Dags att lämna Töreboda

Nu ska jag alldeles strax gå in till Töreboda och åka med en buss hem till Markus. Det kommer bli skönt med lite helg och slippa skolan en pytte litet tag. Bara 3 dagar kvar sen är det sommarlov!
Jag bloggar kanske ikväll efter att jag badat med kompisar!

Min dåliga kropp

Jag skulle haft mjölkning idag, klockan 5 på morgonen. Men min kropp är helt slut efter all stress och när jag har spänt mig så mycket. Så när jag skulle gå upp imorse så gick det knappt så jag bestämde mig för att jag måste vila ut och det är ingen ide att gå ner till ladugården och sedan svimma där nere med all koskit. Jag somnade om hos min älskling och sedan när han skulle iväg till skolan så bestämde jag mig för att kontakta pappa så han kunde sjukanmäla mig (mamma är ju i USA). 
Så idag blir det att vila och packa klart för jag ska hem till Markus idag. Ikväll ska jag iväg och bada i en sjö första gången i år! förhoppningsvis mår jag bättre då och det tror jag om jag bara vilar hela dagen. :)
 

Äntligen är skolan slut

Dagen ha varit helt förjävlig. Jag har stressat och varit nervös så mycket att nu har jag ont i kroppen samtidigt som jag fått urinvägsinfektion, Bra gjort Karro! Det ända jag kan vara nöjd med är att sexprovet gick bra. Jag svarade på alla frågor förutom att jag glömde två könssjukdommar och 2 hormoner. Jag är lite stolt, fastän jag egentligen hade hoppats på att jag skulle komma ihåg allt. 
Eftersom jag nu blev "sjuk" så ska jag stanna i sängen exakt hela dagen. om det går över så kanske jag kan gå upp och äta eller nått men jag lämnar inte sängen förrän det är borta.

Outfit

(eftersom jag har en sån extremt lite spegel på mitt rum så kan jag inte få med hela mina ben, men ja ni ser ju att det är ett par jeans iallafall)

Sexprov

I eftermiddag gäller det. Jag är så nervös så jag tror jag dör snart. Om jag inte får ett A nu så har allt pluggande varit i onödan. Jag har lyckats motbevisa vad läkarna sa om att jag kommer ha svårigheter att plugga in saker. Jag har lärt mig killen inre och yttre könsdelar, 13 ord totalt och vart dom sitter. Jag har lärt mig kvinnans inre könsorgan, 20 ord totalt och vart dom sitter. Jag har lärt mig 13 ord om sexuell läggning och vad dom betyder. jag har ävn lärt mig 5 könssjukdommar, vad symptomen är, hur vanligt det är, botemedel, följsjukdommar, osv.. 
Jag har pluggat in alla dom orden samtidigt som det är en jobbig period för mig. Så många ord klarar jag inte ens när jag är frisk. Jag är stolt över mig själv och trodde aldrig att jag skulle kunna pressa mig så långt. Förhoppningsvis får jag ner allt på papper till läraren idag. För det här ska jag klara, så är det bara!

Lämnad

Nu sitter jag själv i pentryt och tycker extremt mycket synd om mig själv. Alldeles nyss var det typ tusen personer här och sen ringer fritiden och klagar så alla drog, även min rumskompis. Jag vill plugga men jag vill inte vara själv här, ag tycker det är as läskigt i skolan. Speciellt när det blir så tyst, jag är van med lite väsen runt om kring. Dessutom kommer ju inte jag kunna somna förrän min rumskompis och vem vet hur lång tid det är kvar. Jag har smsat honom men han svarar inte, förmodligen upptagen med att spela med dom andra som vanligt..
Idag har jag iallafall börjat städa pentryt en kompis hjälpte mig nått enormt med fönstrena och lamporna jag är så tacksam! Dessutom kändes det rätt så skönt att umgås med lite tjejer :) Det kan ju lätt bli lite för mycket med bara killar som flamsar runt, men jag är glad att jag har dom, dom är helt underbara personer!
Ne nu måste jag ta tag i pluggandet och se till att allt sitter inne i huvudet tills imorgon. Om jag klarar A på ett prov som jag gör om för att få högre så får jag förmodligen A i slutbetyg i det ämnet, hoppas verkligen att jag klarar det!
 

Dissekering

Hade totalt glömt av att vi skulle dissekera en gris kulting idag, 10 min innan lektionen får jag reda på det och nästan dör av bara tanken på att skära i ett dött djur. Våran lärare hade fryst upp en kulting och började snitta upp den för att ta fram organen. När hon hade fått ut allt, förutom njurarna, så fick vi börja skära upp inre organ och prova att skära i kultingens yttre. Jag skärde såklart inte men jag tittade på och det räckte lixsom för mig! Jag ska dessutom aldrig hålla på med nån operation på djur, jag håller mig till friska och hela djur!
Jag tog såklart inget kort under dissekeringen eftersom det är otroligt respektlöst mot djuret!

