Vovve träff

Charlie fick busa lite med min kompis lagotto. Jätte mysigt att se när dom sprang runt! Underbart med hundars glädje när dom leker. :)
Dagen gick snabbt, hade bara en lektion! Stannade kvar ändå och pluggade lite och sedan gick jag och Rikard hem. Inte träffats sen i onsdags och det känns som en evighet! Alltid lika roligt när han är här :)





Saknat gosen!

Hämtade Charlie idag efter att jag varit iväg i helgen fick han vara hos sin matte ett tag. Nu har vi kommit hem efter 8km promenad längs kanalen och inne i skogen. Så himla mysig var det och att få gå där utan att tänka på nått var helt underbart! Hade kunnat gått mycket längre men var tvungen att gå hem till tvätten innan tvätt tiden var slut.. Så typiskt när jag hade så underbart trevligt.
Nu har Charlie somnat bredvid bebbe i soffan och jag somnar snart i sängen. Kanske dags att ta en liten tupplur innan nästa promenad!



Lindesberg

Hundutställningen i Lindesberg var jätte trevlig! Massa fina och härliga hundar. Josefins hundar gjorde ett jätte bra jobb och det är alltid lika kul att se glädjen! Får se när nästa utställning blir som jag åker på, förhoppningsvis kan jag nån gång ställa ut en egen liten vovve ;)







Framme!

Nu sätter vi igång! Hoppas på det bästa!



Taggad till tusen

Sitter just nu hemma hos Josefin och har pratar massa i 2 timmar. Så jävla skönt att träffa henne igen! Vi har massor att prata igen och det är riktigt trevligt att berätta om mina stora förändringar med ingen pojkvän, hund i hemmet och UF-företaget. 
Imorgon är det utställning i Lindesberg, hoppas det går bra för dom vita! Längtar massor, så himla mysigt att åka iväg på utställningar och se massa raser. :)
Stor vit fluffis bredvid mig i sängen! <3



Älskade syskon!

Älskar att komma hem till mina syskon. Så himla mysigt och vi har alltid något att prata om! Kvällen har gått jätte fort och nu ska jag och Charlie sova. Imorgon blir det att åka till brännebrona för att besöka Rikard lite innan vi beger oss hem till Töreboda igen. :)




Sova borta!

Jag och Charlie är påväg till Skövde för att sova hos mina kära syskon. Tänkte att jag lika gärna kunde stanna under natten och komma lite senare till skolan imorgon. Kommer bli så mysigt att sova hemma hos familjen lite! :)



Mot skolan

Sista skoldagen denna veckan typ, en lektion imorgon och behöver inte gå på den. Skönt tar helg redan i eftermiddag! Kanske blir att besöka syskonen i Skövde sen, mamma är bortrest och dom kanske vill ha lite hjälp där hemma. Blir trevligt att besöka dom! :)



Tröttis

Har typ vilat ända sedan ja kom hem. En aning dött här i lägenheten men har ju som tur är både bebbe och Charlie som lite sällskap. 
Tror de blir en lugn kväll, en kompis kommer nog hit och sover inatt men annars ingenting. 
En helt vanligt onsdag!
Mys i soffan med lilla tjejen! <3



Onsdag

Världens slappaste dag, ingen lärare på varken hundlektionen nu under förmiddagen eller på företagsekonomin under eftermiddagen. Tur nog är jag så engagerad i skolan så jag stannar kvar och pluggar här. Tränar Charlie nu under förmiddagen och han är så sjukt duktig, aldrig sett en sån arbetsvillig hund! :)
Ikväll blir det stor städ i lägenheten och fortsätta på mitt evighets pusslet.. Haha!
Så vacker!<3



Vidrigt

Har nog aldrig känt mig så förnedrad. Att folk inte kan stå för de dom gör utan snackar sin skit bakom ryggen gör att ja får fruktansvärt ont i magen. Klarar knappt av att se denna personen i ögonen längre.. Trodde inte de skulle bli såhär men usch tiden kommer tydligen ikapp och nu känns det inte som ett paradis längre. Allt fakta når mig tillslut och nu när jag får reda på mer och mer når ja bara illa!
Idag är en sån där dag då jag bara vill skrika på människan och slå så hårt ja bara kan. Får träna bort min ilska.


