Söndag

Dagens måste göra lista:
  • Tvätta
  • Packa
  • Städa Tiffanys bur
  • Gå igenom vinterkläder
  • Duscha
  • Manikyr/pedikyr 
Har mycket att göra idag som ni ser och jag är fortfarande kvar i Tidaholm, blir en stressig kväll tyvärr.
Fint höstväder idag så tänkte gå ut och gå med Tiffany och Rommel om jag orkar. 

Förlovning

Har glömt att berätta men idag så förlovade sig mamma och Nisse. När jag vaknade hade jag fått ett sms och det stod bara "Ville bara berätta att jag och Nisse har förlovat oss". Blev skit chockad och började skrika samtidigt som jag ringde upp mamma och frågade om hon menade allvar och hon var fullkomligt seriös så ja... nu har jag en styvpappa eller vad man nu ska säga... Känns konstigt och hoppas verkligen inte att nisse flyttar in hos oss, tänk er själva ett liv me han jag skulle inte stå ut! Ne men bor ju bara hemma på helgerna så det är la lugnt.
När det är dags för själva bröllopet så ska jag shoppa ny klänning och skor!
Grattis mamma!<3

...


Kissie

Jag har följt Alexsandra "Kissie" ett bra tag nu och jag fattar inte varför folk fortfarande klagar lixsom, hon är ju helt förändrad och har en riktig bra stil och bloggar intressant nu. Jag menar alla andra bloggar kanske max 2 gånger om dan om dagens outfit eller nått medans Alexsandra bloggar minst 6 gånger och om allt möjligt. Ska försöka lära mig att blogga oftare med bilder och sånt som Alexsandra. Iallafall lite smått inspererad av henne.
http://www.kissies.se/
 

TATUERING!

Fick precis reda på att om två veckor klockan 15:00 då blir det tatuering för min del! Hur lycklig som helst, fattar knappt att jag ska göra det. Kommer gråta ihjäl för de kommer ju antagligen göra fett ont men ska man vara fin får man lida pin.
Jag ska tatuera in mitt namn på foten och det kommer bli så snyggt! Har planerat det här i ett år och nu äntligen händer det!
 

The Beatles

 
Har man tråkigt så har man

Umgås med fiender

Vilken förrädare min bror är.. familj ska ju stötta varandra och inte vända sig emot varandra och så går min bror bakom ryggen på mig och umgås med fiender till mig. Ne men blir en aning besviken när han träffar min föredetta bästis på valhall och sedan umgås med henne där. 
Aja bara att gå vidare me livet och försöka förlåta honom för det här förräderiet. Det var ju fett sött ändå att min brorsa har börjat "festa", dom växer upp så fort. Känner att det var ganska tur att några av mina vänner var där och höll koll på brorsan så att han inte gjorde något dumt.
(magra lille tönten börjar bli stor)

Puss på dig bebis!<3

Sitter nu hos pappa me min underbara bebis, fick ta med tiffany och det känns skönt att ha henne hos mig och lägga all min tid på henne en hel helg för här har hon ingen bur så jag måste hålla koll på henne. Snart ska jag mysa till det med nötter, chips och film. Skön fredagskväll!

