Lunch

 Panpizza och sallad med a-fil!
 

Naglar

Inat sov jag själv i lägnheten och det var en förjävlig natt men det var underbart att vakna upp själv och bara ha en skön lugn morgon. Passade på att ta en dusch och måla naglarna eftersom jag aldrig får riktigt ro till en liten spa morgon. Igår åkte jag hem ifrån Markus och så kom mamma med min underbara Bebbe som nu ska bo hos mig och Ida. Tydligen så ska hon få kattungar så det kommer vara massa små kattungar i lägenheten också! Ikväll kommer Ida och Herman tillbaka och sover är en natt sen drar dom igen så jag har hela veckan för mig själv.

Sötaste små varelserna ever!

Kom hem för en stund sedan och har lagat mat, handlat och diskat lite smått. Helt plötsligt kom jag på att jag skulle ta kort på dom små älsklingarna och lägga ut på bloggen så då försökte jag så gott det gick att ta kort på dom. 
(Det här är den underbara lilla birman Nemo!)
(Den här bilden blev jätte dålig men det gick inte ta en bättre för han var aldrig still, iallafall det här är PimPim! han är även min favvo<3)

KATT!

Åkte iväg själv till skolan idag eftersom Ida hade migrän och stannade hemma. Efter första lektionen ringer hon och säger att hennes syster undrar om vi vill ha två katter! Jag blev helt fucking överlycklig eftersom vi har letat efter katter men inte hittat nån och så kommer hennes syster och ger oss två katter och tillbehör heeeelt gratis! Så efter skolan så åker jag, Ida och Herman (vi behöver lite bärhjälp) till Skara för att hämta våra älskade nya katter!
I helgen så kanske jag även åker till Valtorp och hämtar min katt så kommer vi ha 3 katter i lägenheten! Det här gjorde min dag! Inatt får jag sova med katter istället för Markus.
Bilder på katterna kommer ikväll när vi kommit hem med dom.

Myyyys!

 

Kort bloggpause

Känns lite knäppt att jag skrev igår att det skulle bli en bloggpause och så skriver jag nu idag att bloggpausen är slut. Idas pappa kom hit idag och gav oss en stor tv, mikro och vårat internet. Och så fikade vi lite också och sen krångla ju tvn såklart men han fixa den snabbt som tur va! Så nu sitter jag, Ida och Herman i lägenheten framför vår nya stora tv och göttar oss. Ikväll kommer min underbara älskade pojkvän som beslöt sig att komma hit idag istället bara för att jag saknade honom nått så enormt! Han är helt underbar! 
(NY TV)
 

Bloggpause

Tar en bloggpause tills jag och Ida skaffat internett i lägenheten, just nu använder jag Hermans dator och hans internett. Så jag tror att jag kommer kunna börja använda internett nån gång nästa vecka. 

Snart åker jag hem!

Precis sminkat klart mig och fått på mig annat än mjukisbyxor och tråkigt linne. Om typ två timmar drar jag tillbaka till Töreboda och där väntar nog Ida och Herman. Jag har mycket att göra idag, först ska jag tvätta, sen ska jag dra till gymmet och sen blir det romantisk middag med min älskling som ska fixa mat till oss. En studiedag kan inte bli bättre!
Dessutom har jag varit och badat och klippt klorna på Tiffany och även lastat jord och grejer så jag känner att jag varit riktigt duktig idag. Speciellt med att få upp Markus tidigt, det var svårt..
Nu ska jag pussas med mig lilla gullunge som sitter och spelar, igen..
 

Studiedag

Har just kollat på busstider tillbaka till Töreboda imorgon och jag kommer ta en sen buss tillbaka eftersom jag har fucking studiedag imorgon!!! Alla lärare ska på nån kurs så alla elever har studiedag, så jag och Markus ska jobba lite på gården först och sen fixa lite med Tiffany och sen drar vi till Töreboda. Har haft en underbar helg som vanligt hos Markus, det är så slappt och man är som en i familjen och det behövs verkligen nu. Jag är lycklig som fått en sån underbar kille med en sån underbar familj!
Nu ska jag titta på film med Markus och senare kanske vi går över till hans granne och hälsar på Tiffany.
 

