Packat och klart

Allt färdigt för att dra tillbaka till Töreboda igen imorgon. Kommer bli fett skönt att träffa sina underbara vänner igen. På tisdag kommer familjen upp och firar min födelsedag! Blir mys me tårta och presenter även så ska jag låta bröderna härja nere hos robin och ozzy, dom kan behöva lära sig städa lite. Sen så blir la veckan bara helt "vanlig" och i helgen blir det matfestivalen med vänner. Lite så ser min vecka ut och ska ta riktigt många bilder på tisdag ifrån min födelsedag så att deet kan bli en bildbomb. 
Aja precis käkat occh funderar på att snart dra mig till sängen och sova blir ju att gå upp tidigt imorgon och gå upp till valtorp för ta bussen till Töreboda. Bloggar kanske på morgonen imorgon annars blir det inget mer bloggande för idag.
 

Sötnos

Så underbart att komma hem och bli välkommnad av en söt liten busig kattunge!<3

Söndag

Idag ska man åka hem till valtorp, äntligen! Imorgon drar man tillbaka till Töreboda igen och träffar alla underbara vänner. Ska lägga hela min dag idag på mina älsklingar så att dom får tillräckligt mycket kärlek så att det räcker hela veckan jag är borta.

Söt

Rommel fångade en fågel och kom in med den för att få beröm men istället fick han ett utskällning av mig och han blev av med fågeln. Jag tog hand om den lilla stackarn och ungefär 2 timmar senare var den ute och flög runt igen. Känner mig riktigt stolt över att rädda ett djur och jag börjar känna mer och mer att djursjukvårdare är mitt framtida jobb. 

Bilder från Hjo

Var i Hjo idag med pappa och bröderna. Dom köpte glass men jag mådde så illa så klarade inte ens av att käka glass. Det var ett underbart väder men började regna lite smått så då stack jag till bilen och sen drog vi hem igen. Det var en liten snabb tur i Hjo så tog inte så många bilder men några tog jag iallafall.

Cp blogg..

Just nu håller jag på att lär mig om den nya cp blogg skiten, upptäckte nyss att bilderna blir lite stora men ska försöka fixa och lära mig lite sen så blir allt som förr men jag kanske bloggar lite wierd ett tag och bilder text och sånt där kanske blir lite konstigt men ni får stå ut.

Jag är rik!

Tidig födelsedags present av pappa nu blir det att köpa nya skor,kläder och smink. Elr nja kanske inte spenderar bort alla pengar på en gång ska köpa det viktigaste först tror jag.

Bilder ifrån dagen igår

Glömde ladda upp bilder igår som jag lovade men laddar upp den nu istället. 
(simon och philips träning)(simon)(min och simons födelsedags tårta)

Bilder ifrån dagen igår

Glömde att ladda upp bilder igår som jag lovade så laddar upp dom idag istället.
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3533739/images/2012/gymnasiet_vecka_2_011_5038887fe087c31947004538_thumb.jpg
https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3533739/images/2012/gymnasiet_vecka_2_006_503888c1e087c3193f004942_thumb.jpg

Tidaholm

Sitter hos pappa nu kom hit för typ ett tag sen och saknar redan Sötåsen. Men skönt att träffa syskonen också lite. Har käkat tårta nyss och firat brorsan och min födelsedag eftersom jag inte är hos pappa särskilt ofta. Och nu sitter man och sjunger med brorsan olika låtar. Kanske inte det bästa att göra när man är es och harr skit ont i halsen.. skulle inte sprungit barfota mitt i natten i veckan för nu har jag blivit sjuk..
Aja ska snart ladda upp lite bilder ifrån dagen.

Fredag

Idag drar jag hem då efter biologin och engelskan sen kanske man skulle dra till pappa i helgen, vet ej riktigt men aja hoppas att jag inte gör de. Vill ju vara hemma när jag kommer hem ifrån skolan och inte sticka till nått annat ställe. Sen så saknar jag ju mina små älsklingar så sjukt mycket så det är inte sant! Kommer bli skönt att komma hem, måste även till skövde och handla mer smink mitt är lixsom slut nu..
Nu tänkte jag iallafall dra till matsalen och käka frukost. Bloggar mera sen idag.