Outfit


Sorry

Vet att jag inte skrev igår men det var såhär att jag var ju på vildmarksdag i Tiveden och näår jag kom hem tvätta jag nästan hela eftermiddagen/kvällen och sen den tid som var kvar var jag hos Markus, Axel, Niko och Herman och när jag kom tillbaka till mitt pentry var jag så trött så orkade inte sätta mig vid datorn och blogga. Men iallafall nu ska jag berätta om dagen i Tiveden.
Jag kan säga att det var bland det jobbigaste jag gjort... Att kämpa genom träsk och skog för att sedan göra upp en eld och laga mat och sen vidare genom träsk och skog för att sedan efter lång jävla tid komma fram till bussen. Men på nått litet sett var det faktiskt ganska kul, med trevligt sällskap, choklad och russin så blir faktiskt allt mycket bättre. Men sen var det ju dehär med hemresan... Bussen körde ner i ett dike och höll nästan på att välta. Ja, det var riktigt skrämmande men också jävligt kul åtminstonde efteråt. Jag låg och so i bussen och helt plötsligt så "KRASCH" flög man upp och bussen stod lutad med sidan nästan nere vid backen. Busschaffören backa upp snabbt som fan och rättade till bussen igen men det hade kunnat gå riktigt illa eftersom ingen i bussen hade bälte. Jag har lärt mig nu att försöka använda bälte oftare i bussar. Men efter den händelsen hördes de genom hela bussen hur alla tog på sig bältet. Men iallafall det var en trevligt dag faktiskt och uppfriskande.
Idag däremot så gick man upp klockan 5 för att gå och mjölka... Så jag har mjölkat idag... Jag har stått klockan 5 på morgonen och stimulerat kor... Ingenting jag gillade precis, fick kramp i handen och totalt psykbryt när det inte kom ut någon mjölk (Jag vet nu är det många som misstolkat allt jag skrev där men). Efter mjökningen mockade man skit hos några kalvar och sedan var man typ klar så slutade 10:45 idag! Riktigt gött! 
Har nu tagit en dusch och packat klart sedan ska man käka och en lektion till sen sticker man hem. Förresten så blir det Tidaholm denna helgen och en sak till... JAG SKA TATUERA MIG BITCHES!!!!!!!!!!!!
puss o hej
(innan jag stack till Tiveden igår)

Bloggar senare..

Har slutat men är så jävla förbannad så orkar verkligen inte skriva om nånting, skriver kanske ikväll om jag är på bättre humör...

Panik

Har haft panik typ hela dan eftersom Markus tog min mobil under rasten och sen stack han till ladugården. FIck tillbaka den nyss under middagen. Känns så otroligt naket utan en mobil och jag tror inte jag är ensam om det. Har verkligen fått ett beroende av mobilen och blev ju ännu nervösare när han vet min kod och kan göra precis vad som helst. När jag fick tillbaka den hade han ändrat massa skit på mobilen och har tagit mig typ en halv timme att försöka få tillbaka allting. Ska iallafall döda honom när jag träffar honom igen!

Trött

Fruktansvärt trött efter natten. Vi tog ut alla madrasser i hallen och sen kom Axel, Markus, Herman smygande hit klockan 11 och sov här inatt. Jag sov mellan Pernilla och Axel och eftersom jag sov brevid Axel höll det mig vaken ett tag och varje gång han rörde på sig vaknade jag (sov i linne och man kan inte lite på han), ne men det var kul att ha lite sällskap och inte sova forever alone inne i sitt rum. Ser ut som fan i pentryt nu men orkar verkligen inte städa, vi ska städa sen efter skolan om vi orkar. 
Nu sitter man med Pernilla och Ida ute på madrasserna och lyssnar på musik och halv sover typ. 3 lektioner kvar idag och jag orkar verkligen inte! Bestämt mig för att spendera resten av mitt liv på dom här madrasserna.
Tänkte lägga ut lite bilder men har inte tagit särskillt många så känns lite onödigt att ladda över dom på datan (tar ju sån jävla tid). Så det får bli foton nån annan dag.

Måndag

Precis slutat och haft prov. Tog lixsom 15 min, jätte lätt! Handlade om hur man tänder en brasa, vad man ska tända på, hur man tar ut en kompassriktning, osv.. Fattar inte hur dom kan göra såna lätta prov.
Nu har jag iallafall satt mig gött på bordet vid fönstret och lyssnar på musik och har det så jävla underbart! Så underbar dag, som sagt bra väder=bra humör.
Tänkte rita/måla lite nu och hoppas på att resten av klassen kan sluta så man har någon att snacka me.

Tillbaka

Nu har man äntligen kommit upp till pentryt och packat upp och nu bara sitter och njuter av tystnaden en stund.
Snart kommer PERRA-PILLA (Pernilla), sjukt taggad och glad över att träffa henne igen! 

Kommer sakna min älskling!

