Stressigt!

Gud va allt är stressigt just nu. Känns som om det ända jag gör är att sitta på bussar hela dagarna. Jag åker mellan Valtorp, Skövde och Götene. Kommer bli bättre när jag och Markus flyttat ihop så jag slipper åka till Götene hela tiden. Juste jag får lägenheten på torsdag! Så när praktiken är klar så ska vi börja flytta in mina grejer i lägenheten. Ska även till Ikea med mamma och Markus för att kolla på ett köksbord och nått litet bord som tvn kan stå på. Jag känner mig inte alls stressad över pengar, som jag brukar göra eftersom jag vet att Markus har så mycket pengar (Det är jag som håller koll på hur mycket han har) och vet att om det skulle bli akut med ekonomin så ställer han upp för mig och det känns så bra att slippa ha en klump i magen pga pengar. 
Iallafall vad jag egentligen tänkte skriva var att när jag åker till Markus eller haft en tuff arbetsdag så kanske jag inte orkar blogga särskilt mycket, men jag ska försöka! :)

New Old Stuff

Mamma och jag gick igenom hennes gamla saker i garaget idag och jag hittade massor! :D 
Blanda annat en portfölj (tror jag att det heter?) och den ska jag faktisk bära runt på till jobbet imorgon.. Visst jag tycker det är skit najjst men det är ju dock inte riktigt min stil men.. Aja jag ville ha med den till Markus som jag ska till på fredag efter jobbet och imorgon åker jag till Nisse direkt efter jobbet så då måste jag sitta med min fina portfölj på bussen imorgon. Jag vet nu lät allting väldigt komplicerat.. 
Sedan hittade jag en fint smyckeskrin som var i formen som en kista, sedan två underbara gamla halsband och även massa coola gamla klistermärken typ 43 år tillbaka. Vissa utav dom ska få sitta inuti min vackra portfölj! :)
Nu har jag iallafall packat portföljen med mina kläder, smink, medicin, osv.. Så ag är klar imorgon att åka till jobbet och sedan sova hos nisse. :) 
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig eftersom jag är as trött och knappt kan hålla ögonen öppna snart. 
Som ni ser på bilderna här nedan så älskade katterna att busa i portföljen!
 

Outfit

 
 

Födelsedags mat

Något av det bästa som finns är födelsedags mat. Allting är lite speciellare och tårta efteråt är ju helt ljuvligt. :D
Idag bestämde ju mamma såklart hennes mat och det blev grillade grönsaker, klyftpotatis och nån biffgrejs. Jag har ju inte så koll på vad köttet är. ;)
Sedan blev det jordgubbstårta, mums! Nu ska jag käka lite chips och popcorn och mysa vid en film alldeles forever alone. 
 

Outfit

Bara en lätt klänning som jag satte på mig nu när det ska vara lite fint på mammas födelsedag.
 

Time for...

Greys anatomy!
 
 

Grattis mamma!<3

Idag fyller min mamma år. Säger dock inte hur mycket, tycker det är ohyfsat att säga en kvinnas ålder utan hennes tillåtelse. Iallafall idag fyller min underbara mamma och imorgon eller på torsdag ska jag köpa en present till henne eftersom mina planer förstördes i måndags då jag egentligen skulle köpt något så får jag göra det senare. 
Jag älskar dig mamma och hoppas att du får en bra dag! :)
 

Värme

Varför ska det vara så förbannat varmt..! Missförstå mig inte nu jag har önskat värme så länge men det är värme nu när jag är sjuk och inte kan njuta av den. Har ni någonsin lagt er för att sola i solen när ni är sjuka? Om ni gjort det så vet ni att det går inte. När kroppen redan är varm pga sjukdommen så blir det inte bättre av att lägga sig i ännu mer värme. Så ni sitter jag i soffan igen och tittar på tv. Jag vet att jag är ganska lat egentligen och gillar att titta på tv men när det är så fint väder vill jag bara vara ute! Får psyk på att det är fint väder när jag är sjuk!

