Nu är det klart!

Har officielt blivit hundrastare till den lilla amerikanska bulldogen. Känner mig riktigt bra eftersom det är typ mitt första jobb. Nu ska jag sätta ut lita afficher i Töreboda om att jag passar och rastar hundar och även kan träna dom vissa dagar i veckan. Så lycklig att tjäna in lite pengar på egen hand. Så om någon läsare som bor nära Töreboda som behöver hjälp med hunden eller bara ta dte lugnt ett tag så ställer jag upp. 

Jobbig vecka

Bara en dag kan förstöra en hel vecka för mig. Helvete va sur, sårad och irriterad jag är på alla dessa människor.

Konstigt?

Jag berätta ju i förra inlägget om hundpassningen men hon har inte ringt mig ännu och det är kväll nu.. Får väll vänt tills imorgon och gå dit med Markus isåfall. Vore bra om han är med eftersom han kommer vara inärheten av hunden lika mycket som jag. 
Påtal om Markus, om 5 dagar har vi varit tillsammans i ett helt år! Jag är jätte lycklig över att det blev jag och han. På fredag ska vi verkligen mysa till det, förmodligen käka på resturang och sedan käka någon god efterätt som vi gör hemma. Vi bådar älskar att äta så det blir det ända vi kommer göra! Men kommer iallfall bli skit mysigt.
 
Jag älskar dig!<3
 
 

Nervös!

Idag ska jag på en typ "jobbintervju", jag ska till en tjej som behöver hjälp med hundpassning och rastning under dagarna och gärna att jag ska träna hunden också. Skit nervös eftersom jag ska just hem till henne och jag hatar att tränga mig in hos andra och jag har dessutom aldrig träffat henne. Hunden har jag däremot träffat och det är en amerikansk bulldog som är så ful söt! Den är jätte biffig och dreglade ner hela mina byxor men på nått sätt blev den så gudomligt gullig.Hon skulle ringa nån gång under eftermiddagen när jag kunde komma över och berätta lite vilken lägenhet det är hon bor i. Ja, jag tror jag kommer gå vilse!
För er som inte vet hur en amerikansk bulldog ser ut så har ni en bild här, det inte INTE hunden jag är hundvakt åt utan tog en random bild ifrån google. 

Börjat mitt bloggande

Har äntligen skaffat internet och det innebär nya tag me bloggen! Jag ska börja blogga ordentligt imorgon eftersom jag är rätt så trött nu och funderar på att lägga mig. Kanske blir något inlägg inatt om jag inte kan sova! ;)

RSS 2.0