Fredag

Äntligen fredag och jag ska hem till min kära familj. Kommer stanna där hela helgen och ha det trevligt. Längtar tills min buss kommer så ja kan ta mig till Skövde. Lilla bebbe ska me också och hälsa på. :)



Dagen

Idag har varit en riktigt bra dag. Hela förmiddagen var jag o katalina ute på en långpromenad med Nisse. Gick 7km! Sedan gick vi in till Töreboda, 3km, och lämnade Nisse hos hans ägare. Sedan vidare för en paus i lägenheten och lite käk. Sen var det dags att bowla! Jag kan ju säga såhär.. Jag vann över Magdalena 2 gånger!! :D vi slog ett litet vad om vem som skulle vinna, hehe..
Sen åkte jag med dom andra till skolan för att sedan gå tillbaka tillsammans med Markus och det var 3km till. Så totalt har jag gått 13km idag! Inte dåligt alls och värker i benen nu. Kommer ha en förjävlig träningsvärk imorgon men äsch va gör de när jag hade det trevligt! :) 
Nu ska jag snart laga lite mat med Markus sedan blir det nog lite pluggande.










Detta eviga pluggande

Sitter nu ännu en gång framför datorn och försöker skriva klart mina uppsatser som börjar samlas på högar. Förr var jag så engagerad i allting och älskade att sitta med mina läxor men nu önskar jag att jag hade lite fritid till annat. Ska ju börja gymma snart med Katalina, dock måste jag vänta tills efter Frankrike resan för sparar alla mina pengar just nu. Ska ju kunna köpa något där nere också! Sen när jag kommit tillbaka igen och slutat praktiken ska jag sätta igång med stenhård träning. Om cirka en månad börjar jag även cykla till skolan igen så då får jag ju lite motion. 
Aja måste tillbaka till mitt skrivande om den afrikanska diktatorn Idi Amin. Önska mig lycka till! Bara sisådär 4-5 stycken kvar att skriva om..
Vacker bild på Idi Amin.. haha 

Katalina på besök

Har min lilla bejb här! Hon har precis varit en taliban med min filt och morgonrock. Ikväll ska vi ha film mys och kanske äta lite gott. Älskar att ha lilla katalina här!<3
Har tyvärr ingen bild på när hon var taliban mer än alla filmer.



School

Sitter och väntar på att ge mig iväg till bussen. Ännu en skolvecka och Frankrike resan närmar sig långsamt! :)
Gröna ögon kanske passar mig bättre, börja med linser ? ;)


Väntar på mitt hjärta!!

Jag är så lycklig att Markus kommer hem en dag tidigare! Inte ofta ett sånt mirakel händer. Han borde vara här om 2 timmar ungefär och när han kommit hit tänkte jag dra med honom på en promenad med Nisse. Det kommer bli en skön söndag och vila upp mig innan skolan börjar eftersom jag inte sovit sen torsdags natt. 



Slöseri på tid

Så förbannad över att min dator har gått sönder. Nu går en hel helg åt att jag inte gör ett piss när jag egentligen tänkte skriva klart inlämningar. Varför ska just min dator gå sönder när jag behöver den som mest. Som tur är tar Markus med sig sin dator imorgon men vad ska jag göra fram tills dess.. Sitta och vänta? Usch hatar helger som bara är slöseri. Ärligt talat skulle de vara skönt om skolan var under helger också. Jag gör ingenting på helgerna ändå, dessutom känner jag typ ingen här i Töreboda så sitter ju själv hela helgerna. Hoppas att jag får jobb efter praktiken iallafall, då har jag något att göra. Ska försöka vara duktig och visa mitt bästa jag under praktiken så dom vill ha mig ännu längre. 
En bild på min lilla älskling <3


Torsdag

Haft en fett kul torsdag! Hade matte som gick jätte snabbt och vi satt och räknade ut/målade dinosaurie.. Haha! Sedan hade jag hand om idrottslektionen idag och jag hade innebandy. Var jätte kul när alla i klassen blir typ galna och nästan slår ihjäl varandra, haha! Sedan hade jag hundlektion hela eftermiddagen. Då var min kära Nisse med och han var lite nervös i början men efter ett tag slappna han av. Så stolt att han klarade av dom andra hundarna.
Bara en dag kvar av veckan och sen är det helg! Ska kanske hem till mamma om hon vill ha hem mig ;) annars ska jag vara i lägenheten med min katt!<3
Min lilla buse<3




Påväg till mammi

Sitter och väntar på bussen till Skövde tillsammans med Markus. Besöka familjen och äta middag, mysigt!