"Lång morgon i sängen"

Jag hade inte satt ett alarm igår och det innebar att jag och Markus låg och sov till 08:40 och vi börjar lixsom halv. Vi vakna några gånger och såg att det bara var typ 10 min innan vi började men för en gång skull stressade inte Markus utan bara låg kvar och pussa mig på pannan. Dessutom är jag jätte trött i kroppen idag.. När jag väl reste mig för att gå till lektion föll man nästan ihop. Men jag tog mig till lektionen, var där en halv timme och sen slutade jag. Så onödigt! Nu har jag iallafall en timmes rast och kan vila en stund innan nästa lektion drar igång.
Jag ska försöka lägga upp lite mer bilder idag, är inte så duktig på det när jag är i skolan tyvärr.

Mysig kväll

Haft en fantastisk rolig kväll med underbara personer! Jag behövde verkligen skratta lite och dom hjälpte mig verkligen med det. Förta gången på över ett år att jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen och knappt kunde andas, underbar känsla! Tyvärr så försvinner den säkert imorgon igen men glad att den varade ett tag iallafall. 
Efter skolan idag så vilade jag en stund i Markus pentry och sen bestämde jag mig för att springa lite, så då stack jag ut i skogen i det sköna vädret. Det var riktigt uppfriskande samtidigt passade jag på att snacka lite med Moos och kolla hur hon har det och berätta hur jag har det här på skolan. Saknar henne nått så enormt!<3
Men nu tänkte jag och Markus ha lite mys kväll och kolla på film och käka osthjärtan, mums!

En sån där dag

Idag är en sån där dag då man lägger sig och gråter typ varannan timme, verkar som tårar aldrig tar slut?
På nått sätt så´mår jag bara piss idag, det kanske beror på att dom bästa vännerna jag hade inte pratar med mig och när dom gör det så känns det mest som om dom är tvingade av lärare. Kvällarna går åtminstonde bra här. Då slipper man gå in i hemska klassrum. Jag får ont i magen varje gång jag närmar mig klassrummet och ska välja en plats. Det som gör mig både ledsen och glad är att varenda lärare har sagt till mig under lektioner att jag duktig, att jag är så fokuserad och att det är helt otroligt att jag tar mig igenom skolan. Det som gör mig ledsen är att jag faktiskt måste fokusera för jag har lixsom inget annat att göra på lektionen. Men det gör mig också glad att höra fina ord ifrån varje lärare jag träffar. det betyder att dom verkligen hjälper mig igenom all stress i skolan. Jag har snart klarat av alla prov och inlämningar. Jag har ett matte prov om en timme och jag börjar känna en aning stressad inför det. Jag är alltid stressad inför matte prov för varje gång har jag klarat dom recis på gränsen. Håll tummarna för mig att det går bra!
( min lilla checklista i alla ämnen)
 

Segt bloggande

Det blir lite dåligt bloggande när jag är i skolan och verkligen måste tänka på att klara av allting nu. Dessutom var jag inne i Töreboda med några kompisar för att handla lite gott ikväll och på tillbaka vägen tog det lite lång tid. Nu har jag iallafall myst ner mig i Markus säng med datorn och tänkte plugga lite eftersom jag har 3 prov, 2 inlämningar och 2 kompletteringar.. Lärare har snackat med mig hela dan att jag måste börja ta det lugnt och andas lite så jag inte svimmar fler gånger. Dessutom är man ju inte populärast i klassen precis.. Man märkte ganska starkt idag att Ida var rätt så sur, lite förstår jag la henne men ska jag få all skit? Aja bara att gå med huvudet högt ändå för det är så jag blivit uppfostrad! Låt ingen trycka ner dig var det sista mamma sa till mig innan vi sa hejdå i Skövde. Såklart så är det lite svårt att komma in i klassrummet och inte känna att någon vill ha mig där förutom lärarna. Men jag måste gå på lektioner och få klart allt nu! Den sista veckan ska jag klara allting, jag har gort det själv förr och jag kan göra det nu med!

Sol, bad och tårta

Firade morsdag med glasstårta med godis som Elin och hennes kille köpte. Sedan blev det bad i poolen och sen lägga sig i den underbara solen och sola en stund, dock så kom Elins kille med en handduk och snärta mig på armen. Det gör fortfarande ont och jag har världens fulaste märke där nu. Men annars så har dagen varit bra! Nu sitter jag inne och ska mysa ner mig och titta på filmen eftersom det började regna. När det blir finare väder ska jag ut och städa lite bland mina grejer i garaget som fortfarande är nerpackade. 
 

