Sista kvällen.

Sista kvällen jag är med min underbaraste för imorgon åker jag hem till Valtorp igen. Bara för att det är sista kvällen så har jag fått välja film (romantisk tonårsfilm!<3) och Markus har poppat popcorn åt oss. Hela dagen har jag fått bestämma och han har gjort allt för mig bara för att jag åker hem imorgon och vi inte kommer träffas på 3 veckor. Han har praktik och jag har praktik.. men när han slutar praktiken så kommer han hem till mig och stannar hos mig i en hel vecka! Då kan han spendera lite tid med min familj medans jag är och praktiserar under dagarna. Aja nu ska vi titta på filmen och sen går vi och lägger hos min älskling ska upp tidigt imorgon för arbetet. :)

Ops!

Råkade glömma av bloggen igår fastän jag satt vid datorn ett bra tag och gjorde massa annat. Tur att jag kom på det idag då! ;)
Idag är det torsdag (tror jag), det är svårt att hålla reda på dagarna när man är ledig. Jag kom hem för en stund sedan för jag har varit och handlat med Markus mamma och sen har jag suttit och snackat med en kompis ett bra tag och även gått ut med hunden. Känner mig duktig som inte bara legat i sängen hela dan som jag egentligen velat. Om 2 timmar kommer min älskling hem och då ska han förmodligen gå och lägga sig. Han är helt slut efter arbetsdagarna och jag förstår honom, att jobba på en bondgård är inte det slappaste precis.
Ne nu ska jag titta på lite film och vänta in honom! :)

Tips!

Tänkte tipsa om den stora sommar rean på Nelly då det är 50-70% rea! Tycker det är jätte bra att Nelly har så mycket rea, för det är verkligen rea varannan månad där och då är det nästan allt som är på rea. Just nu så försöker jag spara lite på pengar eftersom jag nyss var och shoppade och spenderade 1700 kr, det är väldigt mycket för mig eftersom jag nästan aldrig shoppar (känns det som). I alla fall jag tycker att ni borde gå in och ta en titt, jag har gjort det och hittade massor! :)
 
 

Tisdag

Idag vaknade jag upp själv som jag kommer göra alla dagar fram över. Jag verkligen önskar att Markus praktik ska vara slut så vi kan ha värsta sov morgona tillsammans! Just nu så är det bara jag som har det och det känns rätt så ensamt.. Men idag vaknade jag rätt så tidigt och gav mig direkt ut och sprang typ 2 km. Jag har börjat med det perfekta spring schemat att när jag vaknar skiter jag i frukost och springer först. Jag ökar några meter som jag springer varje dag så att jag inte springer en lång bit och kör slut på mig totalt utan tar det så kroppen vänjer sig. Jag börjar faktiskt känna resultat, vid sommarens slut kanske jag kan springa flera km utan att flås som om jag kommer dö! :D
 
 

Grattis!

Grattis min älskling! Jag älskar dig över allt annat och du betyder så mycket för mig. Jag är så glad att jag träffade dig!<3
(halsbandet han har på sig är hans födelsedags present ifrån mig<3)
 
 

Frågestund

Nu har jag börjat med en "ny" grej. Tänkte att ni läsare skulle få fråga exakt vad ni vill till mig och jag svarar på era frågor. Det kommer komma nån frågestund lite då och då och förhoppningsvis funkar det så bra nu att jag kan fortsätta med det. :)
Så fråga på!
 

