Hjärn snack

Dagen har varit bra. Varit i djurhuset hela förmiddagen och disskuterat om hjärnan och dom olika funktionerna osv. Väldigt intressant att prata om då vi även pratar väldigt mycket om epilepsi (min sjukdom). Min epilepsi sitter ju på vänstra hjärnhalvan som gör att jag har svårt inom matte och allt dehär logiken. Den högra hjärnhalvan är den kreativa delan och tyvärr sitter inte min sjukdom där som jag hade önskat att den gjorde så jag kunde klara mig ännu bättre i skolan. Ja det var iallafall det jag gjorde under förmiddagen och på eftermiddagen hade jag bara en lektion och det var svenska och såklart så slutar man tidigare, som vanligt när man har svenska. Ja det var ungefär min tråkiga dag... Nu ska jag poppa lite av Markus popcorn och mysa till det med film och samtidigt plugga.
(Saknar min älskling såååååååååå mycket!!!)

Pluggdags!

Har studieverkstad och det innebär ledigt i vanliga fall men nu ska jag vara duktig och plugga. Man måste ju passa på när ingen är här och stör mig! Har ett prov om en vecka där jag ska kunna 17 olika djur och vad dom heter på latinska och engelska, ska även kunna vart dom kommer ifrån och vilken biotop dom lever i. Känns skit för jag kan inte plugga in djur så eftersom det ungefär är som glosor. Glosor och min sjukdom kommer inte riktigt överens!
Aja nu ska jag plugga så jag bloggar mera ikväll.
 

NY DATOR!!!!

Jag har typ ny dator! Markus har fått en dator så att jag slipper att släpa me mig min fram och tillbaka hela tiden. Snart så börjar lektionerna men först är det käk. Kommer bli en tuff vecka eftersom min älskling Ida inte är här. Förhoppningsvis kommer min gullunge Moos hit på onsdag! Vi kommer se till att Markus får ett helvete, bara för att jag älskar honom.
(gammal bild ifrån sommaren 2012)

Ett år sedan

Herregud.... hur såg jag ut egentligen... Hittade den här bilden på mammas dator som är för ett år sedan ungefär.
 

Barnpogram och pannkakor

Har gått upp extremt tidigt idag bara för att mamma har åkt till jobbet och jag kan inte sova då så. Jag vet det är as knäppt men de går bara inte. Så nu sitter jag vid tvn och käkar pannkakor samtidigt som jag tittar på barnpogram, mmmh det här är livet!
Iallafall i fredags drog jag med Markus hem och stannade hos honom tills lördagen då jag drog hem. På kvällen åkte jag och mamma och käkade thaimat och efter det åkte jag hem och bara dog i sängen efter för mycket mat och väldigt lite sömn under veckan.
Imorgon är det skola men det är inget man ser fram emot precis eftersom min älskling Ida åker skidor i Sälen heeeeela veckan så är jag kvar... själv... med Herman och Markus.... hon lämnar mig verkligen...
Någon har tagit min laddare till datorn så jag sitter nu vid mammas datorn därför kan jag inte lägga ut dom bilderna jag tänkte tyvärr men jag ska försöka mitt bästa med några nya bilder åtminstonde.
(min gullunge som somnade i min säng under rasten<3)

Vilse!

Hände en liten grej efter skolan då jag och Ida gick in till Töreboda och skulle köpa lite grejer tills inatt. När vi var klara där inne skulle vi vara lite "smidiga" och ta en buss tillbaka till skolan. Vi gick på en buss mot Halna som sedan skulle leda vidare till skolan. När vi var mitt ute i ingenstans så säger Ida helt plötsligt att vi ska gå av och vi går av på nått ställe som hette Habo (jag vet det låter som godis...?). Jag frågar henne varför vi gick av där och hennes svar var jag vet inte... Då får ju jag lite smått damp och ställer mig och börja skrika på henne (oseriöst asså). Nästa buss skulle komm om 45min och det var iskallt ute och vi trodde inte att Halna låg så bort så vi börjar gå. Det slutar med att vi går 4km och stannar vid Månsarud, nått random ställe och väntar på bussen där. Då var det fortfarande en halvtimme kvar ungefär. Jag tappade känslen totalt i mina fingrar och sen blev jag så jäääävla kissenödig. Grottmänniskan Ida gick ju i skogen såklart! Trots att jag trodde att vi skulle dö så var det fett roligt och när bussen väl kom och vi sedan kom tillbaka till skolan bara vi hoppade ur bussen och skrek av lycka! Den bästa stunden i mitt liv var att komma upp i pentryt och slänga mig på golvet och tacka gud att jag fortfarande levde. 
Jag vet att det kommer bli mycket mer såna där upplevelser tillsammans med Ida och det ser jag fram emot!

