Hundlektion

Nu har jag och lilla Charlie hundlektion. Dom här små torsdagarna gör min vecka, så mysigt att träna honom!



Helt ensam

Varken caitlin eller Ida är här idag så jag får gå på lektionerna själv och sitta och skriva extra åt caitlin. 
Tråkig tisdag!



Wäääh måndag

Varit en förjävlig dag då jag endast suttit och arbetat med en grupp uppgift på svenskan. Det var en seriös dag så då blir jag helt slut när jag väl kommer hem. Försöker plugga lite men neeeej de funkar inte. Just nu är några kompisar här och dom spelar ps3 så jag har inte så mycket att göra. Imorgon blir det en rätt så lugn dag hoppas jag på. Även städdag så tvättning och städning hela kvällen. Jobbigt att inte bo hemma längre och behöva göra alla sysslor själv. 




Spa

Sitter just nu på bussen påväg hem till Töreboda. Blev bjuden på en dag på spa av mamma. Var jätte skönt och underbart! Min syster skulle också vara med men tyvärr blev det ett stort bråk mellan hon och mamma så hon stack. Hon är förmodligen hos pappa eller som pojkvän. Verkligen synd och jag fick hålla inne tårarna ett tag. Men det var trevligt med bara mamma ändå, jätte tacksam! Nu är jag utvilad för en lång skolvecka. 



Katalinas hem

Hemma hos Katalina nu och ska sova här inatt. Vi har varit hos hennes granne och snackat lite skit och fikat. Hon hade råttor och vi gasade massor med gullisarna. Nu är vi i Katalinas kök och lyssnar på musik. Hon dansar för fullt och tyvärr får jag inte ta kort på henne.. 
(Hon skäms över dansen haha)



Hundlektioner

Så himla glad att jag börjat med hundlektioner. Får låna Charlie en hel eftermiddag och vi gör så stora framsteg. Han är jätte duktig! Nu sover han hos mig inatt och vi har övat ännu mer. Han lär sig snabbt och det märkts att han gillar att få använda sin hjärna för att tänka ut vad han ska göra. Jag tror verkligen att positiv träning och ger belöningar i form av godis och glatt humör. Märks att han gillar det mer än att få skäll och bättrar sig snabbare. Såklart säger jag till honom om han gör något fel men han verkar förstå bättre om jag säger till honom och slutar han med det säger jag "duktigt". Istället för att bara stå och skälla o skälla. 
Längtar tills nästa lektion med honom och under tiden kommer jag se till att öva mera med honom på dom olika övningarna. 
Och nej han är inte min hund men jag här fått "låna" honom eftersom jag inte har någon egen hund och har ingen chans att skaffa det. Jätte glad att Ida låter mig ha Charlie och jag vill göra framsteg med honom även om jag kanske tar över Charlie lite för mycket (?)



Musik

Haft en rätt så okej skoldag. Åkte faktiskt pulka på skrivblock, trevligt trevligt!
Efter skolan hängde katalina med hem och Markus bjöd oss på pizza. Riktigt lyxigt! Sedan åt vi massa sockervad och tog massa "sexiga" bilder på snapchat. Nu sitter jag själv och sjunger i sängen med min katt. Markus tittar på Simpson och försöker ignorera min vackra sångröst, hehe.. 
Är på ett riktigt bra humör idag och kommer vara på ett ännu bättre imorgon förhoppningsvis :)
(Sitter med hörlurar så jag slipper höra mig själv.. Haha)


Förbannad

Alla människor stör mig bara just nu. Sur på Markus som sitter och spelar, sur på Caitlin som inte svarar sms, sur på Ida som inte är här, sur på bebbe för hon tar plats i sängen, sur på folk som skriver på snapchat. Ååååå får bara damp på alla. Så irriterande! Nu hostade markus också.. äckel. Varför kan inte folk bara låta mitt liv vara, inte bry sig om vad man gör. Kan inte alla bara sluta andas och kvävas till döds. Hemsk tanke kanske men bajs på alla.
Vill bara slå någon/nått. Borde kanske börjar boxning och ta ut min ilska så. Men nej alldeles för klen och mesig när jag inte är sur. Skulle aldrig funka.
Nu vet ni vad jag gör iallafall, försöker undvika att slå till Markus och göra honom förbannad också..

Måndag

Slutat skolan och precis kommit till Töreboda. Eftersom min lägenhet fortfarande är tom så stannar jag hos Ida. Vi sitter och lyssnar på musik för fullt tillsammans med katalina som väntar på buss här. Tur att Ida bor så nära station!



Tjejsnack

Min hjärna är helt borta just nu. Hände nått jätte konstigt igår och personen började jävlas omedvetet med mig. Måste prata med min kära Ida och som tur är kommer hon hit alldeles strax för att ha lite tjejsnack. Skönt att bo så nära sin bästa vän. Nu fattas bara katalina men hon bor för långt bort tyvärr..



