.

Fortfarande trasig mobil. Den vägrar verkligen att samarbeta. Vet inte hur länge jag kan hålla mig ifrån bloggen. Använder bloggen som min lilla psykolog! 
Tänkte uppdatera lite om Ida och våran träning. Vi jobbar framåt även fast vädret har varit emot oss. Jag har inget emot att träna i lite regn men Ida däremot total vägrar och resultaten blir långt ifrån perfekta. Nu hoppas jag på bättre väder imorgon och då försöka vara plan större delen av dagen. Fundera på att försöka få tag i en träningskompis snart. Behöver lite feedback och även fast Rikard gör så gott han kan behöver jag någon lite mer kunnig. Upptäckt dessutom att det inte blir någon tävling för oss, varken i Forshaga eller Mariestad. Jag har för tillfället inte råd för ett träningslicens för henne och det dröjer nog ett litet tag till. Sen vet jag ju inte hur det blir studenten och om stannar oss mig eller inte. Gör hon inte det vill jag inte lägga en stor summa pengar på tävlingslicens till henne om jag ändå inte har nytta för det. Mycket som ska betalas nu, ekonomin börjar bli tajt. Så mycket jag behöver lägga pengar på. Snart dags för mer kattsand också... där försvinner 400kr. Jäkla katt! Hon vet inte om hur bra hon har det..
Även fast det inte blir några tävlingar så kämpar vi fortfarande på med agilityn. När jag väl har råd så ska vi kunna va redo. Jag känner på mig att Ida kan komma långt inom agilityn. Det är där hon hör hemma!

Trasig mobil

Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera bloggen och kommer inte heller kunna göra det på ett tag. Min mobil börjar bli lite "gammal" vägrar ta kort, vägrar öppna appar, ja den lever sitt egna liv... Så jag får strunta i bloggandet ett tag. Skulle ju kunna blogga genom datorn men kan då inte dela med mig av några bilder. Ska försöka åka in till skövde snart och få den lagad. 
 

Träning till skol-sm!

När jag fick reda på att det skulle vara skol-sm i Forshaga blev jag överlycklig. Tänk att få representera sötåsen!
Jag har för några veckor sedan upptäckt att Ida är jätte duktig i agility. Så jag och Ida har börjat träna för agilityklass. Förhoppningsvis kommer vi med men det var två andra på skolan s var jätte duktiga. Vi har börjat träna ändå och har sm som mål även fast vi inte vet om vi kommit med i laget. 
Nu kommer jag nästan bara blogga om träning till sm och våran utveckling. Igår började vi med balanshindren. Gick jätte bra och till slut kunde jag bygga upp en halv bana som hon körde. Däremot måste jag träna på handling.. Det ska jag göra på tisdag tillsammans men en av mina lärare som skulle hjälpa mig. 
Ikväll blir det mer träning men ska först till Skövde och hämta Idas nya sele som vi har beställt, hoppas den passar! 



Sol

Passade på i detta fina väder att träna parkour i skogen och sen en lång skön promenad i solen. Perfekt under tiden man är ledig!



Friskvårdsföreläsning

Hela kvällen har jag varit i skultorp tillsammans med en kompis och hennes vovve på friskvårdsföreläsning. Super intressant och nu väntar jag på att komma hem till Ida och göra massage på henne. Ska även prova lite övningar på henne såfort jag får tillgång till träningsplan. 
För tillfället sitter jag hos min bror och väntar på att Rikard ska hämta mig. Missade bussen med 7min... Strunt samma helt klart värt att missa bussen för en föreläsning! :)
Här är lilla Batzo redo för massage!



Kompis på besök

I inlägget tidigare berättade jag om Idas ny kompis. Hon är här på besök ikväll då hennes matte, jag och Rikard behövde en glasskväll! Såhär ska man spendera en måndagskväll ;)



Skogspromenad

Vilket härligt väder! Jag och Ida utnyttjar det för fullt! 
Tog en promenad efter skolan tillsammans med en kompis och hennes hund. Ida har verkligen fått några kompisar i skolan.



