Filmer

Kollat klart på två filmer som jag ladda ner idag. The notebook och The vow.
The notebook var en grymt bra film, har hela tiden hört talas om den men har tydligen aldrig laddat ner den och nu bestämde jag mig för att jag skulle se den och jag ångrar det verkligen inte. Och mesig som jag är så grät jag flera gånger.
Sen kollade jag också på filmen The vow. Inte lika bra enligt mig, blev en aning långtråkig och inte särskilt romantisk. Sen så dras jag mer till filmer som utspelar sig längre bak i tiden för på nått konstigt vis blir allting så mycket romantiskare om det inte är i nutid.

Tisdag

Somna rätt så tidigt igår efter att elin hade färgat håret. Hon blev inte så fruktansvärt ful som jag trodde, hon passade i brunt också tydligen. Snart så kommer hennes självförtroende ta över och hon kommer gå runt i hela huset varje eviga dag och säga att hon är såååå snygg... jag har varit med förr.
Idag ska man bara stanna inne på sitt rum och kolla på filmer hela dan eftersom det regnar som fan och då har jag inte lust me nått.
Imorgon blir det nog att man åker till Dalum och badar och grillar med gamla kompisar om det inte är dåligt väder för då sticker jag till Gränna med familjen istället.
(bild från igår)

Min blondin syrra blir brunett!!!

OMG SYRRAN SKA FÄRGA HÅRET BRUNT!!!
Just nu håller Anton på att färga syrrans hår brunt och jag dör av garv. Kommer ta kort på resultatet sen så jag alltid kommer minnas hennes failade hårfärg.
Har iallafall varit iväg hos nisse hela kvällen och käkat tårta och sagt hejdå till Ludde som åker till USA i ett år. Fäller en liten tår när jag tänker på ett helt år utan ludde, va fan kommer ju kännas tomt i lägenheten. Fast en japan/kines kille har kommit istället för ludde, träffa honom idag och fy fan han var ju inte precis snygg... Men han är åtminstonde inte störd som utbytesstudenten för Abbe.

Usch bacon....

Lagade mat till syskonen för en stund sen och tänkte igentligen bara koka pasta men dom klagade på att dom inte fick nått kött så då ställde jag mig och stekte bacon till de... fy fan va det är äckligt! igentligen borde de vara mot min värdighet men dom var ju hungriga så vad ska man göra lixsom (?). Använde iallafall plastpåsar för att slippa röra vid deet åtminstonde och det tyckte lillebrorsan var riktigt kul och tog ville ta kort. Tyckte själv att jag var riktigt smart! *stolt som fan*
(bilderna blev en aning suddiga, han är ju 10)

Outfit


Bara jag som måste tänka efter vilken dag de är..?

Jag kommer seriöst inte på vilken dag de är idag?
Det är nånting som är riktigt bra med skolan, man vet alltid vilken dag de är när man går i skolan.
På tal om skolan de är bara 16 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet!!! Helt fucking otroligt att det gått så snabbt, shit va kul det ska bli!!! Fast jag börjar bli en aning nervös... Och jag hoppas verkligen att jag hamnar i samma klass som Liam så att han kan hålla reda på läxor och sånt åt mig. Nån gång denna veckan elr nästa sticker man in till stan me mamma och shoppar nya kläder och smink. Sen dagen innan jag börjar ska jag klippa mig och färga håret. Jag förbereder mig verkligen för jag måste börja med ett bra ryckte, för jag kommer inte överleva gymnasiet om jag ska fortsätta på de gamla..
Aja today ska man pyssla om Tiffany och Albin. Ska bada dom, städa deras burar, ge dom massa godis och annat gott.

ÄNTLIGEN HEMMA!

Okej igentligen kom jag hem för några timmar sen  men jag har varit upptagen med att dusch,fika,snacka me mamma och kolla på gamla filmer på mig och syskonen så aa jag har varit en aning upptagen tyvärr.
Iallafall känns awsome att vara hemma igen och allt är så lugnt nu inget stök, inte godis som lockar överallt, bara lugn och ro. jag trodde att jag skulle ha gott upp as mycket den här veckan eftersom jag har ätit massor av chips,nötter,glass,pissa,thaimat,choklad...osv men jag har bara gott upp ETT KILO... känns hemskt för jag vill få lite mer fett på bena och rumpan så byxor kan vara snyggt på mig och passa perfekt men nej drömmen och snyggare kropp fortsätter.
Aja nu tänkte jag sova så blir inte mer bloggande inatt.
(saknar den gamla tiden)

Bilder från Lilla havssjön

Badade i lilla havssjön och konstigt nog var det ganska skönt i vattnet. Körde simtävling med brorsan oh han fuskade! Första gången ställde han sig upp och sprang sista biten och sen skulle vi simma på djupare vatten så att han inte kunde ställa sig upp och då simmade han fel och förvirrade mig så han kom före mig och "vann" ändå.. fuskare helt klart..



Outfit


Ska aldrig vara chaufför när syrran ska festa..

Åkte ju med pappa och hämtade syrran inatt och jag har faktiskt lärt mig att jag aldrig ska vara chaufför till syrran.. Vi försökte få tag på henne i typ 20 min, hon svarade inte på mobilen så där stod vi i fkp och visste inte vart hon var. Tillslut svara hon men då ville hon inte berätta vart hon var hon sa att hon var i parken och när vi åte dit och stod där en stund och undra vart hon var ringde vi henne igen och då sa hon att hon var borta vid dagnys och när vi åkte dit hitta vi henne tillslut. Så ja ska verkligen inte vara chafför till henne när jag har körtkort.
Aja kom hem typ 3 elr nått och somnade direkt och vaknade 12 idag, har gått ute med rommel lite och suttit på balkongen och börjat läsa en bok om hitler. Var fett intressant men fick lite ont i röven och behövde vila ifrån läsningen en stund. Fick reda på mycket om Hitlers familj och hans barndom som jag inte visste förut och boken är väldigt lätt att läsa också.
Idag ska man även om, känns så underbart! Saknat mitt rum!! Men först ska man åka och bada i lilla havssjön (tror att jag ska hoppa i denna gången)
Nån gång i veckan ska man åka in till skövde också, ge gitarren till victor och även shoppa nya kläder och smink.
Kommer lite bilder ikväll ifrån dagen.

