Bilder ifrån Luciatåget

Åkte upp till Valtorp klockan 7 för att titta på det lilla Luciatåget som alltid hålls varje år och sen är det lotter och auktioner, vi vann mycket fina/goda priser. Riktigt mysigt! Fastän jag somna i mammas knä det sista eftersom jag är helt slut har mjölkat kor hela dagen men nu var iallafall den sista praktiken avklarad och det känns helt underbart. Ska lägga upp bilder imorgon på kort jag tagit under dom här två veckorna. 

Lucia

Drar iväg till Valtorp för att titta på Luciatåg, bloggar när jag kommer tillbaka.

Önskelista

  • Pengar
  • Nya antecknings block
  • Mer böcker
  • Smycken
  • Systemkamera
  • Ett par Jeffrey Cambells
 

Ny praktikplats!

Fått en ny praktikplats på Viken. Mitt magont är borta och tänker fira med underbar lax till lunch och chocklad till efterrätt! Hoppas den här platsen är bättre så att veckan går snabbt.
(djur som jag kommer spendera min tid med under veckan)

Hemma

Sitter här hemma eftersom jag skiter i praktiken, det funkar bara inte för mig och jag ska snacka med skolan om det så fort dom svarar i telefonen. Får praktisera längre nästa gång eller nått för jag orkar verkligen inte av att praktisera på ett dåligt ställe även om det bara är 5 dagar. Inte nog med att platsen suger, resan dit suger också! Jag klarar inte av att gå upp klockan 5 på morgonen och gå ut i mörker till en dålig gård och sen sluta när det är lika mörkt igen. Det är deprimerande och jag kommer fan inte överleva vintern!

Mår skit.

Vill verkligen inte tillbaka till praktiken... Har fruktansvärt ont i magen och känner snart att jag lägger mig ner och lipar, jag hatar min praktik plats så mycket. Har försökt trösta mig med glass men inte ens det gjorde nånting bättre. JAG VILL INTE TILL SKIT GÅRDEN!
 

Host..

Halsen bränner sönder totalt det ända bra är att mamma har gjort glass till mig så jag har nått som lindrar. 
Idag kommer även Markus hit så jag försöker friska på mig lite, vet heller inte när han kommer eftersom han inte berättar det (!?). Har även på mig mina nya nattshorta som jag älskar! Kanske tar en bättre bild på den sen om jag har tid.

Grattis bror!<3

Idag fyller min underbara bror 13 år, hoppas du får en bra dag! Älskar dig brorsan!<3

Sjuk

Sitter här hemma och har blivit sjuk, stannade hemma ifrån praktiken igår och det blev även att stanna hemma idag. Tror nog inte att jag kommer orka med att arbeta på en gård imorgon heller eftersom jag hjälpte mamma att städa lite idag och jag blev totalt slut efter bara ha damsugit övervåningen. Sen kommer även Markus imorgon och jag hoppas verkligen att jag är lite piggare än idag och kan heller knappt prata så hoppas på att jag fått tillbaka rösten. Iallafall jag har tagit en dusch, en huvudvärkstablett och sitter vid tvn och hoppas jag blir bättre.
(gammal bild)

Hatar praktik

Så sur att jag inte kommer blogga förrän i helgen. Hejdå.

NERVÖS!

Väntar på att mamma ska sluta jobbet och komma hem och skjutsa in mig till min praktik plats. Sjukt nervös så det går knappt att beskriva. Jag kommer säkert klanta till det första dan, det ät jag säker på. 
Men önska mig lycka till hos korna för där ska jag vara i 2 veckor nu!

Drar till Markus

Åker till Markus ändå idag, blev ett hetsigt vaknande när jag vaknade och insåg att jag skulle dit och hade massor att göra! Men nu sitter jag ändå ganska klar och har mycket tid över innan bussen kommer. Eftersom jag komemr vara där bloggar jag imorgon när jag kommer hem.

