Inviga kopplet

Träna Nisse idag och då passade jag på att inviga kopplet jag fik av min praktikvärd. Jätte snyggt till hans vita päls! Kommer använda det väldigt ofta på kurser :)



Bad och lydnads träning

Haft en jätte mysig kväll tillsammans med Nisse och Charlie. Tränat vid kanalen och badat massor! Så ska sommarkvällar spenderas och nu avslutar jag den med grillning tillsammans med pojkvännen. :)





Skön paus ifrån allt!

Var ledig idag så begav mig till mammi. Mötte upp syrran på stan och käkade thaimat och köpte en försenad födelsedag present till mammi. Jätte trevligt att ha lite ensam tid med Elin och vi pratade om allt möjligt, skönt att kunna prata ut med henne lite då och då! Sen åkte ja hem till mamma och filade lite snabbt och sen tjöta med henne också. Skönt att få lite råd och hjälp utav dom nu när allt är så kaos. Önskade jag kunde skiva ut allt här men skulle bara skapa ännu mer kaos..
Nu är jag påväg hem till Töreboda igen. Ikväll blir det förmodligen grillat och bad med vovvarna! 



Vardags lyx

Lyxade till det med kräftor och baguetter idag efter jobbet tillsammans med pojkvännen. Ibland behövs det lite extra i vardagen!:)



Bästa praktiken!

Helt överlycklig hur lätt och smidigt allting går på min praktikplats. Det är verkligen ett super bra ställe och min praktikvärd är helt fantastisk!
Idag när jag kom hit fick jag världens stiligaste handgjorda läder koppel som jag kan ha till Nisse när ja vill visa upp honom lite. Jätte tacksam!:)



Kvällen

Har haft sjukt kul och träffat mina närmaste och nytt folk. Cruisingen i Falköping var helt klart lyckad och efterfesten hemma hos kompisar gjorde att det blev ett bra avslut på kvällen. Inatt sover jag borta igen hos pojkvännen. Katten får klara sig ensam lite till ;)
Tack alla!






Lördag

Sitter på praktiken en solig härlig lördag då jag egentligen hade velat vara i Falköping och kollat på bilar. Surt men sånt är livet! Ska dit ikväll efter min praktik och åka med pappa på cruisingen. Hoppas på en rolig kväll! 
Fram tills dess tar jag hand om vovvarna. :)
Lite läsning mellan promenaderna!



Tungt!!

Påväg till praktiken efter att ha spenderat natten i brännebrona. Badade och åkte moppe och hade det allmänt trevligt med lite kompisar. Gick upp klockan 5 idag och jag är jätte trött.. Bär dessutom på 10kg kattsand! Fick inte med mig den andra för det var alldeles för tungt. Jag är för svag.. Haha!
Nu blir iallafall bebbe glad med nytt och fräscht kattsand. Markus kommer med den andra på måndag hoppas jag. Inte lika ta effekt utan den andra sorten också.
Snart kommer min buss till praktiken, så mycket buss åkande.




Mot brännebrona!

Fruktansvärt varmt ute och jag tackar Gud för att bussarna är helt nya och alla är utbytta. Jätte bra luftkonditionering i dom nya bussarna, skulle aldrig överleva att åka buss så mycket som jag gör utan ordentlig luft och kyla i bussen. Så varmt ute och det börjar bli riktigt svårt att välja kläder. Helst vill jag bara gå i underkläder men så funkar det ju inte riktigt.. :p
Hoppas på att Markus och jag kan dra till sjön ikväll och bada, måste kyla ner mig lite! :)



Praktik

Sitter med min praktikvärdarna två vita herdehundar och myser. Precis städat klart huset och väntar på att praktikvärden kommer hem. När jag slutar beger jag mig till brännebrona för att hämta kattsand och sova hos Markus. Skönt att inte alltid sova hemma!



Bryter ihop

Jag får panik ångest oftare och oftare. Jag sliter som ett djur med både praktik och jobb samtidigt. Jag måste få vila och njuta lite av mitt sista sommarlov men de kan jag inte. Att behöva skippa grejer som vänner hittar på bara för att jag måste vara i Töreboda är jobbigt. Jag ägnar just nu all min tid åt hundar. Från klockan 7 på morgonen till runt 8-9 på kvällen. Det är tufft och tar psykisk på mig att träna Nisse på kvällarna efter att jag praktiserat med massa hundar. 
Jag vill bort ifrån Töreboda! Bara nån dag för att komma bort lite, Njuta och ha lite kul och träffa folk. Jag älskar hundar men nu blir de för mycket och min kropp värker. 
Min familj är på Öland och jag fick strunta i det också bara för att stanna här och jag mår så dåligt. Så sjukt dåligt att inte åka iväg på nånting. 
Jag hoppas på att jag på nått sätt kan lugna ner mig efter praktiken då jag bara fokuserar på jobbet. Tror jag påverkas lite utav värmen också.. Blir knäpp på allt!

Tomt

Rikard har åkt hem och jag sitter nu ensam kvar i lägenheten. Känns tommare än vanligt efter att spenderat tid ända sedan i torsdags med Rikard. Sånt är livet.. Ja måste praktisera och jan måste jobba, längtar tills nästa gång! Inte skrattat och mått såhär bra på väldigt länge. 
Idag är jag ledig men imorgon sätter praktiken igång igen, måste hitta någon som kan köra mig till praktiken på lördag. Hatar att vara utan körkort..



