Vad jag vill ha

Har suttit ett tag och funderat lite och kom på vad jag verkligen behöver och önskar mig i julklapp. Först och främst en rosa kontroll till ps3 så att jag fakitskt har en egen kontroll när jag spelar mot min pojkvän. Sedan en keyboard, har tyvärr inte plats för ett piano. Jag saknar verkligen att äta rostat bröd så en brödrost vore fantastiskt. Ett par Jeffrey Cambells är ett mål i mitt liv. Jag ska någon gång äga ett par sådana! Såklart hamnar dom på min önskelista i år igen. Förra året fick jag Christina Aguilera parfym ifrån min styvpappa och jag älskar de, dock är den snart slut och jag vill så gärna ha en till. Vet dock inte om den finns kvar i affärena längre(?)
 

Marängtårta med hallon

Bestämde mig för att bakade en marängtårta idag och resultatet får ni se här. det gick rätt så bra men är inte jätte nöjd över resultat för. Ville ha mer knaprig maräng men stolt över mig själv som fixade det på första försöket. Jag har aldrig någonsin gjort maräng och så gör jag de nu när jag flyttat hemifrån och börjar me att göra en hel tårta! Jag tycker själv att jag är helt knäpp.. Aja nu är det gjort och jag sitter och smaskar på tårtan. :)
 

Julklappar

Nästa vecka ska jag in till Skövde och köpa julklappar hade jag tänkt. Kommer spendera typ alla mina pengar på julklappar eftersom jag ska köpa till ungefär 7 pers som jag även vill köpa dyra fina saker till. När jag var mindre gick jag och tog lite pennor ifrå huset och packade in i paket och gav mina syskon men de funkar nog inte längre. ska ju träffa familjen imorgon för att fira advent och då kan jag fråga min syskon vad dom önskar sig.
Idag blir det som alla andra dagar. Sitta vid tvn och datorn och plugga. Underbart..

Fruktansvärt trött

Är så mycket skit i mitt liv nu som vissa kanske märkt. Inte ens hunnit tänka på min blogg eller något alls. Tror snart jag får ett sammanbrott (om jag inte redan fått de..) Allt är bara kaos! Jag umgicks med lite kompisar igår kväll och även idag men inget känns särskilt kul. Tappat lusten att njuta. Det hända som jag verkligen fokuserar på just nu är att sluta äta onyttig skit. det går förresten jätte bra! Det ändå som funkar i mitt liv. Har faktiskt en riktigt bra app som hjälper mig. Vissa kanske hört talas om den eller till och med använder den, den heter shape up och är riktigt bra. Jag vill ju hålla koll på hur mycket jag trycker i mig och försöka minska det för känner att det är helt onödigt och inte nyttigt. Idag har jag bara ätit 634 kcal och bränt bort 214! :D Tro inte att jag är klar ännu brukar ta nått innan jag lägger mig annars får jag sån hemskt socker brist när jag vaknar och kan knappt ta mig upp ur sängen. Påtal om sängen ska jag snart sova. Jag vet de är fredag och jag ska sova.. ett av många problem just nu.

Skoldagen

Har haft en rätt så seg dag idag. Fruktansvärt trött imorse och somna faktiskt när jag kom hem. Har varit rätt så irriterad i skolan idag pga att inget funkar. Bara räknar fel på matten och inte har ordning på nånting, känns det som iallafall! Sista lektion var rätt så grym ändå, gosa med djur är nånting jag kan åtminstonde. Idag fortsatte vi med arbetet mitt djur då jag fått 3 djur och har typ dokumenterat deras hälsa sedan augusti. Blev klar idag med undersökningarna och ska nu bara skriva in allt i en stor sammanfattning. Mina 3 djur är leopardgecko, duva och degu. Alla är jätte mysiga och duvan fick jag döpa, Frankie blev det eftersom det är en hane men är rätt så gay utav sig ;)
En mysig eftermiddag spenderad med djuren i djurhuset och kära vänner. 
Ikväll händer ingenting... som vanligt! Sitter i soffan med Markus och tittar på tv, funderar på att ta fram en bok och läsa lite. Har inte gjort det på ett tag tyvärr. Aja först spela lite sims!
Frankie!<3
Ångrar lite över mitt klagande i förra inlägget, missuppfatta de inte. Jag älskar min pojkvän!<3
 
 

Allt är bara jobbigt

Vet inte hur länge jag ska orka med allting. Stressig skola, irriterande pojkvän och ensamhet. Jag hatar att sitta själv under helgerna men samtidigt vill jag inte åka hem varje hem till mamma varje helg. det var ju lixsom ingen ide att flytta om jag ska åka hem under helgerna. Jag kan vara själv i lägenheten men varför ska jag stå ut me det? Känns orättvist att alla har någon under helgerna. Jag behöver plugga men måste jag spendera varenda helg så! Får ta skit hela tiden ifrån personen som står mig nära men när man försöker sitt allra bästa blir man bara lämnad. Jag är bra och jag vet att jag inte förtjänar skit. Äcklig vidrigt jobbig dag. Usch vill hem till min tysta lägenhet för en gång skull...
(Ja, jag skriver inlägget i skolan även fast jag är emot sånt!)