Hemma för en stund

Kom hem ifrån Crusingen och har käkat och gått på toa (höll på att dö i bilen..!) och nu satte jag mig vid datorn lite.
Åker iväg till fkp senare inatt för att hämta syrran som är kvar där, igentligen behöver inte jag åka med men jag bara älskar att åka bil i natten.
Iallafall det var kul på crusingen efter att syrran och hennes kompisar drog ut så satt jag och pappa kvar i bilen och parkerade så perfekt att vi inte behövde gå ur bilen och kunde sitta där och titta på alla bilar som åkte förbi. Efter ett bra tag började vi ströga runt och sen drog vi hem eftersom pappa ville vila en stund innan han skulle hämta elin och pallade inte vara där hela natten.
Såg inte någon av idioterna där och känner en sån jävla lättnad eftersom jag överlevde både flygfältet och crusingen. Jag har äntligen fått lite tur i mitt liv.

Crusing

Fixat mig lite snabbt och snart drar man på crusing i fkp me syrran,pappa,mysan. Kanske lyckas få med mig rommel i hans söta lilla rosa koppel. Tänkte ha dom här kläderna men är fortfarande inte riktigt säker, kommer säkert hinna byta innan vi åker.
(outfit)

Fkp

Kom precis hem ifrån fkp. Åkte dit med pappa och elin för pappa ställde ut sin motorcykel. Tror inte det var en ända som kunde missa när han gasade på genom flygplatsen. Vi gick runt där ett tag och sen innan det började regna drog vi hem. Ikväll skjutsar pappa in elin till crusingen, kanske hänger med in då också.
Nu ska man beställa thaimat och käka.

Outfit


Fredag

Skrev inte så mycket om dagen igår men var så mycket så kände att bilder räckte.
Idag ska man träna Rommel hela dagen, köpte ett jätte sött rosa/glittrigt koppel till han. Han är så söt i det men han vägrar att gå han bara ligger som en deg på golvet och kryper fram när han har det på sig. Men jag ger inte upp han ska lära sig gå i det!
Idag är en sån där underbar dag igen men det ska krossas imorgon då det blir regn.. Aja ska njuta av solen och värmen ute på balkongen nu.

Bild bomb från dagen

Var hela kvällen i Torsö och tog rätt så många bilder.
(alla är ute och badar)
(william och simon)
(philip och simon)
(william blir nergrävd av elin,pappa,anton)(antons ide om brösten..)
(Simon och william bygger sandslott)
(cool brorsan är)

Torsdag

Idag när man vakna så kände man att en ögat var lite konstig, jag sprang till spegeln och upptäckte att en jävla mygga hade stuckit mig på ögonlocket...! Hela ögat är snett nu och de är fett obehagligt. Det blir att gå med solglasögon ett bra tag nu.
Ska snart fixa i ordning mig och sen dra hem för att hämta mer kläder och hälsa på mina älsklingar.

Brorsan prova snus

Min 10 åriga lillebror fick snus utav anton och resultatet av det ledde till en halvtimme stående på balkongen och spy som fan. Tycker synd om honom då han blev helt jävla borta och började mumla massa skit och bara spydde på.
Ändå kunde man inte sluta as garva me syrran och anton eftersom lillebrorsan hade sånt jävla självförtroende först.
Nu ligger den stackarn i soffan med en hink och mår allmänt skit. Jag har åtminstonde vett och aldrig provar sån skit, cigg går an med längre än så går jag inte!
(där stod han en bra tag)

Så underbart!

Man måste bara älska vädret! Helt underbart varmt och jag har blivit brunare bara på en dag. Ska tydligen vara såhär hela veckan, åååh vilket toppen humör jag är på nu. Vi åkte rätt så tidigt till lilla havssjön idag också och det var proppfullt med folk (inte konstigt i den här värmen). Sen när man kom hem köpte man pizza och sen satte man sig på balkongen med pappa och lyssnade på musik och hade det allmänt bra.
Tror vi snart drar till lilla havssjön igen för bröderna nästan dör i den här värmen (mesar!).
Imorgon drar man hem snabbt och hämtar lite mer kläder för mina har tagit slut och jag hatar att använda om kläder utan att dom är tvättade. Så då när jag kommer hem kommer jag gosa ihjäl med tiffany och albin innan jag sticker tillbaka till Tidaholm igen. Har funderat fett mycket på om man ska dra in på crusing på lördag, har ju lixsom inget annat för mig men jag vet inte ifall jag pallar, finns så fett många idioter som kommer vara där.
Iallafall har gett min gitarr till Victor (elr aa jag ska ge den), han blev as lycklig och bara "jag älskar dig karro", "världens bästa vän" haha visste jag att han skulle blivit så glad skulle jag gett den för länge sen.
Aja även om livet är rätt gött just nu känns det ganska ensamt, lixsom 3 veckor sen jag träffa någon elr nått...?
Planerar att träffa moos och ictor på måndag (så att han får sin gitarr), då tänkte jag även fixa mer smink och uppdatera garderoben. Snart gymnasium och då måste man ju ha nya kläder.
Nu tänkte jag iallafall sätta på lite musik och kolla ifall nån är något social.
(gammal bild)

Onsdag

Usch nu orkar jag inte vara här mer, vill hem!
Och tydligen ska jag vara här över helgen också... Då kanske man drar till crusingen i fkp om pappa nu drar dit.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag tror det bara blir att sola.