Hemma

Nu är har jag kommit hem ifrån en helg på kusten. Känns otroligt skönt och jag har en god nyhet till alla läsare att jag struntade i Öland för känner att det blir "för mycket semester" och istället åker jag till Markus som innebär att jag kan blogga! yaay! :) 
Iallfall.. Kusten var bra dock var vi på campingen exakt hela dagarna förutom sista kvällen då vi gick ut och åt. Dessutom så var jag tvungen att gå på allmän toalett på campingen... Usch ryser när jag tänker på det..! (Jag har smått fobi för allmäna toaletter). Det var fint väder på torsdagen men på fredag så började det spö regna på kvällen och det hade varit mulet hela dagen. Men det var ju trots allt midsommar då så det var la inte så konstigt! Sedan gick det bara utför under lördagen också och även idag. Så det var ganska deprimerande väder tyvärr och gjorde resan lite sämra. Jag hoppas att det nästa gång är en aning finare för jag klarar inte av att vara nån annanstans då det är dåligt väder för då blir jag bara sur och riktig bitterfitta. Aja strunt samma nu tänkte jag ta och kolla runt lite på datorn och sedan packa inför imorgon och förmodligen sova, ska upp tidigt imorgon till bussen!
 

!.

Jag vet att jag egentligen inte har tid att blogga men det här är nånting ni läsare kommer skratta åt, iallafall gjorde jag de! :D 
Jag fick igår ett tips på fb om att en person skrev skit om mig på en blogg och jag bestämde mig för att kolla av ren nyfikenhet. Rätt så roligt när jag läste inlägget att någon verkligen inte kan kontrollera sig utan måste bara attackera med dom lättaste orden. Förstår inte hur jag kan vara en bortskämd ungjävel för att man flyttar ut ur en lägenhet som var för stökig miljö för mig, gör det mig bortskämd (?) Tydligen enligt henne.. Aja ville bara blogga om det och eftersom jag vet att den här tjejen kollar min blogg ibland så kan jag ju bara berätta en liten sak för dig: Skolan är över, vi har ingenting mer med varandra och göra, och du skulle aldrig lagt dig i ifrån första början. 
Ne nu ska jag ut och klippa gräset igen, eller vänta jag är så bortskämd så jag låter någon annan göra det förresten :D
Bloggen------------------>http://caitlinkittyolofsson.blogspot.se/2013/06/sa-sjukt-trott-pa-dig.html

Rörigt

Livet är lite rörigt just nu. Jag har nästan aldrig tid och blogga eftersom jag åker fram och tillbaka överallt och inte har möjligheten att ta med mig datorn så jag kommer inte blogga på ungefär 2 veckor för jag ska till kusten, Öland o0ch sedan till Markus. Det blir lite stressigt att även tänka på bloggen. Så vi hörs om 2 veckor! :)
 

Studenten

Idag tog Martina studenten och jag var och kollade och firade henne i Mariestad och sedan blev det mat och grejer hemma hos Markus med deras släkt. Jag träffade Markus pappa för första gången och han skrämde totalt skiten ur mig. För det första så snackar han danska så man förstår inte vad han säger. För det andra så hota han MIG att vara snäll mot Markus annars osv.. Asså jag är tjej. Seriöst han kan säga så till dotterns pojkvän men nej han sa det till sin sons flickvän. Dessutom så var Markus hans lilla "ängel" och det kändes bara fel när han sa att ingen får knulla hans lilla pojk. Man bara wtf did you just say..? Så han skrämde mig en aning, och så kallade han mig koko för han tyckte jag  var korkad när jag inte fatta vad han sa.. Känner mig så älskad!
Men annars så var allt bra och nu har alla åkt hem och Martina åker för att festa, jag är så avundsjuk!
Imorgon ska jag i alla fall hem och fira Albin som tog studenten för en vecka sedan (jag vet knäppt att fira nu).
Nu ska jag och Markus kolla på film och sedan sova så jag bloggar mera imorgon. :)
(Martinas flak)
 
 
 

En dag kvar

Imorgon tar Markus syster studenten! Idag har jag varit och handlat en söt krokodil som jag ska hänga runt hennes hals. Känner mig duktig eftersom inte ens Markus har köpt något fast han har ju varit extremt upptagen med praktiken. Han börjar klockan 08:00 och slutar klockan 16:00 och när han kommer hem är han helt slut och vill bara ligga och sova. Idag är det tvärt om när jag kom hem ifrån Mariestad så var jag helt slut och jag har sovit fram tills nu då Markus kom hem och började hoppa på mig.. Ja jag ville döda honom!
Idag har det även varit ett totalt skit väder och är fortfarande så det blir nog mest tv-spel, film och sova hela kvällen.
 