Inspiration



Världens gulligaste vänner<3

Victor och Moa ni är fan sjukt gulliga asså! Ni ställer verkligen upp för mig när jag har det tufft. Fan va jag älskar er och hade en sån tur att lära känna er.
Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta! Älskar er sjukt mycket!<3

Grattis brorsan!<3

Min älskade lillebror fyller år idag! Fick mig att sakna honom lite.. första gången man inte är med och firar hans födelsedag. Bad nyss mamma att han skulle ringa mig när han kommer hem ifrån skolan så jag får gratta honom, inte varje dag man fyller 11 år ju. Älskar dig!

Förlåt!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men var lite upptagen för kunde verkligen inte skriva när någon hänger över min axel och kollar vad jag skriver, har svårt när nån ser vad jag skriver. Men idag ska jag faktiskt inte vara upptagen alls efter skolan för nu har jag bestämt idag blir det en slappa själv dag! Jag vet det kommer sluta med att jag ändå spenderar kvällen med någon men nu menar jag faktiskt allvar.
Skolan känns inte lika awesome idag efter att man blir väckt i natten av en viss person som hotar mig att göra mitt liv till ett helvete om jag inte slutar snacka skit. Men att säga till sina närmaste vänner som man bryr sig om att man inte gillar den personen och att han är en player så håll er undan för han skapar bara problem, det är tydligen att snacka skit (?) Aja kan väll lika gärna berätta för honom vad hans "älskade" vänner snackar bakom hans rygg. Ärligt talat är jag så jävla irriterad! inte bara på den här personen utan även dom som går och snackar skit och inte kan hålla käft finns så många tjejer här nu som visar vilka dom här tillslut, bicthiga jävla mesar! Fan kom och säg saker till personen istället om du nu stör dig på en person.
Aja igår åkte jag iallafall traktor!!! Omg det roligaste jag gjort och jag ägde på det också! Körde med Robin och jag tror fan han blev imponerad. Nu är jag iallafall en riktig bonne!

Trött

Otroligt trött nu efter att man varit ute med mina pöjkar i typ flera timmar. Har gått barfota så mina fötter är inte särskilt rena, väntar på att min rumskompis duschat klart och sen blir det snabbt skölja av dom och sen sängen direkt! Guuuud att man kan vara såhär trött!

Good luck to bring me down bitch.

Shiet vilket gott humör jag är på idag! Asså livet bara flyter på just nu!
Iallafall dagen varit grym som sagt jag är ju på gott humör och jag slutade skolan för ungefär några timmar sen och har hängt lite me mina små pöjkar men nu drog dom upp och åt och då passade jag på att blogga under tiden eftersom jag inte var speciellt hungrig.
Imorgon är det traktor körning, OMG så nervös!! Hoppas att jag inte kör på någon och ozzy och robin går i min klass... fuck va dom kommer garva åt mig... aja får la bjuda på mig själv ibland!
Men nu tänkte jag dra ut och sätta mig och läsa och lyssna på musik lite.

School-time

Yaaaay lyckades fixa allting klart så jag hann att blogga. Ne men snart börjar jag iallafall och hann med ett snabbt litet inlägg.

Sorry

Ledsen för det wierda inlägget för en stund sen men ozzy såg att jag hade en blogg och var bara tvungen att skriva.
Men ja dagen har varit gött började 12:00 och slutade 16:10 sen drog man in tillTöreboda me Markus,Robin och Liam sen blev det några timmar av garv och ja allt möjligt. Trivs fett mycket här! och imrgon kommer Malin att förmodligen att sova här hos mig och då ska vi dra in till Töreboda köpa massa gött och sen blir det filmmys och massa flummande. Kommer bli as kul och längtar verkligen. Känns underbart med en tjejkompis som verkligen finns där för en!
Imorgon på dagens schema blir det massa grupp övningar på förmiddagen och eftermiddagen har jag svenska.
Aja tänkte ta och sova lite nu blir kanske lite bloggande innan jag drar till skolan imorgon och en bild på dagens outfit kanske.
(HAHA Markus<3)

Ozzy bloggar!

hejjj, idag har jag gått till töreboda, med min babe marks o robin ;) 
roligt roligt ;)
//Ozzy

Godnatt

Nu ska jag sova och så blir det att gå upp halv 7 imorgon och dra till Töreboda. LÄNGTAR!
Bloggar kanske lite snabbt imorgon om jag hinner och sen kommer jag ju kunna blogga hela veckan eftersom jag tar med mig datorn dit.