Hundträning

Har nu kommit hem efter 2 timmar hundträning på Törebodas hundklubb. Gud va kul det var! Hur lycklig som helat över den duktiga hunden jag fått träna nu. Nisse är underbar och så snabb lärd. Väldigt kul att se när han hade mer fokus på mig än dom andra hundarna. Men vi har fortfarande lite att jobba på med hans koppeldrag. Längtar tills torsdag då det är lektioner i skolan. 
Förresten fick jag och katalina reda på i skolan att vi ska till Frankrike den 24april!! Kommer bli fantastiskt har alltid velat åka till Frankrike och nu får jag det gratis! 
Det har varit en fantastisk dag!:D



Tillbaka till skolan

Sitter i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner igen. :)



Disney musik och CoD

Har en trevlig lördagskväll med Markus. Vi sitter och sjunger till Disney musik och spelar CoD. Såna här kvällar är guld!<3



Tre rättersmiddag

Hoppas alla har det bra idag. Riktigt ruskigt väder o Töreboda idag. Regn och snö öser ner så det blir slask på vägen. Tur att jag tänkte hålla mig inne hela dagen idag!
Tänkte skriva va det var jag lagade igår på alla hjärtansdag. Först var det förrätt och det blev räkcocktail med Rhode Island sås.



Sedan blev det varmrätt och då lagade jag bakpotatis i ung med kycklingklubbor som jag marinerade själv. Även en egen gjord sås till.


Till efterrätt blev det vaniljglass med blåbär och egen bakade hjärtmaränger.



Det var jätte goda och väldigt lätta rätter. Om ni vill kan jag lägga ut recepten på rätterna :)


Alla hjärtans dag

Haft en underbar kväll med min pojkvän! Kommer skriva mer imorgon om tre rätters middagen och min underbara present från Markus. Nu ska vi sova efter en ljuvlig dag med mycket mat o kärlek! 




Dålig mobil

Jag har inte kunnat blogga pga att mobilen totalt la av. Jag kan fortfarande inte göra blogginlägg, lägga ut bilder på instagram eller spela hay day.. sorgligt. Jag som verkligen kommit långt och så kan jag inte fortsätta.. Aja nu vet ni i alla fall att det inte kommer komma blogginlägg förrän mobilen funkar igen och förresten just nu sitter jag vid Markus dator men kan ju inte göra det hela tiden. Dessutom kan jag inte ta foton lika lätt och lägga ut om jag ska börja ladda upp dom på datorn först.
Alla hjärtans dag imorgon då! Jag skulle egentligen hem till lägenheten idag med Markus men såklart kan inte han ännu så jag måste vänta tills imorgon. Trevligt att åka hem med all packning under alla hjärtans dag och sedan gå och handla all mat som behövs eftersom jag ska göra en fin middag till honom. Blir ju inte alls som jag tänkt mig om jag kommer hem imorgon kväll... Kanske tar en tidigare buss hem eller nått.
Men tråkigt ändå att allt bara fuckar ur och så blir det inte som jag planerat. Får väl vara nöjd om han ens kan åka hem imorgon.
Nu ska jag sätta mig och kolla på en film eller nått medans Markus är ute och jobbar. Orkar inte göra något idag, har så förbannat ont i magen.. Vet inte vad det är men har hållit på ett bra tag nu.
 

Grillkväll

Mötte Rikard och Marcus idag och vi åkte till en sjö och grillade. Jätte mysigt med en brasa i mörkret men otroligt kallt. Tror nog att mina ben och fötter är borta..