USA

Jag fick en parfym ifrån nått lite lyxigare märke, kommer bara inte ihåg vad det hette. Sedan fick jag body butter som doftar helt ljuvligt. Sedan ett armband som var det snyggaste jag sett. Jag är egentligen inte så mycket för armband men jag blev totalt kär i den här. Jag fick även ett par lite annorlunda rosa converse som ligger hemma så jag kan tyvärr inte ta kort på dom men jag lovar att det kommer kort på dom nån gång i helgen.
 
 
 
 

Dagen

Jag vaknade vid 12 tiden idag och då hade redan pojkvännen stuckit till praktiken. Jag låg kvar i sängen en liten stund tills Markus mamma ropade ner mig och när jag kommer ner står hon och gör pannkakor till mig, mums!
Sedan har dagen bara flutit på jag var hos Markus granne lite och snackade med han och hans son och hälsade även på lilla Tiffany som varit med mig överallt hela dagen och hon har fått hälsa på Ludde som total älskade henne, så mysigt. När Markus kom hem åkte vi hem till Valtorp och hämtade mer medicin till mig och kläder tills på fredag och så fick jag hälsa på dom underbara kattungarna! Fyfan va söta, jag är så stolt över min älskling! :) dessutom gav mamma mig presenter ifrån USA och jag visar bilder på dom imorgon.
(Mina två favorit pojkar!<3)
 
 
 
 

Fortfarande hos pojkvännen

Eftersom jag fick reda på att Markus syster skulle ta studenten på fredag (bra koll Markus har..) så bestämde jag mig för att stanna här istället för att åka fram och tillbaka. Sen ska jag försöka ta mig hem på fredag efter hennes student firande för på lördagen ska jag fira min styvbror som tog studenten för en vecka sedan men mamma var inte hemma då så då firar vi honom i helgen istället. Men nu ska jag försöka få ut min trötta pojkvän i det fina vädret. :)

Söndag

Sista dagen tillsammans med pojkvännen för imorgon åker jag tillbaka hem och han börjar praktik. Känns så hemskt sorgligt att vi sedan inte ses på ett tag. Vi kanske ses om lite över en vecka då hans syster tar studenten och jag är bjuden men jag vet ju inte riktigt när jag ska åka till Öland med familjen. Om vi inte träffas på hans systers student så kommer det dröja ett bra tag tills nästa gång. I alla fall imorgon får jag träffa mamma igen som varit i USA i över en vecka. Dessutom så har min katt Bebbe fått kattungar och jag längtar sååå efter att få träffa dom. Bebbe är inte längre min lilla bebis längre och det var bara för 9 månader sedan som jag hittade henne på gården, tiden går så fort!
Idag har jag och Markus faktiskt gjort nånting, vi har plockat sten, lagat pannkakor till oss och Markus lillebror och gått ut med hunden. Inte jätte mycket men jag är ju sjuk så klarar inte av att göra för mycket. Ska bli lite skönt att komma hem imorgon och vara sjuk hemma istället.
 

Sjuk kanske

Tror jag har gått och blivit sjuk nu på början av sommarlovet.. Men det kanske inte är så konstigt när jag åkte iväg och bada igår kväll med några kompisar och det var ju inte speciellt varmt klockan 9 i varken luften eller vattnet. Så jag får ju skylla mig själv.
Jag har sovit typ halva dan sedan gick jag och Markus upp och käkade frukost sen satte vi oss vid tvn och där blev vi fast. Vi gick ut med hunden för en timme sen och även hälsade på Tiffany.
 Nu är jag helt slut och la mig ner i sängen igen medans Markus gick över till grannen för att fixa ett par saker. Ikväll ska det regna och grejer så då ska jag och Markus mysa typ hela kvällen. Idag har det varit en sån där slapp och mysig lördag. :)
Bara för att jag sitter vid Markus dator får det bli en söt bild på han<3

Sorry

Hinner tyvärr inte blogg nått långt inlägg inatt. Jag gör det Imorgon! Eller aa senare idag rättare sagt..