Ååå gud vilken saknad

Jag satt och kollade igenom lite bilder på datorn och sen så kom bilder med Tiffany fram och då började jag sakna henne så mycket. Jag tänker tillbaka på hur mysigt det var att komma hem efter skolan och gå till henne direkt och gosa med henne. Dock så vet jag ju att hon har det jätte bra i sitt nya hem och jag tror att jag ska hälsa på henne lite i helgen, tänkte ju ändå åka hem till Markus i helgen och då är det ju bara att gå typ 5m och så är jag hos lilla Tiffany. :)

Morsdag

Idag är det morsdag och jag fick stressa mig upp sängen och springa ut plocka en bukett blommar och sedan in igen ställa dom på bordet skriva en fin lapp och sedan snabbt upp till sängen igen. När hon kom in (hon satt ute med nisse och åt frukost) så lyssnade jag noga tills jag hörde att det plötsligt blev tyst och sedan kom hon upp hit och grät och tackade. Lyckad present alltså! Men jag ska köpa nånting åt henne som hon får när hon kommit hem ifrån USA. :)
( Det här fotot var på hennes 40 årsdag har jag för mig)
 

Grillning och premiär dopp i poolen

Riktig mysig lödags kväll med familjen. Jag och brorsan bestämde oss att hoppa i poolen som hade värmt upp till 19 grader (lite kallt jag vet). Vi var dä i ett tag iallafall för efter en stund domnade kroppen bort så man kände inte kylan. Sen kom man upp och vämde sig lite vid grillen och sen var det dags för käk! Nu tar alla en liten paus ifrån maten och sen blir det mys med film och godis.

Vidriga människor!

Syrran och hennes kille skulle åka och handla och så ser dom en katt ligga i vägkanten. Dom stannar och ser att katten är riktigt skadad, dom ringer till mamma och hon ber dom komma hit med katten. När dom kommer hit så får jag se katten och hennes käke hade knäckts på nått sätt och hennes tunga hängde utanför. Hon var verkligen jätte mager och dessutom jätte skitig eftersom hon inte kunnat tvätta sig pga den skadade käken. Vi gav henne mjölk att torrfoder men det var bara mjölken hon klarade av att få i sig. Hon kunde inte tugga maten och därav att hon var så mager. Efter ett tag tar jag in henne i duschen för att tvätta av henne och sdan kolla på hennes käke. Efter ett tag märkte jag ockå att hon var döv för hon reagerade inte på något ljud alls. Någon som syrrans kille kände visste vart katten kom ifrån och det var ett hus inärheten där ett gammalt par bodde som hade typ tusen med katter. Vi åkte dit och lämnade henne, jag bar in henne en bit i deras trädgård så hon inte skulle gå ut på vägen. När vi backade bilen och skulle åka tillbaka gick hon ut på vägen och tittade på hos medans vi åkte iväg, jag gråter såfort jag tänker på det. Någon hade kört på henne och bara lämnat henne där för att dö. Och dessutom har hennes ägare så etremt många katter så dom håller inte koll på alla. Det är vidrigt att för det första någon kör på ett djur och bara lämnar det och sedan att folk får ha hur många djur som helst och inte ta hand om dom. Jag har nästan lust att cykla dit och kolla till stackarn men är rädd att hitta henne överkörd på vägen. Det skulle jag inte klara av och jag låter mamma ringa till ägarna och meddela att vi har lämnat tillbaka en katt om förmodligen sitter utanför deras hus vid vägen och jag hoppas verkligen att dom idioterna tar in katten och tar hand om den och ger den lika mycket kärlek som jag gjorde.
(man kunde känna varenda ben i henne lilla kropp...)

Outfit

Det var en sån värme ute att det inte ens gick att gå i den gamla skjortan utan jag var tvungen att leta rätt på ett shorts och t-shirt.

Folk kan verkligen inte tänka..

Nästan varje dag när jag loggar in är det minst 2 bilder som visar att knubbiga,kraftiga,feta vad man nu än vill kalla det, är snyggare än smala personer. Det är fel att säga så. Man får absolut inte säga att någon är tjock här i amhället men man får helt vilt slänga ord till folk som har ätstörningar att om är skinn och ben och inget att ha. Dom som lägger ut dom är bilderna verkar aldrig ha tänkt på att dom som är riktigt smala kanske inte vill vara det, dom vverkar inte förstå vilket helvete det är att kanske ha ättörningar. Eller tänk på dom personerna som jag som har nedsatt näringsintag så jag har svårt att gå upp i vikt, det är omöjligt att hitta ett par ordentliga byxor! Jag har 'ven haft  ätstörningar, det är inte många som vet om det, mest folk på mitt gymnasium. Men det är faktiskt sant att för öer ett årsen kunde jag inte få i mig nått, allting såg vidrigt ut och jag tyckte att jag var tjock, speciellt runt magen, det har jag alltid tyckt! Dessutom så var det som satte igång det för att en kille jag gillade blev tillsammans med min bästa vän och då var felet på mig som jag kunde tänka mig att jag var tjock. Och därför är det inte alltid samhället som gör att folk svälter sig själva utan ofta är det pga vanliga "tonårsproblem" som sätter igång allt. 
Jag säger inte nu att tjocka inte heller kan ha problem med maten men varför ska man vara så modig och vacker för att man går runt och är överviktig. Personer som går runt och är underviktiga då? Ska inte dom också vara modiga och vackra. Världen kan inte acceptera två olika rätta svar, det finns bara ett. Jag tycker bara det är irriterande och väldigt omoget att bara ha ett svar. 
Såna här bilder förstör verkligen mitt humör..