Ledigt!

Känns hur underbart som helst att bara ha en lektion idag och det är klockan 12:55. Har nu suttit vid Idas dator ett bra tag och spelat sims. Hade möte med rektorn klockan 8 imorse, allt gick bra! Därför ligger jag inte och sover nu för när jag väl kommit upp kan jag inte somna om.
Sitter praktiskt taget och väntar på att någon ska sluta lektioner tidigare så jag får lite sällskap. Nudlarna och ostbollarna är uppätna i pentryt så jag har inget att sitta och äta på så länge tyvärr, tiden brukar gå snabbare när jag äter nått. Men nu ska jag fortsätta spela lite sims!
(gammal bild)

Penispaj

Sitter nu i Hermans lägenhet med några kompisar och har allmänt gött. Ska sova här inatt så kommer vara rätt så död imorgon. 
Aja blev bara ett snabbt litet inlägg. Bloggar mer imorgon med bilder osv.

In the school

Sitter nu i skolan igen och det är otroligt dött här eftersom dom flesta jordbrukarna har gått på nån jordbruksmässa i Skövde. Dagens lektioner har sugit kuk. Tillslut så slutade jag och då stack man och kopierade nya bilder till våran sexiga vägg. Sedan satt vi med varsin kopp varm choklad och beundrade alla sexiga jävlar på våran vägg.
Nu sitter jag i pentryt med Ida, Herman, Markus och Poké och har det allmänt gött.
(Påfyllningen av väggen)
(Känns som om det inte är någon som kommer gå in i mitt rum längre..)

Hos Ida

Sitter nu hos min kära Ida och kom nyss hit ifrån Herman. Igår kväll/natt spenderades med Ida, Markus och Herman. Vi (jag och Ida) lagade tacos, vi kollade på film, körde moppe och hade allmänt kul. Kan ju säga att jag och Ida inte är lite grymma på att köra moppe, jag funderar starkt på att skaffa en! 
Imorgon är det dags för skola igen och då kommer jag åka dit tillsammans med Ida. Bara för att jag inte hade några nycklar hem och familjen inte är hemma fick jag dra hem till Ida istället och sova här. Känns ju inte jätte ledsamt eftersom jag har fått träffa MYSAK, Idas as söta katt som hon pratat så mycket om! 
Men nu tänkte jag låta Ida blogga och sen ska jag spela lite sims 3.
 

Tillbaka till Töreboda

Snart skjutsar mamma upp mig till bussen så jag kan åka tillbaka till Töreboda. Jag känner en viss längtan men ändå känner jag att jag inte har nån ork och det är nog den tidiga bussresan som gör det... Aja tänkte dra ner och käka en macka till innan jag drar. Blir nog inget mer bloggande idag och kanske bloggar jag imorgon om jag inte är för trött.

Grattis bästis!<3

Idag fyller underbara Victor 16 år! Dom växer upp såfort dom små liven... Ne men grattis victor hoppas du får en underbar dag!<3

Hemma för en kort stund

Nu har jag kommit hem till min älskade dator igen och kan äntligen blogga ifrån min egna dator. Tyvärr så drar jag iväg imorgon igen till Töreboda och träffa mina små sötnosar igen. Just nu tittar jag ifall det går några bra bussar men tydligen gör det inte det så det ser ut som om det blir tåg för min del. 
Dagen har varit sådär, lektionerna sög och sedan så var det även en sån där krånglig dag med byten av tider på lektioner osv. Kortfattat, fredagar suger kuk.
Ikväll blir det inget annat än mys med familjen!
(ny duschad och redo för PIZZA!)

