Trasig mobil

I fredags gick min mobil sönder.. står att det inte är ett simkort i men det är de. Jag vet inte vad den håller på med men ska till en telenor butik imorgon så dom får kika på den. 
Blev ingen matfestival för mig i helgen, ändrades lite planer och sen tappade jag lusten så Rikard kom en dag tidigare och har varit hos mig hela helgen nu. Alltid lika jobbigt när han åker.. vi har så jävla kul tillsammans! Om två veckor börjar skolan så då får jag träffa honom lite oftare. :) 
Har märkt att jag fått ett antal anonyma kommentarer om Markus och sanningen är att han faktiskt inte hör av sig till mig och är upptagen. Har inte sett honom på flera veckor och därav har jag inte skrivit om honom. Skriver bara om saker som händer just nu. Så hoppas att ni nu förstår att jag inte "glömt" Markus utan han är upptagen och vi har ínte kunnat träffas.
Hoppas på att mobilen är lagad imorgon. Blir inte så mycket bloggande med bara datorn. 
 

Bästa födelsedagen!!

Haft en riktigt lyckas dag hemma hos mamma. Fick min drömcykel som jag har försökt spara till själv, typ grät och skrek när jag fick den! En rosa monark cykel, så snygg! 
Fick dessutom ett par nya rosa joggingskor, en rosa stekpanna, rosa USB, köksklocka och 1000kr. Så nöjd och tacksam över grejerna! Blev mycket rosa, kan knappt tro att jag fyller 18. 
Imorgon blir det förhoppningsvis firande i Skövde med kära caitlin om hon är frisk annars blir det trevlig hemma kväll med Rikard :)
Två presenter som jag bara avgudar!



Min dag idag!!

Aaaaaah jag är 18!!! Kan inte tro att de är sant men nu är jag myndig och bestämmer helt och hållet själv över mitt liv. Helt sjukt vad 18 år har gått snabbt. Jag tycker fortfarande jag ser ut som en liten bebis och jag känner mig som typ 10. Om några timmar åker jag hem till mamma för att fira lite :)




Som sagt.. Känner mig fortfarande som en bebis!



Sista dagen med min gos

Kommer kännas så tomt när Nisse och Charlie åker tillbaka. Dom livar upp lägenheten så mycket! Önskar jag kunde ha åtminstonde Nisse hos mig föralltid! Gud va jag älskar den hunden <3
Vi var ute på promenad nyss och det gick bra som alltid, lite för mycket drag idag kanske men äh jag lät honom göra lite vad han ville. Har även städat i lägenheten och slängt alla gamla skol papper ifrån 2an. Nu väntas ännu mer papper. Min hög var inte så mycket men Markus var enorm! Hur mycket jäkla skit som helst men nu är allt borta och hyllan väntar på nytt.
Min lilla gos! <3



Hundvakt

Inatt är jag hundvakt till Nisse och Charlie och har även natt besök av caitlin. Dagen har varit rätt så seg, mest bestått av promenader med vovvarna. Imorgon ser väl dagen likadan ut! Vid 5 ska dom hem igen så vi har hela dan på oss att göra massor.
Fin bild på min lillebror ifrån igår då jag var på besök hemma!:)



Nu sätter veckan igång!

Nu startar min fullbokade vecka igång. I eftermiddag åker jag till mamma och lämnar katten sedan tillbaka för att sova utan min lilla bebbe.. Kommer bli fruktansvärt tomt i lägenheten! Ska nog ta hem henne på torsdag tror jag, om inte mamma vill ha henne längre. Hon behöver springa av sig i mammas hus lite så de blir skönt för henne. 
Medans jag väntar på att åka till mamma passar jag på att baka marängtårta så jag kan vara lite fet när jag kommer hem ikväll haha! Ibland behöver man unna sig lite gott!
Mitt bord är fullt av post och företagspapper, jätte fint.. Måste städa sen!




Söndag

Suttit och kollat på nån film med ett namn som jag helt glömt av men den är sorglig och jag har gråtit under största delen av filmen. Tänt ljus i hela lägenheten också pga det dåliga vädret ute och ljus gör inte saken bättre. Då blir det ännu mer tårar. Var väl skönt att lipa lite till efter helgen fast denna gången för typ ingenting. Nu väntas en vecka med jobb, plugg och festande. Känns som veckan kommer bli super och längtar till helgen då jag får träffa både caitlin och Rikard! <3



Promenerar bort mina tankar

Bara väntar på att jag ska sluta så jag får åka hem till Bebbe. Värsta arbetsnatten någonsin..



Fattar ingenting

Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Antar att det bara är att acceptera.. Jag har ju gjort allt jag kan. 
Vad som händer nu har jag ingen aning om.