Galen natt

Jag är helt totalt jävla slut... Sov bara två timmar natten då vi igentligen skulle vara uppe till försten som somna (slog ju vad med Ida) Men sluta med att i det pentry vi var i blev det en bitterfitta där så fruktansvärt jävla sur och otrevlig så då ställde vi in natten och gick tillbaka till vårat pentry men problemet var att jag ahde druckit energi dryck och käkat massa choklad så jag var pigg. Så sov bara i två timmar eftersom jag skulle upp klokcan 7 och gå till Töreboda med Moos för hon skulle ta bussen till skolan. När jag kom tillbaka till skolan efter att hon suckit iväg så gick jag till Markus säng och sov i typ en halvtimme tills han var klar med utvecklingssamtalet och hans mamma väckte mig. Extremt pinsamt eftersom jag såg ut som fan och det var inte precis så jag ville att hans mamma skulle se mig första gången. 
Sen så var det dags för mitt utvecklingssamtal och det gick bra ligger medel i alla ämnen (som vanligt..) och jag har nu valt inriktning. Nu väntas bara 2 veckors praktik på en mjölkgård...
Påvägen hem så käkade man donken och sen hängde med bröderna på bio och nu är jag tillbaka i min säng och känner att jag snart somnar. Har försökt i typ all evighet att försöka hitta bra busstider till Markus men det kommer nog sluta med att jag är hemma imorgon tyvärr... suger kukfittaballesnopp, ifall jag är arg? ja.
Ska iallafall titta på portkod 1321 och käka nötter/choklad/glass.

Väntar på min sötnos!

Sitter i pentryt och väntar på att lilla Moos ska komma me bussen till töreboda så ska jag gå och hämta henne. Sjukt taggad över att hon ska sova här inatt!
Gissar på att det inte kommer bli mer bloggande ikväll tyvärr men imorgon skriver jag om natten.
 

Man kan ju undra vad som hände inatt...?

Jag vaknar upp med ett enormt blåmärke på mitt ben. Jag sov hos Markus inatt och man kan ju undra vafan han gjorde me mig (?). Ne men jag tror att jag slog i fönstret när jag och Ida klättra ut för att dra till hans pentry. Sen vaknade jag halv 8 och skippade frukost för att kunna göra i ordning mig för skolan, såg ut som fan när jag vakna eftersom vi hade varit vakna ett tag. Jag hade även duschat med kläder på 2 ggr under kvällen, en gång "frivilligt" (vi körde sanning elr konka) och den andra gången drog Niko in mig i duschen och så blev mina sista par mjukisbyxor blöta... Iallafall en grymt kul kväll även om den var lite seg i början.
(mitt blåmärke...)
(myste till det i pentryt med ljus och julmusik<3)

Läxa

Sitter och gör läxa för första gången under min gymnasietid. Känns faktiskt rätt så gött att ta det lugnt i pentryt och sitta med läxor (jag vet jag är knäpp!!!). Men när man tänker på Pernilla och Ida som cyklar till Töreboda och pantar burkar och köper choklad till oss i pentryt så tycker jag verkligen det är bättre med läxor!

En helt vanlig dag på sötåsen

Slutade matten (sista lektionen) lite tidigare och när jag kommer mot mitt pentry attackerar Gustav och Emil mig med racklödder och jag blev totalt vit. Efter att bilden var tagen fick jag mer i ansiktet och innanför tröjan... Som sagt en helt normal dag på Sötåsen..

Radioactive

I'm waking up to ash and dust
I wipe my brow and I sweat my rust
I'm breathing in the chemicals
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus
This is it, the apocalypse
Whoa

I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my systems blow
Welcome to the new age, to the new age
Welcome to the new age, to the new age
Whoa, whoa, I'm radioactive, radioactive
Whoa, whoa, I'm radioactive, radioactive

I raise my flags, dye my clothes
It's a revolution, I suppose
We'll paint it red to fit right in
Whoa
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus
This is it, the apocalypse
Whoa

I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my systems blow
Welcome to the new age, to the new age
Welcome to the new age, to the new age
Whoa, whoa, I'm radioactive, radioactive
Whoa, whoa, I'm radioactive, radioactive

All systems go, sun hasn't died
Deep in my bones, straight from inside

I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my systems blow
Welcome to the new age, to the new age
Welcome to the new age, to the new age
Whoa, whoa, I'm radioactive, radioactive
Whoa, whoa, I'm radioactive, radioactive

A walk to remember

Precis kollat klart på filmen " a walk to remember". Bland världens sorgligaste och romantiska filmer någonsin. Fast jag är på gott humör fäller jag en tår ändå, och brukar inte kunna gråta till en film två gånger men de gör jag tydligen med den här filmen.
 
 

Naglar

Målat naglarna i en stil som jag blev inspererar av när jag såg syrrans halloween tröja igår.

Kär.


Hemma!

