Sista natten

Imorgon flyttar jag!!! Inatt är det sista natten jag sover på sötåsen, elr iallafall i mitt pentry. För det kan ju bli så att jag sover hos Markus nån gång. Längtar sjukt mycket!! Imorgon vid lunch drar jag och Markus hem till Valtorp, hämtar alla grejer och sen till min nya lägenhet!! Känns nästan lite overkligt..
Btw hittade den här bilden på bloggen och blev så sugen på donken, det här förstörde min dag.

Halsfluss

Mådde sjukt dåligt idag och sjukanmälde mig och sov hela förmiddagen sen åkte jag och Ida in till Töre till vårdcentralen för att kolla min hals och det visade sig att det var halsfluss, såklart!
Så jag fick penicillin och det ska jag ta morgon och kväll i 10 dagar så nu får jag bara ta min medicin och hoppas på det bästa.
Det värsta är att nu när jag fått det klargjort så vill inte Markus kyssa mig längre... Han tror att han ska bli smittad men jag har ju haft det sen i torsdags så om han inte blivit smittad än så är det nog ingen risk att han blir det av lite kyssar nu.
Iallafall jag har snackat med min lärare och hon sa att jag inte skulle gå på lektionerna så jag inte smittar andra plus att jag blir så fruktansvärt trött av att ha två sjukdomar samtidigt.
Hoppas verkligen att jag mår bättre på fredag när det gäller att bära möbler!

Ger upp totalt..

Markus dator är så cpstördknäpp så jag orkar inte ens försöka längre. Jag ladda över kort ifrån mobilen till hans dator och sen skulle jag byta profilbild på fb till en bild som jag hade laddat över men då kunde man inte hitta bilden på datorn genom fb. Så då laddade jag upp bilden normalt på fb och tänkte att jag kunde sedan byta profilbild på det sättet men då cpar beskärar skiten som man bara MÅSTE göra! åååååh vrf krånglar allt för mig. Och inte nog med det, jag är trött som ett as men Markus gillar inte när jag somnar ifrån honom (jag gjorde det igår..) så idag tänkte jag vara vaken med honom en stund men det är lite jobbigt när ögonen snart faller ihop och det värsta av allt är att klockan bara är halv 9 typ!!!!!
// En pms tjej som får värsta jävla cp rycket över ingenting
OCH SÅKLART GÅR JU INTE DET FÖRBANNADE FANSKAPET ATT LADDA UPP HÄR HELLER!!!!!!!!!!!!!!

Raaaaast

Har rast ett bra tag nu och sen är det bara en lektion kvar, SAMHÄLLSKUNSKAP! tråkigt.
Men nånting positivt är att det bara är 4 dagar kvar tills jag flyttar!!! omfg!! Är sjukt taggad nu och bara längtar ihjäl mig efter lägenheten. Tror nog att det var min och Idas bästa ide någonsin faktiskt!
Aja snart kommer Ida tillbaka ifrån lektionen så orkar inte blogga särskilt mycket mer.
 

Döööö hals!

Blir bara värre och värre i min hals. Har så fruktansvärt ont och jag önskar verkligen att mamma hade tittat i min hals igår för hon tror att jag har halsfluss och då måste jag ju börja med pencilin. Tyvärr så hann hon ju åka till Nisse innan så nu får jag ju gå i en hel vecka och kanske ha halsfluss om det nu är det. 
Markus kommer om nån timme och jag längtar så mycket! Har sovit i brorsans säng i två nätter nu bara för att få vara i samma rum som nån. Bloggar ikväll vad jag handlade igår, har inte riktigt tid just nu för måste fixa mat till brorsan innan Markus kommer.

Outfit


Sista natten!

Sitter nu och gosar med min lilla Tiffany för det här är sista natten vi sover tsm och i Valtorp. Imorgon kommer Markus och hämtar både henne och mig för jag ville inte släppa iväg henne helt random. Men nu tar snart batteriet på datorn slut (min cp brorsa har stuckit iväg med min laddare...). Bloggar när jag kommit till Markus imorgon om vad jag köpte när jag var i Jönköping!