My little bebe!<3


Söndag

Har precis kollat tider tills imorgon och det ser ut att jag får gå till skolan ifrån Töreboda om jag inte vill vänta i tå timmar på en buss som kör ut mig till skolan.. jag kommer ställa klockan på halv 7 och sedan ta en buss härifrån klockan 8 till skövde och sen vidare till töreboda. Usch mår illa av tanken att hålla på att åka buss hela tiden men jag pendlar ju åtminstonde inte och det är jag jävligt glad över.
Nu sitter jag iallafall och kollar på tv med ett glas vin och bebe i mitt knä.
Snart ska man göra rent Tiffanys bur och bada henne men känner först att bara ta de lugnt en stund. Jag vet jag skrev igår att jag skulle ta tag i livet och göra massor idag men ni vet hur lat jag är.. träningen gick också skit men ska försöka börja träna på sötåsen lite bättre.

Saknar mitt gamla rum..

Asså börjar sakna mitt gamla rum sjukt mycket eftersom jag hade täckning där och kunde ligga i sängen och smsa men nu måste jag gå ut på balkongen för att få nån täckning, och jag är ju så jävla lat så nu har jag börjat skita i att smsa när jag är hemma och det är ju fan inte normalt. Ne men usch as jobbigt och mitt jobbigaste och ända problem just nu.
Men har suttit ute ett bra tag med några personer och käkat lite go mat och haft det allmänt slappt. väntar just nu på att efterrätten ska bli klar och tänkte att jag kunde sticka in snabbt och titta till min bebis och blogga lite snabbt.
Min bebis sover lugnt på en utav mina kuddar och det känns som jag inte kommer få tillbaka den på ett bra tag.. tyvärr men hon är så söt så jag låter henne få vad hon vill. Skämmer alltid bort mina bebisar!<3
Imorgon blir det att ta tag i livet och städa hönshuset, städa tiffanys bur, bada både tiffany och bebis tänkte jag. Så det blir mycket att göra men känner för att arbeta lite nu.

Bebis!<3

ååååh hitta en liten kattunge idag som mamma tydligen sett springa runt på gården och jama. Både mina bröder och mamma hade försökt få tag i den men inte lyckats och så kommer jag hem går ut med lite mat i handen och sätter mig ner och ropar försiktigt "kom gumman" och helt plötsligt kom hon fram och 5 min senare gick jag stolt in till mitt rum med henne i min famn. Känner att jag har en rätt så stor kraft när det gäller djur. Nu ligger hon i min säng och sover och jag sitter här och försöker komma på ett passande namn, förslag?

TILLBAKA!

Kom igentligen hem igår men åkte till nisse och sov där inatt så kom inte hem till valtorp förrän för 2 timmar sedan.
Så jag går nu alltså på gymnasiet och jag har så mycket att skriva men känner att det skulle bli så långt att ingen skulle orka läsa allt så beskriver allt med ett ända ord.. underbart! Fan vilken bra skola och underbara personer!
Jag var ju såklart skit nervös i början men allting ändrades helt och i fredags ville jag verkligen inte därifrån och nu längtar jag tills det är måndag. Det är knäppt, för vem skulle någonsin längta till måndag...? men jag gör faktiskt det och jag är lika chockad jag..
Ska Ta med mig datorn när jag åker till gymnasiet så ni slipper behöva vänta en hel vecka innan jag bloggar igen, känns då rätt så meningslöst att ha en blogg.
men bloggar lite senare ikväll eftersom mamma ska ha besök och skit och jag måste vara en jävla slav.

Ställt alarm

Ställt alarm på 8:00 och kvart över 9 drar man till Töreboda med en resväska full med kläder,smink, lakan, kudde, täcke och annat viktigt. Blev ganska sent idag ändå innan jag ska sova men nu ska jag stänga av datorn och lägga mig. Ses på fredag!
Kanske kanske kanske hinner med att blogga lite snabbt imorgon innan jag åker, men bara kanske.

Inget bloggande

Blir inget bloggande förrän jag kommer hem på fredag, pallar inte ta med mig datorn eftersom det finns så lite plats i min resväska så ni får stå ut ett tag men lovar att ta med datorn nästa vecka då jag är borta mån-fre.
Mamma komemr hem om typ 2 timmar och då blir det att färga håret, bild på resultatet kanske kommer. Sen efter färgningen blir det direkt att lägga sig så man är utvilad imorgon.

