2013 i bilder

 
 
 
 
 

07:06

Legat vaken sedan klockan 2 då jag vaknade helt ensam i sängen. Jag väntade i över en timme på att Markus skulle komma tillbaka tills jag bestämde mig att gå ut ur rummet. Då hittar jag honom liggandes på soffan med en spyhink nedanför. Min lilla pojk har blivit sjuk :( jag tröstade honom lite och sedan gick jag tillbaka till sängen och här har jag legat nu och tittat på film. Klockan är 7 och mina ögon dör snart. Så trött men kan ändå inte somna.. Känns som om det blir en förjävlig dag.



Julklappar

Tog lite tid för mig att blogga efter julen. Har kommit in i en dålig period med epilepsin och är rätt så trött hela tiden. Julen var riktigt mysig ändå, fick massa julklappar och allt jag önskade mig, nästan ;)
Här kommer bilder på va jag fick och jag är överlycklig. Fick även 1100kr totalt :)











Julafton!!

God jul alla! Idag är det julafton med Kalle Anka, julmat, julklapps utdelning och bara allmänt trevligt. 




Panik morgon

Kaos under morgonen då jag skrev in fel PIN-kod och var tvungen att ringa till telenor för att få en PUK-kod och det blev bara kaos allting. Tillslut löste det sig och nu kan jag äntligen sitta vid min mobil igen och blogga. 
Bara en dag till julafton! Ikväll blir det bingolotto och julmys. :)



Lundbrunns kurort

Påväg till julmiddag på lundsbrunns kurort med hela nisses släkt. Alla är uppklädde och väntar på mamma som aldrig blir klar.. Hon är alltid sista personen ut ur huset! 




You're just fat

Hittade en rolig bild som var exakt vad min mamma sa för några veckor sedan då mina syskon märkte att jag hade gått upp väldigt mycket och fråga om jag var gravid. Mamma kände på magen och sa "nej du är bara tjock" haha.. snäll mamma! Lite komiskt att jag hittade denna bilden idag och kom direkt att tänka på min mammas kommentar.



Pepparkaksbak






Godmorgon

Konstig känsla att vara hemma hos mamma. Vet inte riktigt vad jag ska göra samtidigt som jag hela tiden har någon att prata med. Idag kommer nisses söner hit och vi ska bada badtunna, myyys!



Syskon

Så mysigt att vara hemma hos mina syskon igen. Suttit och pratat med syster jätte länge och spelade Cod med brorsan. Sedan drog jag ut med alla mina bröder och spelade innebandy. Jätte skönt att träffa alla igen och nu väntar middag och sedan myskväll framför film. 




Första julklappen

Jag och Markus hade julmys igår och gav varandra julklappar. Jag fick en rosa Playstation kontroll! :D helt överlycklig eftersom det var exakt vad jag ville ha! Idag ska jag hem till mamma och stanna där över jul, blir första julen i det nya huset. Hoppas jag får den där julkänslan där också. 




Ett minne av grymma läraren

Våran lärare bestämde dig att göra en tävling med olika grejer och priserna var armband som hon gör själv och säljer och sedan choklad. Såklart valde jag ett armband som ett litet minne av en awsome lärare och hennes grymma lektioner. 





Godnatt

Går och lägger mig efter en kväll med vänner!







Marsvin

Myser i skolan med marsvinen! Mina favoriter är Luna (fluffmonstret) och Cora (vinnaren). Nu sitter jag och hjälper katalina me hennes arbete.








Dagen

Idag har varit en riktigt långtråkig dag men har ändå haft tid för lite marsvin race och hamster race med caitlin. Vi hade varsitt marsvin och tävlade om vem som kunde klara av labyrinten först. Caitlin vann men fuskade dock! Sedan har jag lämnat in en uppsats om ett akvarium som jag designade tillsammans med min grupp. Blev riktigt snyggt faktiskt! Sedan när jag kom hem hängde caitlin med till lägenhet så bakade jag fudge till gullungen (även fast hon fuska på tävlingen). Tog även en promenad med Kjell idag, jätte mysig och trevlig var han idag :)
Ikväll blir det tidig läggdags, tänkte plugga lite nu innan de är dags för sängen.





Skövde

Sitter och väntar på ett tåg till Skövde. Ska lämna grejer till mamma och Markus ska köpa julklappar till mig! Ska få äta donken också som var flera månader sedan ja gjorde de, mums!




Byxorna

Har tränat och ätit nyttigt nu i flera veckor och har känt att de inte blivit något resultat förrän idag då jag provade dom tajtaste byxorna jag hade och dom passade! Blev helt överlycklig! Bara för 3 veckor sedan kunde jag inte få upp dragkedjan men idag gick det. :) 
JAG HAR GÅTT NER I VIKT! :D




Lördag

Sitter själv i lägenheten just nu och väntar på att Markus ska komma hem ifrån jobbet. Idag ska jag plugga ungefär hela dan. Det bara en vecka kvar till jullovet och då ska alla uppgifter och prov vara klara, stressigt! Jag har en uppgift, ett prov och ett läxförhör kvar. Känns kanske inte så mycket men de är mycket att plugga in för mig på kort tid. 
Ska titta klart på filmen just nu och sedan sätta igång med allt.
Har förresten fixat lite med mitt hår och fått över luggen på en sida och fixa snebena. 



Julgran

Sitter just nu hemma hos mamma och vi har pyntat med ännu mer tomtar och pyntat två julgranar. Jätte mysigt! Nu fixar mamma varma mackor till mig och Markus innan vi ger oss hem om en timme :)







Årets första julbord

Första gången jag lagat julmat men de gick jätte! Markus bjöd över Ozzy och vi har ätit oss så mätta så jag vet inte om de får plats efterrätt i våra fulla magar. 