Sjukling

*host host*. Jag har nu varit sjuk ända sedan i fredags och missat två dagar av praktiken. Jag får sån panik över att alltid bli sjuk när jag minst vill det! Visst praktik är inte det roligaste som finns men jag måste göra det för mitt betyg i praktik är väldigt lågt. Förhoppningsvis är jag frisk på onsdag. 
Förresten så har jag kommit hem nu ifrån Markus och jag saknar honom redan. Känns som om jag inte kommer få mycket sömn inatt, hatar att sova själv. 
Ne nu måste jag fortsätta fokusera på tvn, reklamen är snart slut. ;)
 

Sjuk

Just nu ligger jag dödssjuk (känns det som) i Markus säng och käkar godis med min kanin. Vi har sovit en liten stund men jag vaknade av att hon hoppade på mage så då satte jag på en film och tog fram godis som Markus hade köpt till mig igår. Det är riktigt mysigt att vara med min älskade Tiffany igen även om det är som att ha en liten unge. Hon springer runt överallt, biter på saker och hon är en liten diva. Jag har uppfostrat henne så att hon blivit bortskämd. Hon kan inte äta ur någons hand och hon blir så lätt sur när hon inte får som hon vill. Om man skäller på henne för att hon biter på nånting bryr hon sig inte ett skit utan fortsätter. Precis som att ha en bebis eller nått.
Aja nu sitter vi i alla fall och kollar på Calendar Girls, nån gammal film jag hitta på http://www.swefilmer.com/.
 

Lägenhet!

Nu har jag och Markus fått en egen lägenhet. Känns så underbart att jag kommer bo med min underbara pojkvän. Vi flyttar ihop 1 augusti förmodligen. Lägenhet är ganska liten men väldigt fin. Köket är stort och jag kommer ha plats för ett matbord! Det finns även en liten balkong som solen lyser på hela tiden så jag kan ligga och sola hela dagarna. Kommer bli underbart skönt att spendera minst 2 år i en lägenhet med min älskade pojkvän.<3

Lego

Jag vet inte riktigt hur det gick till men jag var med i en tävling på en sida (det var helt på oseriös text som jag deltog med) men jag vann! Jag vann typ lego och är rätt så lycklig eftersom jag aldrig vunnit något alls förut. Inte ens på Liseberg...
Så ja jag antar att mitt kära lego kommer om några veckor? Jag vet inte riktigt men det var underbar känsla! 
Nu måste jag fixa i ordning mig för jag ska åka iväg och titta på en ny.... lägenhet!! Jag och Markus ska flytta in tillsammans i höst och idag ska vi åka iväg och titta på en lägenhet som verkar bra men man vet ju inte. Den kan ju vara as ful. Vi hade redan spanat in hoss på en lägenhet som jag skulle köpa för 35 000 men tyvärr så hann den bli såld innan vi hade bestämt oss riktigt. Så nu ska vi kika på en annan lägenhet som bara är hyra. Jag skriver mer om det ikväll. :)
(Mitt lego som jag vann. Kolla gärna extra noga på åldersgränsen!)
 

Tiden räcker inte till.

Jag har dom senaste dagarna varit upptagen med att hela dagen jobba i en butik och när jag kommer hem har jag bara velat sova. Fick lite tid över nu så då passade jag på att skriva ett inlägg om att jag är väldigt upptagen och otroligt trött och sur så det kanske inte kommer så mycket inlägg den här veckan tyvärr.
I helgen ska jag till Markus så jag kommer kanske försöka blogga lite då. 
 

Längtar

Nu längtar jag mer än någonsin efter min pojkvän. Brukar alltid bli så när jag vet att det bara är några timmar kvar. Det ska bli så skönt att ha honom hemma hos mig i en vecka, och nu kan jag bestämma över tvn ;)
Ne men jag hoppas att han får en trevligt tid med mina syskon också medans jag jobbar hela dagarna. Han start på sommar lovet blir med mina 3 bröder. jag hoppas verkligen att dom inte göra honom helt galen. Jag vet ju att Markus inte är särskilt förtjust i ungar heller.
(Kan inte sluta skratta åt dom söta bilderna som jag helt glömt av att jag tog när han och en kompis var en aning berusade..)
 

Outfit

(Världens sämsta äckel spegel men finns inget bättre för tillfället!)
 

HELG!

Äntligen helg! Jag har sån träningsvärk och känner att kroppen är helt slut. Nu är det iallafall "bara" 4 veckor kvar av praktiken.. Det ända jag kan glädjas åt är att jag får träffa min underbara pojkvän imorgon. Gud va jag har saknat honom! Två veckor blir mycket när man innan har spenderat så mycket tid med varandra. Inte nyttigt att vara för nära någon heller, man tröttnar lätt ut varandra, det har aldrig hänt mig ännu! ;)
Jag har precis firat min ledighet med pommes och senare ikväll blir det godis och film. Gud va jag tjockar mig men det förtjänar jag! 
Juste! Träffa mina underbara babes på rese idag innan min buss kom. Det var så länge sedan jag pratade med dom men jag får träffa dom imorgon igen då vi ska spendera en hel eftermiddag tillsammans och göra all möjlig skit i Skövde. Längtar!<3
 

Seriöst.