Segaste dagen i mitt liv

Dagen har gått så sakta och jag har bara suttit vid datorn och tvn exakt hela dan. Dessutom har jag varken orkat ta på mig kläder eller ens sätta upp mitt rufsiga hår i en tofs. Ni kan ju se på bilden hur förfärlig jag ser ut, men mår man dåligt så mår man, då är det i värt att göra ig i ordning lite.
(Jag håller för migg ansikte bara för att jag ser as konstig ut..)

Jobbig dag

Idag känner jag att hela min kropp är tröttare än vanligt. Jag gick upp vid halv 10 och sedan hjälpte jag mamma med tvätten, som i vanliga fall inte alls är särskilt jobbigt, men nu var jag helt slut efteråt. Jag har nu lagt mig i soffan och halv sovit en kort stund. Jag tror faktiskt att jag börjar bli förkyld också, toppen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart är värmen här

Eftersom jag nu inte kommer ha en lägenhet att tänka på i ommar så tänkte jag att jag lika gärna kunde titta på lite kläder till sommaren och hittade en klänning och ett linne som jag föll för direkt!
(Alla kläder jag köper via nätet köper jag på http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/)

Min sötnos<3

Lilla Bebe hoppa upp hos mig och ille gosa, hon är den underbaraste katten i hela världen!

Hemma igen

Svimmade igår igen efter att ha gått in till Töreboda och packa klart i lägenheten. Är underbart glad att jag har en sån otroligt underbar kille och vän som bar mig till fritiden. Dom ringde min mamma och vid halv 12 ungefär kom syrran och hennes kille för att hämta hem mig. Jag är så stressad jag har 4 prov, 2 inlämningar och jag slutar om två veckor och denna veckan är jag hemma. Mamma har ju dock snackat med min mentor och hon har pratat med alla lärare jag har och på måndag ska jag ha ett möte för att få reda på hur det ligger till och hur jag ska göra med allt. Jag har precis kommit hem ifrån Töreboda efter att hämtat det sista i lägenheten och lämnat tillbaka den fucking nyckeln som jag aldrig skulle fått i min hand. Jag vill tro att allting blir bra men det känns ändå som att vad jag än gör så kommer alltid hinder som sätter igång min sjukdom. 
 

Panta mera!

Den söta lilla Axel har genom månaderna gömt undan och sparat alla hans pantburkar. skåpen blev fulla på bara några veckor och sedan var han tvungen att ta loss plattor i taket och slänga upp burkar där. Nu bestämde han sig för att ställa upp alla flaskor/burkar och sedan gå och panta. Man kan ju säga att han kommer tjäna ganska mycket när han pantat.. Kan ju säga att det fanns mycket mer staplat vid fönstret och sedan mycket på golvet brevid mig. Så det ni ser på bilderna är bara hälften av allt han hade!

Betygen går utför

Jag blir alltid så stressad under dom sista veckorna. Jag gick in på AdelaNet för att titta på min betyg och var lärare har kommenterat. Jag förstår inte att jag bara får E eller D i dom betygen som jag har varit bäst på och även mina favorit ämnen. Dessutom har alla lärare skrivit nästan exakt samma sak. Jag är en väldigt framåt person men på senaste tiden försvunnit helt på lektioner och inte fokuserar. Kanske så är det för att jag inte alltid kan vara den där possetiva och pratsamma personen som är aktiv på lektioner, utan ibland går man in i en vägg och det tar lite stopp men tydligen kan ingen lärare förstå det utan sänker istället betygen och klagar. Tack ni gör ju verkligen allt bättre också.. Usch det är så stressigt...

Time for some sleep

Efter en jobbig och stressig dag kryper jag äntligen ner i sängen. kommer förmodligen vakna upp ett antal gånger inatt av mardrömmar men då kan jag bara ringa till min underbara pojkvän som sagt att han kommer hit direkt isåfall. Jag är så lycklig att han finns hos mig och gör vad om helst för att göra mig glad. Det känns iallafall lite bättre att gå och lägga sig nu.

