Lämnad

Nu sitter jag själv i pentryt och tycker extremt mycket synd om mig själv. Alldeles nyss var det typ tusen personer här och sen ringer fritiden och klagar så alla drog, även min rumskompis. Jag vill plugga men jag vill inte vara själv här, ag tycker det är as läskigt i skolan. Speciellt när det blir så tyst, jag är van med lite väsen runt om kring. Dessutom kommer ju inte jag kunna somna förrän min rumskompis och vem vet hur lång tid det är kvar. Jag har smsat honom men han svarar inte, förmodligen upptagen med att spela med dom andra som vanligt..
Idag har jag iallafall börjat städa pentryt en kompis hjälpte mig nått enormt med fönstrena och lamporna jag är så tacksam! Dessutom kändes det rätt så skönt att umgås med lite tjejer :) Det kan ju lätt bli lite för mycket med bara killar som flamsar runt, men jag är glad att jag har dom, dom är helt underbara personer!
Ne nu måste jag ta tag i pluggandet och se till att allt sitter inne i huvudet tills imorgon. Om jag klarar A på ett prov som jag gör om för att få högre så får jag förmodligen A i slutbetyg i det ämnet, hoppas verkligen att jag klarar det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0