Ny skolvecka, nya tag

Nu sätter andra veckan i skolan igång och ja är en aning seg men samtidigt någorlunda taggad inför hundlektioner! Den 4 oktober är de öppet hus på sötåsen och då ska jag visa upp antingen Charlie eller Nisse. Kom dit och kolla! :)
Pluggat typ hela helgen med Rikard, han får tydligen mer plugg ro här så han kom hit efter skolan och har pluggat körkort sen dess. Sover tyvärr själv inatt och bebbe är ute i Töreboda och ränner så har inte henne här heller, dumma katt..



Dagen

Haft en jätte trevlig lördag tillsammans med Rikard. Fick ett samtal ifrån min kompis där hon bad mig att vakta hennes vovve, Charlie! :)
Så inatt är jag hundvakt till gullungen!
Imorgon blir det promenader och en hel dag ute hade jag tänkt, om de inte är alldeles för dåligt väder såklart ;)
Skönt med helg och bara kunna ta det lugnt, även skönt att spendera mina dagar tillsammans med någon också :)



Nytt

Införskaffade mig en köksmatta och en ny tvålpump idag i Skövde. Behöver få in lite nytt i lägenheten nu när ja bor själv. Kunna renovera det exakt som jag vill! :)
Nu blir det att sova efter en trevlig dag på stan med Rikard och mamma :)




Mot Skövde!




Äntligen helg

Nu tar jag helg äntligen efter en lång vecka. Träningen med Charlie gick jätte bra och han skötte sig perfekt, stolt över honom!
Kom hem rätt så sent och nyss ätit klart med Rikard, nu väntas sängen efter en tuff dag:)



Trött

Lite seg dag. Så mycket som ska göra och så lite tid. Ont i hela kroppen för de känns som om ja springer överallt för att hinna med saker! En aning jobbigt att gå i 3an och jag har knappt gått en vecka.. Undra hur resten av året kommer se ut då!
Ikväll är det iallafall agility träff med Charlie och sen är jag ledig imorgon så då blir det Skövde med Rikard. Helgen kommer bli så kul när jag har sällskap! :)
Just nu ligger jag i Rikard pentry och vilar upp mig lite inför ikväll. Ska cykla in till Töreboda snart och hämta Charlie sen sätter vi igång! :)



Världens bästa!

Så otroligt lycklig att jag har Rikard! Han ställer alltid upp såfort det blir lite tufft och nu under kvällen blev det väldigt många känslor som bubblade över och så får jag detta underbara sms. Vet att han ogillar att vara i Skövde men han tar mig dit ändå och då får han mig verkligen att känna mig speciell. Kan inte ha en bättre vän! <3



Kanalpromenad

Skolan har flutit på dock utan Lara eftersom hon löper och kan inte hänga med på träningarna en tid framöver. Tur kunde jag ta Charlie en hund som jag tränade för ett år sedan som jag förmodligen ska ta upp träningen igen lite med eftersom han har blivit väldigt understimulerad och ägaren behöver lite hjälp och stöd. Blir spännande och umgås lite med Charlie igen och han har sån stor arbetsvilja så man blir ju överlycklig av att träna med honom. :)
Ikväll händer ingenting sover själv första gången denna veckan och saknar Rikard massor men vi kan ju inte sova tillsammans varje natt haha! :)



Segt uppdaterande

Jag har haft fullt upp med skolstarten och har helt enkelt inte haft tid för bloggen. Nu ska jag försöka sätta igång igen! 
Imorgon ska jag träna spår med Lara i skolan, super taggad och hoppas på att allt går bra :)
Fin bild ifrån söndags då vi var i Skövde och röstade



Singel

Nu är de gjort. Jag och Markus är inte längre tillsammans och de var nästan två bra år ihop med den sista tiden har bara varit kaos. Det visade sig faktiskt att vi har båda tappat känslorna för varandra. Var otroligt jobbigt men skönt att de är gjort och vi båda kan gå vidare med våra liv. Han är fortfarande hos mig och stannar här tills imorgon (men sover på soffan) och de accepterar jag. Vi är absolut inte ovänner men de är bättre att gå vidare när man inser att det inte funkar.



