Sista inlägget för i år!

Kommer inte ha med mig datorn och kommer inte hem förrän 2013. Så det här är sista inlägget för i år! Tack 2012 nu väntar ett ännu grymmare år!

Nyårsplaner

Nu har jag allt planerat. Jag känner mig bättre idag och jag och mamma har kommit överens om att hon skjutsar mig på söndag morgon till markus så jag får mer tid att bli frisk. Ikväll åker jag till nisse och sen är jag där ända tills  jag åker till Markus. Sen på nyår så kommer min Ida också. Jag är riktig taggad inför nyår och jag längtar efter Markus, eftersom vi båda bor på skolan så sover vi ju med varandra 4 nätter i veckan och nu är det jullov och då har vi inte varit lika mycket med varandra.
Iallafall snart åker willes kompisar och sen drar även wille. För mig blir det att sitta vid tvn hela dagen och försöka bli friskare.
(gammal bild)

År 2012

2012 har varit nog bland dom bästa åren, jag insåg inte bara vilka som var ens riktiga vänner och vilka som var falska utan jag fick även chansen att träffa dom underbaraste personerna någonsin genom att lämna stenstorpsskolan. Kan nog inte ångra några beslut som jag tagit detta året. Jag hoppas på att 2013 blir ännu bättre!
År 2012 var verkligen lyckat!
                                                   

Kräftor

Myste till det nyss med kräftor och det hjälper verkligen att äta när man mår dåligt. Bara så alla vet så är jag ett riktigt matvrak när jag är sjuk, lovar att jag gått upp minst 20 kg dom här dagarna.

Orkar inte mer

Mår bara ännu sämre idag och börjar bli väldigt osäker om jag hinner bli frisk tills nyår. kan ju inte precis åka iväg såhär till Markus. Har tagit en alvedon och en käkar jag massa halstabletter, jag hoppas på hela mitt liv att jag blir frisk snart. Var vaken hela natten inatt eftersom det var så fruktanvärt varmt. Nu har jag även svårt att komma upp ur sängen, såfort jag reser mig upp känns det som jag ska svimma. 
Väntar på att en prins kommer inridande på en vit häst och gör mig frisk igen för seriöst orkar inte vara sjuk just nu!
 

Outfit

(en julklapp ifrån igår)

Sjuk

Är seriöst dödligt sjuk nu, tror jag. Jag har tappat rösten, har en förfärlig huvudvärk och mår bra allmänt piss. Känner mig en aning stressad också eftersom jag ska till Markus för att fira nyår snart men mår jag såhär dåligt kommer det inte bli en trevlig nyår precis...
Iallafall det var en trevlig julafton igår men slutade med att mamma fick hjälpa mig upp i sängen för att jag mådde så dåligt. Nu är man hos pappa och ska "fira" jul här. Fick nyss min julklapp utav pappa som var 1500kr. Fick även 2000kr igår sammanlagt sen har jag nog några tusen redan så jag är ju typ rik nu!
Nu ska jag iallafall titta på film och mysa till det och hoppas på att jag blir frisk.
Här kommer lite bilder ifrån igår!

Outfit


Julafton

Ska nu sätta igång med min bloggning (tror jag..). Det har blivit så lite tid för att blogga eftersom jag hela tiden umgås med kompisar och inte alltid har till gång till en dator. Men nu har jag iallafall jullov och ska försöka blogga bättre. 
Det är julafton idag och jag mår piss, har blivit sjuk tack vare att en viss person (Markus) smitta mig. Har även tappat rösten så kan knappt prata, verkligen perfekt för mig som pratar exakt heeela tiden. Tur att jag inte har skola nu så att jag kan vila upp rösten så att jag kan prata på sen igen.
Idag blir det som vanligt "kalle anka" klockan 3, sen "kan du vissla johanna", sen julmat och sen JULKLAPPAR!
(gammal bild)
 

Hemskt ledsen

Har tagit en rejäl blogg pause utan att det igentligen skulle vara det men jag hade inte tid/ork för att blogga ett tag och sen glömde jag helt bort det, ledsen för det! 
Men nu har jag äntligen ork att ta tag i det, för det behövs ibland en bloggpause för att föbättra bloggen. Iallafall lägger upp lite bilder ifrån tiden då jag hade en bloggpause.

Packa

Håller på med packningen inför skolan imorgon, ska äntligen tillbaka till alla vänner och mitt underbara pentry! Har precis haft gäster här på första adventsfirande och nu har jag börjat tvätta massa kläder som jag ska ha med mig upp till skolan. Ska snart ta en dusch och sen fortsätta packningen, otroligt taggad inför skola igen!

Outfit


Otroligt bra dag!

Är på världens bäst humör och bara känner för att göra precis allt! Idag blir det pepparkaksbak med familjen och julmusiken är på redan nu samtidigt som det snöar ute. Är på riktigt bra julhumör och det händer inte ofta!

Två veckor praktik

Lägger upp lite bilder ifrån dom två värsta veckorna i mitt liv, så skönt att det är över!

RSS 2.0