Känner att jag inte brytt mig om Tiffany tillräckligt mycket denna helgen... Skulle badat henne, städat hennes bur och gått ut och gå med henne men inte gjort ett skit utav det. Fy fan vilken hemsk människa jag känner mig nu, kommer inte klara av att åka iväg imorgon!
Nästa helg ska jag vara hos pappa och kan inte vara med Tiffany då heller... usch va jag mår dåligt. Önskar jag kunde ta med mig min gullunge till Töreboda men det går ju inte eftersom jag inte bor i ett djurpentry. Men kommer säkert komma på bättre tankar när jag väl är där men måste ju överleva hela natten med skuldkänslor över att jag inte spenderar så mycket tid med min älskling.
(första bilden jag tog på min gullunge)

Söndag

Idag är det mini-spa som gäller och även packa klart för skolan imorgon. På torsdag är det vildmarksdag och har packat massa kläder och skor som är bra att ha med sig dit. Känns fett onödigt att ha med sig grejer som jag bara ska ha en dag lixsom men jag kan ju inte ta mig hem på onsdagen och hämta dom innan torsdagen. 
Men har iallafall har duschat, haft handbad, filat naglarna, fixat till nagelbanden och tagit på nån handkräm som luktar gudomligt! Ska snart fixa mina fötter men väntar en stund till för det är så jävla stökit där nere så fortsätter min mini-spa dag när mamma åkt till jobbet då det har lugnat ner sig lite. Tänkte tända lite ljus på rummet och käka lite bär och titta på film, riktig mys söndag idag.
 

...


Flytta

Imorse diskuterade jag med mamma om att flytta till en lägenhet när jag börjar 2an.
Eftersom det är så dålig isolering och fruktansvärt dyrt att bo på internat så tjänar jag mer på att ha en lägenhet inne i Töreboda. Såklart kommer jag ju dela lägenhet med kompisar så att det inte blir så himla dyrt med hyran. 
Känner mig riktigt taggad för jag kommer ju aldrig åka hem till valtorp mer isåfall och så kommer jag ju kunna ha mina egna möbler och ta med mig Tiffany och Bebe. 
Ska fixa sommarjobb och näår jag flyttat till Töreboda ska jag börja jobba på helgerna och kanske efter skolan nån gång så kommer ju hela tiden lite pengar rulla in. Sen har jag ju såklart jävligt mycket spar pengar och kommer fortfarande få bidrag eftersom jag pluggar så långt bort. Livet löser sig riktigt bra för mig.
 

...


Slappar dag

Idag ska jag inte göra ett skit. Bara sitta framför datan, kolla film, spela sims och vara allmänt osocial. Känns gött eftersom jag inte haft det på över en månad men nu äntligen ska jag göra det jag är bäst på, inget!
Tänkte ju gå upp och gå en morgon promenad idag men struntade i det när jag upptäckte att alla mina byxor låg i tvätten.. så det blir en byxlös dag idag också.
Imorgon däremot så blir det en mini spa dag med att göra i ordning naglarna, ansiktsmask, handbad och smörja in kroppen med massa olika underbara krämer.
Känns faktiskt underbart att vara hemma och sova i min egna säng, kunna gå i bara underkläder utan att random folk kommer in, kunna bråka me syskonen. Jag skulle kunna skriva hur mycket saker som helst som är bra med att vara hemma men då skulle nog ingen orka läsa mer.
Aja slappar dag och det betyder att det kommer bli mycket bloggande idag!

Home

Hemma nu då och är helt slut efter dagen. Har bara varit tråkiga lektioner och så har det även varit världens sämsta väder typ hela dan. Och inte nog med det så är det alltid så tråkigt att åka ifrån dom man älskar. Det ända jag kan glädja mig med är att på måndag kommer Pernilla tillbaka och då kommer äntligen pentryt vara normalt igen.
Ikväll är det iallafall myskväll med familjen. Trerätters middag och sen godis/popcorn/chips! Överlycklig och skit hungrig så kommer bli världens bästa fredag. 
(lilla gulliga teckningen som man hittade i sitt block)

Torsdag

Slutade för typ en timme sen eftersom provet gjorde jag på bara 10min. Var hur lätt som helst så fatta inte varför jag var nervös.
Har precis varit och tvättat mina kläder och kollar nu på en film "Marie Antoinette" har sett filmen förut och den är riktigt bra.
Mat om en timme och jag är skit hungrig, väntar på att Markus ska sluta så jag kan få lite choklad av honom. Annars blir det pannkakor ikväll och jag ska ha pannkaksätar tävling med Johanna. Kommer helt klart vinna nu när jag är så hungrig.
Aa det var la typ allt, är en slappar dag idag känns det som, går runt i mjukiskläder och har det bara allmänt slappt.
Imorgon åker jag ju hem (Vill inte!), veckorna går verkligen snabbt här redan fredag ju.

