Snart bär det av

Sitter och väntar i lägenheten med Markus och katalina. Om 1,5 timme går bussen ifrån station ner till Göteborg, taggaaaaaa!! 




Sista dagen på praktiken

Kommer sakna hunddagiset, det är jätte mysigt här och nu är jag rätt så säker på att jag vill starta mitt egna dagis. Spendera min tid med det bästa jag vet, djur!<3
Slutar om 2 timmar och sen ska jag hem och spendera lite tid med mammi innan jag beger mig mot Töreboda. Nervösare än någonsin nu!!
Lilla Hiro<3



Kommer sakna henne

Vill egentligen inte åka iväg till Frankrike och lämna min bebis. Usch va jag kommer sakna henne! Jag har lämnat henne i goda händer (hoppas jag) hos min mamma. Bara hon inte rymmer ut och blir påkörd eller nått, mamma bor ju så centralt i Skövde.. 
Kommer ändå bli en otrolig upplevelse att åka till Frankrike med pojkvännen och mina närmaste vänner. 




Balkongen

Skulle aldrig kunna överleva utan en balkong. Så skönt att bara ligga och sola och ha det allmänt gött. 
Ligger på balkongen med syster och har det skönt. Antar att det blir dåligt väder snart när det varit så skönt i 3 dagar nu, så ja tar vara på stunden!



Ensam..

Markus har åkt hem till sig och jag är kvar hos min mamma. Två praktik dagar kvar här i Sverige sen beger jag mig ner till Frankrike. Nervös och taggad på samma gång! Hoppas allting går bra där nere och jag inte blir besviken. Ska börja packa på onsdag, dagen så jag åker.. Smart planering..
Får väl se hur allting går! 
Förresten kan jag inte blogga under tiden jag är där nere så kommer blogga igen när jag kommit hem. Är borta i 9 dagar :)


Söndag

Ännu mer soool! Dehär förtjänar ja verkligen och igår blev jag solbränd, faktiskt skönt att känna smärtan av solbrännan. 
Har varit på en lång promenad med Markus nu under förmiddagen. Vi gick på berget och det var jätte skönt med en promenad. Ikväll blir det grillning, längtar!!





Sommar känslor

Gått i klänning hela dagen och njutit. Jag är en sommar människa och är så glad att jag slipper alla äckliga tjocka vinter jackor och skor! Sitter på balkongen med Markus igen och njuter av den sista kvälls solen. Snart åker mamma iväg för påsk firande och då ska jag och Markus mysa till det <3



Lycklig!

Min älskling är här och vi har haft en sån underbar morgon. Varit ute i växthuset och fikat typ hela morgonen och nu myser vi på balkongen och spelar lite kort. Snart ska vi ut på en promenad i det fina vädret och ikväll blir det bio och god mat. :)



Påskägg

Har nyss sprungit ute i trädgården med mina små bröder som yra höns. Leta påskägg blir man aldrig för stor för! Nu sitter vi alla syskon och gottar oss med godis :3



Lunch time!

Bara 3 timmar kvar sen slutar jag och tar lång helg. Behöver varken praktisera på fredag eller måndag eftersom dagiset är stängt då. Imorgon kommer min älskling och jag längtar så!! 2 veckor sen vi sågs sist och jag saknar honom massor.<3
Min tråkiga lunch.. Lite sallad och pizza sås..



Ledig

Fick ledigt av min praktikvärd idag, så skönt! Lunchade med brorsan och mamma. Var även inne i den nya heminrednings affären örtagården eller nått. Jätte fina saker och jag ska dit igen på fredag med Markus för att hitta nått fint till lägenheten tillsammans. Idag hittade jag doftljus och jag blev totalt kär i doften cranberry. 



Tidig morgon

Börjar inte på dagiset förrän klockan 10 men Bestämde mig för att hänga med mamma till stenstorp där hon skulle lämna av mina yngsta bröder. Dom ska på nått fotbollsläger över lovet. Lugnt och tyst i huset i några dagar iallafall!
Älskar att åka bil så blev glad över att jag fick hänga med. Åker ju bara buss uppe i Töreboda och när jag väl har chansen att åka bil gör jag det. Mycket bekvämare än bussar. :)



GoBert's

Min guldpappa äger GoBert's och han erbjöd mig ett litet mini jobb som skulle vara klart tills tisdag eftersom det är lite stressigt nu till påsken. Jag har packat i godis i 33påskägg. Enligt Nisse (min guldpappa) skulle det ta minst 3 timmar om man gjorde det snabbt. Jag gjorde det på 1,5 timme och då tog jag det rätt så lugnt ändå.. Aja jag får ändå 500kr fastän det gick så snabbt. Vet inte hur segt Nisse arbetar men.. Haha!
Nu väntar jag på att mina bröder ska spela klart pingis sen ska jag hem och sova. Trött och imorgon bär det av till praktiken igen!