Sista helgen hemma!

Det här är sista helgen jag sover hemma sen flyttar jag nästa helg!! På fredagen kommer jag sluta tidigare och åka hem och hjälpa mamma att packa in allt i bilen och sen åka tillbaka upp till Töreboda och bära in allt i lägenheten sen åka tillbaka till Sötåsen och packa ur mitt rum och sen tillbaka till lägenheten igen. Stressig och jobbig dag kommer det bli men jag längtar ändå!
Iallafall det kommer vara en ganska stressad helg denna helgen också. Idag har jag rensat allt på mitt um och slängt det som jag inte vill ha längre. Imorgon åker jag till mormor och Ikea. På söndag kommer min älskling och hämtar Tiffany och sen på måndag är det dags för skola igen. En sak är säker, jag kommer vara död på måndag...
(En bild som Ida tog på våran lunch i Torsdag!)

Vill du bli piercad?

Slutade för aa över en timme elr nått och då bestämde sig Ida för att hon ville ha hål i flärpen i örat även kallad Tragus men insåg att inte så många visste vad det var så kände att jag var tvungen att förklara det lite mer noga.
Iallafall hon skrek. Mycket. Hon kallade mig böghora och hota att hon skulle slå ihjäl mig om jag tryckte mer men tillslut lugnade hon ner sig och jag fick trycka igenom nålen. Sen var det ganska lätt att få igenom örhänget och det blev riktigt snyggt faktiskt!

Outfit

Hemskt ledsen för att bilderna blir såhär men försöker fortfarande förstå Markus komplicerade dator!

Åååh saknar min älskling

Sitter i pentryt forever alone med min dator... Okej jag ljög lite för Ida och en till kompis är här så jag är inte helt forever alone men ändååååå. Markus är och spelar monopol med några kompisar och jag saknar honom så mycket. Känns inte så bra när jag tänker efter att jag knappt kan vara ifrån han några timmar utan att jag känner saknaden smyga sig fram.
Funderar starkt på att gå och lägga mig i Idas säng och lyssna på musik en stund om jag bara orkar hämta hörlurarna i mitt rum och sen gå dom 1-2 meterna till Idas rum. Känns ansträngande.
(En bild på älskling 2 och älskling 3, och JA jag har numrerat mina älsklingar)

Snart dags för sista lektionen!

Har bara en lektion kvar idag och det är samhällskunskap och jag börjar inte förrän 14:50 så jag kände att jag kunde blogga lite snabbt.
Bloggade förut åt Ida på hennes blogg och hon behöver lite mer bloggläsare så jag ber er snällt att kika på hennes blogg lite då och då: http://iidandersson.blogg.se/
Finns inte så mycket att berätta om dagen tyvärr, har varit jävligt slapp bara haft två lektioner och massa rast typ... alltid lika trevligt med korta skoldagar som det jämt är här! Imorgon blir det lite anorlunda schema eftersom det är friluftsdag och då ska vi ha isvak. Dom har redan nu sågat ett hål ute på dammen och där ska alla ettor hoppa i imorgon, myyyysigt! Dock så total vägrar jag att hoppa i kallt vatten med is på och försöka ta mig upp, never in my life! Jag vet hur mycket lärarna kommer tjata på mig om att jag ska hoppa i men betygen ändras inte särskilt mycket av det där som vissa personer här påstår. Sen bryr jag mig inte om mitt betyg skulle sjunka, hellre det än jag!
Men aa nu skrev jag lite mer än vad jag hade tänkt men jag kommer nog skriva ännu mer ikväll. Glöm inte att kolla Idas blogg nu!!
(Förlåt att det blir massa "gamla" bilder just nu men det får ni leva med tills vidare)