Bilder

Lägger ut lite bilder så ni får se hur jag har det. Såklart så kommer jag inte bry mig om att snygga till det (har bara det viktigaste). Jag är ju bara här i 2 och en halv vecka. jag vet nu kommer ni tycka jag är helt dum i huvudet som inte stannar i lägenheten men det gick bara inte och min mamma ville absolut inte att jag skulle lida mer. Jag trodde att Ida skulle bli helt rasande men det gick ju bra men nu så börjar jag känna att det är väldigt spänt emellan oss och hon vill mest bara vara med Herman. Jag känner Ida och vet att om hon får reda på att sin kompis lixsom flyttat pentry å skulle hon direkt gå dit och kolla. Hon har inte varit här ännu...
Strunt samma jag förtod att det inte skulle bli det samma.. Iallafall rummet är rätt å fint, jag har ju ett dubbelrum så jag har två garderober att lägga kläder i :) dessutom så kan jag få en större säng genom att flytta ihop dom två sängarna. Så något possetivt finns det ju. :)
Nu ska jag blogga lite och förhoppningsvis kommer Markus snart och hjälper mig!
(Och ja jag har kakor på mitt rum!! :D)

Flyttat igen

Nu sitter jag i mitt nya rum på skolans internat.. Mamma körde mig till Töreboda imorse och vi packade ur lägenheten. Jag går runt i skolan med ett falskt leende och hoppas att ingen märker att jag faktiskt är djupt besviken. Det ända jag tänker är att jag är så jävla dum i huvudet och för en gång skull trodde jag att mamma inte skulle ha rätt om något men det blir nog aldrig så. Jag börjar om typ 10 min så det är bäst att jag börjar gå. Förklarar mer om nya rummet, varför jag flytta igen, mm...
 

Goooodis!<3

Började åska och regna nått så enormt när min familj åkt och då kom syrrans kille hit med godis och vara här som sällskap, just i den här stunden är han rätt så okej ändå! Även om han kan vara som 5 åring viss gånger..

Skola

Imorgon åker jag till Töreboda tillsammans med mamma, Jag flyttar in på internatet dom två sista veckorna. Avgudar verkligen min skola som ställer upp på allt. Dessutom hjälper dom mig att hitta en ny praktikplats i sommar och även med alla prov som jag missat. Äntligen kan kroppen koppla av en aning. Har jätte ont i hela kroppen tack vare för att jag har spänt mig hela natten och dagen. 
Idag ska jag bara sitta vid tvn och ta det lugnt. Familjen åker snart iväg till Lidköping så då blir det lite lugnare i huset :)

Aldrig kan man vara lycklig

Är så deprimerad att jag inte får åka till Töreboda idag. Jag bröt ihop igår och idag. Jag var tvungen att berätta för mamma hur det låg till och varför jag fortfarande mår dåligt och då sa hon att jag inte åker iväg och att vi ska lösa mina problem på nått sätt. Så för ungefär 45min sedan åkte Markus själv iväg till skolan och jag saknar honom nått så enormt. Alla är i skolan medans jag är så psykist sjuk att jag inte kan gå till skolan. Jag trodde att det skulle bli bra nu när jag började gymnasiet, wow det håller i några månader och sen mår jag dåligt igen och nu har jag faktiskt underbara vänner och pojkvän. Jag tror att jag åker upp till Töreboda i veckan, jag måste tillbaka för annars kommer jag efter nått så enormt i skolan!
Önskar att allt blir bättre!

Konfirmation

Idag var det äntligen dags för Elins konfirmation och vi satt la i kyrkan i typ lite över nån timme. Sen å åkte vi hem med hela läkten efter oss och åt ljuvlig mat. Det bästa är att det blev över så jag får med mig mat upp till Töreboda! :)
Var en fin konfirmation iallafall och stolt över min syster om orkade gå igenom den!

Lyckliga badmonster

Vi har precis städat ur poolen och nu håller den på att fylla med verkligen ISKALLT vatten. Det är bara 5-10cm ännu men det räckte för dom. Så jag passade på att ta kort på monsterna!

Konfirmations kläder

Det är ju såklart inte jag som konfirmerar mig utan min syster och eftersom släkten kommer osv så måste jag ha nått nyttt på mig! Jag åkte in och shoppade med syrran och hennes pojkvän idag. Jag hittade tyvärr ingen klänning men jag hittade en rätt så snygg top som jag tänkte att jag skulle kunna ha med ett par shorts och mina klackskor med nitar. när jag satte ihop oufiten tyckte jag att det blev perfekt och jag älskar detaljerna på toppen (döskallarna). Jag köpte den inne på Clarks, en grym affär!
(provade även frapino eller vad det nu hette och mår fortfarande illa.. några klunkar gick bra men sen.. USCH!)