Dragkamp

Igår gick jag och Markus in till skolan under kvällen för att titta på dragkampen. Tyvärr vann inte de läget som vi ville... Dom förlora om kampen för finalplatsen och de var bra gjort ändå! Sedan när de var sluta så gick vi hem igen och la oss. Vi kom hem halv 10 och jag har världens träningsvärk i mina ben! Jag gick 11km igår så idag är jag dödstrött!





Onsdag

Känns som om de kommer bli en tråkig skoldag idag. Sitter redan och inte för nånting. Studieverkstad är till för att plugga men ingen idé om man måste ha lärares hjälp, om jag behöver plugga gör jag de hemma! Onödig lektion helt enkelt! 
När jag kommer hem idag blir det att storhandla eftersom vi har bjudit hem en kompis på julbord imorgon, kommer bli jätte mysigt men nu måste jag lyckas med ännu nya rätter som jag aldrig lagat.
Igår lagade jag polkagrisknäckt och tänkte lägga ut receptet idag när jag kommer hem :)



Min lägenhet!

Har äntligen tagit beslutet att lägga upp bilder på lägenheten. Av personliga skäl har jag inte kunnat göra de men känns som allt är över nu så då passar jag på! 
Vardagsrum/sovrum
Min lilla sminkhörn (sitter jämt på golvet och fixar i ordning mig):

Köket:





Ledig!

Gud va skönt med en ledig dag! Suttit vid tvn och bara tagit de lugnt i över en timme. Om ett tag ska ja ge mig ut på en skön promenad i den vita snön. Så lycklig att jag har så bra lärare som faktiskt ger mig lite vilotid :)



Läxor

Jag är korkad. Nu sitter jag här och gör ANDRAS läxor. En kompis i klassen har verkligen jääääätte mycket läxor och jag mådde så dåligt för henne att jag frågade om jag skulle hjälpa henne med lite. Så nu sitter jag här och skriver en information om majsormar, duvor och chinchillor. Som om jag inte hade lite att göra redan. Aja känns bra iallafall gjort klart över hälften! Dessutom har jag ingen skola imorgon och kan fokusera en hel dag åt uppgifter som måste göras. Har fått med Markus i pluggandet nu. Tror han blev en aning inspirerad när han såg att jag satte mig med ännu en uppgift så han stängde av spelet och satte sig brevid mig och började plugga på inför ett samhällprov. Stolt över min man!<3
Slänger in en bild på en majsorm bara för att det är ett av djuren jag skriver om.
Majsorm 

School

Plugg, plugg och ännu mera plugg. Fruktansvärt tråkigt och jobbigt nu de sista när allt ska vara inlämnat för att kunna få betyg. Usch känns tråkigt att det är dehär är vad våra liv går ut på. Plugga till ett bra arbete halva ens liv och sedan arbeta resten av tiden man har kvar. Onödigt men ändå nödvändigt om man inte vill bli en uteliggare. Nu sitter jag i biblioteket och pluggar till ett bra liv som ändå går ut på att arbeta till döds.




Pepparkakshus

Årets pepparkakshus byggdes idag! Första gången Markus gjort pepparkakshus och de märktes. Helt ointresserad och kunde inte äta något av de vi gjorde mesans jag smaska på. Kräsna jävel! Kan ju inte baka med honom längre när han inte vill baka. De ända han gjorde va att städa undan allt till och med innan vi var klara! Fruktansvärt dåligt bak men ett hus fick vi ihop ändå. 
Nu sitter jag och gosar med Charlie, Ida kommer och hämtar honom om ungefär 1,5 timme. Sedan blir lägenheten tyst med bara en katt i.





Hundvakt

Inatt är jag hundvakt. Lilla Charlie är här och jag har redan varit ute med honom i snön och gett honom godis. Han blir för bortskämd här!
Men det är underbart att ha honom är! :) 




Ett år sedan

För ett år sedan hittade jag min lilla katt bebbe ute i snön. Hon hade tappat bort sin mamma och hon hade sprungit runt på gården jätte länge utan att min familj kunde få tag på henne. Jag lyckades och ända sedan dess har jag haft med mig min underbara bebis överallt! Hon är min lilla ängel i denna lägenheten och hon har inte bara fått min kärlek utan Markus också. Lycklig att jag fick tag i min busunge!<3
(När hon var jäääätte liten)(min bebis nu<3)







Snöstorm och pizza

Otroligt vidrigt kallt och panik överallt! Slutade tidigare ifrån skolan och fick fixa skjuts av en kompis farfar för att inga bussar skulle komma till skolan. Konstigt att dom kan köra dit oss men inte hämta! Nu sitter jag tillsammans med Markus och väntar på pizza. Ska mysa till det rejält i detta snöoväder. Juste! Jag mobilbloggar ifrån min nya mobil, köpte syrrans iPhone för 300kr. Kommer bilder ikväll på mitt nya skal och mobilen :)


Outfit

Svårt att välja kläder idag när man borste har gått sönder. Hela skiten har gått sönder så nu får jag gå med extremt rufsigt och oborstat hår till skolan.. Ska in på Ica efter skolan och kolla efter nån lätt borsta. Får lägga till en borsta på min önskelista nu då.. tur att den gick sönder innan jul.
 

Cp dator..

Har blivit något problem med datorn just nu och jag som hade mysiga adventsbilder att bjuda på. Kanske löser sig senare under kvällen annars får ni vänta tills imorgon innan det kan komma upp några bilder. Kan åtminstonde berätta att jag hade det jätte mysig och blev på så bra humör efter kvällen. Ligger just nu i sängen och precis ätit en sallad som kvällsmat. Ska sätta på en film snart som ett avslut av första advent. Julkänslor börjar komma! :)
 

RSS 2.0