Töreboda

Tillbaka hem efter en mysig helg med familjen. Ikväll blir det adventspyntande tillsammans med Rikard :)





Grattis lillebror!

Älskade William fyller 15 idag! Sjukt va snabbt tiden går <3





Bra start på dagen!

Nere på stan med syskonen. Nyss fikat och suttit och pratat, så skönt att vara med dom lite!<3





Skövde

Påväg hem till familjen. Behövde komma ifrån Töreboda lite och ta igen mig. Nu längtar jag efter en trevlig helg i lugn och ro. :)
Bebbe fick hänga med också!<3



Hundvakt

Idag är jag hundvakt åt lilla tex mex. Övat på lite freestyle och lydnad i en timme. Även en långpromenad på det. Så jäkla gullig är han och utvecklas bara mer och mer! Stolt över killen! :)



Natti

Äntligen är dagen slut. Gått så segt och jag har bara längtat hem till min sköna säng. Imorgon är det en hel dag med bara massa svenska och företagsekonomi.. Typ orkar inte! Så fruktansvärt skoltrött!



Avelsdata

Sitter just nu på hundlektionen och ska prova att para hundar. På SKK finns det en avelsdata där man kan prova att para hundar för att se resultatet. Inte precis det jag är intresserad av men.. Ska inte skaffa kennel och är inte intresserad av avel. Under morgonen tränade jag och Tex Mex lite lydnad, gick super! :)



1 dec

Från och med 1 december är jag och Rikard sambos. Helt sjukt!! Kommer kännas konstigt att plötsligt bo med någon igen men samtidigt super kul. :)
Tredje personen jag bor med under mina 3 år på sötåsen haha. 
Vi kom överens om att det är det bästa och billigaste för oss båda. Han trivs så bra i lägenheten och spenderar så mycket tid där att det var lika bra att flytta ihop. Äntligen lite hjälp med städandet haha ;)
Den här lilla knäppisen blir min sambo nu!



7 h

Tog en bra stund men tillslut blev vi klara. Ont i både ben och rygg men det var det värt. Nu är jag påväg hem efter en lång dag. Käka pizza och sen gå och lägga mig, bra avslut!





Jobba

Påväg till Skövde för att hjälpa guldpappa på hans företag. Plocka ihop 500 godispåsar så jag har lite att göra idag. Senare ikväll hämtar Rikard mig och så åker vi tillsammans hem igen. 
Sov hos pappa inatt och har inte gjort det på typ 4 månader så det var väl trevligt att träffa honom. 


 

Tips

Vardagsuppfostran med känsla och respekt tipsar jag till alla vovve intresserade. Jag har precis läst och kan säga att det var riktigt bra. Helt klart värt priset!



Tips!

Veckan har gått sjukt snabbt, redan helg och det kändes som det typ var måndag nyss. Hade utvecklingssamtal idag, fanns inte så mycket att säga jag ligger bra till i allt och det är bara att fortsätta kämpa vidare.
Tänkte plugga hela lördag och på söndag ska jag jobba. Ingen fest här inte! Tog slut på krafterna igår haha ;)
Dags att krypa ner i sängen och längta efter en skön sovmorgon imorgon, det var ett tag sedan!
Lite tips på hundträning! Tänkte börja tipsa om lite sånt här då och då. Kanske får bloggen att handla lite mer om träning med hundar (?)




Igår

Igår var det bygdegårdsfest med fina vänner. Hade så kul och det var skönt att komma bort ifrån vardagen lite och bara slappna av. 




Kurs

Andra kursen tillsammans och det har varit lite halv taskig träning under veckan men när instruktörerna berömmer oss för sån kontakt och bra fokus blir ja överlycklig. Har känts som träningen bara gått skit men tydligen visas resultat och det var verkligen något jag behövde höra. Även fått lite tips på hur jag ska göra så nu kan jag ta tag i det ännu mer. Mer taggad än någonsin och jag har gått vidare ifrån den hemska besvikelsen efter Charlie. Nu ska jag köra på med en ny hund och komma ännu längre. Jag vet att jag klarar det! Värre situationer har jag blivit satt i!



Helg

Äntligen helg! Typ längtat lite för veckan har varit förjävlig, men nu ska ja njuta lite. Påväg till götene just nu och sen vidare till Skövde. Lite shopping med Rikard. Han ska ha nya kläder pch sen ska vi titta på fiskar tillsammans. Kommer bli perfekt i lägenheten! :)
Jag ska även hälsa på sjuka mamma en liten snabbis innan vi beger oss hem igen. Resten utav helgen blir lugn, bara försöka plugga lite och andas ut. :)



Skoldator

Sötåsen har lyxat till det lite och delat ut skoldatorer till alla elever. Det var på tiden! Dock är nätet kasst så går knappt att göra något. Dessutom är den jätte liten så man får ont i nacken och huvudet. Får väl duga, bara några månader kvar tills ja slipper skolan. Längtar rätt så mycket.
Ser större ut på bild haha!



Snabb besök i Skövde

Påväg tillbaka efter ett besök hemma hos kära mamma. Hon opererades i fredag och kan knappt röra på sig så gjorde ett litet snabb besök för att tjöta skit och fika. Alltid lika mysigt!



Ny träningspartner




Mot skolan




Bra avslut

Imorgon sätter skolan igång igen, typ ingen lust alls men måste kämpa igenom sista tiden nu. 
Avslutade höstlovet rätt så bra ändå med en tripp ut i skogen och plockade svamp sedan snabbt hem och gjorde en god svampmacka och till efterätt blev det banan och chokladpaj. Så gott!
Nu kyper jag nöjt ner i sängen med katten och Rikard. :)



Alla helgon

Besökt törebodas kyrkogård ikväll och fick se alla gravar lysa upp. Jätte mysigt! Brukade gå på valtorps kyrkogård med familjen men nu får man skapa egna traditioner. :)
Glömde systemkameran så blev rätt så kassa mobil bilder istället. 




RSS 2.0