Inget viktigt

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag helt enkelt inte hade nått att skriva. Jag var också inte på bästa humöret. Jag tänkte blogga lite sent igår ikväll men då hade jag råkat spilla salt över hela mitt tangentbord och tangeterna blev as tröga, dom är fortfarande tröga men inte lika mycket. Därav kan det bli lite stavfel när vissa bokstäver inte tryckts ner ordentligt. Strunt samma nu har jag precis beskrivit mitt tangentbord, kul va??? :D
Men idag ska jag förmodligen åka in till Skövde med syrran och hennes kille för att shoppa, jag måste verkligen hitta en klänning tills imorgon och det här är min sista chans! Såfort dom vaknar så får jag besked om ifall jag får följa med eller inte. Snälla gud låt Elin vara på bra humör idag!
 

Fin hy

Låg ute och solade lite snabbt förut och har redan blivit solbränd på armarna, jag hoppas verkligen att det går bort innan söndag då släkten kommer. Hatar att se ut som en kräfta!
(fint va?)

Fler bilder

Här kommer lite mer bilder som jag lovade igår!
Jag färgade ju mitt hår i söndags och jag färgade bara en del av håret medans jag lät den nedre delen ha lite brunare färg eftersom jag tycket det är tråkigt med bara genom svart hår.

New Hair

Åkte in till Skövde idag med mamma och handlade Elins konfirmations present och sedan klippte jag mig. Kollade efter en klänning som jag skulle ha på söndag men hittade ingen som jag gillade, skit sur över det och vill bara slå en dvärg... Det blev en ganska stressig dag och dessutom när man kom hem så skulle jag hjälpa till att klippa gräset som var såhääääääär högt. Nu har jag äntligen fått sätta mig ner uppe i soffan med min kära dator och kunde blogga. Lägger bara ute en bild idag på håret, det kommer mer bilder imorgon.

3 små bilder

Eftersom jag aldrig hade chansen att blogga igår kväll och hade tänkt lägga upp lite bilder och skriva om kvällen får jag göra lite hoppningar och skriva om det nu. Innan jag svimmade igår så myste jag och Markus till det med räkmackor. Otroligt gott! Sedan efter jag hade svimmat och mamma hämta mig så köpte hon donken till mig påvägen hem. Också otroligt gott! Men nu ligger jag i soffan och önskar tillbaka till dom där räkmackorna och min underbara pojkvän. Jag var ute och gick nyss, stort misstag för nu mår jag nästan lika dåligt som igår.. jag hoppas att det är bättre imorgon.

Gulligt

Igår kväll svimmade jag på toaletten i lägenheten och Markus ringde till min mamma som kom upp och hämtade mig, så nu är jag i valtorp. Idag är jag helt slut, trött i kroppen som vanligt efter mina anfall. Nyss så kollade jag lite runt på olika bloggar som jag följer och sen kollade jag min syrras blogg och såg det gulligaste hon någonsin skrivit om mig, kolla hennes blogg http://elinjunk.blogg.se/ . Det är konstigt att den mesta tiden skriker vi på varandra att vi hatar varandra och sedan kan vi nästan slå ihjäl varandra men ändå när nånting händer någon utav oss så försvinner allt hat och man är bara orolig för varandra. Speciellt Elin, det händer ofta mycket grejer med sjukdom och skader som leder till sjukhusbesök me mig eftersom jag har sån otur.. Och Elin har alltid blivit jätte orolig. Det är jätte gulligt av henne och det jag såg på hennes blogg nu värmde verkligen i hjärtat, jag älskar dig också min fina lilla syster!

Epilepsi

Nu har jag levt med Epilepsi i 8 år och fler kommer det bli. Men sånna här dagar då man inte ens kan resa sig upp ur sängen önskar jag verkligen att jag hade sluppit den här sjukdommen. Jag vet att det finns mycket värre sjukdommar i världen men för mig har det räckt med Epilepsi som totalt slår ut mig vissa perioder. jag tar totalt 8 tabletter om dan och det blir såklart att jag råkar glömma vissa gånger och då blir det såhär. Tyvärr så finns det inget att göra en att bara vila tills det är borta men jag hatar verkligen att missa skolan för att jag inte orkar gå. Jag har missat otroligt mycket i skolan speciellt dom första åren då det blev så mycket sjukhus besök och mediciner krångla hit och dit. Ändå har jag haft tur och fått den lugna Epilepsin. När jag får anfall så svimmar jag bara och inga ryckningar eller nått sånt. Jag bara försvinner. Jag försvinner dagligen utan att svimma, jag försvinner in i en egen liten värld men oftast är det så kort och ingen bruka märka det. Ja vet hur jag kan fastna vid ljus på julen och sånt där, jag kunde sitta och titta på ljus i flera minuter. Och jag gör det fortfarande, det är riktigt jobbigt! Speciellt på lektioner och dom helt plötsligt snackar om nått jag inte lyssnat på för jag har försvunnit. Ofta blir folk irriterade och tror jag är helt dum i huvudet när jag frågar vad dom menar, men jag kan inte rå för det. Jag önskar att jag kunde förklara för alla dom som tror jag är helt störd bara för att jag har svårt med minnet och inte alltid kan lyssna igenom en hel lektion. Om jag inte hade fått Epilepsi på min vänstra (tror jag att det var) hjärnhalva så vet jag att jag hade fått så högre betyg eftersom jag inte kan komma ihåg det jag pluggar in. 
Folk förstår inte hur jobbigt det faktiskt är med Epilepsi, allting blir så mycket jobbigare!