Slutat tidigare!

Så jävla gött att sluta tidigare på matten bara för att man räknar så snabbt och blev klar. Som alla vet så suger ju jag på matte men ändå är jag den smartaste/snabbaste i min grupp lixsom, känner mig stolt att jag är så duktig på matte nu. 
Nu tänkte jag plgga till provet lite snabbt och vila upp mig lite, börjar om 35 min igen och tänkte vila ut under den stunden.

Skrivit kontrakt

Imorgon blir det att gå upp klockan 6 för att gå ut och gå med Ida. Skrivit kontrakt att vi ska göra det här nu, om någon inte gör det ska man ge den andra personen 200kr och om båda inte gör det måste båda ge Elin två chokladkakor och två pizzor var... Så det gäller att jag fixar det här tills nästa fredag och om det funkar bra blir det att skriva nya kontrakt och fortsätta tills man har det som rutin antar jag.
Aja dagen har varit bra har kört traktor hela dan. Är ju såklart grym på det, har harvat och sen kört med släp och även lastat balar. Så bara praktiskt idag. Kommer nog aldrig vänja mig vid såna här roliga lektioner.
Sen när man slutade så har det bara varit lugnt. Tänkte ju ha en pluggkväll som jag skrev i inlägget innan... men det sluta med att man satt och snacka me Markus istället och imorgon är det dags för provet och jag har knappt övat något. Lyckat, jag vet!
Hoppas att det går bra ändå då vill jätte gärna ha ett till A. Men nu tänkte jag läsa igenom läxan lite snabbt och sen sova.

I think I am in love!

Tisdagen avklarat med bara teori. Var ganska gött att bara sitta och skriva helt normalt i ett klassrum idag, hade inte orkat med särskilt mycket och sen regnade det ju typ hela dan. 
När jag slutade stack jag till Johhan och Becca och satt där och hade lite tjejsnack (Stort misstag märkte jag nu i efterhand...) men efter det så var man lite med Elin och Markus. Kvällen har varit väldigt lugn och jag har lyckats hålla borta personer ifrån pentryt ganska bra, annars är det ju folk här hela tiden men nu är det bara Markus och Alexsander som har tillåtelse att komma in för Elin.
Aja tänkte plugga lite om djur i naturbruket (PROV PÅ TORSDAG IGEN!) sen så blir det att sova och hoppas att alarmet funkar imorgon, för det gjorde det inte imorses.
Imorgon blir det plugg och städ-dag så kommer att blogga riktigt mycket.

Miss you<3

Saknar min lilla Pernilla! Hon är i Tyskland/Polen och kommer inte tillbaka förrän på måndag, är inte detsamma utan henne här. 
(pernillas söta panna<3)

Back in school!

Så var man tillbaka i Töreboda igen. Känns gött att sitta i pentryt med underbara vänner intill sig. Har nyss haft idrott och klarade B på att tända eld och koka vatten. Känns as grymt och om jag klarar skriv testet nästa vecka har jag helt ett B i idrott! Fick även sluta en halv timme tidigare bara för att man gjorde klart allt så snabbt. 
Snart tänkte jag dra och äta (as hungrig!) och sen blir nog det inte nått speciellt som man ska göra ikväll, får ju inte mobba Ozzy längre så då ska jag försöka störa Markus lite istället för saknar verkligen att kunna mobba någon.

Bloggandet

Känner att bloggandet är lite hackigt nu för tiden. Ska verkligen ta tag i det lite mer och blogga lite ordentligare med mer bilder osv. Kommer inte blogga mer idag och sätter igång med det riktiga bloggandet imorgon.