Igår kväll

Hade en trevligt lördags kväll med familjen. Vi grillade och åt massa gott, sedan bada vi i badtunnan. Nisses söner kom också så vi var alla samlade. 
Idag ska jag shoppa med mamma och sen ikväll ska jag jobba lite nere på nisses företag, GoBert's! Ska försöka lägga mig tidigt för imorgon är jag tillbaka hos vovvisarna på dagiset. :)



Kasper

En riktig sprallig och mysig pelle är blandrasen Kasper. Det sista jag gjorde dig var att busa med han. Han är jobbig att gå promenad med men jag älskar att se han leka. 
Nu försöker jag bara ta det lugnt. Ska kanske laga nått gott om en stund om ja orkar! Fruktansvärt trött även fast jag inte jobbar så jätte mycket tar det på kroppen med alla ivriga hundar. Så varje kväll blir det tidigt till säng.


Han viftar så snabbt på svansen haha!

Torsdag

Sitter och tittar på lilla fiffi medans jag väntar på att mamma ska göra sig klar och sen ger vi oss iväg till min praktik. Mamma brukar cykla med mig så ja får lite sällskap på vägen. Bara två dagar kvar sen är första veckan av praktiken klar. Inte långt kvar till Frankrike resan nu.. Nervööös! Aldrig flugit eller rest längre en norra Tyskland. Så får väl se hur dehär slutar.



Ceasar & Smilla

Sitter och har lunch rast just nu så tänkte passa på att blogga lite. 
Skit trött efter natten men allting gick bra och jag får sova ut inatt istället. Jag har busat massor med två hundar här på dagiset. Ceasar (fluffmonstret) och Smilla (lilla saken). Jätte mysiga!






Seeent

Äckliga EG undersökning imorgon.. Så trött men får inte sova förräns klockan halv 8 då undersökningen är. Efter det är det direkt till praktikplatsen, hoppas hundarna är lite lugna imorgon. Jag har iallafall hittat världens bästa praktikplats! Så grymt och mysigt där, älskar små vovvisar! <3
Tv tittande och en sovande katt.. Vill också sova!!



Nu har helgen startat!

Fredag och underbart väder! Ska vara i Töreboda tills på söndag då jag åker hem till min kära familj och stannar där i två veckor under min praktik på Skövde hunddagis. Väldigt taggad inför praktiken och glad över en paus ifrån skolan. Snart bär de av mot Frankrike också, shiet!! Känns som detta året kommer bli grymt!



Djursjukvård

Lägger bandage på lilla Freja under djursjukvården. Inte precis jätte kul, vill hellre titta på koutställningen på skolan. Har fått urinvägsinfektion och de är förjävligt! Vill hem och lägga mig istället för att sitta i skolan usch..



Tildas hundcenter

Påväg hem ifrån hundklipp å grejer. Va väl rätt så kul dock sticker det på mina ben nu efter allt små hår som kommit innanför byxorna.. Tycker fortfarande inte att det är nånting för mig och att ja borde hålla mig till hundträning istället. Bara några mil sen är jag på skolan och ska bege mig hem på cykeln i det fina vädret. Saknar bebbe nu efter allt hår, hennes är mysigare faktiskt!





Svenska

Sitter på svenska lektionen och har allmänt tråkigt. Hatar dom respekt lösa personerna som är med i min grupp. Aja var gör man inte för bra betyg..
Efter lunch ska jag iväg och trimma hundar på lärarens hund center. Kommer väl bli intressant tror jag, inte särskilt intresserad av att bli hundfrisör. 




Min busunge

Har varit ute med busungen och tagit en långpromenad och även lekt lite utanför lägenheten. Nu har hand ägare sagt att dom gärna vill att jag ska sommar jobba med deras hundar. Känns väldigt bra att fixat ett litet sommarjobb. Hoppas på att göra bra ifrån mig på praktiken också så har jag något mer. Måste hjälpa kära mammi med pengar till lägenheten. Får lite skuldkänslor av att hon betalar allt..
Aja hade en jätte mysig kväll med Nisse och nu ska jag plugga lite innan det är läggdags!






Old

Sitter i skolan och har nyss gjort engelska prov. Skönt att inte ha nånting som släpar när man går ut på praktik!
Idag har jag på mig mammas gamla tröja. Hon gav mig den för hennes boobisar inte fick plats i tröjan längre.. Haha!
Idag ska jag träna Nisse efter skolan och vi kom tredje plats i måndags. Så stolt över min fina kille. Nu ska vi satsa rejält med lydnads träningen och kanske kan börja tävla tills sommaren :)



RSS 2.0