Födelsedags firande

Hemma hos Rikard igen, hans pappa fyller år och vi har köpt presenter. Hittade världens sötaste papper med djur på haha!:)



-

Jag mår så illa efter att lilla Charlie har åkt hem igen. Ingen träning tillsammans längre och jag har stött på ett stort hinder. Att börja om på noll med en ny hund och jobba tillbaka ett betyg i hund. Samtidigt som Charlie försvann, försvann även 6 veckors arbete. 
Han förtjänar det bästa! En sån fantastisk hund! Jag hoppas hans matte förstår att hon måste lägga ner all sin tid på honom för det kräver han och förtjänar han.
Nu är det tomt och tyst i lägenheten. Ingen gos som springer runt eller ta upp all plats i soffan/sängen.. Sorgligt. Men det värsta av allt är att jag visste att han hade det bra här och att han blev en friskare hund. Det är många som kommer bli besvikna på måndag när dom upptäcker att jag och Charlie inte tränar tillsammans längre. Fy fan va vi var ett bra team!
Ska träffa en ny vovve på lördag som jag förhoppningsvis ska starta upp träningen med. Hoppas på samma grymma kontakt som jag och Charlie hade.



En aning trött

Dagen har spenderats hemma med Rikards familj. Älskar hans bröder, så söta! Charlie har fått springa av sig massor när han jagade både Rikard och hans bror. Den glädjen hos hunden asså!<3
Nu ska vi mysa ner oss framför en film med räksallad :)



Agility

Passade på att åka till skolan idag och träna lite agility med Charlie. Super duktig som vanligt! Jag är inte så mycket för agility egentligen men han får det att bli så kul.
Efter 1,5 timmes träning åkte vi hem igen och han har fått sova ett tag innan nästa äventyr :)




Lång dag

Efter en lång dag så sätter jag på en film tillsammans med mina mysungar. Fruktansvärt besviken och allmänt trött på folket i skolan. Jag längtar tills jag slipper sötåsen och kan gå ut i världen där jag förhoppningsvis kan träffa seriösare och mognare människor.. Imorgon blir det en tripp till skolan för att ta ett snack med några lärare och försöka reda ut lite grejer. Jag tar mig upp igen de vet jag men nu känns det som om jag kommer ligga ner ett bra tag. Sviken så hårt att det svider i kroppen.



Bada

Kommer bli jätte trevligt att äntligen hitta på nått med familjen, det var ett tag sedan! 



Höstlov

Underbar känsla att ha lite lov även fast det bara är en vecka. Behöver verkligen detta! Idag har jag bara tagit det lugnt och försökt göra klart lite grejer som jag ligger efter med i skolan. 
Imorgon åker jag till Skövde igen för att bada med familjen och köpa en ny tv. Markus har tagit tillbaka sin nu så har varit utan en tv i en vecka och tror jag dör va dött det blir i lägenheten. 
Snart ska jag lägga mig, väntar på att Rikard ska komma hem. Charlie får hålla mig vaken tills dess! :)



Skövde

Är hemma hos familjen idag tillsammans med Charlie och Rikard. Firar halloween en vecka innan haha. Jätte mysigt och ätit gott. Nu sitter vi alla och bara umgås med lite godis. 
Vi sover här inatt så vi har lite tid imorgon med alla också. 




-

Mår så sjukt dåligt. Under förmiddagen satt jag och väntade på samtal från vårdcentralen och eftermiddagen spenderades i skolan och jag klarade mig knappt igenom dom 3 timmarna där.. Vill få slut på smärtan men de försvinner inte. Grinig som ett as pga att jag bara vill lägga mig ner och typ dö. Typ skriker och skäller på Rikard såfort han öppnar munnen bara för att jag har så ont. Har skuldkänslor men ändå fortsätter jag. 
Nu har jag stängt in mig på toaletten så rikard slipper mig och hoppas på att jag mår bättre snart, orkar inte med detta mer!