Hundvakt

Medans Josefin är på hundutställning sköter jag hennes hem. Inatt sover jag med lilla June och vi har redan haft det jätte mysigt med en liten eftermiddags promenad och bus i trädgården med favorit bollen. Nu kopplar vi av vid tvn lite innan kvällspromenaden. Imorgon blir det en till hund att ta hand om. Så glad att Josefin litar på mig så mycket! :)




Trött

Fortfarande sjuk men har lyckas att göra lite idag ändå. Stor städat hela lägenheten och ska snart laga lite mat för min mage är helt tom! Caitlin stack i förmiddags med Lara så nu är det bara jag och Bebbe kvar. Imorgon åker jag till Josefin och jobbar lite. Underbart att åka tillbaka, saknar vovvarna så mycket! Framförallt June, har verkligen fäst mig vid henne! :)
Tatueringen är helt läkt nu och så fin! Riktigt nöjd! :)



Sjuk

Mår fruktansvärt vidrigt äckligt dåligt. Rikard lyckades smitta mig när han var här och jag är lite extra känslig och blev ju såklart sjuk. Ont i halsen så jag knappt kan koncentrera mig på något annat, ont o huvudet och bara allmänt trött. Tack Rikard!
Hoppas jag mår bättre på fredag då jag ska jobba, svårt att jobba med hundar när halsen gör ont för det gör mig så fruktansvärt grinig och tappar tålamodet. Ska jobba med Nisse imorgon, hoppas som tusan på att han faktiskt är lugn så jag slipper stressa upp mig. 
Vart i Skövde idag hos mammi medans caitlin praktiserade. Skönt att träffa mamma och hon tog hand om mig som alltid. Nu är jag tillbaka i lägenheten med caitlin, får se om jag lyckas somna inatt!
Snälla mamma gjorde varm choklad för att trösta min hals lite<3



Lara och caitlin

Denna veckan är jag hundvakt åt caitlins siberian husky, Lara. Så kul och taggad för en vecka med min dröm ras! Ska lära känna Lara nu eftersom jag ska träna med henne när skolan börjar förmodligen. Nisse är det så långt kvar med innan jag ens kan börja tänka på tävling och jag vill komma in i tävlings världen lite. Hoppas på att Lara kan hjälpa mig med det och än så länge har hon verkligen charmat mig men som sagt.. En husky min drömvovve! <3
Fin bild på caitlin och Lara. Haha Lara ser inte alls särskilt road ut!



Sent inlägg

Har precis gosat ner mig i sängen efter ett nattbad och promenad med Rikard. Jätte trevligt och så lycklig över att ha honom vid min sida. Tyvärr stannar han bara en natt eftersom han praktisera.. Vill ha honom är längre! 
Nu ska vi förmodligen sova, kanske blir lite mer prat som vanligt!



Grattis Josefin!

Gick super bra på utställningen i Falköping för Josefin och June. Otroligt tacksam för att jag fick hänga med och ännu gladare när det gick så bra för June. Det förtjänade ni! 
Nu har jag lärt mig lite hur utställningar funkar och Gud va de var kul! Verkligen nånting jag kommer göra med min framtida hund haha :)
Snart kommer Rikard och hämtar mig, sen ikväll blir det vara mys och allmänt trevligt i min sköna lägenhet. Sjukt trött och hungrig! Hoppas han kommer snart!





Natti

Haft en jätte mysig kväll med Josefin. Köpte hem mat och satt och åt vid tvn och tjöta massa skit. Pratat typ hela kvällen. Bilen är packad och klar inför imorgon och jag är super taggad! 
Nu måste jag sova lite annars kommer morgon dagen vara jobbig. Mycket nytt! :)



Sovmorgon

Haft sån himla skönt morgon. Bara kunnat ligga i sängen och slappnat av, inga måsten! Ikväll sover jag hos Josefin eftersom vi åker tidigt till utställningen imorgon. Får passa på att umgås med bebbe nu eftersom jag ska vara borta ett tag, hon kommer vara jätte Pratglad när jag kommer hem.. 
Blir bara mer och mer taggad inför imorgon nu!:)



Sommarlov!

Nu är praktiken slut och jag har invigt mitt sommarlov med en springtur i regnet, härligt! Träningen har varit lite seg under praktiken när jag hållit igång så mycket där. Ska ta tag i allt nu när jag är ledig i 5 veckor.
Jag är otroligt tacksam över att ha fått vara hos Josefin. Bästa praktikplatsen och Josefin är helt underbar! På lördag har hon bjudit med mig på utställning i Falköping och jag är super taggad! 
Tack Josefin för allt du gör för mig! <3
Himlen var nästan svart idag samtidigt som solen sken!