Som säkert alla som läser min blogg vet att jag är vegetarian. idag så störde jag mig nått så enormt på personerna jag arbetar med när dom fick reda på att jag var vegetarian och sa direkt "du ser inte ut som det". Det finns fortfarande folk som tror att om man är vegetarian/vegan så är man nån jäkla hippie?? Nej! Visst jag är vegetarian och har freedom tatuerat i nacken men det innebär absolut inte att jag är en hippie. Känns nästan som det har dött ut, men vad vet ja.. (?)
Jag tar väldigt illa upp att många även kränker såna som har valt sundare matvanor. Varför inte kränka dom som käkar piller och tränar som galningar och kallar sig själva för sunda. Jag menar ett liv utan att du dödar nånting är ju perfekt! Man lever i fred, åtminstonde med djuren. 
En till väldigt irriterande sak är ju det här när jag söker praktik eller när jag ska söka arbetsplats och folk har sagt till mig att inte berätta att jag är vegetarian. Asså vadå är inte det diskriminering? Folk tjatar så mycket om att man ska älska alla, inte vara rasist osv.. BULLSHIT! Men jag får inte vara stolt över att vara vegetarian för då riskerar jag att inte kunna få ett specifikt jobb som ex! Fyfan för världen alltså. Fyfan för Sverige. 
Som ni ser här nedanför så är väldigt käna kändisar som är vegetarianer/veganer. Jag tog 3 exempel Paul McCartney, Kristen Bell och Alicia Silverstone. Att vara vegetarian är inte dåligt, Kristen Bell blev vegetarian efter att hon hade fött sitt barn och hade gått upp i vikt. Att välja vegetarisk kost gör faktiskt att du går ner i vikt.
 

Bokat!

På lördag kommer Markus till mig och då bestämde vi oss för att gå på bio. Vi båda två vill så gärna se world war Z så det gick snabbt att bestämma vilken film. Så på Lördag tar jag en buss till Skövde och möter min älskling där och så ska vi köpa godis och popcorn och se på filmen. Efter filmen åker vi hem (inte till Tidaholm) och sover själva i huset för en gångs skull. Så då tänkte jag att jag ska fixa lite mer mys när vi kommer hem till mig olika frukter och smällt choklad. Jag vet att han hatar att prova nya grejer (mat) men jag ska försöka tvinga i honom lite frukter ändå. Kommer bli sån mysig lördag med mitt hjärta!<3
 

Dagen

Idag började jag klockan 9 så hade värsta sov morgonen! Sedan slutade jag vid 3 och så kom det såklart ingen stadsbuss idag.. Så jag gick in till resecentrum igen. Jag är duktig! Där träffade jag en kompis ifrån skolan och det var så skönt att prata med en tjej och vi tjöta på i 45min om allting. Annars gick det bra i butiken jag städade hos gnagarna och imorgon ska jag städa hos fåglarna. Väldigt mycket städande och det är bara jag som städar! 
Pappa och syskonen är iväg i skåne eller nått så tror jag får gå och lägga mig själv inatt (?). Aja nu ska jag kolla lite mer på tv sen ska jag sova. 
 

Första dagen

Oj vilken tuff dag alltså.. Jag har städat alldeles själv 27 stycken akvarium. För er som inte vet hur tufft det är att faktiskt göra det så måste ni prova och känna min smärta. jag började klockan 10 och var klar strax efter 1. Sedan fick jag äntligen äta och sedan fick jag göra lite pappers arbete och sen sätta igång med tungt arbete igen. Vi gjorde om lite i hyllorna, flyttade lite saker osv. Sen fick jag som uppgift att kolla datum på ALLT kattfoder (det var rätt så mycket som var för gammalt). Sen slutade jag och då missade jag bussen, jag kom precis ut ur affären och då åker bussen rakt framför mitt fejs. Jag grät. Nästan. Så då bestämde jag mig för att gå in till Resecentrum. Det tog 20min och där jag kommer dit så ser jag min fucking buss till Tidaholm. Glädje tårar folk! Glädje tårar! så då satte jag mig på bussen till Tidaholm nöjt och ja sen var jag hemma. :D 
Jag kommer ha världens träningsvärk i benen imorgon, det värker som fan. Och imorgon ska vi städa hos gnagarna, orkar inte städning! Aja går man på en cp skola som ska ha praktik under sommarlovet så får mna skylla sig själv..
Nu ska jag ta och äta lite, duscha och sedan gå och lägga mig. Så trött!
Kanske kommer ett blogg inlägg innan jag lägger mig om hur mitt schema ser ut.
 