Lördag

Dagen har varit riktigt slapp, som vanligt när man är hos pappa. Mår däremot sjukt illa eftersom jag har ätit så mycket. Nu sitter man i sängen och bara dör en stund av falafel tallriken man nyss åt. Tänkte snart gå och lägga mig och bara lyssna på musik en stund, tror inte jag orkar ligga och titta på film med familjen. Känner att jag börjar bli lite sådär små irriterad på bröderna och då är det lika bra att gå undan innan man sitter och skriker på dom för att dom ens lever. Får ibland lite sådär pms ryck på dom helt random.
Imorgon sticker man hem till valtorp igen, längtar! Har massor att göra innan man drar tillbaka på måndag.

Totalt misshandlad

Blir totalt misshandlad av Anton och Nyman.. 
  • Blivit skjuten på benet med en softair gun
  • Blivit sparkad och slagen 
  • Nyman kastade ett äpple på mig
Fattar inte vad jag gjort för fel (?) Kommer komma tillbaka till skolan på måndag med hur många sår och blåmärken som helst på kroppen efter den här helgen. Det betyder att jag inte kommer kunna mobba Ozzy eftersom jag inte kommer tåla hans slag.

Sorry

Bloggade tyvärr inte igår eftersom jag var skit trött och pallade inte sätta mig vid datorn det första jag gjorde när jag kom till pappa. Är iallafall i Tidaholm nu och åker hem till valtorp imorgon, saknar mina älsklingar otroligt mycket!
Aja ska iallafall försöka göra något vettigt som att gå ut och gå lite eller nått.
 

Söta jävlar!<3

 

Torsdag

Nyss slutat och dagen har varit riktigt segt. Var uppe till halv 3 igår tack vare att man snackat ett bra tag med Pernilla och Elin och kom in på ämnet om läskiga saker så aa då satt jag och Pernilla uppe när Elin gick och la sig. Men igår kväll hade även massa folk härjat som fan i mitt pentry.. mosade äpplen överallt och den nystädade matten var hur skitig som helst sen så hade jag ju öppet dörren till mitt rum och min dator tog en kille och hängde den utanför fönstret så jag nästan dog av panik att han skulle tappa den och jag inte ha någon dator mer... Bor lixsom på en övervåning så det är en bra bit ner till marken.
Aja seg dag men kvällen kommer bli bättre med kladdkaka bak med tjejerna i djungeln eftersom lilla Pernilla inte är här på hela nästa veckan så måste man ju spendera så mycket tid som möjligt med henne!
Tänkte iallafall dra till matsalen och käka pommes nu, bloggar mera ikväll.
(gammal bild)

Äntligen

Äntligen har syrran skaffat en header till bloggen. Förut hade hon ingen och det var så tråkigt, tycker att det är mycket snyggare med en header även om min är ful och tråkig som fan men när jag inte riktigt kan göra en header själv så är de lite svårt. Iallafall kolla syrrans blogg och se hennes nya header! http://elinju.blogg.se/
(bjuder på en bild på syrran, du kommer döda mig när du ser den men)

Outfit

Sorry för att bilden inte kom upp förut, vet ej vad som hände men här kommer iallafall bilderna


 

Outfit


Flum-kvällen

Igår kväll var helt galet kul. Började med att vi klena på ansiktsmasker och sen satt och snackade en stund efter att vi tagit av dom så började vi spela "tecken" och fortsatte spela de i typ 2 timmar och "tecken" var det roligaste kortspelet jag någonsin spelat! Efter den galna kortspelet gick vi och käkade kvällsfika och när vi kom tillbaka så förstörde Emil kortleken så då pallade vi inte fortsätta spela och sen bara man satt och snackade med ett antal personer och sen när klockan var 10 och alla stack så började flummandet på hög nivå. Pernilla sprang runt med en stol och drog på golvet så ingen kunde sova under oss och sen stod hon på toastolen och ramla i med ena foten! Det var det roligaste som någonsin hänt mig! Fy fan va jag garva åt henne och nu vet typ hela skolan om det (snart). Sjukt grym och galen kväll, tack mina underbara rumskompisar som gjorde den så fruktansvärt awsome!<3
 

Skriver mer imorgon

Sorry men berättar om kvällen imorgon så sjukt roligt och störd har kvällen varit och jag är för trött för att skriva allt nu.

