuxna personer inärheten så jag verkar som någon tonåringar som överdriver allting men du gör mig verkligen galen med all press jag får på mig! Jag står inte ens ut med din närvaro längre, jag mår så mycket bättre när du inte är inärheten men såfort du är det vill jag bara gömma mig under täcket och vänta tills du försvunnit. 
Jag orkar bara inte.

Höst

Har varit ute hos mina älskade djur och det är ju helt klart underbart höstväder idag. Krattade löv, gosade me bebe och hade det riktigt skönt. Alla underbara färger gör mig på så bra humör!

Nya kläder

(tröja ifrån Bikbok)
(tröja ifrån H&M)
(Nagellack och nagellackpensel ifrån Åhlens)

(Navelpiercing och ring ifrån Ur&Penn)

Segt

Hade sjukt roligt igår med underbara vänner. Kommer snart lägga ut bilder på gårdagens inköp. Idag känns det inte lika kul... efter shoppingen så kollade man på bio med syrran och käkade på donken (så gött var så längesen jag gjorde de!). Efter filmen kom mamma och hämta oss och så hämta vi upp Anton och sen hem till Valtorp , mamma drog till Skövde igen och så hade man huset för sig själv. Anton och Elin hade världens jävla tjafs så sluta me att man somna i väntan på att dom blev sams igen. man blev väckt imorse av att Elin och Anton ville ha frukost... så ja då var det bara att gå upp. Nu håller jag på att kolla på X-faktor och hoppas på att bli lite piggare.

Fredag

Precis slutat (sluta tidigare!!!!)  Snart tar jag tåget till Skövde och så blir de shopping med Felicia, Johanna, Maggan och senare på kvällen kommer syrran och så blir det donken och bio. Taggar för en as go fredag!
(old pic)

Galen kväll

Väldigt livlig kväll med musik spelandes i pentry och choklad som världens bästa person köper till mig så man blir på så mycket bättre humör. Känns som mina år på Sötåsen kommer gå extremt snabbt, redan torsdagkväll och de känns som man nyss kom tillbaka till skolan. 
(min bebis<3)

Happy!

Slutade tidigare så man fick en timmes rast, så grym är jag!

Ready for school

Var en seg morgon att försöka ta sig upp ur sängen men tillslut gick det och nu har jag gjort i ordning mig och väntar på att matsalen ska öppna så jag får frukost nån gång. 
Idag är edt dom här lektionerna som gäller:
  • Matte
  • Naturbruk
  • Naturkunskap
  • Djuren i naturbruket
Som ni ser är det väldigt mycket med natur, men det är ju det den här skolan handlar om. Kanke blir lite segt uppdaterande under dagen men ska försöka att fixa en bild på min outfit osv.

Blir galen!

Ska försöka att inte skriva för mycket men guuuuud den där underbara lilla känslan i magen när man är me en person som verkligen gör allting så mycket bättre. Det räcker med att personen är inärheten och man kan verkligen inte vara sur/ledsen/deprimerad som jag känner nu förtiden. Jag vet inte varför men jag har börjat må ganska dåligt, jag blir snabbt sur eller ledsen på personer och ibland utan någon anledning alls. Känns skit jobbigt och nu skriver jag ut om det på bloggen för jag kan inte snacka me personer här om det som jag kunde me mina gamla kompisar. Mår skit nästan hela dagarna för jag väntar bara tills det kommer en sån där stund då jag blir sur eller ledsen men sen kommer den där speciella personen och hela världen lyser upp och verkligen inga beskymmer finns längre, man bara måste le och slappna av igen. Det är den där personen som gör att man inte vill hem på helgerna och längtar till skolan på måndag. 

Inspiration


Ryggont

Blev inte mycket bloggande igår som jag lovade pga ryggont. Jag har så förbannat ont i ryggen och det började igår vid lunchen ungefär och efter det har det bara blivit värre. Har både fått massage och ryggen knäckt av mina kompisar men inget verkar hjälpa. Nu på förmiddagen ska jag igentligen ha stängsling (för er som inte vet var det är så sätter man upp nytt stängsel elr tar ner) men jag kan inte vara me för jag kan inte böja mig ner så jävla ont gör det. Det räcker till och med att jag andas och jag känner smärta i ryggen. Jag fattar inte heller vad det är jag gjort som gör att jag har fått så ont i ryggen. Jag hoppas verkligen att det går över innan fredag för då ska jag stanna kvar i Skövde och shoppa och kanske bio med syrran och då kan jag ju inte ha såhär jävla ont i ryggen...

Pentryt just nu...

Såhär snyggt är mitt pentry nu efter att Ozzy och Rikard kom hit och härja sönder totalt.

Hemma!

opritioaert0a9erit09ÉT09AEURT90AURT9AUSSETÅ0UASRT90ÅUAS9Å+AYWER9ÅYT9ÅASE9ÅT8a9e´f98´8Ywe¨8yWË90Uwer90uWE9U0wer90uWER90Uwer90uwet+üWE09wtu.

Tisdag

Precis slutat och har kommit tillbaka till ett stökit pentry eftersom Gustav, Rikard och Ozzy spelar hockey på mitt skrivbord och allt jag hade där på ligger ihop knökat på en hylla.. Alltid lika trevligt att folk stökar ner i pentryt.
Men ikväll ska de bli en lugn kväll tänkte jag mig (men vi vet ju alla att det ändå inte blir så). Ska ladda ner lite filmer tänkte jag och sitta och titta på ikväll. Om det blir som planerat blir det mycket bloggande ikväll.

Ny bok

Fått en ny bok utav pappa som handlar om en Löjtnad som räddade några ifrån ett ryskt fångenläger, där även min farmor var fångad i och tack vare han lever jag idag. Har börjat läsa i den lite smått och den verkar skit bra det är ju en verkligehets baserad bok ifrån andra världskriget och riktigt intressant. 

Naglar

Satt och måla naglarna typ mitt i natten igår för att Pernilla satt i MITT rum och plugga. Dom blev lite slarviga men tyckte att det blev rätt bra färger.

Outfit


RSS 2.0