Och nu är det helg igen. Veckan har gått riktigt snabbt både skönt och ledsamt för det börjar närma sig praktik dags... mjölka kor i två veckor, toppen! Får väll försöka stå ut dom två veckorna och sen träffa några av vännerna under helgerna för det går ju inte att leva utan dom.
Nu är det mys-time har precis käkat tacos och sitter nu vid tvn och kollar på film med brorsan och käkar choklad. Skön och lugn fredags kväll!
(söta brorsan och jag)

Slutat

Sitter nu på mitt rum och tar det lugnt innan allt folk kommer in hit och förstör den tysta stunden. Har haft djur i naturbruket hela eftermiddagen och tänkte fokusera för en gångs skull men sista lektion orkade jag inte bry mig längre och blev den slappa pratsamma karro som vanligt. Känns bättre att jag kommer med några dumma svar/frågor då och då istället för att vara smart och tråkig. Lägger istället den intelligens jag har på prov och läxor istället.
Ikväll blir det tjejkväll som fritiden på skolan ordnat, blir kul och om inte så drar jag bara tillbaka till pentryt och umgås med killar istället.

Onsdag

Har varit en okej dag, gjort allt möjligt typ så et inte riktigt vad jag ska skriva eller ej. 
Avslutades med att kolla på skräckfilms klipp med Markus och sedan efter 10 då han tyvärr var tvungen att dra så hade Pernilla lite kul med ett par trosor som råkade hänga med ifrån tvätt tiden idag in till vårat pentry... don´t ask me why..
Nu sitter man iallafall i rummet och tänkte lyssna på lite musik och sen gå och lägga mig. 

Patetiskt..

Blir ärligt rädd för hur patetiska människor det finns. Nämner inga namn nu men finns personer som verkligen skriver allt på facebook. Varje gång man loggar in så är det alltid samma person som skrivit minst 3 statusar om att den fortfarande är singel elr om sina "sjukdomar". Bara störande och sen finns det sånna där nyfikna personer som alltid måste skriva "hänt?" och så skriver inte personen vad det är. Har man skrivit en status i gåta får man ju för fan berätta vad som hänt också. Dte blir ju bara mer och mer galet med facebook alltså..

Tisdag

Lite kort om dagen:
  • Prov (gick skit..)
  • Lektioner
  • Dans
  • Vara med den underbaraste personen någonsin!
  • Springande ute i mörkret med Pernilla
Som jag skrev i inlägget innan skulle jag ha prov i idrott, det gick verkligen skit eftersom vi tydligen skulle lyfta alla träd osv framför en hel grupp.. jag vägrade totalt eftersom jag hatar att gör något praktiskt framför massa personer som glor.
Sen var det även dans idag och det gick bra som vanligt, längtar tills vi ska göra dansuppvisning och jag verkligen har lärt mig allt och det sitter perfekt!
Sen så har man flummat med kompisar som vanligt.
Helt okej dag men nu tänkte jag dra mig sängen för är helt slut efter springandet i mörkret med Pernilla.

Tagga idrottsprov!

Ska nu ut och lyfta träd,grenar och ensilage. Trevlig idrottsprov dom kunde ju inte göra det lite lättare för oss (mig) som inte är så starka. Aja önska mig lycka till!

En helg med vänner

Har spenderat en hel helg med Moos och Victor och det har varit riktigt kul. Fastän jag är livrädd efter att dom har kollat på ganska läskiga filmer och moos visa mig skräckfilmer på youtube. 
Idag så åker båda två hem och jag ska börja packa inför skolan imorgon. Jag får skjuts ända upp till Sötåsen så ska packa med riktigt mycket grejer nu.
Innan jag åker imorgon ska jag även ta blodprov för att kolla hur mycket medicin jag har i blodet. Nervös för att ta blodprov är inte helt min favvo grej.
Nu ska jag iallafall fortsätta städa upp här hemma innan mamma och syskonen kommer hem.

Underbar natt!

Sjukt underbar natt med dom bästa personern som finns. Kan inte skriva annat än att hans närvaro är allt som räcker för att få mig att le!
Nu har tyvärr alla stuckit och jag är kvar med massa skräp... det ända posetiva är att victor lämnade kvar kakor så nu sitter jag och käkar kakor framför tvn istället för att börja städa.
Snart kommer även mamma hem och då blir det myskväll med henne och sen sticker hon imorgon och så kommer mina sötnosar tillbaka hit och sover här hela helgen. Man kan inte spendera lovet på ett bättre sätt än med ens närmaste vänner.
 

RSS 2.0