Skön helg

Inte riktigt haft tid att blogga eftersom Rikard är här och tiden bara flugit iväg! Legat i sängen nästan hela dan och bara tjötat om allt mellan himmel o jord. Så skönt att vara ledig ifrån praktiken lite, kunna vila ut benen lite efter alla promenader och även ledig ifrån Nisse och Charlie lite.
Ingen aning av vad som händer resten av dan, får ta det som de kommer!:)
Passar på att vara lite fet också :3





Trött

Sitter och väntar på bussen till praktiken. Jag och Rikard var köpte till 3 eller nått igår och jag är verkligen as trött nu. Han ligger hemma och sover medans jag ska arbeta med hundarna.. Avundsjuk!! Aja bara att bita ihop och se glad ut. Ska bara jobba förmiddag idag tack o lov! Skulle aldrig orkat med en hel dag.. 
Sen när jag kommer hem ska jag iväg och bada så jag är väl inte i säng förrän vid samma tid inatt igen :o
Men trevligt med sällskap i lägenheten, älskar Rikard alltid lika kul med han! :)
Fina slitna jeans, perfekt med vovvarna!




Halva veckan gjord

Har inte haft tid och ork att blogga eftersom praktiken och jobbet har kommit i första hand.  
Min praktikplats är jätte bra! Så nöjd även fast man ibland kan bli lite stilla sittande så är det trevligt och kul. Susanne är en härlig person och bland dom bästa praktikvärdarna jag haft! Och ja är kräsen när det kommer till folk som ska bestämma över mig haha!;)
Hon har gett mycket mycket råd och tips om träning och jag är jätte tacksam över det! Hoppas jag får hänga med på en utställning någon gång :)
Imorgon kommer Rikard så jag får lite sällskap i helgen. Bad och film mys! :D
Lägenheten ser dock ut som skit just nu när jag praktisk taget vara somnat när jag kommit hem. Det hänger kläder överallt som torkas, katthår och kardans överallt och behöver även diska men diskborsten var så äcklig så jag slängde den.. Måste handla!
Aja försöka greja lite till innan jag går och lägger mig, tröööött..
Bild ifrån träningen med Nisse idag! Har fått massa papper med bra grejer jag håller på att prova på honom :)



Sent inlägg

Har totalt glömt av att bloggen ens existerade haha! Bra söndag och sista dag innan praktiken, taggad till tusen inför imorgon. Träffa nya vovvar och jobba med dom är det bäst som finns! :) 
Idag jobbar dag förresten med båda Charlie och Nisse, en veckas jobb med dom är klart men fortsätter på torsdag. Saknar Nisse bara mer och mer när jag är ifrån honom. Jag har verkligen fastnat för den vovven! <3
Aja ska fortsätta tjöta lite skit med Rikard och sen sova, stor dag imorgon! 



Bakning

Min lördag har spenderats i köket. Vaknade sent idag och kände mig på bakhumör så gick och stor handlade och sen stod jag och bakade i 3 timmar innan jag gick ut med Nisse. Ska fortsätta lite imorgon, sista dagen innan praktiken börjar!




Ont i hela kroppen

Tränade Nisse i 2 timmar idag och jag är helt slut. Går enormt mycket nu för tiden och är ute och springer för bygga lite muskler på benen. Vill gärna få lite bättre kondis i slutet av sommarn, får väl se om jag lyckas ;)
Helt slut iallafall och trött som tusan, imorgon är det samma visa igen! 



Mot Skövde

Om en stund åker jag till kära mamma för en fika på stan. Jobbar inte förrän ikväll så har hela dan på mig att göra nått så lika bra att hälsa på henne! :)
Tänkte kanske kolla på lite kläder när jag ändå är där, garderoben är lite tom känns det som.. Står alltid i minst en halvtimme med olika toppar och byxor innan jag bestämt mig och då är jag ändå inte helt nöjd. Komplicerat mitt liv är haha!



Helt slut

Åkte tillbaka till Töreboda idag och gick snabbt till lägenheten slängde in grejerna och sedan tog med mig hundgodis, spårlinan och boll. Sedan gav jag mig av till lilla Nisse. Vi har gått i två timmar och även badat lite. Imorgon träffar jag gullungen igen! <3
Nu är sängen min bästavän, godnatt!



Perfekt!

Har haft sjukt trevligt och mysigt ute i brännebrona. Tältade och badade hela natten och sen imorse tog jag morgon dopp i sjön och sen låg och sola ett bra tag. Nu har vi vart och käkat pizza och snart ska jag bege mig hem tror jag. Måste jobba ikväll med min kära Nisse, får alltid ta det på kvällen eftersom det är alldeles för varmt på dagen!



Brännebrona

Tar lite ledigt idag och drar till min älskling. Äntligen lämna lägenheten lite!! :)



Nervös!!

Väntar på bussen till Mariestad nu, ska ha praktik på rockin dogs mellan Mariestad och Töreboda. Så nervös, vet inte vart jag ska gå av och sen måste jag går till stället och jag bara känner på mig att jag kommer gå fel haha!



Om du ändå kunde bry dig..




Inte bloggat på ett tag

Jag har varken haft inspiration eller tid till att blogga ett tag. Startat igång marknadsföringen av företaget så jag har haft full fokus på det och sen tränat massor med Nisse. Jag får väl förklara dom dagarna jag varit borta med lite bilder. :)







RSS 2.0