Tisdag

Kommer bara skriva lite snabbt om dagen eftersom jag kommer blogga mer ikväll då jag har mys/spa kväll med dom bästa. 
Så dagen har varit ganska slapp, bara haft "vanliga" lektioner typ. Sista lektionen var så otroligt flum så jag kan knappt beskriva det men skrev under lektionen en inköpslista så Alexsander kunde åka till Töreboda med epan och köpa allt vi behöver inför ikväll.
Aja nu tänkte jag dra ut elr nått med Pernilla, uppdaterar mer ikväll.

Markus tröja!<3

Behöll tröjan över natten så att jag slipper frysa imorgon också. Lycklig tjej drar till sängen!

Måndag

Nu var man tillbaka på sötåsen igen och dagens schema har varit idrott och naturbruk. Ganska chill faktiskt. I naturbruk gjorde jag en redovisning för klassen och den gick la bra sen på idrotten gjorde man upp eld och kokade vatten ska göra det nästa vecka också och om jag klarar det då ligger jag på B-nivå! As glad över det eftersom "överleva i skogen" inte är helt min grej men iallafall känns as gött att det går bra i nått ämne åtminstonde.
Efter skolan har man bara slappat hela dan typ. Pernilla kommer inte förrän vid 10 och Ida är inne i Mariestad så det var bara jag och Elin kvar här och hon tittade på serier så då har jag bara suttit här och tecknat,målat naglarna och lyssnat på musik. Känns ändå rätt gött att inte varje kväll hänga me kompisar och inte ta de lugnt nån gång.
Nu ska jag iallafall försöka få tag i Markus tröja eftersom jag fryser så jävla mycket och hans tröja är lixsom helt perfekt varm och skön när man fryser. 
(gammal bild)

Inspiration




Målar dags

Satt mig ner i pentryt och tagit fram mitt nya ritblock och tänkte teckna lite med musik på högst volym. Uppdaterar om dagen senare ikväll.

Komplicerade tankar

Usch får typ ångest varje söndag kväll för att åka iväg till skolan fast när jag väl är där mår jag inte alls dåligt och sen varje fredag då jag ska hem får jag ångest för att åka hem och vill stanna kvar med alla underbara personer. Varför kan inte min hjärna bestämma sig eller?!
Vill vara hos min familj i huset som jag är uppfostrad i men ändå vill jag bo själv och kunna umgås med vänner hela tiden också. Hatar att få ångest!
Iallafall så åker jag iväg igen vare sig jag vill det elr inte. Nu tänkte jag dra upp och packa lite och fixa naglarna, raka benen, osv..
 

...


 

Söndag

Idag blir det en slappar dag innan man sticker tillbaka till Töreboda imorgon. Bara sitter och göttar mig framför tvn och tittar på Degrassi. Ska packa senare ikväll men denna gången inte så mycket, har tvättat alla kläder på skolan så behöver bara ha med mig datorn och smink tillbaka känns riktigt gött för måste gå 5 km på måndagar med den där jävla väskan.
Aja nu tänkte jag kolla ifall det finns nått att käka och sedan fortsätta kolla på tv.
m

Bilder ifrån dopet

Var ett riktigt fint dop och världens sötaste liten bebis. Känner att jag vill ha barn ännu mera nu! Och jag passar så bra med barn. Tog tyvärr fler bilder på mammas mobil så ni får nöja er med dom här.
 







Outfit


(suddiga och dåliga bilder, jag vet men orkade inte ta något bättre)

Dags för dop!

Gjort i ordning mig och snart bär det av till dopet. Uppdaterar när jag kommer hem med bilder ifrån dopet.

Hemma

Kom hem för några timmar sen och när man kom hem möttes man av världens sötaste lilla unge, Alexsandra. Efter att man lekt med henne ett tag så blev det kräftor och mys med familjen. Nu är man as mätt och sitter och vilar magen en stund uppe på mitt rum.. måste lära mig att inte äta så mycket jämt.
Aja imorgon blir det iallafall dop! Lilla Alexsandra som var här idag har fått en lillasyster som ska döpas imorgon och min mamma är gudmor. men det kommer bli najjst kunna ta på mig en klänning oh ha klackskor utan att någon undrar vrf jag har det.
Tänkte lyssna på musik och mysa me bebe nu, uppdaterar kanske nån gång mer ikväll.