På besök

Har ett oväntat besök av Markus inatt. Blev rätt så chockad när han sa att han skulle komma! Han sover här tills måndag då han officiellt flyttar ut och in på skolan igen. Sen är lägenheten helt min och jag bor själv!
Imorgon åker jag till mamma och spenderar sista dagen med henne innan skolan börjar :)


Hundvandringen

Jätte trevligt promenad med bra hundar och folk. Lara skötte sig jätte bra och jag är så stolt över hennes utveckling ifrån förra gången. Rekommenderar alla oavsett med hund eller utan att hänga med på promenaderna på lördagar! :) 
Nu är vi trötta och Lara får ta en paus ett tag nu så ska vi träna lite lydnad under eftermiddagen:)



Hundvakt

Denna helgen är jag hundvakt åt caitlins husky lilla Lara. Även hunden som jag ska börja träna nu i höst. Super taggad och hon har sån stor potential att lyckas så bra! :)
Imorgon är de hundvandring tillsammans med Lara i Töreboda, lite träning de också! 
Funkar jätte bra mellan dessa två, hoppas det fortsätter så också! :)



Ny hemsida

Suttit hela dan och hållt på med min nya hemsida. Jag bytte ifrån webnode pga att det inte var bra och smidigt. Så nu har jag hundpoolen. Perfekt eftersom det faktiskt är ett UF företag till hundar och då är det bra att ha en hemsida som samtidigt går ut med reklam till hundägare. Tänkte att jag lika gärna kunde göra lite reklam här eftersom jag sätt att mina följare har ökat väldigt mycket, kul! :)
Kika gärna in på min nya hemsida!
http://rpts.egenhundsida.se/
 

Träning

Hunnit med väldigt mycket idag! Förmiddagen spenderades i skolan där jag fick i ordning på lite papper osv.. Sedan spenderade jag eftermiddagen hemma hos mamma och åt en jätte god grönsakssoppa, mammas mat är alltid bäst! <3
Hela kvällen har jag gått på promenad och tränat med Nisse och Charlie på skolan. Efter 3 veckors uppehåll ifrån alla hundar var de skönt att träna lite igen. Nisse är lika duktig som vanligt och jag hade jätte kul med busungarna. Gick totalt 8km och tränade på planen i en timme så jag har fått rejält med motion nu! ;)
Nu lagar jag lite mat och sen ska jag sova i min efterlängtade säng. 
Perfekt tisdag! 



Lång vecka

Kommer ha en lång och seg vecka framför mig.. Dagen har gått jätte långsamt och jag har bara legat glott in i väggen största delen av dagen. Dessutom går jag och små äter som tusan när ja inte har något att göra så alla träning under sommaren kommer väl inte märkas efter denna veckan. Ska ta en cykel tur till skolan imorgon och plugga lite bara för att inte sitta hemma och äta mig fet haha. Funderar också på att besöka mamma under kvällen och umgås lite med henne. 
Får försöka få igång min fantasi så jag håller igång hela tiden!


Rensat

Hela morgonen och förmiddagen har jag rensat ur Markus grejer hur lägenheten. Känns skönare att jag får packa ihop allt själv så han bara kan hämta det. Det är lite tungt men det är hans val och finns inte så mycket mer att säga..
Får tänka lite positivt nu har jag ju plats för ännu mer ljus! ;)
Alla dessa filmer som bara har stått och dammat hela sommaren..



Sol!

Så vackert och skönt väder ute! Jag ock Rikard tog en cykel tur i det fina vädret och köpte pizza. Perfekt en sån här underbar dag!
Nu gör han körkort test och jag sitter bredvid och låtsas förstå vad det är för frågor men har egentligen ingen aning..!
Ikväll åker han hem och jag blir själv kvar.. Men vi syns om en vecka igen eftersom skolan börjar. Längtar att träffa alla igen!! Dessutom har dom flesta flyttat in till Töreboda nu så det kanske blir lite mer liv i byn haha :)



Lördag

Gick hundpromenaden idag med Lara och Rikard. Gick super bra och Lara var sjukt duktig! Fick jätte bra kontakt och hon hanterade andra hundar bra.
Nu lagar jag och Rikard lite mat och ikväll blir det en trevlig hemmakväll! :)
Lite mys efter promenaden <3