ÄNTLIGEN!

Äntligen har jag fått kycklingar. Har väntat hela sommarn och gjort det bekvämt för hönorna och nu tillslut så kom det 6 små sötnosar. Nu har jag lagt dom i Tiffanys bur och gett dom mat och vatten tsm med en höna som har fått i uppdrag att ta hand om dom. Eftersom alla hönorna i hönshuset ligger tsm på alla ägg så bara vi tog den första bästa. Gud va jag är lycklig nu!

Nervös

Känner att jag börjar bli en aning nervös nu... imorgon drar jag och jag är så nervös över vem jag ska dela rum med elr om jag typ klantar till mig som vanligt första dan lixsom elr tänk om jag typ går fel/vilse elr att jag glömmer packa med nånting viktigt elr om jag missar tåg/buss när jag ska hem, ååååh så mycket som jag oroar mig över...! Aja vad är det värsta som kan hända? Jag dör ju åtminstonde inte, eller...? Ne nu får jag sluta tänka på allt det dålig och tänka på allt bra istället. Jag flyttar ju! Ett litet steg för människan men ett stort steg för männskligheten elr nått sånt. 3 år ska jag spendera i en ny stad, ny skola och med nya vänner. Kan knappt fatta att det är sant!

New hairstyle!

kortare, snyggar, omg va ja är snygg! Självförtroende på topp? Ofc bby! ikväll blir det att färga utväxten och sen är man redo för gymnasiet, gå in med stil är det som gäller!

Sommarland

Var ju på sommarland idag med familjen och tog lite foton. Sista gången jag var där för i år.

Bildbomb från kusten


Home sweet home

Kom hem igår vid 9 tiden och sen hände det en hemsk sak, min lilla albin dog inatt, klockan 3 tog han sitt sista andetag.. Har mått så fruktansvärt dåligt och natten har varit en plåga därför har jag inte orkat varken blogga elr ens logga in på datorn. Begravde honom imorse med mamma bakom huset på vår lilla kyrkogård för speciella djur.
Idag åkte man till sommarland (sista gången i år) för att komma på andra tankar och snart ska man iväg igen till skövde med mamma occh kolla på en lägenhet och köpa hårfärg. Sen kommer jag lägga all min tid på att packa ikväll och imorgon drar man in till fkp och klipper mig. Allting är så stressigt och det hjälper inte att min ängel försvann..
Lägger upp bilder ifrån kusten och dagen ikväll!

Snabbt inlägg

Nu drar man till Smögen då, kommer hem på söndag och bloggar igen. PUSS!

Jag döööör

jag är fruktansvärt sugen på typ popcorn elr chips elr nått... ååååååh känns som jag ska dö vilken sekund som helst om jag inte får popcorn! livet är rätt så tufft ibland asså...

Underbar dag

Har varit en underbar dag med sol och värme hela dan. Lite sög det ju att man var tvungen att städa hela huset på kvällen men..
Imorgon blir det iallafall Smögen!!! Ska vara borta hela helgen och kommer hem på söndag kväll. Kommer bli as kul och kommer ta fett mycket bilder. Tagga sola och bada! Hoppas på att det kommer vara tillräckligt mycket sol så jag blir riktigt brun till gymnasiet, vill ju inte komma likblek när jag fått reda på att Liam varit på Malta och blivit brun... *avundsjuk som fan*
Aja inatt ska man plåga Adam eftersom han lovade igår att han skulle vara uppe me mig så länge jag ville inatt, så nu inatt ska jag absolut inte sova så han får plågas lite med att inte få sova.
Ska ladda ner lite filmer som jag kan se samtidigt som jag plågar Adam och själv hålla mig vaken om det så krävs.
(bild som brorsan tog på sin sköldpadda idag)

Min lunch idag

Åt riktigt god lunch och hållet på att dö av hunger nu. Kommer nog inte överleva den här dieten! Men jag räknar bara med att gå ner 3-5kg och det är ju inte så svårt. Iallafall inte för mig, bara klänningen passar så är jag nöjd.
(kol,gurka,morötter,persika)

Outfit


Träning och inga kolhydrater!

Fick mina kläder som jag beställt ifrån nelly idag och en klänning kom jag inte i... elr jag fick på mig den och den var underbar men jag kunde inte dra upp dragkedjan, även syrran prova men hon gav upp. Så nu blir det massor med träning och inga kolhydrater för min del. Fråga inte hur jag ska överleva för jag tror att jag kommer dö om jag ska leva på grönsaker och frukt men det ska jag göra för jag SKA få på mig den där jävla klänningen!
Kommer bilder sen på mina nya kläder
.