Mys!

Älska min balkong! Myser ute på balkongen med lite nötter, vilken underbar kväll!
Någon som är i Tidholm och inte har nått annat för sig kan la komma och titta förbi, trevligt med sällskap en stund.

Tisdag kväll

Dog till lilla havssjön idag och fikade och badade me syskonen, pappa och anton (föutom att jag inte badade då..). Sen drog man hem och precis när man kommit in och satt sig ute på balkongen med dricka och dator ville syrran gå och köpa godis så då hängde man med henne till centrum och köpte godis och lite bröd. Nu är man hemma igen och satt sig på balkongen igen för andra gången men den här gången kommer jag inte resa mig upp igen, här ska jag sitta hela kvällen.
(lilla havssjön)

Solar på balkongen

Har satt mig så skönt nu ute på balkongen med musik i öronen och solen som värmer.

Slarvat med medicinen

Märkte idag när jag vakna att jag hade slarvat med medicinen ett tag nu. Åt lite kräm skakandes och sen sjönk jag ner på köksgolvet och försökte få i mig medicinen. Sen tog man sig till sängen och sov i ungefär två timmar och nu känns det lite bättre och man har gjort sig i ordning för att åka och fika me familjen nånstans. Har fortfarande huvudvärk, skakar lite smått och svettas. Fan nu är hela dagen förstörd!
Är så jävla jobbigt såfort någon ens viskar nånting, snälla någon som vill byta hjärna!?

Står inte ut!!!

Klarar bara inte av att försöka sova med mina syskon...!
Vill sitta i ett eget rum i en egen säng och somna till musik, inte sitta i en bäddsoffa framför tvn med mina syskon som aldrig kan hålla käften. Så fort man får den här sköna känslan då man slumrar till och drömmer sig bort så kommer nån irriterande jävla röst och frågar den mest idiotiska frågan "vrf tittar han åt det hållet?" elr nått (på filmen). Åååååh vill upp till rummet och sitta i lugn och ro för mig själv!
Och inte nog med det nu gjorde dom mig så jävla förbannad med att fråga om den där horungen också! usch va trött jag är!

Måndag

Bara ungefär 4 dagar kvar tills jag drar hem, längtar!
Idag är det typ storm ute blåser som fan så ja vet inte ifall det blir nått sittande på balkongen hela dan för min del som jag hade tänkt. Syrrans pojkvän kommer snart och då måste jag lämna mitt rum för att dom ska vara där så är rätt förbannad just nu för jag vill inte sova där nere med bröderna och pappa. Ska försöka vara uppe hela natten och sitta och spela mv3 elr nått.

Kan inte sova...

Hatar att jag inte kan sova nu när jag vill och är trött.. Har nog läst tusentals olika bloggar nu eftersom jag haft så fruktansvärt tråkigt och har fortfarande. Ska försöka lyssna på nån riktigt bra musik så somnar jag nog förhoppningsvis.

Höll på att dö

Vi åkte och badade i vänern idag och det var jätte blåsigt så det var enorma vågor och det blev ett totalt jävla kaos när jag och mina syskon skulle utmana ödet och simma dit det var värst vågor. Det gick bra tills min 11 åriga lillebror åkte mot stenarna eftersom jag tappade greppet om han och han började skrika och gråta och slåss för sitt liv för att ta sig därifrån, och eftersom jag är lite mammig av mig fick jag panik och försöker dra me honom till stranden igen. Min andra brorsa hade redan tagit sig upp hur lätt som helst, så de var jag, syrran och min 11 åriga lillebror kvar. Då bröt kaoset ut eftersom vågerna blev större och man kom inte därifrån och min lillebror skrek och klängde på mig så jag nästan drunknade och syrran försökte kämpa sig upp själv. Sen åkte min bikini överdel av så ena armen höll jag min lillebror och den andra höll jag kvar bikinin med. Tillslut tar syrran min lillebror så ja kunde fixa till min bikini igen och sen lyckades vi simma in till stranden efter mycket kämpade. Och värst utav allt är min pappa som bara står där och glor på stranden medans vi nästan dör! Jag höll nästan på att skrika till honom att hoppa i och rädda oss istället för att stå där och se på men jag kunde fan knappt andas därute.
När vi tagit oss upp slänger sig min 10 åriga lillebror i också och syrran skulle vara med han ute i vattnet, då tar den oansvariga jäveln tag i brorsan och simmar ut till stället där vi nästan drunknade...! Då tappade hon greppet om han och han simmade för sitt liv för att kunna ta sig till grunt vatten igen och jag bara stog och skrek på syrran, fan va rädd jag blev men tillslut fick jag tag i han och drog in honom. anledning till att jag inte slängde mig ut till dom var att jag tänkte att om jag sticker ut dit en gång till då dör jag verkligen (jag vet hemsk jag är som tänker på mig själv) men jag blev ganska rädd att sticka ut dit igen så istället sträckte jag mig efter brorsan så långt de gick.
Totalt jävla galet allting men ändå så var de fett kul ute bland vågorna innan brorsan fick panik.
Nu är jag fruktansvärt trött efter dagen så jag ska nog snart sova, tänkte bara kolla på nån film först elr nått.

En aning sent blev det

Har duschat, tagit på mig nya kläder, fixat håret och nu är de bara att sova hela dagen så är jag som ny igen inatt. Ne men denna natten ska jag verkligen försöka att inte vara uppe så länge, men de är svårt man vill bara snacka me adam för han är mest social under natten och inatt drog verkligen tiden förbi helt plötsligt var klockan 7 och det var ljust ute. Men nu ska jag kolla ifall det finns nått att äta och sen ska jag lägga mig en stund och lyssna på musik och sova.

