Mysigt sällskap

Började spöregna och hagla när jag var ute på promenad med Nisse så sprang tillbaka till lägenhet och nu är vi tränat klickerträning medans vi väntat på att ovädret ska åkt förbi. Snart ska vi ut igen för en liten promenad och sedan är träningen slut för idag. 
Bara imorgon kvar sen kommer pengarna!! $



Orolig

För 2 år sedan fick jag en mörkare liten prick mellan brösten och ända sedan dess har den bara vuxit och det har blivit fler. Nu har jag hittat prickar längre ner på magen och dom börjar kännas och sticka ut ifrån huden. Obehagligt med sådana prickar och får kolla upp det lite med mamma. Har dragit ut på det jätte länge nu men när dom här nya prickarna uppstod vill jag vara söker på att det inte är allvarligt. 
Tog ett rätt så kasst kort men det är fler och mörkare prickar längre ner.



Min lilla blomsterbalkong

Nu börjar äntligen min sallad att komma upp! Så lycklig för trodde verkligen att den typ dog.. Men nejdå mina fröer klara sig och snart kan jag käka sallad till maten. Mina blommar växer fint också och om ett tag kommer även tomater och ärtor att göra salladen sällskap. En riktigt vegetarisk balkong haha ;)
Önskar jag hade mer plats hade varit gott med jordgubbar och ännu mer ärtor, Men de får jag fixa nästa år!
Min bebis spenderar massa tid på balkongen och med kattmynta där ute gör ju balkongen ännu bättre ;)
Min sallad!!!




Jobb jobb och mer jobb

Umgåtts största delen av dagen med Nisse, tränat som tusan och tagit långa promenader. Mina syskon här åkt hem och jag har bytt ut dom mot min älskade katalina som sover hos mig inatt. Alltid trevligt med sällskap!



Bad och promenad

Varit ute med bröderna, Nisse och Charlie. Busungarna gick vara med och bada tillsammans med mina syskon. Min yngsta lillebror var rätt så rädd eftersom Nisse är större än honom såfort han satte sig ner haha!
Vi gick en bra bit så alla var riktigt trötta när vi kom hem, ikväll blir det pizza och mys med mina bröder :)





Fika

Gjorde maräng tårta med hallon till bröderna imorse och så fika vi en stund medans jag skötte tvätten. Äldsta brodern åker hem idag och dom andra två stannar förhoppningsvis ett tag till.




Grattis min älskling! <3

Min underbara pojkvän fyller 18 idag!! Så glad för hans skull och snart får han körkort också så jag tjänar ju lite på de ;)
Älskar dig massor! Du är fantastiskt! Ha en bra dag <3





Thaimat

Lunchat med hela familjen idag och det var super trevligt och god mat. Skönt att göra nått med hela familjen. 
Nu sitter jag med mina bröder på en buss tillbaka till Töreboda. Ska bli kul att ha dom hos mig ett tag. Vi ska bada, cykla och äta massa onyttigt!! Längtar efter en vecka med mina syskon <3



Grillning

Vart med lite vänner och grillat massa gott, jätte mysigt! Även badat tidigare idag men de var is kallt :s
Imorgon ska jag lämna lilla brännebrona och hem till Töreboda. Hämta min lilla bebis först också som är hos mamma just nu. Får se var veckan bjuder på, jobbar inte förrän i helgen så har lite tid för annat denna veckan.




Midsommarafton

Min midsommarafton var lugn och helt okej. Var med min killkompis och bara tog de lugnt medans pojkvännen var ute och festa. Skulle egentligen med men kände för få och kändes bättre att vara med min killkompis istället. Var vaken tills halv 4 då pojkvännen kom hem vi jag bestämde mig då att gå hem till han och sova. 
Idag är han bakis och jag mår prima! Lite skadeglädje allt ;)
Han och hans lillebror och kompis försöker laga mopeden som såklart gick sönder i år igen lagom till sommaren då vi faktiskt Behöver den.. Får hoppas han tar körkort snart!
Ikväll händer nog inte så mycket, lyckas dom laga den drar vi förhoppningsvis och badar. Har lust att tälta inatt men tror inte min älskade är riktigt med på det haha!
Jag och Ludde har varit ute på massa promenader under dagen! <3


Min gullunge

Tänk att jag ska få jobba med min underbara lilla kille i sommar. Tjäna pengar för att få vara med han! <3
Åkte upp till Töreboda en snabbis idag bara för att dom bad mig ta en promenad med honom. Gick i 2 timmar längd kanalen. Var jätte skönt väder och vi tog det bara lugnt. 
Nu sitter jag på bussen hem till mamma igen och ska direkt till kylskåpet när jag kommer dit. Så jäkla hungrig! Inte ätit nått sen klockan 8 imorse. Har för mycket att göra vissa dagar att ja inte ens hinner tänka på mat, så ska de va under sommaren ;)



Sommar och sol

Bara jag och min lillebror hemma idag så vi passa på att åka till en sjö och bada. Tog med oss lite fika och hade det jätte trevligt. Så skönt med sommar och att man kan bara ge sig iväg på cykeln. Ikväll kommer mina andra bröder hem så imorgon får vi väl hitta på något allihopa. Familjetid! <3




Fan

Att det alltid ska vara problem och kaos med mina närmaste. Alla försöker börja om på nytt, förutom du! Mitt sommarlov börjar med att åka hem till mamma för jag mår så jäklans dåligt över att vara uppe i Töreboda och inte finnas till hands för min familj. Att dessutom sättas i en position där jag måste välja och där jag är den "neutrala" är hemskt. Jag vill att allt ska vara lugnt så jag kan fokusera på att leva mitt liv fullt ut. Känns som om det aldrig kommer bli så.