Dygna

Inatt är det dags att dygna med Ida,Herman och Markus. Jag och Ida har varit inne i Töreboda idag och köpte massa nudlar, monster och annat gott så att vi överlever natten. Var ju ett tags sen man dygnade nu på skolan, vi tänkte göra det igår men det blev inte riktigt så.
Lärde även Ida att köra moppe när vi var i Töreboda, hon lärde sig det på 5min! Så stolt över min elev!
Lägger ut lite bilder ifrån dom senaste dagarna som jag hittade på Idas dator.
(Jag och Ida fixade väggen i pentry lite snyggare)
(Min tatuering<3)
(Underbara personer)
 

Ensam igen

Nu sitter jag vid Idas dator ensam igen. Ida och Markus har gått för att möta Herman eftersom vi ska ha filmkväll allihopa. Anledningen till varför jag sitter vid Idas dator igen är för att jag lämnade min dator hemma denna veckan för att jag är så extremt lat... Så det kommer inte bli några ordentliga bilder på outfits, naglar osv som jag igentligen hade tänkt men jag kommer ändå försöka blogga ifrån Idas dator några gånger under veckan och då kanske det kommer lite "tråkigare" bilder upp. 
Idag så var jag i djurhuset och tog hand om kaninerna och fåglarna hela eftermiddagen, tyvärr var jag så trött så jag la inte så mycket energi på arbetet fastän jag tycker det är skit kul att hålla på med djuren där. Äntligen kan man fokusera på dom djuren jag vill hålla på med och inte så i ladugården med kor...
Äh iallafall nu tänkte jag vila en stund innan odjuren kommer tillbaka!
(extremt gammal bild ifrån sommaren, vill ha sommar nu!)

Tatuerad ännu en gång!

Sorry för ett ganska sent inlägg men har varit ganska upptagen i helgen och har inte haft nån ork heller. 
Iallafall nu har jag tatuering nummer 2 på min kropp. tatuerade mig klockan 3 idag på nacken. Blev riktigt nöjd och har kunnat reta vissa personer (Markus) med min nya tatuering. 
Nu är jag hemma igen och ska kolla på skräckfilm med Markus och den här gången kollar jag frivilligt på skräckfilm och ja jag är lika chockad som ni.

Tidaholm

Sitter nu i Tidaholm hos pappa och väntar på pizza. Har äntligen fått tillbaka datorn så nu kan jag blogga igen utan att behöva ta någon annans. 
Dagen har varit bra, hade sexualkunskap och alltid lika kul att skriva ner alla ord för det kvinnligakönsorganet och det manligakönsorganet med Ida som är expert på allt. 
Imorgon kanske Markus kommer och sover med mig och sen på söndag blir det tatuering. Känns som det blir en ganska bra helg!

Tagit Idas dator!!

Ida lämnade mig själv i pentryt för att dra in till Töreboda och fixa lite grejer så då passade jag såklart på att ta hennes dator så att jag kunde blogga. Tack Ida älskar dig!
Jag hoppas hon blir glad när hon ser den fina statusen på fb och sen det fina blogginlägget på hennes blogg. 
Idag var första dagen efter jullovet och vi fick nytt schem, ny "klass" och ännu en gång en mjölktid ladugården... Jag trodde att jag skulle slippa att få mjölka nu när jag äntligen hade valt djurvård men då skulle jag tydligen mjölka en gång till under mitt år i ettan. Så vecka 9 klockan 5 på morgonen hittar ni mig hos korna där jag stimulerar deras spenor och pumpar ut mjölk. Man måste bara älska livet på naturbruksgymnasium! *världens fucking ironiska röst ever*
Aja dagen gick snabbt eftersom vi slutade 14:25 och i förra schemat slutade vi 16:20, stoooor skillnad och känns så gött!
Nu hinner jag inte blogga mer för jag ska iväg över till Nikos pentry och spela lite CoD, Bloggar mer förmodligen imorgon.
(en söt liten bild på mig och Amanda<3)

Tillbaka till skolan

Om några timmar är det dags att sätta sig på bussen och åka tillbaka till skolan. Nästan allting är packat och klart, packade bara ner lite kläder lite snabbt innan mina bröder åkte till skolan och sen satte jag mig vid tvn och fastna här. Jag planerar inte heller att packa förrän mamma kommer hem men tror jag ska försöka sminka mig innan, om jag orkar att flytta mig ifrån tvn. Jag känner mig så lat! Men mitt ena nyårslöfte var ju att börja träna till sommaren så när det är varmt, ljust och allmänt trevligt ute ska jag börja springa 2 gånger om dagen. Höga mål för någon som är lat som jag men jag ska fixa det så är det bara.
(blir lite gamla bilder just nu eftersom jag inte har tid att ta nya just nu)