Bästa vänner

Vaknade lite tidigare idag med två söta gosisar i soffan (ja jag sov i soffan inatt). Så mysigt att se dom sova ihop och busa även fast Charlie är så mycket större och bebbe är en katt som gärna håller sig för sig själv. 
När Charlie flyttar hem till sin ägare igen tror jag bebbe kommer tycka att det blir ganska tomt i lägenheten. Hon har hittills inte försökt rymma eller gnällt för att komma ut så det visar ju något positivt.
Snart ska ja resa mig upp och börja förbereda mig för skolan, så jäkla skoltrött men jag kämpar mig igenom det! :)



Hemma hos Rikard

Sitter just nu hemma hos Rikard och hans familj. Skönt att slippa Töreboda lite under vardagarna. Åker hem senare ikväll, har ju en katt och vovve som väntar på mig! ;)



Kantareller

Haft en underbar eftermiddag ute i skogen med Charlie och Rikard. La ett spår till Charlie och han fixade det någorlunda bra, tappade bort sig lite men kom snabbt in på det igen. Sen gick vi i över 1 timme och letade kantareller, hittade massa till min stora förvåning! :)
Har nu gjort kantarell mackor och gottat mig rätt så rejält framför tvn ;)





Söndag

Världens sämsta väder idag men det hindrade inte mig och Charlie från en löprund på morgonen, 5km! :)
Nyss ätit lunch och sen blir det ut i skogen för lite spår och leta efter svamp. Rikard ska tydligen vara grym på att hitta svamp, får väl se om han har rätt! ;)
Men först blir det efterätt! :)
Får titta tillbaka på soliga bilder ifrån igår och hoppas på att det blir bättre väder snart!



Ny bebis

Kommer förmodligen flytta in en liten buse till i lägenheten. Denna söta sak bor hos Rikard just nu och jag blev totalt kär i honom (katten alltså haha) så jag måste ha hem honom. Ska bara avmaska och vaccinera honom innan han får komma hit, han är en bondkatt och vill inte att han ska dra med sig nått till lilla bebbe. Hoppas dom kommer bra överens! :)
I veckan ska jag hälsa på gosen och fe honom lite blötfoder, han är lite mager!:)




Promenad i höstväder

Även fast jag mår piss så är jag ju tvungen att aktivera pojken. Tog en promenad på 3km samt kontakt övningar på vägen. Inte dåligt när jag knappt kunde resa mig imorse av smärta. Väntar fortfarande på en läkare som ska ringa som ska skriva ut antibiotika till mig, hoppas på att jag snart får samtalet. Vill inte vänta tills imorgon!
Fina pojken!



Sjuk

I en vecka har min kropp varit helt cp och nu ska jag ta tag i det och faktiskt åka till vårdcentralen. Väntar på att klockan blir 8 sen ska jag kolla om dom har tid idag. Måste bli frisk snart, klarar inte av att gå i skolan men gör det ändå bara för att inte hamna efter.. Idag har jag åtminstonde sjukanmält mig eftersom jag inte vet vilken tid jag får. Så jag får försöka jobba lite hemma och hoppas på att jag inte missar allt för mycket. Har dom viktigaste lektionerna idag och ville ju helst av allt vara där men jag kan ju knappt koncentrera mig så ingen idé..



Tröttis

Både jag och Rikard är helt utslagna efter denna dagen. Men trevligt var det iallafall och nu är min lilla skrutt hemma igen. Tror hon tycker de är skönt att vara i lugna lägenheten igen haha!
Ne nu ska jag sova, Rikard har redan deckat bredvid mig! :)
Hoppas han inte ser denna bilden haha ;)



Hälsa på familjen

Påväg till Skövde för att hälsa på familjen lite och även hämta hem lilla bebbe, Gud va ja saknar henne! <3
Skönt att kunna åka bil till Skövde för en gång skull och inte sitta i en äcklig buss. Kan inte beskriva lyckan över att Rikard har körkort haha! 



Beger mig hem ifrån paradiset

Idag åker jag och Rikard hem igen, kommer sakna detta ställe så fruktansvärt mycket! Fantastiskt kul och mysig helg i Dalarna och nu är jag redo för nya tag. 
Glömde blogga igår men när jag kom hem till stugan var jag så jäkla trött att jag typ decka direkt haha. Vi åkte typ flera mil och kollade på det fina landskapet och massa mysiga hus som jag gärna kunnat bo i. Jag fick även prova köra bilen på grusvägarna shhhh ;)
Sen under kvällen åkte vi in till Leksand igen och köpte massa gott! 
Som sagt bästa helgen! <3




Att vakna till det här

Underbar lördagsmorgon uppe i Dalarna! Kan fortfarande inte fatta att jag är här!
Igår kväll blev jag bjuden på mat på en restaurang i Leksand, vi åkte även runt och kikade lite vid vattnet och det var så fint. Sen åkte vi hem och satt och prata framför en brasa. Rikard är en liten romantiker han vet ju hur han ska göra om han bjuder ut en tjej iallafall haha! ;)
Idag ska vi ut och åka runt och kika lite, Rikard kan ju området så han får bli lite guide idag!