Snyggaste frisyr ever!!

Yeah älska min nya frisyr, varit vaken hela natten och snackat me Adam... han tar död på mig snart. Nu lyssnar vi på gamla rock låtar och njutar av livet. Och jag har suttit och glott på min dricka som stod på bordet brevid min säng men den var tillräckligt långt bort för att jag inte ska kunna nå den utan att sätta ner fötterna på golvet och jag sätter inte ner fötterna på golvet mitt i natten..
Aja om några timmar vaknar syskonen och jag har inte sovit en blund hoppas dom inte jävlas me mig idag.
(har fett ruffsigt hår just nu)

Badat

Precis kommit hem ifrån en sjö någnstans inärheten av Tidaholm där jag badade med syskonen och fikade lite lätt, jätte mysigt förutom att brorsan blev sur när jag knuffa i honom i vattnet så han låste in sig i bilen och vi stod utanför och ropa att han skulle öppna i typ 10 min tills han öppnade. Men jag ångrade mig inte en ända sekund att jag knuffa i honom i vattnet, helt klart värt det.
Men nu sitter man och tittar på film och myst ner sig i sängen och här kommer jag nog stanna ett tag.
(när brorsan hade låst ute oss)

Lite kärlek i huset

Hyresgästen hos pappa har en dotter i samma ålder ungefär som min 10åriga lillebror och dom är så söta tsm dom har varit med varandra hela dagen och kramats och pussats (det sista är inte helt sant då men ungefär). Sen har min lillebror redan en tjej i hans klass som han varit "tsm" med i ett år elr nått så min 10 åriga lillebror är otrogen nånting jag aldrig trodde skulle hända, åtminstonde inte såhär tidigt. Så sött!


Trött och huvudvärk

Somnade halv 4 inatt och vaknade för en halv timme sen..död. Men jag måste erkänna jag har saknat att sitta uppe länge me adam och bara snacka om allt möjligt, men jag borde lära mig att sömn är livsviktigt för mig.
Idag så tror jag inte jag kommer göra nånting förutom att ligga och sola på balkongen lite för de är as skönt väder och då är mitt humör på topp.

01:08

Sitter och flummar med min favvo Adam på skype!!

Fredag

Fredag kväll och ja sitter och gör inte ett skit. Omg jag måste träffa någon snart annars kommer jag inte ha en röst kvar måste prata med någon innan den försvinner helt. Aja har käkat lite nötter och kollat på film med rommel och nu snackar man på skype me några olika personer. Tror det kommer ta lite tid innan jag lägger mig idag igen, kommer vara död imorgon.

Jävla mensvärk!

Fy fan va ont jag har!! Hatar mensvärk!

Jag tror jag är kär.

Var uppe till 3 inatt och vaknade 10 idag, är fett trött men ändå känns livet perfekt.
Idag åker man till Tidaholm och stannar där i en hel vecka, skulle dö om de inte var en viss person som håller mig till liv.
Sminkat mig nu och ska packa ner dom sista grejerna och sen kommer mammas kompis och då ska man fika och kanske bada.

...


Trött som fan

Klippt gräset och städat huset på 3 timmar och är helt slut. Ska ner och käka lite sen blir det sängen för mig.

Lagar pannkakor med brorsan


Torsdag

Ännu en tråkig dag som ska spenderas framför datan. En bra sak är åtminstonde att jag inte små äter längre, tar max 2 frukter om dan och inget annat. Så jag känner ingen panik över att inte göra nånting.
Aja vaknade forever alone idag kändes det som, killarna sov fortfarande tystare än någonsin (trodde dom var döda!) och mamma hade stuckit till jobbet.
Ska snart försöka ta mig upp ur sängen för att gå ner och käka frukost.

Vilka sötnosar man har till bröder

Sitter på mitt rum och lyssnar när bröderna försöker hålla sig vakna nere vid tvn. Så sött att dom försöker lana men dom kommer snart somna, dom har aldrig varit uppe längre än till 1.
(ifrån öland)
(ifrån öland)

Saknar att plugga

Är det sjukt att sakna att plugga?
Ärligt talat så gör jag det. Jag vill sitta och kunna läsa på till prov och lyssna på musik, jag vill tillbaka till skolan och få massa läxor!!
(9B)
(9B)
(9B)

...


...


Soft air gun

Fick äntligen prova brorsans soft air gun pistol slutade med att bröderna var tvugna att ta fram nån AK elr va dom nu sa... då slutade jag att hota dom emd pistol och gömde mig på mitt rum.. den var läskig och jag borde hålla mig ifrån såna här saker. Tur att jag inte höll i en riktigt pistol då skulle bröderna sitta och lipa för jag tvekar inte att skjuta precis. Jag kanske borde bli en polis istället för djurvårdare.

FISK!<3

Så onsdag nurå och idag tänkte jag vara med bröderna hela dan eftersom de tydligen är på glatt humör och då är det underbart att bada och spela fotboll me dom. Vaknade typ 9 idag utav att dom sprang runt i huset och skrek som jävla apor men orkade inte gå upp förrän 11.
Nu när man loggade in på datan och kollade bloggen så var det helt plötsligt 18 kommentarer och innan jag la mig igår var det 14, tack Kevin för att du är en sån underbar blogg läsare och berättar för mig om fisk<3
Jag tänkte faktiskt sluta me fisk lite diskret som jag gjorde me kött min morsa kommer få värsta dampet på mig nu men det blir en utmaning eftersom jag älskar rökt lax med romsås och potatis, så gott!
Jag är en ganska hemskt person igentligen... jag fattar inte hur jag kan sitta och äta oskyldiga fiskar sådär dom som har fått en krok i munnen och kommit upp på land och inte kunnat andas mer... det är en plågsam död.
Aja tänkte dra ut och bada nu och låtsas att jag är en oskyldig fisk som kommer dö.