Helgen

Glömde totalt bort att blogga igår. När mina bröder hade åkt hem var jag så fruktansvärt trött att jag nästan somnade direkt. Dock saknar jag dom enormt mycket, så tomt i lägenheten nu! Aja här kommer lite bilder ifrån helgen som jag lovade. 
 

Söndag

Sitter med brorsan vid matbordet och pratar om allt mellan himmel och jord. Vi har nyss varit ute och lekt med Charlie, nu har han fått riktigt mycket motion. Dessutom skrämt ihjäl min yngsta lillebror. Nu tar vi alla en paus och om ett tag ska i äta. Så mysigt att ha mina bröder här! Ska lägga ut bilder senare ikväll när dom har åkt. Dokumenterat typ allt i helgen..
 

Grattis bror!<3

Idag fyller min äldsta lillebror år! Han blir 14 år..tror jag.. svårt att hålla reda på åldern när det är 4 små syskon som är mellan ålderna 10 och 16. Blir lite för många siffror ibland. Iallafall idag fyller som sagt min lillebror år. Den första pojken som kom i familjen och jag var helt förvånad när jag fick se att bebisen inte alls såg ut som mig och min lillasyster. Ändå är jag jätte glad över att jag fick en sån underbar bror. Vi är nog tajtast av alla och brottas och jävlas med varandra hela tiden. Han är alltid glad eller var innan han kom in i tonåren nu varierar det mycket men han är ändå samma Wille!<3
Jag älskar dig lillebrorsan och hoppas du får en jätte bra dag! Hoppas även att du kommer hit så jag får fira din födelsedag med dig. :)<3
 

Kaos!

Jag vet jag har inte bloggat alls mycket i veckan.. Men de har varit totalt kaos. Upptagen varje dag och haft för mycket att göra. 
Ännu en ensam helg. rätt så konstigt att jag har jääääätte mycket att göra på vardagarna men helt tomt i mitt schema under helgerna.. Denna helgen har jag åtminstonde Charlie hos mig och får sällskap av någon mer än min katt som bara sover. Lite liv i lägenheten nu!
Ska snart ut me Charlie på en promenad innan vi ska sova. Hoppas att de blir en lugn natt och dom inte busar runt som vanligt. Jag är väldigt glad att dom kommer överens och Bebbe faktiskt accepterar Charlie i lägenheten.
Charlie!
 

Möte

Hade ett möte idag efter skolan pga mitt dåliga minne. Jag och min mentor gick igenom olika plugg metoder och vi kom fram till att jag borde börja skriva berättelser med orden jag ska plugga på. Vi ska ha möte nästa vecka igenom och jag ska få prata me nån person som har hand om sär elever på skolan och ser till att elever som behöver extra saker får det. Ja jag känner mig som ett särbarn.. Men jag måste lösa de här på nått sätt! Ska dessutom ha ett till möte med dom lärarna som måste fatta att jag kan inte plugga på vissa saker lika lätt som andra och tro att jag ska klara prov. Kändes iallafall bra att alla informeras om det nu!
 

Outfit

Äntligen kan jag få på mig mina ljusa jeans!
Jag har plattat håret och satt upp det översta lagret i en liten toffs baktill.
Sminkat mig som vanligt och jag lägger oftast en ljus ögonskugga precis under mina ögonbryn för att få ögonen att verka större. Jag sminkar mig inte alls mycket eller bra men de är bara för att få fram ögonen mer och även sminka bort finnar och märken.
Kan lägga ut bilder nån gång på dom produkterna jag använder till ansikter och hur mina morgon rutiner går till när jag får tid till de. :)

Rosa

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag måla naglarna. Efter en lång tid lyckades jag något sådär. Kände verkligen för rosa och använde mig utav 3 olika rosa nyanser. Även en rosa bas. 
Jag är verkligen jätte dålig på att måla naglar och sedan syns de inte så bra på korten men jag fröskte få det att likna rosa vågor typ.
 