...


Adolf Hitlers liv

Hade så fruktansvärt tråkigt och längtade efter att plugga och skriva uppsatser, så jag startade på en egen om Adolf Hitlers liv. Eftersom min nasse pappa är intresserad av sånt här och jag själv har koll på det riktigt bra så tänkte jag att det var kul att skriva en uppsats om det här. Jag vet jag har inget liv som skriver uppsatser bara sådär men jag är sån, jag tycker det är kul att söka reda på saker som hänt genom tiderna och fördjupa mig i det. Kanske lägger upp min "uppsats" på bloggen så ni får läsa den eftersom jag ofta vill visa att jag kan och skryta när jag skrivit något.
Skrev ju en uppsats om Vietnam kriget innan jag slutade 9an för att kunna nå VG i historia och efter det har jag bara längtat hela sommaren på att skriva mer. Va kan jag säga, sådan fader sådan dotter.

Onsdag

Vaknade 7 idag och kunde inte somna om så det var ju verkligen kul.. så satte på film och har bara nördat film och sims hela dan typ. Snart ska jag laga mat till bröderna och sen ännu mer film, blir en slappar dag idag också.
Känner att jag börjar bli extremt lat men om en vecka då blir det ordning på mig igen och inget slappande hela dagarna. På fredag blir det kusten, längtar! Då hoppas jag på lite mer sol så jag kan sola, mitt humör bli så dåligt utan sol ju.
(gammal bild)

En vecka kvar!!!

Bara en vecka kvar tills jag börjar gymnasiet!! Guuuud va jag börjar bli nervös. Kommer kännas som ja börjar på förskola igen. Ifrån att varit äldst på skolan så blir man helt plötsligt yngst och på en nytt ställe. Kommer bara känna typ 3 personer där elr nått. Det kommer bli hur kul som helst att börja om helt på nytt och starta sitt riktiga liv.

Lugg

Jag har verkligen insett nu att jag var fruktansvärt ful i lugg! Jag har inte insett det förrän nu att jag faktiskt inte passade i det. Jag skulle lyssnat på alla idioter som sa det, förlåt för att jag blev sura på er för att ni sa sanning.
Smaken ändras la hela tiden för nu tycker jag att mitt hår är snyggt nu men det kommer säkert ändras efter ett tag och då kommer jag sitta som nu och tänka tillbaka på vad fan jag tänkte med som gick runt så.
Ska ju snart fixa mitt hår igen fast jag ska bara klippa det lite lite kortare och min lugg som jag har dragit åt sidan ska jag ju låta växa ut så det blir lika långt som resten av håret men det tar ju sån tid! Känns ju som den inte växt nått.
(då)
(då)
(nu)
(nu)

Fått mitt bankkort!!!

Är inte lite lycklig över mitt bankkort som jag nu fått! Nu slipper jag bära runt på pengar och så komemr jag kunna få studiebidraget mycket enklare än att mamma ska fixa kontanter hela tiden. Känns fett bra nu asså!

Inspiration

Sitter och tecknar lite och har hittat riktigt vackra bilder som jag fått insperation av. Jag ritar bara kvinnor eftersom det är så lätt och teckningarna blir så mycket vackrare med en elegant kvinna.

Min lilla bebis!<3

Visst är min lilla gullunge söt? Nu håller hon på att hoppa runt i min säng efter att ha legat i min famn och sovit.

Tisdag

Sån seg dag känner jag. Orkar inte göra något, har suttit och kollat på en film men det gjorde men inte piggare. Det var nog den segaste filmen jag sett, så jävla tråkig. Men ska försöka gå ut med Tiffany lite idag och sen blir det nog bara ännu mer film tittande och kanske spela lite sims. Så det är nog så min dag ser ut.
I helgen sticker jag till kusten med familjen så kommer inte kunna blogga då men det blir massor med bilder när jag kommer hem.

Världens sämsta väckning..