Vilken hårfärg?


Blev rätt så lite bild tyvärr men man ser bra ändå.
Själv tycker jag helt klart svart, fattar inte vrf tog sån tid för mig att färga håret.

Vegetarian

Jag är vegeterian, so what?
Har ni rätt att trycka ner mig för att jag är det?
Jag ska berätta varför jag är vegetarian. Det började när jag var 8 år, en tjej i min klass berättade för mig om en viss maträtt och vad köttet där i kom ifrån. Jag visste redan ifrån börjar att kött kommer ifrån slaktade djur men jag tänkte inte på det. Så när jag fick reda på den äckliga grejen så slutade jag äta den maträtten, men jag kunde inte sluta tänka på vad hon hade berättat och funderade på vad som var i all annan mat. Så jag blev äcklad av att jag åt nånting som var dödat. Jag slutade först med riktiga kött bitar sen med korv, köttbullar och de där. Tillslut slutade jag med allt och den sista maträtten som jag åt som var kött var köttfärsås. Men jag åt fortfarande kyckling,fisk och ägg men för ungefär 1,5 årsen slutade jag med kyckling, ägg och godis. Så nu äter jag bara fisk för jag tycker inte det är äckligt för mig känns det inte som fisk är så mycket levande. Anledning till att jag inte äter kött nu är för att jag tycker det är fel att döda nånting levande för att äta när man klarar sig jätte bra utan kött. Det är till och med bättre utan kött. Sedan jag blev vegeterian gick jag inte upp i vikt lika lätt och jag var nyttig och hälsosam. Visst man ska äta kött för det är viktigt med proteiner men det finns det i vegetarisk mat.
Vegetarisk mat smakar nästan som kött tycker iallafall dom som äter kött för jag minns inte hur kött smakar längre så jag kan inte jämföra vegetariskt och kött.
Jag mår bra såhär och jag sitter inte och äter bara sallad som middag jag äter fortfarande potatis, pasta, ris och sånt så jag får i mig massor med mat och svälter inte ihjäl. Jag dricker mjölk och äter ost för jag är inte vegan, vegan är nånting som jag tycker är otroligt onödigt för korna tar ingen skada av att mjölkas.
Det finns hur många vegetarianer som helst så jag är inte ensam och det är inget ovanligt att vara det så varför försöka övertala mig att äta kött. Jag kommer aldrig göra det vad ni än säger till mig. Läs noga nu.. jag dör hellre än äter kött! så mycket stödjer jag djurens rätt och det är mitt val ni ska inte bry er ett skit om vad jag väljer att äta elr inte. Jag är stolt vegetarian och hoppas på att världen kan inse att vi måste dra ner på kött ätandet. All foder som går till att föda upp djur till slakt skulle stoppa all svält i hela världen, är det inte det folk pratar om hela tiden att det är så synd om dom som svälter ihjäl? Gör nått då för fan och börja tänk! jag vet att det är omöjligt för alla att sluta äta kött helt men åtminstonde kan man äta mindre vad gör det för skada? Jo ingenting!
Det här är min åsikt och ärligt talat att bete sig omoget med att försöka ändra mig kanske du borde öppna ögonen för världen och inse att det inte är så farligt att vara vege. Jag är trött på att ta emot skit ifrån folk nu, jag lagar mat till mina syskon och hela min familj äter kött så jag står faktiskt och steker bacon, grillar, lagar köttfärsås, osv så jag protesterar inte emot folk som äter det och jag har både kompisar och haft killar som äter kött och jag har inte hatat dom. Jag bryr mig inte om dom äter det elr inte det är deras val och jag vill att personer ska tycka så om mig också och inte utgå ifrån att jag är dum huvudet bara för jag inte äter kött.
Djuren betyder mer än nånting annat för mig och om nu alla ska ha lika mycket rätt att leva vrf får inte djuren göra det. Jag vet att människor har ätit kött sen ja vet inte hur länge men det vi börjat med nu.. att föda upp djur till slakt är bara sjukt. Det är INTE naturligt!

Snow white and the huntsman

Pallade inte blogga när jag kom hem och bestämde mig för att göra de idag istället.
Men igår kväll var man på bio me syrran och kom hem typ klockan 9. Filmen var la bra blev ganska långtråkig när popcornen tog slut (jag måste alltid äta nått för att en film ska bli bra), jag vet wierd men så är det bara. Somnade nästan direkt när jag kom hem och glömde ta in min lilla älskling som var ute i sin bur så hon den stackarn var ute hela natten, känner mig rätt så hemsk!
Men idag ska jag fortsätta med det som jag gjorde igår, ingenting.

Töreboda nästa!

Fick nyss ett brev med lite info om skolan och jag kan verkligen inte bli mer taggad nu! Det ända jag är nervös för är om jag får dela rum med nån helt vrickad person, därför försöker jag övertala Liam att dela rum med mig så jag slipper oroa mig men den lilla jäveln vill bara ha ett rum för sig själv.
Läste igenom alla regler som var där... omg det var mycket regler. Jag tror jag ska kunna hålla alla även om mamma inte tror jag ska kunna hålla den med att det inte är tillåtet med alkohol. Vilken bra mamma som litar på mig så mycket. Ne men det kommer bli awsome och dehär kommer verkligen förändra mitt liv.
Ikväll drar jag in med syrran till skövde och kollar på snow white and the huntsman, uppdaterar lite när jag kommer hem igen.

22:

Skön dag med underbart väder och inga problem. Jag har gått vidare nu, jag har glömt alla idioter och det känns underbart!
Snart ska jag sova tänkte bara kolla klart på en film. Imorgon ska jag börja min träning. Det är en månad kvar till gymnasiet och jag ska träna den sista månaden som är kvar. Bara äta nyttigt och sluta små äta all the time som jag gör. Det kommer bli tufft men jag ska försöka klara dehär.