Lycklig

Jag har nog aldrig sett nått så fint. Underbar utsikt ifrån stugan och underbart mysig stuga. Jag är inte lite glad över att bli medbjuden hit. 
Skönt att komma ifrån Töreboda och lämna allt bakom mig, all magont och stress är helt borta! Ett tag sedan jag bara kunde andas ut och ta det lugnt. 
Men nu ska jag riktigt njuta i helgen! :)
Vem är kung på att köra haha! ;)




Mot Dalarna!

Nu beger vi oss mot Dalarna för en jätte mysig helg! Det här behövs verkligen! :D




Uppsala

Super trevlig heldag i Uppsala med klassen. Var på studiebesök på SLU och blev en aning taggad på att plugga vidare, får fundera lite på det!;)
Avsluta dagen med ett stopp på Max!
Ikväll sover jag på skolan hos en tjejkompis och imorgon blir det en lektion innan jag åker till Dalarna. Underbar helg det här kommer bli! :)




Kattvakt

Precis varit i Skövde och är på väg hem nu efter att jag lämnade bebbe hos mamma. Imorgon ska jag till Uppsala med klassen och sen i helgen är jag i Dalarna så då får bebbe bo i Skövde så länge. Saknar henne redan massor men jag vet att hon har det bra där, lite skillnad på ett stort hus och en liten lägenhet haha ;)
Lämnat Charlie hos hans matte sär han får vara i helgen medans jag är borta och inatt sover jag på skolan och kan inte ha med honom så lika bra att han får vara hos matte inatt också. Känns konstigt att alla djur bara försvann helt plötsligt, jag kommer komma hem till en tom lägenhet sen.. Gud va ensamt det kommer kännas!
Tur att Rikard kommer och hämtar upp mig senare ikväll och kör mig till skolan! :)
Söta Charlie! <3



Kul kväll

Tänker inte skriva så mycket mer än att den här kvällen var underbar. Så trevligt folk och stämning! <3
Nu går jag och lägger mig, hundträning imorgon!
Sällskap inatt också!<3




Sötåsen fest

Ikväll blir det fest med fina vänner, första gången jag är ute sen jag fyllt 18. Hoppas på en trevlig kväll med trevligt folk! :)
Tur jag har min fina granne som hade lite öl hemma till mina tjejkompisar ;)



Grattis min plutt!

Min fina vän Rikard har tagit körkort nu! Så lycklig för hans skull och lite min för nu ska vi ut på massa äventyr tillsammans!
I helgen blir det Dalarna och jag längtar så mycket, ska bli trevligt att slippa all skit här nere och bara släppa allt för en helg :)







Hunduppvisning

Idag var det öppet hus på sötåsen och jag och Charlie var med i hunduppvisning. Han var super duktigt och klarade av massa folk och hundar. Så stolt över killen!
Nu sover han skönt i sängen efter en hel dag med massa bus.
På promenaden hem tog han en simtur i kanalen den gullungen :)



Fredag

Beger mig snart till skolan fastän ja är ledig och egentligen borde vara hemma och gotta mig men.. 
Måste göra klart en viktigt uppsats och träna inför öppet hus imorgon. Klockan 11 och 14:30 är de hunduppvisning på träningsplan, se till att komma dit kommer bli en grym uppvisning (hoppas jag haha).
Myskläder dag idag också! 




Sjukhus besök

Var på KSS idag och pratade med min sista läkare, äntligen! Nu ska jag över till vuxenvården och förhoppningsvis få en bättre vård. Börjar vinka hejdå till epilepsin och hej körkort. Typ 2 år kvar innan jag kanske får körkort men...
Om det hade skött bra för flera år sedan så kanske jag hade haft bättre betyg, körkort och mått bättre. 
Efter 10 års sjukhus besök och medicinering fram och tillbaka börjar jag de ljusare på framtiden. Piggare än någonsin pga neddragningar av min skit medicin. Värdelösa läkare som medicinerat fel i så många år! Skulle haft ny medicin för längesen.
Nu beger jag mig hem till lägenheten där en Rikard och en busig Charlie väntar! <3
Fick en liten fin broschyr om epilepsi som om ja inte redan visste vad det innebär efter 10 års tid haha..



Rast

Bara halv dag idag och vara hundträning på schemat. Perfekt onsdag typ! 
Nu har jag och Charlie lite rast ifrån träningen och passar på att vila inne på vovvis med dom andra hundarna. Känns som om jag är den ända som faktiskt är här inne. Vissa går ju inte ens hit och rastar hundarna.. Sånna människor borde inte få ha hund!



RSS 2.0