Brorsan kom in imorse och skrek och hoppade på mig och sa att vi skulle till sommarland och jag var tvungen att gå upp nu. Jag drömde en otroligt underbar dröm och han bara krossade allting... så när jag går ner ser jag att det inte alls är särskilt skönt väder. Det var så nära att jag hoppade på brorsan och ströp honom... aja nu har han stuckit iväg med mamma till sommarland, det var inte särskilt många som hade lust att åka idag. Nu är jag hur jävla trött som helst och sur att jag inte kan gå tillbaka till min dröm... den här väckning förstörde seriöst min dag!

Dagens inköp


Shopping

Åkte in till fkp idag och fixade bankkort sen drog jag till skövde med mamma och syrran för att shoppa inför starten på gymnasiet. Först käka vi på thaihouse och sen shoppade vi i typ 4 timmar och sen fikade vi innan vi drog hem. En helt perfekt dag förutom vädret men.. aja nu ska man bara lyssna på musik och slappa, har en aning ont i benen efter den långa dagen.

Hemma!

Tillslut så är jag hemma efter en hel dag i skövde med dom bästa! En helt klart underbar dag och fått mig verkligen gladare. Victor hjälpte mig stort med vissa personer som skickar sms till mig 24/7. Han ringde upp dom och skällde ut dom totalt jag och moos höll på att garva ihjäl, du är för underbar victor!
Efter ett bra tag ute på stan drog vi hem till victor och jag fick spela "left 4 dead" medans dom satt och filma mig... Jag höll på att skrämmas ihjäl men jag var faktiskt riktigt bra, dog inte en ända gång förrän jag tröttnade och slutade spela.
Så nu är jag hemma igen och bröderna vill att jag ska baka muffins men orkar inte. Så istället ska jag mysa till det med monopol och popcorn med dom istället.

Snabbt inlägg

Drar snart upp till valtorp för att ta buss in till skövde och träffa mina gullungar victor och moos. Vi bestämde att vi skulle träffas idag sent inatt eftersom jag inte mår särskilt toppen just nu och behöver träffa dom och komma på bättre tankar.
Fick panik när jag vaknade klockan 12 idag och bussen går 13:30 ifrån valtorp och jag tänkte att jag aldrig skulle hinna med bussen men nu sitter jag här och är helt klar. Nu när jag tänker tillbaka kanske jag borde lyssnat på adam och inte lagt mig klockan 2... brukar aldrig sova längre än 11 förutom just idag då jag faktiskt inte ville sova länge. Aja nu ska jag se till att bröderna kommer klara sig utan mig idag, bloggar sen när jag kommer hem igen och berättar om dagen.

Tråååååååkigt!!!

ååååh va tråkigt jag har! Alla är typ hur osociala som helst och jag har sån lust att sticka ut ikväll och göra nått men finns lixsom ingen att träffa. *DÖR*


Bild bomb från dagen

Var och paddlade med familjen, Nisse, Albin, Hanna och Tedd idag. Jag har ju paddlat kanot förut så det var ju inget nytt men det gick ju inte särskilt bra i början... men sen fick jag till slut grepp om det. Jag satt tsm med mamma och guuuud vad hon tjatade om att jag skulle svänga dit och svänga hit bla bla bla.. seriöst så är det omöjligt att faktiskt försöka koncentrera sig på det man ska. Man hinern inte ens reagera att man ska byta sida innan hon ryter till "BYT!!", shit asså... Aja jag hade åtminstonde inte så stora problem som mina bröder. William och Simon skulle paddla tsm och det slutade så illa att Simon reste sig upp i kanonen och vände sig om och började slå William med paddeln. Det var så jävla kul så ingen kunde hindra honom utan alla bara satt och garvade ihjäl. Dom rykte ihop ett par gånger under turen...
Men det var iallafall jätte mysigt och nånting som vi måste göra om, sjukt mysig dag. Och när man kom hem hoppade man i poolen med bröderna och sen sola man en stund ett perfekt avslut på denna dag.

Outfit

Bilder från dagen kommer snart!

Min sötnos fyller år!!<3

Lilla pat fyller 17 år idag!!! Grattis gmn du är sjukt underbar och önskar jag kunde backa tillbaka tiden lite och sitta och flumma i korridorerna med dig igen. Puss sötnos hoppas du får en grym födelsedag!<3

Sälen

Som alla säkert vet så hatar jag vintern. Snö och kallt är det värsta jag vet! För två årsen åkte jag med min familj till sälen och i år åkte dom ju utan mig för jag ville absolut inte med. Dom tänker åka nästa år igen och det är ett sånt jävla tjöt om att jag ska hänga med. Asså vem vill vara där? Vem vill gå runt i massa kläder och svettas och frysa samtidigt? Jag spyr bara tanken på att få på mig mössa,vantar,jacka och massa andra kläder som får en att se fet ut. Jag vill kunna njuta av skön sol i bikini och ligga vid poolen hela dagen, elr sena kvällar ute och grilla utan att behöva frysa och ta på sig massa fetto kläder.
Önskade verkligen att vinter och snö inte fanns elr att jag bodde i typ thailand elr nått!