Sol!<3

Precis kommit in efter att ha badat med bröderna och sen solat. Kanska lycklig just nu. Mitt humör beror på vädret helt klart!

2012-07-15

Idag om exakt en månad är jag på mitt nya gymnasium!! Då börjar verkligen mitt liv, fy fan va gött det ska bli!
Börja om på nytt, skaffa nya ÄKTA vänner.
Har nyss varit ute och fixat i höns huset. Lagt dit nytt hö, tagit upp utspridda ägg, lagat pinnarna, även rensat upp ogräs utanför och slängt in till dom. Och nu sitter jag bara och tar de lugnt en stund. Ska snart gå och fråga bröderna ifall dom har lust att bada. Funderar på att åka och titta på bio med syrran imorgon elr nått om hon har lust/tid.
Inatt så gick jag tydligen i sömnen..? Jag vaknade upp i brorsans säng imorse och först trodde jag att mamma hade flyttat mig dit elr nått men ne tydligen hade jag gjort det själv. Jag har aldrig gått i sömnen innan och hoppas jag inte gör de igen vem fan vet vart jag kan vakna, kanske gått ut och lagt mig elr nått. En aning obehagligt att veta att man gått i sömnen...

Lördag

Vaknade för ungefär två timmar sen och har kollat på en film nu på morgon för jag är så fruktansvärt trött.
Igår kväll satt man ute på balkongen med Hanna och snackade om allt möjligt tills typ 12 då jag gick in och la mig men de tog ett bra jävla tag innan jag somnade.
Tänkte att jag skulle vara lite duktig idag och städa i hönshuset, även springa upp till valtorp för att motionera lite men jag vet inte om jag kommer orka nått utav det. Nu tänkte jag få på mig lite kläder och försöka hitta täckning i rummet.

...


Sommarland

Hemma ifrån sommarland tillslut. Syskonen ville aldrig dra därifrån och jag ville bara hem och lägga mig och sova, var as trött.Tyvärr så tog jag inga bilder idag pallade typ inte. Snart ska jag ner och poppa lite popcorn och lägga mig och titta på film först tänkte jag bara gosa lite med mina älskling, känner att jag inte ger dom tillräckligt mycket med kärlek har blivit så lat på sista tiden.
Fick nyss ett brev ifrån sötåsen. Jag börjar 15 augusti klockan 10:00. Jag har höstlov 29september till 2 novemeber och sen slutar höstterminen 20 december elr nått så det blir en lååång hösttermin men det klarar jag. Är fett taggad nu!!

Hel dag med familjen

Har varit med familjen hela dagen i Hjo. Vi käkade glass och badade i vättern lite snabbt. Var även inne på hem och hobby och mamma köpte lite grejer. När man kom hem badade man med bröderna i poolen (mycket varmare än i vättern) sen städade man huset och nu ligger man i sängen och läser en bok och lyssnar på musik. Försöker hitta täckning till mobilen för behöver smsa me lite kompisar nu men fuck it de finns inte nånstans.
Imorgon ska man kanske till sommarland med familjen, mammas kompis och Hanna. Blir la trevligt ska försöka bli lite brunare när jag ändå är på den ozonfria zonen. Seriöst finns verkligen inget som skyddar mot solen där man blir illröd efter 5 min ute i solen så brukar försöka hålla mig i skuggan om jag inte klenat in mig i solkräm.
Planerar även att dra på bio med syrran snart eftersom vi ick biobiljetter av Nisse, as shysst. Tänkte fråga nån kompis ifall nån hade lust att hänga me men alla är så upptagna nu för tiden. Har träffat mina närmaste vänner två gånger under sommarlovet, två gånger... det är lixsom as lite så de typ suger att jag bara suttit hemma och inte gjort ett skit. Men sånt är livet, försöker få lite kontakt med min tydligen döda Liam. Börjar fan bli orolig att det hänt han nått. Hoppas på att vi kan träffas snart innan gymnasiet lixsom vi sa att vi skulle göra de men tiden har gått så snabbt. Aja ska läsa klart sista sidorna i boken sen sova.

Äter för mycket?

jag vet inte vad som har hänt med mig. jag äter konstant och jag blir aldrig mätt heller. Jag har öppnat kylskåpet minst 20 gånger idag och har alltid tagit ut något och börjat äta. Det börjar bli lite sjukt och jag går inte upp i vikt heller så syrran fortsätter säga anorexia till mig fast jag kan sitta och käka en hel tårta framför henne.
Det hade ju inte skadat om jag gick upp lite i vikt.. det finns inga byxor som passar längre antingen är dom för smala elr för stora aldig sådär perfekta. Aja får la vara nöjd att jag inte är ett totalt fetto iallafall.

Glömde uppdatera

Glömde totalt att ta bild på mitt rum igår eftersom jag var så sur på mobilen. Jag pallar inte att fixa de nu men jag lovar bilder kommer. Idag ska man dra in till skövde och shoppa me Tess och Hanna. Tänkte passa på att fixa lite mer smink, och jag vet jag skrev i det andra inlägget att jag hade för mycket smink men det är sminket som jag använder som jag måste köpa mer av för det är snart slut. Men jag kanske uppdaterar när jag kommer hem med bilder på mitt nya rum.

Världens cp-mobil

Mobilen dampar sönder just nu kan inte överföra några bilder elr nått. så det kommer ta lite tid innan bilderna på nya rummet kommer. Iallafall så sov jag i det nya rummet inatt för jag och elin bytte redan igår kväll. Ser ut som fan i hallen där alla elins saker är förutom sängen som vi precis fick klar. Alla mina saker är på mitt nya rum nu och jag har upptäckt att jag har ganska mycket smink, lite onödigt att ha så mycket när jag bara använder 10% av allt smink lixsom men man vet aldrig när man ändrar sminkstilen och då är det bra att ha mycket att välja på.
Men idag ska jag inte göra så mycket piss väder så blir att mysa till det inne med popcorn och film hela dan.