Fina lillebror

Haft jätte mysigt med bröderna på besök. Dock så åkte den äldsta hem igår men min lilla Simon stannade en natt till. Efter praktiken idag tvättade vi och åkte till kanalen så han fick bada lite. Nu väntar jag på bussen med honom, kommer sakna han! Blir alltid så ensamt i lägenheten efteråt :(






Trevlig dag!

Så himla skönt att fått umgås lite med familjen, saknar alla hela tiden! Fick med mig 2 av mina 3 bröder hem också så slipper vara själv ett tag. Dessutom kommer min kära katalina och bor hos mig i en vecka. Åååå äntligen lite tjejsnack! Träffat en ända tjejkompis detta sommarlov.. Borde skaffa mer vänner för tjatar ut dom jag redan har haha!
Ikväll blir det bad med Nisse, syskonen och katalina. Underbart!
Innan vi åkte grillade vi lite, mums med hemlagad mat!




Älskade bröder

Älskar att komma hem till familjen och hitta på saker med mina små syskon. Drog till donken en snabbis med två av mina bröder och nu försöker jag övertala dom till att åka och bada :)






Skövde

Spenderar min söndag i Skövde med familjen. Tänka på annat och bli på bättre humör!



Kliar!!

Nu börjar den jobbiga perioden... Kliande och hud som låtsar! Snackar såklart om min kära kunga krona. Usch va huden är irriterad nu. Kommer sova dåligt inatt för kan inte ligga still, vill bara klia sönder skiten!! 
Foten var dock värre, kliade ännu mer och kunde inte låta bli att pilla loss hud. Sköter mig lite bättre denna gången som tur är!



Långpromenad

Jätte härligt väder ute så jag passade på att ta en långpromenad med Nisse längs Göta kanal. Vi gick nog ungefär en mil om inte mer! Hittade en jätte bra kant så han kunde komma ner i vatten utan att skada sina ben. Jätte mycket cyklister längst kanalen nu och nästan alla stanna och ville prata med Nisse, jätte mysigt och bra träning för honom! Uppskattar när folk i Töreboda vill prata med oss bara dom frågar först! :)




Nytt

Hittade exakt vad jag sökte i Skövde! Två super snygga jeans inne på carlings. Jätte nöjd och syster köpte ett par svarta hon också :)



Syster

Äntligen fredag! Påväg till Skövde för tt möta upp syster för en snabb shopping tur. Tatueringen gick inte på så mycket så har massa pengar över och inga byxor i garderoben haha. Målet är minst ett par nya byxor och ett par nya skor!
Om jag är snabb kanske jag hinner ta en fika med syrran ;)



Ensamt

Mår äckligt vidrigt dåligt av att inte höra nånting. Förtjänar bättre än inte ett skit. Jag vet att jag inte har gjort fel så varför känns det ändå så. Provat allt inget hjälper! Drunknar i tystnaden. Får lite smått panik men det spelar ju ingen roll så länge jag håller tyst och ignorerar allt. Blunda är mitt ena val nu..

Torsdag

Precis slutat praktiken och påväg hem till Töreboda igen. Träffa caitlin idag för första gången på typ evigheter!! Saknar henne massor!<3
Ikväll blir det långpromenad med Nisse, mys!
Förutom att ja har fett ont vid mina revbenen så är livet bra, ska passa på att dö en stund när ja kommit hem efter en dag med värk. 
Josefins vackra vita herdehundar, june och willow!



Kung

Tredje tatueringen är gjord och jag är lyckligast i världen! Känner mig så jävla grym nu. Gjorde inte speciellt ont som alla sa att det skulle göra, antar att min ginger hud är typ bäst!



Taggad!!

Sitter just nu i Skövde och väntar på buss till Tidaholm. Jäklar vad jag är taggad nu! Kommer göra svin ont på mina stackars revben men är helt klart värt det, så snyggt!
Bild på Nisse ifrån igår<3



Tatto

Hittade lite låtsas tatueringar i lägenheten så passade på att "tatuera" mig haha! Blev ett sött litet snäckskal! Snart är de Rikards tur för en sjöjungfru haha ;)
Kanske skaffar en riktig sån här! 



Katt på rymmen

I lördags natt försvann min lilla busunge bebbe. Jag och Rikard letade överallt men kunde inte hitta henne och hon var borta i exakt ett dygn. Värsta dygnet ja varit med om.. Gråtit och haft äckliga mardrömmar. Haft ständigt ont i magen! Blev överlycklig när hon kom tillbaka, allt min oro släppte. Nu kan jag åka till praktiken utan ångest! Rikard är kvar i lägenheten och spenderar lite tid med bebbe idag haha! Han gosar massa med henne och jag tror hon börjar gilla honom väldigt mycket. 




RSS 2.0