Grillning med familjen

Grillat med familjen nyss och tog lite foton samtidigt.

Pärlsocker!<3

Blev så jävla sugen på nått sött så letade i köket efter nått att mumsa på och så hitta man pärlsocker, mmmmmh va juvligt! Det är okej att tycka att jag är en aning störd för det tycker jag också nu

Fredag

Vaknade precis och var inte särskilt hungrig så satte mig vid datorn direkt. Idag händer nog inget, tror det blir grillning ikväll när mamma kommer hem. Imorgon ska man paddla kanot utanför Skara kommer bli as kul. Vet inte om jag vågar ta med mig min mobil och ta kort men om jag gör det så blir det bildbomb på kvällen när jag kommit hem.
Beställde lite kläder igår kväll. Dom kommer nog efter helgen så alla nya tröjor som jag vill ha är klart nu måste jag bara sticka in till skövde och fixa shorts, byxor, skor och smink. Sen är det bara lite små grejer till som måste fixas och sen är jag redo för ett nytt liv!
(Jag och min lilla älskling)

Grattis gmn!<3

Grattis till Moos som fyller 16 år idag! Kännt dig i över 9år sötnos och minns fortfarande den lilla brunetten som sprang runt på dagiset i stp. Hoppas du har en underbar dag, puss min lilla älg! ;*<3

Torsdag

Idag har man haft fullt upp. Vaknade 11 började städa huset med brorsan och sen klippte man gräset i stekande sol och nästan dog. Efter det hade man lite kvar att städa och sen hade man vatten krig med syskonen. Nu har jag duschat och sitter vid datorn och kollar på nya kläder och sånt. Mamma kommer hem sent ikväll från jobbet och då tänkte jag visa henne några snygga kläder som jag tänkt köpa, mamma betalar med hennes kort då och sen ger jag bara mamma pengarna kontant som är mina. Nu ska jag även få studiebidraget (1000kr i månaden) och då får jag leva på det under min skoltid. Så mamma kommer bara betala för internatet och lunch sen allt annat får jag betala. Ska nästa sommar fixa ett sommarjobb, har förhoppningsvis fixat mer kontakter så jag får lättare att få ett jobb.
Nu måste jag bara tänka ekonomiskt och det är så jobbigt... men desto tidigare man börjar desto lättare blir det när jag har egen lägenhet och allt.

Säljer kläder

Har ingen nytta av dom här kläderna längre och tänkte att jag lika gärna kunde tjäna lite pengar istället för att dom bara ligger och skräpar.
Svarta klackskor, storlek 38, typ 14cm klack, pris: 150kr

Blått armband ifrån Belgien, pris: 40kr
Lila klänning, ifrån Kappahl, storlek typ S/M, pris: 100kr
Vit klänning, ifrån Cubus, storlek S/M, Pris: 150kr

Orange klänning, ifrån Ginatricot, storlek XS, pris: 100kr

Turkos klänning, ifrån Bikbok, storlek S, pris 150kr

Svart glittrig klänning, storlek S/M, pris 100kr

Bild bomb från dagen!

Tog fett mycket bilder under dagen och ska försöka ladda upp så många som möjligt. Berättar iallafall lite snabbt vad som hänt. Mamma väckte mig vid 10 imorse och sedan gjorde man iordning sig snabbt och drog iväg.
Gick in på Ikea och köpte nya saker till brorsans rum sen drog vi till en polkagris affär och köpte polkagrisar såklart och sen vidare till Visingsö. Vi tänkte åka över med bilen men det skulle tagit flera timmar i den kön så vi gick istället. När man kom över till Visingsö åt man lite vid borgen som är där sen badade man (is kallt!!!) och sen fikade man. Sen åkte vi sån där häst och vagn grej och sen drog vi hem. Tror jag fick med allt nu.

Outfit

Bilder ifrån dagen kommer snart!

RSS 2.0