Packar ut saker

Musik på högsta volym och packar ut ur rummet! Bilder på mitt nya rum kommer imorgon.

Home sweet home

Har varit hemma nu i några timmar, men har inte kunnat sätta mig framför datan och blogga förrän nu. När jag kom hem så var det att klippa gräset typ det första man gjorde och det tog ju ett tag sen hoppade man i poolen direkt efter för det var riktigt varmt idag. Sen grillade man lite snabbt med familjen och nu har man kommit in på rummet och slappar en stund. Ska snart börja packa ihop lite grejor eftersom man byter rum med syrran imorgon. vet inte hur jag ska få plats med allt.. men det löser sig nog.

Tillbaka till valtorp

Snart åker man tillbaka hem igen. Syrran ska bara klippa gräset hos pappas kompis elr nått och sen drar jag hem. Har redan varit ute och solat en stund. As gött väder så när man kommer hem ska jag bada. Saknar mina älsklingar så mycket och jag kommer gosa me dom hela dan. Iallafall nu tänkte jag spela lite sims 2 och hoppas på att tiden går snabbare.
(Min älskling)

Knäppa syskon

Har nog världens knäppaste syskon ingen utav dom vill åka till ett varmt land och götta sig i solen i vinter. Alla vill stanna hemma och åka upp till sälen. Det börjar fan gå för långt, håller hela familjen på att svika mig elr?!
(förrädarna)

Imorgon åker jag hem!

Bara en natt kvar i Tidaholm sen drar jag hem, längtar!

Ny design igen

Syrran skulle ju bara fixa till lite små detaljer men hon ändra hela bloggen igen. Aja hon är hur stolt som helst över det hon gjort och jag tycket la att det blev snyggt inte sådär "wooow" som hon tyckte men det duger.
Nu sitter man iallafall själv hos pappa för syskonen och pappa drog ut på promenad och jag kan inte gå i mina skor just nu så jag hängde inte med. Rommel gör mig iallafall sällskap.

Man måste bara älska Sverige..

Asså vart fan är sommarn!? Jag får damp, det är ju ingen sol. Jag vill ligga och sola elr kunna bada i poolen utan att frysa ihjäl när man kommit upp ur vattnet. Och snart kommer ju den jävla snön igen! Mamma och jag kanske åker till Thailand i vinter. Hon snackade med oss om det och mina tråkiga bröder ville inte hänga med.. deras ursäkter var "jag vill inte flyga", "Det är för varmt" och den klassiska kommentaren av Wille.. "Jag förstår inte språket". När han sa det dog jag en stund.. förstår inte språket, wtf lixsom? Men iallafall hoppas på att vi åker ändå fast då är vi tvugna att inte köpa massa onödigt som godis, fika elr beställa mat lixsom. Det klarar jag av för jag äter inte godis så jag har inget gottesug bara till frukt och grönsaker. Men sen har vi vissa personer i familjen som måste ha minst 10 munkar om dan..kolla gärna hennes blogg där hon tränar och äter nyttigt så himla bra! http://elinys.blogg.se/
Men iallafall hoppas på att vi åker till Thailand eftersom familjen jämt drar till sälen varje vinter. Jag kan inte fatta hur man kan åka till ett ställe där det är ännu mer snö!? Aja men idag tänkte jag ha en extrem slappar dag inte göra ett skit. Och ända gången jag ska resa mig upp ur sängen är när jag ska på toa elr äta.

Vill hem!

Jag vill hem till min egna säng! Mitt egna rum! Mina älsklingar! Jag vill inte vara i Tidaholm mer jag orkar inte, jag vill kunna sitta för mig själv och lyssna på musik vid bäcken och slippa tänka på allt! Jag fattar inte hur det ens är möjligt att kunna gråta över en person så jävla mycket. Att höra persones röst gör allt bara ännu värre. Försöka hålla sig så man inte bryter ut i gråt tills man kommit undan från alla. Jag vill bort ifrån allt! Bara kunna sitta för mig själv och slippa tänka..

Fikat

Fikat lite me syskonen och nu sitter jag framför datan med Rommel som kom och la sig framför mitt face.

Bloggdesign snart klar

Snart är den klar syrran ska bara fixa lite små detaljer idag. Blev ganska nöjd och jag bytte mitt rum mot designen så på måndag byter jag och syrran rum. Kommer bli trångt i hennes rum för de är typ en garderob och jag har massor med möbler att få plats med, ockjså en jävla kanin och hamster bur.. Jag kommer kvävas där inne och sen har rummet inget fönster heller. Jag får stå ut den sista tiden som är kvar av sommaren för sen kommer jag bara komma hem på helgerna och lov. Iallafall mitt liv känns ganska fucked up nu, as svårt att sova på kvällarna, har inget att göra på dagarna osv..
Idag ska jag försöka sola lite när solen är framme, träna och lyssna på musik heeela dagen.

Syrran försöker fixa bloggdesign

Den ser lite störd ut nu eftersom syrrans dator laggade sönder totalt så det kommer ta ett tag att få iordning på det igen.

...