Seg fredag

Jobbade under förmiddagen och sen har jag suttit exakt hela dan och typ glott in i väggen och pratat med bebbe.. Jag har verkligen inget liv. Rikard kommer om en liten stund men de känns så långt kvar. Jätte Pratglad idag så hoppas inte han är trött haha! 
Tänkte vila en stund tills han kommer så vi kan vara uppe hela natten och prata! ;)
Imorgon är det hundvandringen klockan 10 tillsammans med Lara. Caitlins husky som jag börjar träna. Får se hur det går eftersom caitlin inte ska vara med och det är första promenaden vi går själv, en aning nervös.. Men de ska nog gå bra! :)
Håller tummarna för Josefin imorgon också, lycka till på utställning!




Snart mot jobbet

Ska snart bege mig till Josefin för att hjälpa till lite med vovvarna innan utställning i helgen. Skönt att åka dit och tjöta lite skit. Känns så konstigt att inte vara där typ varje dag. 
Imorgon blir det ännu mer jobb och sen kommer Rikard på besök denna helgen också, trevligt! :)



Slut på surf

Löser man ett problem med mobilen uppstår det ett nytt. Nu tog tydligen min surf slut! Aldrig hänt förut men nu måste jag vänta tills slutet av månaden innan de kommer nytt. Trevligt nu är det jätte segt på mobilen så kommer förmodligen inte på så mycket bloggande om ja är iväg någonstans.
Har iallafall bebbe som gör mig glad! <3



300kr fattigare

Nu har jag äntligen fixat mer medicin. Vidrigt jobbigt att lägga pengar på det när det nu kommit fram att läkarna har doserat mig fel. Kanske fel på även denna och så slösar jag flera hundra...
Köpte två st och bara det gick på 300! Egentligen skulle jag köpt 6 st men insåg snabbt hade det hade gått på mer än 1000 och de kan jag inte lägga ut på en och samma gång. Får köpa mer någon annan gång!



Morgon mys

Så skönt att vara ledig och vakna i lugn och ro och känna att man inte behöver göra något idag. De ändå ja behöver göra är att handla lite men de är inte extremt jobbigt precis. Skönt att jag bor när både Ica och Konsum! 
Kan inte sitta still hela dan tror ja inte så tar nog en cykel tur till skolan och pluggar :)



Nytt

Införskaffat mig en ny mikrovågsugn eftersom den jag hade var Markus och nu när jan flyttar ut tar han tillbaka den. Jag försöker ligga steget före innan han hämtar alla grejer. Ända som saknas nu är ny tv som jag förhoppningsvis snart har fixat. 
Ska strax gå och lägga mig men har lite "läxa" att göra eftersom mitt liv kommer ändras rätt så mycket om allt går som jag vill. Kan inte skriva ännu vad eftersom det inte är helt klart ännu och jag inte är säker. 
Silvrig och stilig :D



Äntligen!

Fixade ett nytt simkort bara sådär så nu är allt bra igen. Kan äntligen sms!! Kände mig totalt handikappad i helgen haha.. 
Är just nu hos mamma och sitter och pratar med lillebror. Alltid lika mysigt att komma hem!



Hämta hem min fina!

Ska snart bege mig till mamma för att hämta hem Bebbe. Inte träffat henne på en vecka.. Saknar henne så mycket!! Så lugnt i lägenheten när hon inte är här, ingen liten damp katt som springer runt och låter större än vad hon är. Saknar mamma otroligt mycket också, vill prata om så mycket med henne och bara ha en hel dag tillsammans med henne. Ikväll skjutsar hon upp mig till töreboda igen och de är alltid lika trevligt med våra bilturer. Dom två veckorna som är kvar ska jag försöka umgås med familjen så mycket som möjligt eftersom jag knappt umgåtts något med dom under sommaren, känns det som.
Innan jagg beger mig ska jag försöka plugga lite! Har två uppgifter som ska in nu när skolan börjar och jag har jobbat alldeles för mycket för att ens ha hunnit tänka på dom. Kanske åker in till skolan imorgon och sätter mig där en stund, får alltid bäst plugg ro där!
 

RSS 2.0