Söndag

Imorgon kommer min pojke hem och jag hoppas att jag kan se fram emot en bra vecka. Idag ska jag städa lite, duscha, måla naglarna. Typ mina rutiner innan skolan. Älskar att mysa till det på söndagar och bara ta hand om sin kropp och förbereda sig själv inför en ny vecka. Kommer upp bilder senare på mina naglar!
Jag saknar dig!<3
 

Myyys

Sitter och myser i soffa me Bebbe. Hon är så söt när hon ligger i mitt knä och spinner! Nu hr jag iallafall pluggat klar, tog bara si så där hela dan.. Nu ska jag titta på en film och förhoppnings vis ringer snart pojkvännen så jag får höra om hans dag :)
 

Så tråkigt liv

Har verkligen ingenting att blogga om längre. Gör ju inget under dagarna på helgerna och de suger! Måste ut mer men finns så mycket som hindrar mig. Nästa vecka kommer det häda lite grejer iallafall va Markus har lovat mig. Ska snart tatuera mig också! Har nyss fått in 4000 av en fond typ som jag får pengar av bara för att jag studerar långt ifrån. Denna terminen höjde dom det med 1000 kr. Så lycklig och känns skönt att veta att man fått in rätt så mycket pengar på kortet. Får dessutom lön på måndag för att jag rastar Kjell. Pengar rullar in och de känns underbart!
 

Ask.fm

Nu har jag skaffat Ask efter många om och men. jag vet inte riktigt om det är så bra eftersom folk är anonyma och kan uttrycka sig rätt så starkt! Men känner ändå den här lite nyfikenheten av att ha ask och tycker också att det är roligt att låta folk fråga vad dom vill till mig. Så kommer inte ha några frågestunder på bloggen utan ni får skriva på ask. http://ask.fm/Kalomama 

Låt helgen med läxor börja

Idag hade jag utvecklingssamtal och mina betyg suger. Ligger på D i nästan alla ämnen och jag vill så gärna nå upp till C-B. Jag pluggar konstant även under raster men höjer mig inte i ett ända ämne. Ska även ha möte nästa vecka för att lösa mitt problem med inlärning. Eftersom epilepsin gjorde att mitt minne är totalt fucked up och jag har svårt att få saker att stanna i min hjärna gör det att jag sänker mig enormt i ämnen fastän jag egentligen kan allting. Hoppas även att alla lärare ska inse att dom kan inte bara köra på och tro att alla ska fixa det. Heller inte dra ner mitt betyg för att jag har sämre minne.
Mamma var nöjd ändå och jag är glad att hon ser att jag försöker för jag vet hur hon stora krav på att vi ska komma långt i skolan och få ett ordentligt jobb. 
Nu ska jag sätta mig och försöka göra klart mina matte uppgifter så att jag kan plugga till Samhällsprov imorgon. 
Jävla D!

Sista kvällen

Ikväll har jag och pojkvännen tänkt mysa till det rejält eftersom han åker hem imorgon och då är jag själv. Vi städade först igenom lägenheten eftersom min mamma och förmodligen syskonen kommer imorgon och sedan kändes det lite skönt att ha det rent. åt dessutom en god middag och snart ska vi sätta på en film och mysa till det med poporn, chips och lite annat smått och gott!
 

Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp dom senaste dagarna. 
I måndags sov jag på skolan för igår hade jag mjölkning klockan 5 på morgon. Ja, det var verkligen underbart att gå upp så tidigt för att stimulera kor! Det gick faktiskt bättre än förra gången. Dessutom hade jag mjölkning med Ida och det var kul att hon faktiskt var lite me mig. På senaste månaden har hon prioterat sin tid på andra personer och man får inte träffa henne så mycket. Men iallafall så var jag fruktansvärt trött igår när jag kom hem och jag somnade med kläder på. 
Idag var jag äntligen ute och gick med hunden som jag rastar pga olika skäl. Han var super glad och jag och Markus gick en riktigt lång promenad med honom. Ska försöka ta me honom till skolan nästa vecka då jag planerar att åka buss. Hoppas att allt kommer gå bra, han är en biffig hund ju!
Solparakiterna som jag tog hand om idag i skolan
 
 
 

Farsdag

Usch. Känns hemskt. Jag bröt kontakten med min pappa för några månader sedan pga personlig skäl och dessutom har jag och pappa en komplicerad relation. Jag önskar att det kunde bli som när jag var liten och jag faktiskt gillade honom. Jag hatar honom att jag hatar honom, om ni fattar va jag menar. Hade han inte bara blivit så jävla cp störd och förstört allt det bra. Nu litar jag inte på honom och kommer alltid att göra och allt är hans fel. Jag vet att det bara är hans fel och jag har ingenting med att saker blev som det blev men de klart man fortfarande känner att det var mitt fel. Att jag är inte lika speciell i hans ögon som mina syskon är. Det känns som om det är mitt fel, att jag är dålig men jag vet att det inte är så. Han är bara riktigt dum som favoriserar sina barn efter hur mycket han kan myta dom. Jag är för smart för han. Jag var för smart för att gå på hans mutor och då är jag inte värd lika mycket som mina yngre syskon. 
Jag önskar egentligen att mina syskon skulle ignorera honom. Skulle strunta totalt i honom occh ge honom ensamhet. Så som jag kände när han inte ens hörde av sig på mina födelsedagar. Jag ösnkar att han fick leva så jävla ensamt. 
Sånt här tänker jag på farsdag medans alla hyllar sina pappor och öser me kärlek. 
Jag brukade älska min pappa