18:44

Förlåt om det tog lite tid innan jag lyckades blogga men efter natten i tältet pallade jag ingenting förrän nu.
Det var iallafall otroligt kul men det blev bara jag och Moos. Vi hittade en äng som verkade bra typ 5 km ifrån där jag bor kändes det som. När vi väl hittade stället och skulle ta upp tältet upptäckt vi att vi glömt tält pinnarna.. så vi gick hela vägen tillbaka igen, hämtade pinnarna och tillbaka till stället igen.. Sen vaknade vi typ halv 5 och drog hem till mig för att fortsätta sova eftersom det var fett obehagligt för det var stenar som stack upp ur marken under oss. Klockan halv 4 ungefär kom pappa och hämtade mig och så drog man till fkp handlade lite snabbt och sen när man trodde att man skulle till Tidaholm så åkte han mot Vartofta för att hämta en tyngdlyft grej. Ville verkligen dö när jag såg att han svängde in på en väg mot Vartofta och hoppades på mitt liv att jag inte skulle möta mitt ex som det nyss tog slut med.. Iallafall när pappa svängde in på en gård kom två hundar springande mot oss och den ena var så jävla lik en killes hund jag känner typ och efter ett tag då dom höll på att packa in i bilen (jag satt fortfarande kvar i bilen) hörde jag en röst som var så lik den här killen och då var jag bara tvungen att sticka ut huvudet ur dörren och jo där var han och de var en aning pinsamt eftersom jag så ut som jag vet inte vad.. osminkad och trött som fan.. så aa en aning pinsammt och när vi åkte därifrån fick jag reda på att min pappa kände killens mamma, världen är liten asså. Iallafall nu sitter jag ute på balkongen och väntar på att pappa ska komma med min sallad. Imorgon blir det la att bara slappa om inte nån kompis har tid att träffas.
Tältet var inte perfekt ihop byggt..

Älskar vädret!<3

Varmt och sol är allt som behövs för att göra en perfekt dag! Ivkäll kommer Moos och Tess sen drar man vidare till skogen och tälta så blir inget bloggande ikväll om jag inte lyckas mobilblogga men tror inte de. Iallafall man har varit inne i fkp me mamma och handlat lite och när man kom hem hoppade man i poolen med syskonen och sen solade en liten stund (vill inte bli solbränd!). Nu ska jag dra ner och käka lite pizza och fortsätta götta mig i det underbara vädret.
(Gammal bild)

Mitt liv är så mycket bättre utan dig

Till dig älskling!

Badat med Alexsandra

Badade lite med världens sötaste unge ever. Två år gammal och gud jag höll på att frysa ihjäl men till slut gick hon upp när vi hade tagit upp alla leksaker ur poolen. Hon bröjade skrika direkt när hon kom upp ur vattnet för det blev så kallt och då var man tvungen att springa som fan till närmaste handduk, för gud hon kan skrika asså...
Iallafall as gulligt och längtar efter egna barn men nu tänkte jag sova för är jävligt trött.

Tuff dag

Hela dan har man arbetat bort för att få tankarna på annat. Rensat hela rabatten och planterat om jordgubbsplantor. En myr jävel bet mig på röven så har fett ont där nu, asså ja svär hade jag fått tag i det fanskapet hade den inte haft nått huvud kvar! Har även blivit solbränd på ryggen utan att det var sol, lyckat! Men annars har dagen varit bra och jag har tröst ätit kladdkaka som en idiot samtidigt man slet i rabbatten. Sedan har man tagit dopp i poolen lite då och då för att kyla ner sig, riktigt glad att vi har en pool vet inte hur jag skulle överleva annars.
Imorgon drar jag in till fkp me mamma för att handla och hon ska fixa naglarna. Sedan på kvällen kommer moos och tess och sen drar man vidare till skogen och tältar. Längtar för jag måste verkligen träffa dom nu och snacka om allt som hänt. Sen på torsdag drar man till idioten i Tidaholm och stannar där till söndag elr måndag.

Tisdag

Precis kommit in ifrån ett morgondopp i poolen men mamma och bröderna. Var 27 grader i poolen och 22 grader i luften känns rätt gött, men sen försvann solen när man gick upp och tänkte sola så då gick jag in till datorn istället. Tänkte att jag skulle städa Tiffany och Albins burar så att jag inte bara latar mig idag. Sen måste jag snacka lite med tjejerna för vi ska ut och tälta imorgon och jag måste verkligen komma på vart vi ska dra. Bröderna ska iväg till kompisar idag och syrran är ju tydligen aldrig hemma längre så då blir jag forever alone hemma igen.. Så det blir nog ganska mycket bloggande idag för jag kommer ha fett tråkigt.

Saknar tjejerna<3

Saknar tjejerna fett mycket! hur ska jag kunna överleva livet utan dom!


Project X

Precis sett klart på filmen Project X. Kan ju inte säga att den var så jätte bra som jag förväntade mig men de gick la att titta på.
Jag börjar ju gymnasiet den 15 augusti och känner en aning panik för det är bara en månad kvar typ och jag har inte gjort något ännu lixsom förra sommarn var jag aldrig hemma och nu bara ja sitter här hemma och trökar all day long. Sen är jag fett nervös att börja gymnasiet jag ska ju flytta ut. Jag är lixsom den första ugnen som lämnar boet och det känns verkligen awsome! men samtidigt kommer en oro om att det kanske inte går bra på gymnasiet och sen att mamma får svårt att betala. Men som tur är har jag pengar i nödfall om nått sånt skulle hända.
Iallafall det är måndag idag och jag hade tänkt att dra in och shoppa men syrran tog kortet och sen pallade jag inte dra in själv. I helgen ska man tydligen till idioten i Tidaholm och jag känner verkligen för att spy! Jag vill inte spendera min tid hos han och sen så är han helt sjuk fortfarande och jag litar inte ett skit på han!
då han fortfarande var normal

Söndag

Mamma har åkt till jobbet och själv har man satt sig framför tvn. Hoppas på att kunna göra nått bättre idag än igår då man nörda sims2 och tv hela dan. Ska försöka gå ut lite med Tiffany idag men det regnar då orkar man inte.

RSS 2.0