Söndag kväll

Gått på en lång promenad med hundarna och det har varit jätte mysigt. Saknat "lilla" Ludde och Myran! <3
Nu sitter jag ute i trädgården med Markus och Rikard och pratar om allt mellan himmel och jord. 



Brännebrona

Ville inte sova själv inatt, alldeles för pigg och social för det! Så jag bestämde mig för att hänga med pojkvännen till hans mamma och sova där inatt. Skönt att komma ifrån Töreboda lite även om brännebrona inte är speciellt mycket bättre haha! 



Göta kanal

Hela förmiddagen har jag och Markus cyklat längs Göta kanal. Cyklade totalt 15mil och stannade även och plockade fina blommor till köksbordet. Ikväll åker han hem för att arbeta och jag sätter igång imorgon så nu tar vi vara på tiden. Sommarlov är inte riktigt som dom var när man var liten. Nu behöver man tjäna lite pengar för att kunna njuta ;)
Tycker ändå sommarlovet är grymt, träna hundar och få pengar för de, bättre blir de inte! 




Torsdag

Idag är det träningsdags med Nisse. Tyvärr så är det sista torsdagen för imorgon får jag mitt sista sommarlov. Under sommaren kommer jag fortfarande träna Nisse men inte under skola tid då ;)



Bra avslut på en onsdag

Har hjälpt mina killkompisar med att städa hela eftermiddagen och sen drog vi alla in till Töreboda och beslöt oss för att grilla hemma hos mig. Perfekt onsdag kväll med grillning och goda drinkar!



Systemkamera

Precis varit i Skövde och hämtat min systers systemkamera för att kunna ta snygga kort med mig och hundar då jag ska använda bilderna på mitt UF-företags hemsida. Känns hemskt att slösa en sån här underbar dag på att åka buss fram och tillbaka mellan Töreboda och Skövde.. När jag kommer hem ska jag till skolan och hjälpa mina killkompisar att städa, såklart som behöver en kvinnas hjälp ;) sen ska vi iväg och bada, så skönt!



Skola

Sitter i solen och har de skönt med caitlin och Markus. Så skönt att skolan har ett ställe där man kan sitta utomhus och käka lunch. Kort skoldag idag och efter skolan ska jag hem och städa lägenheten såfort som möjligt för att sedan lägga mig i solen resten av dagen. 



Fram o tillbaka helg

Tillbaka i Töreboda efter studentfirande. Känns som om jag spenderar största delen av min tid på bussen mellan Töreboda och Skövde. Nu ska jag avsluta sista veckan i skolan och sen startar mitt efterlängtade sommarlov. På fredag beger jag mig tillbaka till mamma igen för att äta lite gott och fira sommarlovet, som sagt.. Fram och tillbaka hela tiden!
Snart kommer Markus och då tänkte ja ta med honom på en cykeltur längs kanalen och kanske lite picknick på vägen. Njuta av det fina vädret så läge det varar!



Studentfirande

Min styvbror tog studenten i Skövde i torsdags och idag ska hela hans släkt fira det och jag blev bjuden. Längtar efter mammas mat! Hon gör fantastik mat när vi har "kalas", alltid något nytt på bordet också. 
Måste bara sitta på en buss i en timme och sedan gå en bit tills jag är hos mamma. Ibland hade det varit rätt så gött körkort och bil, speciellt när man är klädd i klänning och klackar. Men busschaufförerna börjar bli vana med att jag kommer med packning eller uppklädd som om jag skulle till bröllop. Ska sova hos mamma också så har ju lite packning med mig plus hennes klänning som jag fick med mig en gång när jag hade haft vattenkrig med mina bröder och behövde något på mig på vägen hem haha. Dessutom behöver syster en klänning både till kalaset nu och sin avslutning så låste ha med mig mina klänningar till henne.. Så om nån ser henne lägga ut bilder på henne i nån klänning så vet ni att det är min! Hon har bara en klänning i hennes garderoben och den tog hon ifrån mig.. Jag och mamma är dom ända som är klänning galna i familjen haha!
Ne nu måste jag snart dra har lite kvar att packa ner också.




Sveriges Nationaldag

Fick typ precis reda på att det är nationaldagen idag, haha noll koll! Inte för att denna dagen är särskilt speciell i Sverige, lite kör sjunger på torget och svenska flaggor uppsatta mer än så är det inte. Tycker det är en aning tråkigt ändå, om man nu ska ha en speciell dag så kan ju folk försöka göra det speciellt. Själv ligger jag i soffan framför tvn och väntar på att nått intressant ska hända. Blir nog inte roligare inlägg denna helgen tyvärr!

Tillbaka!

Råkade ta en paus ett tag. Det har varit så mycket i skolan och utanför skolan så jag har inte haft tid. Tur nog har jag ändå tagit lite bilder och dokumenterat vad jag gjort. Förutom massa plugg i skolan så har Katalina fyllt år och vi festa två gånger och fira henne.
Jag har fått reda på att jag ska bli fodervärd i höst till en vit schäfer, överlycklig!! När ja ändå berättar om hundar kan jag berätta att träningen med Nisse flyter på och han gör stora framsteg. I sommar ska jag sommarjobba med honom och en till hund 4 ggr i veckan. Världens bästa sommarjobb!
Slutar skolan om en vecka och tar mitt välförtjänta sommarlov sen är det inte långt kvar innan det är min tur att ta studenten ;)
Här kommer lite bilder!













 

RSS 2.0