Tillbaka i skolan

Så nu var man tillbaka på Sötåsen igen. Just nu har jag absolut inget att göra och sitter i Idas rum och är jäääätte social med min dator! Vi väntar på att våra två gullungar ska komma tillbaka ifrån Töre som dom snart borde göra. Vi väntar även på att det ska bli kvällsfika för vi båda håller på att hungra ihjäl! Ida skulle ju hjälpa mig att sluta häva i mig massa mat (pga mina p-piller har jag stor aptit nu...) men nej hon sitter självklart och säger att hon är hungrig!! aja ska inte snacka mer skit om Ida nu, jag älskar ju henne ändå!
(Min favvo piercing, bara för att jag inte hade nån annan bild att lägga ut.)

Lördag

Bara två dagar kvar av sportlovet och sen sätter skolan igång igen! Sörger inte helt för desto mer dagar det går desto snabbare kommer jag flytta. Pratade med mamma idag och eftersom jag inte kommer träffa henne förrän om en vecka så skulle jag skriva på uppsägning av rummet lappen som måste in typ nu. Känns nästan overkligt att jag ska ha ett eget hem och starta ett nytt liv!
Men nu måste jag sluta blogga, min älskling sitter och spelar och jag känner att det är dags för han att umgås med mig nu.

Underbara dagar!

Jag åkte ju till Herman i onsdag för att träffa hela gänget! Det var sjukt kul att träffa alla igen och kvällen innehöll många besök till Ica.
På torsdagen försvann Robin och istället kom Axel och tack vare att han kom så kunna jag få sova lite bekvämare eftersom min Markus aldrig tänkte på att ta med sig nån kudde!
Idag så åkte jag hem till Markus och så stannar jag me honom och följer med honom upp till skolan på måndag. Så det kommer vara en underbar helg med min älskling och så får ju vara lite mer tillsammans ensamma innan skolan och det behövs verkligen för när man väl är där så finns det aldrig en stund ifred.
Förresten... 2 VECKOR KVAR TILLS JAG OCH IDA FLYTTAR!! Ville bara klar göra det för er.

Seg dag

Dagen har varit riktigt seg. Vaknade typ klockan 6, fick inte igång tvn och mina sms tog plötsligt slut (?) men sen kom dom tillbaka som tur va! Klockan typ 11 så somnade jag och Rommel framför tvn och jag sov till typ klockan 3, det var underbart! Sen kom pappa hem och då åkte vi in och handlade lite mer mat eftersom jag äter som fan just nu... Imorgon blir det nog inte lika segt då jag äntligen har slut på min "inte sminka mig vecka" och kan fixa i ordning mig och sedan åka till mina underbara sötnosar. Ser framemot ett mysigt slut på sportlovet med mina vänner!
 

Soldier

Har precis hjälpt pappa att klä på sin nya "docka". Jag berättade ju i blogginlägget innan att pappa åkte till Lidköping efter jobbet för att göra nått. Jo han kom hem med en docka. Men det var ju inte så som jag trodde att det var (äckliga tankar hade jag...) utan han skulle ha sin fina kostym ifrån en tysk soldat ifrån Östtyskland efter andra världskriget. Jag provade såklart "jackan" eller vad man nu ska kalla den. Men resten av kostymen fick jag inte prova. Nu står den där läskiga dockan brevid mig när jag sitter och bloggar, mysigt jag vet!
(Borde jag bli en soldat eller?)
(creepy...)

Heeeet

Nu har jag precis städat klart pappas hus och har tjänat 100kr!! Nu måste jag ta vara på alla tillfällen då jag kan tjäna pengar även om det inte är jätte mycket. Pappa har jobbat hela dagen och nu är han i Lidköping och hämtar nån skit så jag kommer vara ensam ett tag till. 
Längtar så sjukt mycket efter Markus och det är lixsom två dagar kvar... känns jätte långt...
Men nu ska jag snacka med min älskling lite och samtidigt drömma om den här snygging. Jag vet jag är taskig som gör det samtidigt som jag snackar me Markus men vadå hur kan man motstå!!!???
 