Önska mig lycka till!

(bilder på hela outfiten kommer ikväll!)
 

Kvällsmat

 

Lilla havssjön

Vid 6 tiden kom pappa och min lillebror hem och då bestämde vi oss för att åka och bada i lilla havssjön. Det var as mysigt väder och varmt i vattnet. Vi har dessutom fått stora badringar som gör att det är ännu roligare att vara i vattnet. Jag är typ beroende av olika "leksaker" när man badar annars blir jag rätt uttråkad.
 

Läser bloggar

Nu är det en sån där tråkig söndag och man bara sitter vid datorn och tittar på skrämen typ. Så jag tänkte att jag kunde göra er läsare lite glada. Skriv eran blogg i kommentarerna och jag kollar på den. Är den bra så kanske jag börjar följa den. :)
 

Ny tatuering

Funderar att tatuera mig igen till hösten då jag även tjänat in lite pengar. Jag ska tatuera in en krona på revbenen under armhålan, ni vet där på sidan. Kenza har en diamant där om ni inte riktigt vet vart jag menar.
Jag såg en as snygg krona som någon hade tatuerat in i nacken där jag har min andra tatuering. Så den platsen är ju redan upptagen men då kom jag på ett ställe som jag verkligen ville ha den på och det var vid sidan. Så jag tror att den blir min tredja tatuering i höst. Ska bara prata med mamma om vad hon tycker om idén. Hon har ju sagt till mig att jag får ha max 3 tatueringar innan jag är 18 sen får jag tatuera in fler och det ska jag! Jag har blivit så beroende.. Det är verkligen som en drog och smärtan när man tatuerar sig den är så skön på nått sätt! och Efteråt känner man sig så fräsch och ny! Älskar den känslan!
(nått sånt här funderar jag på, vad tycker ni om den idén??)
 

Värmen asså..

Missförstå mig inte jag älskar sommaren och värmen. Det är det bästa jag vet men nätterna.. Jag klarar dom bara inte. Nu vaknade jag idag och mår skit och tror jag fått feber. Jag har legat i en stekande bastu hela natten känns det som och jag börjar praktiken imorgon. Jag har jätte mycket att göra! jag måste duscha, fixa i ordning maten, tvätta alla kläder och jag måste även raka benen men kan såklart inte det pga att jag är hos pappa och min rakhyvel ligger hemma.. Toppen! Känns som en skit dag idag och allt blev så bara för att det är så jävla varmt!! Nu fick jag huvudvärk också.. Ååååå döööö cp värld!

Mys

Har lite myspys me katten. Tänkte även informera att katten på bilden är världens fetaste katt, bara så ni vet.
 

Drag race

Idag blev jag tvungen att gå upp klockan 7 för att åka iväg och titta medans pappa körde drag race utanför Tidan. Det var så totalt ovärt att åka dit och jag kom nyss hem.. Jag var där i 7 timmar!! På en fucking flygplats!! Och satt i en fucking bil!! Jag är rätt så sur. Skönt nog är jag hemma nu och pappa ska dit imorgon igen då det är finalen. Då behöver jag inte åka med och jag ska stanna hemma och fixa i ordning allt så det är klart att bara dra till praktiken på måndag. Nu ska jag ta och sova pytte lite eftersom jag har en sån fruktansvärd huvudvärk. 
Jag tog inga bilder på motorcyklar/bilar utan på mina fötter.
 
 

Snabb Outfit

Här kommer bara lite snabbt hur jag ser ut idag. Kommer kanske bättre bilder senare.
 