Tröst äta

Stannade hemma ifrån skolan idag eftersom jag stressade upp mig välsigt mycket imorse pga en viss sak. Det gjorde att jag fick några anfall och är nu jätte trött och blir sängliggandes hela dan. Innan Ida och caitlin åkte iväg till skolan beslöt jag mig för att gå och köpa lite gott som jag kan tröstäta med. Brukade nämligen få sånt när jag fick anfall hemma. Nu tänkte jag sätta på en mysig film och bara ta det lugnt!
(Omnomnomn!)

Mår så jävla skit

Orolig. Nervös. Ont i magen. Spyr snart. Gråter. 
Alla mina känslor just nu. Världens värsta dag imorgon tror jag.

Färgar håret

Söndag och dags att färga håret! :)
 

Teckningar

Fick sån lust när jag vaknade idag att sätta mig och teckna lite. Så nu har jag suttit i typ en timme och har hunnit med två olika teckningar. Jag har ju fått riktiga papper att kunna måla på men jag bara dras till att sitta och "kladda" på vanliga streckade papper. Strecken stör mig inte alls när jag tecknar, dock så är det ju snyggare om dom inte vore där när jag är klar. Jag tecknar bara kvinnor eftersom jag inte klarar av att teckna en riktigt bra man. Oftast är kvinnorna nakna eller med nått täckande tyg, jag vet väldigt konstigt att jag tecknar dom nakna men jag gillar kvinnors kroppar. Ne nu låter allt jag skriver fel! Strunt samma. 
Jag tecknar iallafall men ordentliga pennor som ja fick av mamma i födelsedags present förra året. Under mitt sommarlov tecknade jag otroligt mycket och dom andra teckningarna är mycket bättre än dom här bara för att jag inte tecknade något när jag började gymnasiet. Men nu ska jag börja igen och dom flesta bilderna kommer upp här!

Kort och ljust

Nu har det blivit populärt med korta gärna fyrkantiga naglar och ljusa sommer färger. Passar mig perfekt eftersom jag har börjat gnaga på mina naglar igen och då är det ju bäst att ha korta naglar så att jag inte kommer åt dom lika lättt . ;)

Trött

Var vaken typ hela natten inatt och satt och snackade med en kompis som sov här. Tror jag dör nu när hon åkt hem och jag är själv igen. Önskade att någon kom hit och vakta mig så jag får lite ro till att sova, har jätte svårt att sova när ingen är här. Har nyss varit ute med bebbe och hon blir bara duktigare och duktigare att gå i koppel varje dag. Jag är så stolt över henne! Nu har jag ju kommit in och tänkte sätta mig och se på lite tv och måla om mina naglar. Sen blir det förhoppningsvis lite sovande så att jag kan piggna till lite.

Konfirmation

Bara en vecka kvar tills jag och Markus åker hem till familjen för att min syster tar konfirmationen. Jag har börjat fundera lite på vad jag ska köpa till henne. Jag tycker själv väldigt mycket om att få blommor och det kanske min syster och jag har gemensamt. Men samtidigt kan jag ju inte ha den där blomman ända tills söndag då hon faktiskt ska få presenten. Sen tänkte jag att ett smycke skulle hon säkert gilla, dock så tror jag att hon får mycket smycken ifrån släkten och då kanske det blir lite tråkigt. pengar är ju alltid bra att ge för då kan ju personen köpa vad den än vill men jag tycker det är så otroligt tråkigt att ge och få. Sen så kom jag på att ett int smyckeskrin vore ju helt fantastiskt att få! Dock så kanske hon får det av mormor för jag och mormor tänker ganska likadant när det kommer till presenter. Åååå va svårt det är att komma på presenter! 

Kvällen

Ikväll kommer lite kompisar hit så ag blir lite piggare. Jag har redan ätit upp pocornen och godiset som Markus gav mig innan han åkte.. jag är så tjock.. Hoppas verkligen på att typ Caitlin kommer med lite godis till mig sn så jag kan fortsätta tjocka mig. Nu tänkte jag göra i ordning mig lite och sedan gå ut och gå med Bebe lite snabbt. Känns som kvällen kommer bli awsome!
(Jag är så tjock att jag googla på godis och satt och dregla till den här bilden!)