Sommarjobb

Sitter nu och funderar på sommarjobb. Jag har ju den här lilla "fobin" för att skaffa jobb och praktikplatser osv. Sen så vet jag ju inte heller vart jag bor nu i sommar, jag kan ju inte skaffa ett sommarjobb i t.ex fkp om jag flyttar till Töreboda. Jag vet ju inte vart jag kommer på ännu eftersom det är lite krångel med Ida som jag ska bo med ifall hon får skaffa lägenhet eller inte. Så man bara väntar på att hon ska få tillåtelse och sen drar jag härifrån! 
Iallfall tillbaka till sommarjobb om det är någon som vet nått bra ställe att sommarjobba på så skriv gärna det till mig. Bara det är mellan Falköping och Töreboda och inte nere i Göteborg eller nått. Känner stressen komma över att skaffa sommarjobb så jag får in lite pengar under sommarlovet.
 

Måndag

Så skönt att vakna upp en måndag vid 11 tiden och känna att man inet behöver gå upp tidigt än på ett tag. Ändå så längtar jag till det för nu känner jag att jag har varit utan mina vänner för mycket.
Innan jag började skriva så tittade jag efter någon bild att lägga upp tillsammmans med det här inlägget och hittar en bild på mig och Markus tröja och då kommer jag på att jag vet inte vart den är... Fick med den hem över lovet och sen skulle jag tvätta den innan julafton nån gång och sen dess har jag inte sett den. Smart jag är. Men nu har jag något att göra idag iallafall, leta efter en tröja som är på rymmen!

Oh yeah bitch that´s right!


KOLLA!

Min Ida har skaffat blogg, ni måste läsa den sötnosens gulliga blogg! http://iidandersson.blogg.se/ så stolt över min tös!
Aja det var ett glatt besked jag fick nu på morgonen. Idag blir mest en slappar dag precis som igår. Det händer inte så mycket längre när man är hemma och går och väntar på att skolan ska börja så man kan komma tillbaka till lite kompisar. Ändå känns det ganska skönt att bara vara hemma för en gångs skull och inget viktigt händer, har ju inte varit så sen i sommras. Vill även förvarna att på onsdag när jag drar tillbaka till skolan kommer det inte bli nått bloggande förrän jag kommer hem på fredagen.

Naglar

Målat om mina naglar till små söta... Ja... figurer eller vad man nu ska säga.. Vet inte riktigt själv vad det är jag målat. Men strunt samma fick lite så där stort behov a att måla om mina naglar efter nyår till nått sött.

Nytt

Kom hem lite fattigare men gladare!

Lördag

Var inne i skövde idag och åkte till sjukhuset med mina lillebror, sedan käkade jag på thaihouse och sen efter det var det shopping med mamma. Hittade riktigt snygga kläder och skor, bilder på dom kommer upp snart. 
Var en okej fredag!


Mystorsdag

Vaknade upp i morse och fick börja städa det första jag gjorde sen kom mina bröder hem och då myste vi till det med film, popcorn, dipp och morötter, choklad och julmust! Perfekt torsdag kväll!
Imorgon åker man på morgonen till sjukhuset med brorsan han har haft blåser i munnen ett bra tag nu och det blir bara värre. Efter det ska jag käka på thaihouse med familjen och sen handla lite. Funderar på att träffa nån kompis i helgen eller nått också, får se hur det blir annars är jag hemma hela tiden.

Dags för tatuering igen!

Har planerat nästa tatuering. På min nacke ska det stå Freedom och sen vill jag även ha en tatuering som den nedersta bilden. Ska tatuera in nån utav dom såfort som möjligt, tror det blir samma tatuerare i Tidaholm, hoppas han inte skäller på mig igen..

Bästa nyår någonsin

Det var ett grymt nyårsfirande med dom bästa personerna. I söndags åkte jag till Markus och sen på nyårafton kom Ida och sen sköt vi raketer med Rikard. Råkade ge min nyårskyss till Ida men det är strunt samma, bara Markus som blev lite sur. 
Nu har jag kommit hem och saknar redan min älskling... hatar att sitta själv och inte ha min lilla tjockis som håller om mig.
Iallafall här kommer lite bilder ifrån nyår, tyärr så tänkte inte jag på att ta kort särskilt allt det skötte Ida mest.

RSS 2.0