Blir inte alltid som man tänkt sig

Skulle egentligen åkt till mormor över lovet men jag stannade hos pappa i Tidaholm istället av väldigt många olika skäl. Jag kommer stanna här ända tills onsdag då jag åker till Töreboda igen och har Hermans lägenhet själv med Ida och sen på torsdagen ska jag fira alla hjärtans dag med min underbara pojkvän och mina 3 närmsta vänner. Kommer bli riktigt kul och som ni kanske redan räknat ut blir det inte mycket bloggande efter onsdagen då jag gett mig iväg. Nu tänkte jag snart sätta mig framför tvn och ha lite mys med bröderna och pappa, blir inte så mycket "familjetid" längre och ännu mindre blir det om 3 veckor. Ändå längtar jag så sjukt mycket till det! Kan knappt fatta att det är sant att jag och Ida ska ha en egen lägenhet! 

YOYOYO

för en gångs skull så hjälper jag karro! 
Händer inte ofta dock..
Ah juste, Ida här btw!
VILL NI VETA EN SAK?!?!
ja!!!!!
okej, jag berättar då!!!!!
gör det!!!!
JAG OCH KARRO HAR SKAFFAT LÄGENHET!!!!!!! 
inflyttningsdatum: föööööööööörsta mars! amazing..
Iallafall, ville bara hjälpa min älskling och det har jag gjort så hejdå!!!!
PUUUUUUUS

// http://iidandersson.blogg.se aka IDAAAAAA

Förlåt förlåt förlåt

Får skuldkänslor när jag inte bloggar ordentligt... MEN jag har bra anledningar och det är att jag och Ida har gjort massor i veckan. Vi var på ungdomsmotagningen igår och idag så stack vi till vårdcentralen sen var jag tvungen att vila hela dagen, förskräcklig mensvärk! Förresten tro inte nånting dumt nu med att vi var på både ungdomsmottagningen och sen vårdcentral för det var bara att vi fixa lite preventiv medel osv. 
Imorgon så ska vi iväg igen och då ska vi kolla på LÄGENHET! Lycklig som fan!! Ska äntligen flytta ut och starta ett nytt liv med min Ida! Jag ska ta med mig bebe min älskade katt och Markus har adopterat Tiffany så hon får ett bra hem och det känns riktigt tryggt att lämna bort henne till någon som jag vet kan ta hand om henne. 
Nu tänkte jag käka ostbollar och fortsätta diskutera om reglerna med att ta hand om Tiffany med Markus.
 

Aldrig springa igen.

Det var den värsta stunden i hela mitt liv. Ska aldrig spinga igen, det var så fruktansvärt jobbigt! Nu har jag lagt mig i min älskade säng igen och tänkte gå ner och hämta lite mer sån där god jordgubbsglass och tröstäta efter den hemska upplevelsen. Tror inte jag kommer orka göra något annat idag än att ligga i min säng och spela sims eller kolla på film. 
Jag vet, jag är lat.
 

Träna!

Första gången i historien har jag bstämt mig att ge mig ut och springa! Helt otroligt! 
(Har mina riktiga träningskläder i skolan så fick ta det första bästa jag hitta)
 
 

Nya underkläder!

Beställt hem nya trosor ifrån Nelly.com. Dom kommer antagligen ha kommit tills på fredag då jag kommer hem och det är dags för sportlov.
(Bara trosor och inte bh)

omnom!

Kommer hem och ser att mamma gjort jordgubbsglass till mig, ååh lyckligare kan man ju inte vara!

Veckan utan min älskling

Tänkte lägga upp alla bilder som jag tog och skickade till Ida varje dag. Känner mig rätt så stolt som lyckades ta så grymma bilder och verkligen göra det varje dag. Tack alla ni sötnosar som ställde upp till kortet åt Ida så att hon förstod hur sjukt saknad hon var!
(Måndag)
(Tisdag)
(Onsdag)
(Torsdag)
(Fredag)

RSS 2.0