Rätt så patetisk

Idag åker Markus hem och sen är jag själv resten av helgen. Kände redan igår hur det började värka i min mage när jag tänker på det. Jag hatar att sova själv och jag hatar att jag hela tiden får tankarna om att Markus snart försvinner ifrån mig. Jag har alltid haft problem med att åka ifrån människor för det känns som om nästa dag är dom döda, att jag bara har några få timmar kvar med dom.. det är en sån löjlig tanke men den finns där i mitt huvud hela tiden. Jag kommer ihåg hur jag grät när mamma skulle till jobbet eller när pappa skulle till jobbet. Efter en period försvann tankarna men det är en plågsam period. Jag hoppas bara att tankarna om Markus försvinner snart för orkar inte försöka spendera varenda sekund med honom, det kommer bara sluta med att båda två har tröttnat på varandra och sen har faktiskt Markus försvunnit ur mitt liv. Han ligger iallafall och sover nu och jag tänkte försöka lyssna på musik och få tankarna på annat!

Outfit

Tog på mig det mysigaste jag kunde hitta och då blev det Markus shorta, Idas mjukisbyxor och min nya rosa top. Eftersom det helt plötsligt började spöregna bestämde jag mig för att det skulle bli en mys dag med tända ljus och gos med katterna och pojkvännen. :)


Godmorgon världen!

Har en sån fin morgon frilla idag! :) Idag ska jag försöka hinna med att:
  • Städa
  • Gå ut med bebbe
  • Gå på promenad med Markus
  • Fixa naglarna
  • Diska
Det står mycket på schemat, tur nog är ju kin underbara pojkvän här som har sagt att hans ska hjälpa mig att diska och städa i lägenheten. Att gå ut och gå med katten är nånting han aldrig skulle göra tyvärr. Sen ikväll blir det förmodligen film mys. Igår hände en grej som gjorde att jag knappt orkade sova, var helt borta. Så Markus fick sitta själv och titta på film, den stackarn! Idag ska det iallafall inte bli så eftersom han åker hem imorgon så vill jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med han. :)

Måste bara älska djur

Idag hade vi inte särskilt många lektioner, första lektonen var läraren borta (som hon alltid är..!). Nästa lektion var en hund lektion men vi hade bara en timme eftersom det var kosläpp och då förlängde skolan allas rast så folk kunde titta på det. Tog några bilder på det och jag bara älskade när dom små söta Jersey korna skulle springa, dom trippade fram så sött! Efter det så åkte jag, Caitlin, Ida, Niklas och Emma (En awsome lärare) till Aspö utanför Skövde som jag aldrig någonsin hade hört talas om. Tydligen så äger skolan den och har djur där så att såna som inte har tillgång till ja.. lantlivet eller vad man nu ska kalla det.. Aja vi drog dit och kollade runt sen fikade vi en stund och sen är det en "tradition" för alla om åker dit och kollar på sötåsen att gå en lite bana för små ungar. Passade då på att ta rätt så många bilder när dom försökte hålla balansen. Sen åkte vi hem och Emma skjutsade oss direkt till lägenheten, bästa läraren någonsin!
Skön dag iallafall och ikväll kommer min pojkvän efter att han har mjölkat klart, såhär är det alla leva med en bonnpojk...
(kosläpp)
(kosläpp)

Outfit

Jätte solig och varm dag och valde såklart ett par shorts och fick äntligen på mig min nya korta klänning som har varit för liten, gud va lycklig jag var när den passade! Idag sover min underbara pojkvän här och jag har precis lagat mat åt han, nackdelen att pojkvännen inte är vegetarian är ju att jag måste laga kött rätter till han. Ikväll blir det mys med film och popcorn, så skönt att han äntligen sover hos mig var ju ett tag sen.
Hoppas alla har det bra i det fina vädret! :)

Tillbaka!

Har suttit och funderat lite och tillslut bestämde jag mig för att ta tag i bloggen igen, jag har ändå inte så mycket att göra om dagarna och nu funkar ju internettet perfekt här i lägenheten, så varför inte lixsom? Jag tänkte fråga min syrra om hon kunde fixa en ny header till mig om två veckor då jag och Markus ska hem till syrrans konfirmation. Så jag tänkte uppgradera bloggen lite, dock så får den vara såhär tills syrran har tid.
Såg att lite personer fortfarande hade följt på min blogg under den tiden som jag inte bloggade, tack för att ni visade intresse fast det var nödigt :)
Idag är det en underbar mys dag och var helt ljuvligt att komma hem ifrån skolan och sätta på sig mys kläder!

RSS 2.0