Sista året på Stenstorpskolan

Eftersom min sötnos somnat brevid mig hade jag inget annat för mig och började kolla igenom bilder som jag blivit taggad i på fb och såg väldigt många ifrån mitt sista år på Stenstorpskolan. Jag hittade massa knäppa bilder och insåg verkligen att sista året njöt jag av att mina vänner tog kort på mig eftersom det var sista gången jag förmodligen skulle träffa dom och lika gärna kunde bjuda på mig själv. Tänkte lägga upp dom flesta här på bloggen eftersom jag inte har så mycket annat att göra.
Lägg märke till den vackra utväxten jag hade...
(Det fanns mycket mycket mer bilder men dom flesta var en viss idiot med på så jag tog inte med dom)

Lördag

Sitter hemma hos Markus och har inte kunnat blogga förrän nu eftersom jag tappade min mobil hos Markus granne igår och hitta den inte förrän idag. I alla fall jag åkte hit igår efter skolan, missade dock bussen men tur nog så bor man så nära så det var bara att gå tillbaka och vänta på nästa buss. När vi kom hit så drog vi till Markus granne och hälsade på min älskade Tiffany, hon har det verkligen bra där! Sen så satte Markus på en film, tände ljus och fixa popcorn och godis. Jätte mysigt, jag älskar honom så mycket! Sen gick vi till Markus granne igen för att sitta och snacka där ett tag med Ozzy också.
Imorse så skulle jag igentligen med och sälja potatis men jag valde att sova istället så Markus drog iväg vid 9 tiden och jag sov till ungefär klockan 12 och sen kom han hem med världens energikick typ, han ställde sig och lagade mat!! Blev helt chockad! Efter det så satt vi och åt vid tvn ett tag och nu har han satt sig för att spela och jag passar på att blogga. Ikväll kommer hans släkt hit (NERVÖS SÅ JAG TROR JAG DÖR), jag gillar verkligen inte att träffa släkter elr vad man nu ska säga..
Jag kommer lägga ut lite bilder ifrån igår som jag igentligen skulle lagt ut då men

Träna!

Sitter i lägenheten och väntar på att min älskling ska komma hit så vi kan dra och träna. Efter träningen ska jag göra räkmackor till han och Herman. 
Imorgon drar jag till Markus och stannar där hela helgen så jag ska kunna hälsa på Tiffany och hjälpa Lennart med att bada henne. Ska bli mysigt att spendera helgen där, han har en sån mysig familj! Och jag saknar Tiffany så mycket!
(dööööör!!)

En riktig cp dag

Kvällen igår var mysig men tyvärr så är inte alltid dagen efter lika mysig. Morgonen var väldigt seg och började blöda näsblod när jag vaknade (har aldrig gjort det någonsin i mitt liv!). Sen så tappade man mobilen på bussen så man får gå utan mobil hela dagen.
Efter skolan måste jag:
  1. Hämta min fucking mobil
  2. Gymma
  3. Köpa mer fil till Ida
  4. Städa

Känns som en riktig jobbig cp dag idag. Plus att vädret är hur tråkigt som helst, gör ju inget om solen kunde komma fram lite! Eftersom jag inte har någon mobil så jag kan ladda över bilder får nu nöja er med bara ett inlägg..


Flyttat, gymmat, startat ett nytt liv.

Har varit så upptagen ända sedan i fredags då jag åkte till Valtorp för att packa alla mina grejer och köra upp dom till Töreboda. Nu har jag och Ida kommit på plats i lägenheten och har även börjat gymma på det nya gymmet i Töreboda, Gym 22! Känns riktigt skönt och det känns som om livet börjat nu!
I lördags hade vi en liten inflyttningsfest där två av mina gamla kompisar var me och en utav Idas. Sen var såklart Herman och Markus med. 
På söndagen drog vi och gymmade för första gången och det gick ganska bra faktiskt. 
Igår drog vi till gymmet efter skolan igen och det gick nästan ännu bättre, speciellt med springandet! Får en sån underbar känsla efter att ha gymmat, som om man är världens grymmaste och klarar av typ allt! Sen så somnar man också underbart på nätterna. Idag hade vi våran "vilodag" då vi slipper att gymma och bara tar det lugnt.
Snart kommer Markus och Axel hit och så ska vi ha myskväll med chips och dipp, godis och andra mumsigheter! 
Fyfan vilket gött liv jag lever nu!
Bilder på lägenheten kommer när det är lite mer städat här, fortfarande flyttlådor och skräp överallt...
 

RSS 2.0