Outfit




Torsdag

Dagen har varit helt okej. Provet skrev man på en kvart så slutade en timme tidigare så då drog man in till Töreboda och käka pizza me underbara personer. När man kom tillbaka stack man ut till skogen och plocka svamp me ozzy,rikard,markus och robin. Sedan spela man biljard med Tobbe och Markus och snacka om att jag ägde ut dom totalt, fan va bäst jag är!
Aja imorgon blir det övning i ladugården, tror jag ska väga grisar elr nått. Sedan blir det engelska och sen måste man hem... vill faktiskt inte hem, veckan har gått så fruktansvärt fort och helgerna är en aning plågsamma utan ens sötnosar att flumma med...
Imorgon är det Idas födelsedag också så då blir det sång i matsalen. Aja ska kolla klart på tatueringar och sen sova.

Awsome day!

Började dagen med att vara i köket och laga mat sedan på eftermiddagen blev det traktor körning (ägde som vanligt!).
Kvällen har spenderats med underbara vänner i djungeln där jag fick se Ozzy laga mat, helt chockad efter den händelsen. Har varit mycket flummande och jag har målat sönder Marcus totalt, bara älskar att skriva på folk!
Aja nu ska man plugga om grisar,får,getter och kor innan man går och lägger sig. Har ett prov imorgon och helt glömt av det, hoppas det går bra för djur ska ju vara mitt expert område så vore lite fail att misslyckas på det här provet...
(ozzy lagar mat!!)(bild tagen ifrån Idas fb)


Outfit




Time for school!

Bild på hela min outfit kommer i eftermiddag

Tisdag

Har precis slutat skolan och förbereder mig för mys kväll med bara plugg. Har prov i djuren i naturbruket på torsdag och engelska gloser på fredag så det gäller att sätta igång med läxorna. Går fruktansvärt segt att plugga när man går på internat man vill lixsom hela tiden snacka me kompisar och inte sitta på sitt rum och tröka men nu har jag verkligen bestämt mig att det blir en pluggkväll och inget annat!
Är fruktansvärt hungrig och min choklad är slut så måste vänta tills det är middag... dör lite! Aja bara att kämpa sig igenom tyvärr.
(gammal bild)

mmmmh marabou!<3

lite choklad till lunch idag

Outfit

(dålig bild men tog en snabbis)

Veckan utan internet

Eftersom jag inte haft nått internett så får jag berätta om allt som hänt i ett enda inlägg nu istället.
Iallafall fyllde år i tisdags, familjen kom till sötåsen. Käkade tårta och fick massa presenter. På kvällen blev det att spela kort med kompisarna.
Fredagen var man i svinhuset med Emil klockan 7 på morgonen.. 
Sedan på kvällen var man i Skövde träffade underbara personer och hade det helt jävla galet kul. 
Lördagen stack man in till Skövde igen och träffade underbara personer och som sagt helt jävla galet kul igen. Söndagen inte lika kul... sov bort hela dagen och mådde allmänt skit men nu är man igång igen och mår toppen!
Det var lite kortfattat, skulle igentligen gå in på varje liten detalj som hänt men det skulle ta alldeles för lång tid och jag orkar verkligen inte berätta allt nu i efter hand och skit så det fick bli lite kortfattat.
Här kommer iallafall lite bilder ifrån veckan:
(present)(present)(present)(present)(min och pernillas tatueringar)(victor,moos,pat)(victor)(KROKODIL!!)(victors snygga hamburgare)(som sagt var en galen natt..)(idag när jag väntade på bussen)
Jag vet bilderna blev lite cp olika storlekar när jag laddade upp dom...











Förlåt förlåt förlåt!

Ska förklara så snabbt och lätt som möjligt men i tisdags (på min födelsedag...) försvann skolans internet och jag kunde inte blogga, sen orkade jag inte ta med mig datorn hem i helgen så jag har verkligen inte haft tillgång till varken internet elr dator, förlåt!
Men nu är iallafall internetet tillbaka och jag är tillbaka på skolan också. Mat och 10 min så får skriva vad som hänt under veckan sen när jag slutat. Kommer ladda upp massa bilder som tagits under veckans gång och hoppas att internettet inte försvinner igen.

RSS 2.0