Ser ljust ut

Var idag på KSS för att träffa min nya läkare och även om de var lite onödigt eftersom jag snart skulle lämna barnavdelningen så kändes det riktigt bra. Min nya läkare sa att vi ska testa nya mediciner för att förbättra mina chanser att kunna få körkort, klara skolan bättre, osv.. Så lycklig! Även om jag inte ska få förhoppningar så får jag det ändå. Tänk om jag får ta körkort om lite mer än 1 år ändå! Tänk om jag kan vara "frisk" i över ett år! 
Jag ska göra ett nytt EKG och ta lite blodprover för att se hur sjukdomen är nu. Det ända jag kan tänka på är att jag kanske får ta körkort precis som alla andra! Behöver inte leva på min pojkvän hela tiden. ;)
Nu ska jag hem till Töreboda och packa till nästa stop, brännebrona!



Mot KSS






Asså min granne..

Trevligt att vakna såhär tidigt en lördag när jag behöver sova ut. Tack granne för att du börjar spela musik klockan 9 på morgonen! Får väl vara glad att de är bra musik åtminstonde. 
Förresten runt 1-2 tiden idag ska jag ju o träffa min nya tränings hund. Ska bli så kul! Jag är jätte nervös och taggad på samma gång. :)
Det är någon som kan sova iallafall!


Slutat

Har precis slutat samhällskunskap 2 och sitter kvar med mina babes. Vi väntar på nästa buss som går om typ 1,5 timme. Vi skulle egentligen åkt med Tord men vi ville kolla på film och plugga lite ensamt i skolan. En fredags eftermiddag i skolan när alla andra har slutat, mysigt!
Har dessutom blivit förkyld..




Börja om på nytt

Pratade nyss med en kille i Töreboda om att få träna hans vita schäfer och han blev överlycklig. Han sa att jag skulle komma imorgon under dagen och få träffa hunden och så ska vi diskutera hur vi ska lägga upp arbetet. Hunden ska tydligen vara jätte jobbig att gå med enligt min kära lärare Tord. Tror förresten att jag aldrig berättat om honom här, han är min samhällskunskaps lärare och den bästa. Vi har alltid minst en gång i veckan en prat stund på 1,5 timme och då bara vi pratar om allt och inget. Han vet hela mitt liv och såfort jag mår dåligt (som idag) gick jag och pratade med han. Katalina älskar honom också! <3
Tänkte bara skriva lite snabbt varför jag ska träna en annan hund helt plötsligt och det är för att Charlies ägare lägger skuld på mig för att han inte lyssnar på henne. Inte mitt fel och jag blir rasande men nu får jag släppa taget om min guldklimp. Älskade honom som min egna hund och vi gjorde sånna framsteg men tyvärr var matte missnöjd över sin hund (som vanligt).
Så nu vet ni de! Och jag har gråtit hos Tord lite och lite till hos pojkvännen men nu löser det sig. 
Nya tag och ny start!
 

Present

Jag och katalina fick varsin kanin av min älskade pojkvännen. Kan ju säga att vi är lyckliga just nu! <3



Idrott





Tråkigaste som finns

Finns ingenting i skolan som är värre än djursjukvård. Vet inte om det är själva kursen som är tråkig eller bara läraren. Förmodligen både och. Det är en tråkig och svår kurs. Jag som först tänkte jobba med sjuka djur, tur att jag ändra mig till att fokusera på friska hundar. 
Nu sitter jag under min rast och försöker plugga till prov i djursjukvård på kattens sjukdomar och även läxa i veterinär medicinska begrepp och termer. Usch! 



Tisdag

Tyst och ensam tisdag.. Katalina stannade hemma eftersom hon inte kunde sova på hela natten, stackars tös! Som varje tisdags eftermiddag så har jag lektion med Sven. Företagsekonomi som faktiskt är rätt så viktigt för jag har tänkt att starta ett eget hunddagis, då behöver man veta mycket om företagsekonomi. Rätt så seg lektion, är klar med uppgiften medans alla får göra om, hehe känner mig inte lite stolt! Ikväll blir det städning och tvättning. Vet inte hur jag ska orka eftersom jag gått och blivit sjuk. Ont i halsen och feber.. Ändå pallrar jag mig till skolan och gör det jag ska göra. Vet inte om jag är duktig eller bara helt dum i huvudet! 



Måste ta tag i mitt liv

Rätt så kaos i mitt huvud just nu. Mycket i skolan. Min kropp faller sönder känns det som. Bara äter massa snabbmat och annan skit. Behöver ta tag i mitt liv och kämpa lite. 

RSS 2.0