Snart dags att åka

Det hann bli lite sent innan Anton kunde skjutsa mig men nu äntligen ska jag åka till min älskade pojkvän! Eller vänta jag ska äta först.. men det gör jag ju på 10min. Tänkte se till att packa lite nu medans Anton är och hämtar pizza. 
Förresten jag har blivit en kräfta  :(

Sommar

Helt underbart sommar väder och då betyder det bad och sola hela dagen. jag har praktiskt taget legat hela dagen vid poolen och bara tagit det lugnt. Vi har spelat musik på Elins högtalare och verkligen bara haft kul alla syskonen Junkergård. Nu har pappa kommit hit och Anton är påväg med fika och några kompisar. Sen skjutsar han mig till min underbara pojkvän och så stannar jag där ända tills måndag. Så jag kommer ha fullt upp i helgen med att hjälpa till hos Markus med arbete och sedan umgås med kompisar under kvällarna. Så skönt att alla bor nära Markus så det bara är att ta moppen vart man än vill! 

Irriterad

Jag trodde verkligen att åtminstonde få sommarlovet utan problem men nej. Fega personer måste börja tjafsa det första dom gör såfort skolan är slut. SÅ SJUKT IRRITERAD!

Sommarlov

Jag och lillebrorsan bestämde oss för att ta en cykel tur och fika lite. Så vi packade ner lite smått och gått om vi hittade i köket och sen drog vi iväg. i cyklade upp till valtorp och ut på ett gärde och där satt vi en bra stund och prata om allt möjligt. Så sjukt mysigt att umgås lite med lillebrorsan. :)
Imorgon kanske jag åker till Skövde för att köpa en morsdagspresent som jag lovade mamma efter att hon kom hem ifrån USA. Jag tänkte träffa lite vänner då också som jag inte haft tid att träffa pga skolan. Ska bli kul att göra lite saker nu när jag bara har fokuserat på skolan! :) 

Outfit


Money

Igår fick jag 250kr för att jag städade rummet på skolan! :D Jag fick det för att mitt rum var stökigt när jag fick det och dom fick dåligt samvete att jag var tvungen att städa ett rum som redan var ostädat. Riktigt shysst utav dom på skolan eftersom det var rätt så mycket pengar för ett litet rum! Nu har jag iallafall 250kr i fickan och kan böra sommarlovet nöjd!
Snart kommer Anton och Elin och hämtar mig, så drar vi till Skövde för att kolla på studenterna. :)
 

Så äckligt trött på människorna här

Varför är det alltid jag som ska behöva ta tag i saker? Varför är det jag som ska säga förlåt först? Är allt som hänt på nått sett mitt fel?
Jag får höra varje jävla dag ifrån personer att jag borde "prata", "lösa allt", "fixa till problemet". Vadå jag? Varför är det jag som ska lösa allting? Jag har alltid varit den som fått fixa allt först, se till att allt blir bra igen. Men nej jag tänker inte göra det mer! Men ingen fattar det. Folk tjatar ändå på mig att allting är löjligt och ja det är löjligt och jag skulle kunna fixa allt igen. Men jag känner bara att det är så typiskt att det alltid ska vara jag. Denna gången håller jag tyst och väntar.

Outfit


Helgen

Jag är hemkt ledsen att jag inte bloggat under helgen men jag var så upptagen med att bara njuta av livet att jag totalt glömde av bloggen. Tur nog så har jag tagit massa bilder under helgen som får beskriva hur jag hade det.
  • Bad
  • Moped och epa körning
  • Gos stunder med kattungar
  • Geting stick

RSS 2.0