Bilder på helger

Jag sitter ensam i lägenheten ungefär varje helg och då brukar jag inte slösa på smink och orkar inte borsta håret så jag ser ut som fan. Men det spelar ingen roll eftersom jag bara är här. Därav så blir det inga roliga bilder mer än dom jag tar genom kameran på datorn. Ska försöka ta outfit bilder varje dag men då blir det bara vardagar, tror inte ni vill se bilder där jag har på mig mjukisar och linne ;)
 

Mitt onyttiga liv

Var nyss och handlade lite mat till bebbe och lite gott tills ikväll men mådde genast dåligt när jag kom hem. Försök nämnligen äta sundare och gå ner lite i vikt, inte mycket men lite så jag får bort min tjockis mage. Har börjat bli väldigt svårt att välja kläder på morgonen och känner att jag faktiskt börjar må lite dåligt över min kropp. Personer har ju börjat reagera.. Jag ska börja springa en runda efter skolan, även fast jag cyklar/går till skolan varje dag och det är närmare 4km. Händer ändå inget med mig! Kanske bara för att jag häver i mig så onyttigt. Jag har lyckats sluta med söt dricka. Dricker nu endast vatten och även slutat med godis och försöker dra ner på mitt popcorn beroende. Jag vet att många säger att det inte gör så mycket men känner ändå att det inte de är nånting jag ska äta. 
Kommer bli tufft med alla träning men jag sprang ju varje morgon under sommarlovet så jag ska väll klara av de nu!
 

Ensam

Sitter nu ensam i den tystna lägenheten. Fruktansvärt jobbigt under helger, Hatar dom! Det ända ja gör är att titta på tv och pluggar, jätte kul.. 
Ska försöka laga nått gott nu och sedan rå plugga eftersom jag har massa läxor och nationella prov nästa vecka. Yay.
Här kommer ja sitta ett bra tag
 

Ont i magen

Inte nog med att jag är sjuk utan mår allmänt dåligt också. Jag hatar att alltid försöka spendera så mycket tid som möjligt med min pojkvän bara för att jag vet att han åker hem varje helg. 4 nätter sover vi tillsammans och 3 sover jag själv. Dessutom så går vi 8 timmar i skolan och vi träffas inte alltid. Kvällarna går så snabbt och helt plötsligt är klockan 11 och jag är jätte trött. Det är jobbigt att försöka prioritera bort andra saker bara för att försöka spendera så mycket tid som möjligt med honom innan han åker hem. Sen känns det inte som han anstränger sig särskilt mycket för mig skull för jag ger upp väldigt många saker. Det är alltid jag som ska hem till han om vi ska umgås på helger och det är alltid jag som ska hänga me till hans kompisar under raster men han kan inte umgås me dom jag umgås med. Missförstå mig inte nu, jag älskar honom! Han älskar mig också! Vi har ett jätte bra förhållande och han är min bästa vän och det kanske det som gör det lite jobbigt för jag trivs så bra i hans sällskap att det bara är han jag vill vara med. 
Så nu har jag ont i magen bara för att jag känner ett sånt otroligt behov att åka tillbaka till Töreboda, fastän jag fortfarande är sjuk och ska sitta på en fucking buss i 1 timme bara för hans skull. Jag vill inte lämna mamma men känner ändå att jag måste ta mig hem innan Markus åker hem till sin mamma. Jag hatar att komma efter hans familj. Vi två är en familj nu. När man flyttar ihop har man startat en ny familj men de känns som bara jag känner så.

Ett tag sedan..

jag bloggade nu. Ledsen för det men hinner inte me nånting känns det som. Jag har haft höslov i en vecka men är inte tillbaka i skolan ännu eftersom jag har blivit riktigt vidrigt sjuk. Ont i halsen, huvuvärk och feber. Jag åkte hem till mamma igår för jag saknade henne så mycket. Jag kommer vara kvar här tills jag blir frisk. Hoppas verkligen att det blir snart eftersom jag måste tillbaka till skolan. Har massor med läxor och det räcker att vara borta ifrån skolan en dag för att hamna efter i uppgifter.
Jag ska verkligen försöka blogga lite mer under dagarna sen när jag är frisk. Nu ska jag fortsätta titta på tv och försöka att inte hosta sönder min hals.
Byebye

RSS 2.0