Löpning

Tog imorse och gav mig ut med Ida på en löptur. Hon sprang så himla fint precis intill mig och stannade bara 1 gång för att kissa. Nu har jag en ny att kunna springa med på morgonen ;) i höst sprang jag med Charlie varje dag och har haft en vintervila då jag inte känner mig säker att löpa när det är mörkt ute.
Det var en bra start på dagen och när jag kom hem åt jag och Rikard ostfrallor! :)



Parkour utanför Coop

Äntligen hemma igen! Ibland behövs en liten paus. Saknat både Ida och bebbe massor.. Och Rikard såklart! ;)
När vi kom hem så skulle Rikard handla lite så vi passade på att ta en kissrunda samtidigt. Utanför affären körde vi lite parkour mot ett cykelställ. Först vågade hon knappt upp med tassen på första och lägsta metallstången men efter några klickningar med klickern och godis vågade hon sig upp med tassarna på den översta. Blev super glad och stolt när det gick så snabbt! Bilden är inte världens bästa då Rikard lagom kom ut ur affären och Ida blev lite distraherad men hon lyckades ändå hålla position tills jag sa vårat kommando "ner". 
Imorgon ska vi börja med löpning och även testa om hon klarar av att springa bredvid cykeln. Då våren är påväg kommer jag cykla mera och det vore trevligt om Ida kunde hänga med några gånger. Kanske cykla på en picknick vid kanalen, jag har blivit beroende av picknick haha ;)



Tidaholm

Denna helgen spenderar jag hemma hos pappa. Behövde komma ifrån Töreboda lite och mina syskon skulle vara hos pappa så kunde lika gärna vara hör hos dom. Kom hit i eftermiddag och då tog vi en långpromenad utanför Tidaholm och nu sitter jag och pappa vid tvn och fikar. Sällan jag är här men det är skönt att komma ifrån vardagen lite. Tyvärr missar jag mellomys med Rikard men tror han är rätt så glad över att slippa det haha ;)


Roadtrip och picknick

Idag var både jag och Rikard lediga så vi gav oss ut i det fina vädret och bestämde hos för att gå på picknick med Ida. Super mysig dag och nu är vi påväg hem efter två timmar ute i skogen :)




Hundpicknik

Idag var Ida och jag på hundpicknik, super mysigt och Ida skötte sig perfekt! Alla hundar sprang lösa i skogen medans vi gick och dom hade riktigt kul. På vägen stannade vi flera gånger och gjorde aktiveringar. 
Gick 6,5 km så tror hundarna sover gott inatt. 
Just nu är vi påväg till Skövde för att göra några ärenden och sedan träffa mamma. Fått mer och mer hemlängtan!



Tisdag

Slutade tidigt idag och tog en lång promenad tillsammans med en kompis och hennes hund i väntan på att Rikard skulle sluta. När jag kom hem tog jag ut Ida på en lång promenad också. Körde lite parkour som vanligt under promenaden och hon var super duktig, höjer nivån hela tiden. Idag kunde hon sitta ner på stocken som hon brukar få balansera på.
Tog ut henne nyss igen och gick till samma ställe för att visa Rikard vad hon lärt sig. Gick förbi ankorna i Göta kanalen också för att ge dom lite bröd. Ida blev helt galen bara för att hon inte fick bröder som vi slängde till ankorna haha :)
Nu ska jag plugga en liten stund och sen lägga mig tidigt! 



Matdags!

Någon var väldigt hungrig idag men lyckades trots det att vänta till kommandot "varsågod". 
Medans Ida får nöja sen med torrfoder lagar jag ungsstekt citronkyckling med potatisgratäng till Rikard. Ibland får man lyxa till det för honom! ;)



RSS 2.0