Internet

Jag kommer tyvärr inte kunna blogga förrän jag och Markus har skaffat internet i lägenheten, som kan ta ett tag. Just nu är jag hemma hos Markus för han måste jobba så därför passade jag på att meddela detta.

Ingen Ikea men Jysk

Eftersom mamma tyckte att Ikea låg lite långt bort och vi till jysk där vi faktiskt hittade ett hyfsat bord, dock inte det jag tänkt mig. Sedan hittade vi lite snygga kuddar och annat smått och gott. Jag var även inne hos en frisör som fick ta en titt på mitt hår och jag bokade tid imorgon så att jag kan göra en ny fräsch uppdatering! Hoppas verkligen det blir bra, jag lägger ut rätt så mycket pengar på det här. 
Iallfall dagen har varit bra, nu har Markus deckat på soffan och jag satte mig vid datorn för att göra av med lite tid. Telefonen ringer konstant och det är personer här hela tiden. Mamma håller på och säljer av lite möbler för allt får inte plats i det nya huset. ;)
Nu ska jag väcka Markus så att han inte är vaken hela natten sen!

Värdelös

Totalt värdelös är du i mina ögon nu. Finns ingen person som jag hatar mer än dig. Du har förstört allting ännu en gång.

No inspiration.

Jag slutade praktisera i fredags och jag vet att det första jag skulle gjort va att börja blogga igen men jag har bara helt enkelt inte haft någon lust eller ork till att blogga men nu när Markus har satt sig och spela lite så beslöt jag mig för att blogga ändå. Juste jag är ju hos Markus!
Helgen är har varit awsome, jag har badat med grabbarna ¨både i fredags kväll och lördagen (då vi även grillade) sedan har jag börjat träna me Ludde (Markus hund) så att jag ska kunna ta med honom till skolan utan att han skrämmer livet ur folk.
Imorgon åker vi hem till mig efter att vi shoppat lite i Skövde. Vi ska åka hem och packa alla grejer och även åka till Ikea för att köpa ett matbord till lägenheten. Det är mycket som händer i veckan. Den ser ungefär ut såhär:
Måndag - Shoppa i Skövde, åka hem, packa ner alla kläder jag har i sopsäckar (INTE SLÄNGA)
Tisdag - Ikea med Markus och mamma
Onsdag - Klippa gräset och lite annat smått och gott som behövs göras hemma
Torsdag - Flytta in alla grejer i lägenheten, åka tillbaka till Markus
Orkar knappt tänka på att jag dessutom måste boka tid för att bleka mitt hår.. Så mycket att göra!
Nu ska jag snart duscha och Markus ska klippa sig lite, han tycker att han har fått för långt hår, dock tycker ju inte jag de! Sedan blir det film mys och popcorn.<3

Måndag

Varit en rätt så grym dag på jobbet idag bra för att min praktikledare köpte "förlåt för att jag för för sträng i torsdags" - bullar. Så fort jag får bullar glömmer jag allt och blir glad igen. Så ja sedan flöt jobbet på och jag log nästan hela dagen. Sedan jag kom hem satt jag och åt med familjen en stund och sedan ut till garaget för att måla stolarna som jag ska ha till matbordet. Dom ska vara vita och sedan ska jag köpta några fina färgglada kuddar eller vad man ska kalla det på stolarna. Kommer bli skit snyggt! :D
Imorgon ska jag åka till lägenheten och mäta lite och ställa in små saker, jag hoppas att Markus vill hänga med men han mår så himla dåligt nu och hoppas verkligen att han blir bättre snart. :/
 

Lat dag

Usch vad allt helgerna känns sega när man praktiserar. Det ända man går runt och tänker på är att på måndag är det att åka tillbaka till skiten. Dessutom orkar man inte göra något annat än att vila under helgerna. Igår fick jag dessutom sån jävla huvudvärk och den har bara fortsätt hålla på idag också. 
I veckan ska jag och mamma åka och mäta lite i lägenheten så vi vet vad som får plats där. Dessutom måste vi till Ikea snart och köpa ett köksbord! All denna stress! Aja bara en 5 dagar kvar av praktiken sen får jag lite sommarlov innan skolan börjar. Dom veckorna ska jag njuta av tillsammans med kompisar.
Nu ska jag gå ut och försöka hitta täckning på mobilen för den har totalt försvunnit här inne..
 

Grattis Patti!<3

Idag fyller min underbara vän Pat 18 år! Jag är så sjukt avundsjuk att hon är 1 år äldre och är nu vuxen. Dock är hon nog inte längre än mig, det har hon aldrig varit och kommer nog aldrig bli. ;)
Grattis än en gång och jag hoppas du får en grym dag!<3
(Titta helst inte på min utväxt..)
 

Outfit

 

Skit.

Var ute och sprang nyss. Mår skit. Är oroligt och cpar snart loss. Mina tankar blir bara värre och värre. 
 

Kräftkväll

Idag blev det massa kräftor och räkor tillsammans med familjen. Jätte mysigt och jätte gott! Nu funderar jag på att gå och lägga mig för jag är så fruktansvärt trött efter dagens arbete. Juste bara 5 dagar kvar av praktik! :D
(Mamma bjöd på goda drinkar)
 

Grattis Moa!<3

Idag fyller min underbara kompis som jag varit vän med ända sedan vi båda var 6 år och den ända ifrån grundskolan som jag fortfarande har kontakten med. Jag älskar dig och hoppas att du får en fantastisk dag!<3
 

RSS 2.0