Tidaholm

Nu är jag hos pappa i Tidaholm! Ska ju vara här i en hel vecka så jag har packat ner typ allt jag äger. Vi har varit och handlat mass mat och grejer så jag ska kunna göra matlådor och ha med mig till praktiken som jag börjar klockan 8 på måndag. Ska bli mysigt att gå upp klockan 6 på morgonen varje dag.. *ironi*. Det ända som jag ser framemot är att där jag praktiserar är nånting jag faktiskt är intresserad av. Kommer ni ihåg i höst då jag praktiserade på två olika bondgårdar i 2 veckor och höll på att dö? Det gör iallafall jag. Gå tillbaka till November 2012 i arkiv så kan ni läsa alla inlägg om hur mycket jag hatade min praktikplats. Även om det var dom 2 värsta veckorna i mitt liv så var det även dom bästa eftersom jag och Markus blev tillsammans den 18 November.<3
Snart blir det gamla vanliga fredagsmys framför tvn som pappa fortfarande håller vid hjärtat kärt. Alla måste vara delaktiga och det är godis och chips på bordet. Tror nog aldrig att han kommer gå vidare ifrån det.
 
 

Bubba Gump

Hittade nyss ett glas som mamma hade med sig ifrån USA. Den kommer ifrån en resturang vid namn Bubba Gump i Las Vegas och blinkar i olika färger i botten. Så sjukt jävla coolt glas! Mitt nya favvo glas! Vill seriöst till USA och skaffa fler såna här glas.
 
 

Sötaste små änglar som finns

Dom små liven har äntligen börjat bli livliga och busiga. Allihopa är lika nyfikna och busig. dom sitter alla och tittar medans jag skriver just nu barar för att när jag trycker ner tagenterna låter det så kul. Guud va underbara dom är. Jag är så stolt över Bebbe att hon födde så gulliga ungar! Det ända jobbiga är att dom sitter och biter på mina sladdar.. Jag kommer ihåg hur Bebbe bet sönder mina hörlurar när hon var mindre. Jag försöka hålla bättre koll på dom här 4 busungarna.
På fotona är det Chanel och min lillebrors kattunge som jag inte riktigt vet hur man ska stava dens namn...(?)
(Chanel)
 
 

Skön dag

Det har varit en riktigt bra dag idag faktiskt! Jag fick mammas jordgubbsyoghurt, MUMS!<3 Och sedan ut och klippa gräset ett bra tag oh ag känner verkligen nu att det var träning i benen så jag struntade i att springa (har ändå slarvat jätte mycket på sista tiden..). Sedan när jag var klar la jag och nisse oss vid poolen och solade tills mamma kom hem med vattenpistoler. Så jag, min syster och Nisse attackerade mina bröder så dom började gråta. Det bästa under hela dagen, haha! :D
Sen så gick mina bröder emot mig och vi hade ett vattenkrig i en timme. JAG VANN!

Ikväll blir det grillat, kortspel, antagligen mer vattenkrig och bara massa mys med familjen. :)
 

Jordgubbar

Perfekt kvällsmat<3
 

Bror

Min bror har skaffat en blogg, jag hjälpte honom lite med header och sånt där men det blev ju bara skit för jag är inte alls bra på sånt (jag låter min syster sköta när jag ska ha en ny). Nu har han börjat blogga så kolla hans blogg! 
http://willej.blogg.se/?tmp=567545
 

Blogga vare ja..

Ni vet ju hur jag sa igår att jag skulle blogga hela dan. Glömde det en aning. Men nu kom jag på det så ja.. Min dag har bestått av dator, tv, matlagning och gosningar med kattungar. Det var riktigt skönt att komma hem och typ höra syskonen konstant, det är ju aldrig tyst här precis.
Brorsan tamja det perfekta med att sätta sig brevid mig när jag blogga :) 
 

Hemma

Nu är jag i Valtorp igen. Här stannar jag i 6 veckor, mysigt. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg för är jätte trött och måste verkligen sova. Jag kommer blogga massor imorgon så håll koll på bloggen! ;)
 

Idag...

Är en sån där dag då allt känns fel. Jag sov underbart inatt och det var la därför dagen blev sämre. Jag vet inte varför men jag vill bara lägga mig ner och gråta en stund, bara en lite stund och få ur mig lite. Men det går ju såklart inte här och dessutom så sminkade jag mig nyss och känns dumt att kasta bort smink sådär. Jag vill stänga in mig i mitt egna rum och känna att ingen kan komma och störa. Onödig tanke eftersom jag inte har ett eget rum för tillfället.. jag sover ju i mina bröders spelrum. Och nu är jag här. I min pojkväns hus med massa människor runt omkring mig och vad ska jag göra (?), man kan inte stänga in sig nånstans här och säga till alla att inte störa. Då kommer man aldrig få vara ifred. Fan för såna här dagar. Jag hatar dom.

RSS 2.0