Seg Söndag

Har bara legat framför tvn hela dagen. Gosa lite med Bebbe och Fiffa också men annars ingenting. JUste jag döpte hamstern till Fiffi! Lätt och sött namn.
Som ssagt inte ett skit men imorgon börjar skolan och då kommer Markus hem, får även träffa min kära Katalina som jag egentligen skulle varit hos i helgen men eftersom jag fick såna magsmärtor kunde jag inte åka.. Kanske nästaa helg istället. 
Nu har jag förflyttat mig till sängen istället och fortsätter på uppsatsen som jag satt med tills klockan 3 igår. Jag ska skriva en stor uppsats om en hund ras. Jag har valt Siberian Husky och det är mycket som ska skrivas asså. Ändå är det rätt så mysigt att sitta i sängen med en katt brevid sig, en hamster på golvet brevid och musik på. Känns precis som när jag bodde hemma i Valtorp och gick i grundskolan. Då satt jag så här varje dag, bara pluggade och pluggade med mina djur brevid mig. Saknar den tiden en aning. Kommer ihåg mitt rum med blå tapet som jag hatade men mamma tyckte den var snygg. Mitt gamla skrivbord som var fullproppat med böcker och smink. Här har jag inte plats för något skrivbord så får ha mitt smink på golvet och sen en liten bokhylla där böckerna precis får plats. Ska bli så skönt när skolan är slut och jag flyttar till stockholm in i större lägenhet och sedan börjar tjäna pengar. Efter att jag har en grund kan jag flytta till en gård och starta mitt egna hunddagis och kennel. Jag har framtiden så klar för mig. 
Jaha.. blir alltid lite längre inlägg när jag är själv och uttråkad. 
 

Grattis Victor!

Idag fyller min kära vän år. Tror han fyller 17.. han är ett år yngre än mig så då borde det bli rätt. Jag har varit vän med honom väldigt länge och vi träffades genom mitt ex, ända sedan dess har han varit en av mina närmaste vänner.
Grattis kära Victor, hoppas du får en underbar dag!<3
(Ända bilden jag hade på Victor konstigt nog..)
 

Dvärghamster

Ida frågade mig idag om jag ville ha en dvärghamster, såklart tackade jag ja direkt eftersom jag har velat ha en hamster sen jag flyttade in med Markus. Min förra hamster, Albin, blev 3 år gammal och han var min käraste. Efter det vägrade jag ha en ny för jag var så ledsen över min Albins död. Jag sparade buren och allt och nu kände jg att det var dags för en ny sötnos att bo där. Iallafall jag fick en hamster av Ida och nu har hon flyttat in i Albins gamla bur. Hon är jätte söt men jag har inte kommit på något namn ännu. Namn förslag kanske? 




Magsmärtor

Har fortfarande jätte ont i magen och önskar att Markus kunde vara här och stötta mig. Hålla om mig och låta mig gråta i hans famn. Istället gråter jag i bebbes päls så hon blir alldeles blöt. Tur att hon finns iallafall! När jag är gammal kommer jag säkert bli en katt tant som har typ tusen katter. Även fast jag bara vill ha bebbe hela mitt liv och ingen annan. Hon kommer förhoppningsvis vara med mig länge, hon är ju bara ett år.
Ska nog bara vara med min kära katt hela dan, kanske går till Ida sedan när hon kommit hem och spela lite med henne. Jag måste röra på mig lite annars kan jag inte somna på nätterna. 



Hos min kära

Är hos Ida just nu, hon bjöd hit mig när hon hörde att jag skulle bra själv när jag mår dåligt. Hon har dessutom en till hund här just nu som heter Rex och är världens sötaste collie!
Lilla Charlie på bild!<3

Rex som är på besök här!



Sjuk

Vaknade imorse av att min mage gjorde jätte ont. Jag har haft värk i några dagar nu men idag är det värst. Imorse låg jag bara och skrek det är värre mensvärk.. Då förstår kan ni tjejer fatta att det gör ont. Spydde även igår när jag kom hem efter skolan. Mår illa flera gånger om dan men spydde inte förrän igår. Livet är fruktansvärt just nu.
Tog upp datorn nu för att försöka plugga lite även fast jag har ont men vill verkligen inte hamna efter i skolan. Har bara gått en vecka men jag har redan 2 uppgifter och en läxa att göra.
Iallafall nu blir jag kvar i lägenheten själv som vanligt. Skulle sova hos kära Katalina en natt men så blir det ju inte nu och Markus måste såklart hem.. Även fast jag behöver honom mer än någonsin nu. Så det blir en trevlig helg med lite somn och sängliggandes.
(En gammal bild på min lilla bebis)
 

Värsta som finns!

Sitter nu på en förbannat tråkig och jobbig lektion. Jag pratar om matte som jag alltid haft svårt med. Jag har alltid klarat mig dock men precis på gränsen. Tack vare mitt dåliga minne behöver jag öva på tal hela tiden så jag kommer ihåg något. Usch matte varje dag..



Charlie

Idag sover lilla Charlie i lägenheten. Jag tyckte att Ida behövde en paus och erbjöd mig att ta Charlie inatt. Dessutom känns det som om jag har träffar honom och saknade att goda i soffan med han. Vi har redan varit ute en gång och tänkte gå ut en till gång innan jag ska sova så han får komma ut lite. Just nu har sötnosen somnat vid mig i soffan och Markus och bebbe har somnat i sängen. Tror jag också somnar snart faktiskt..



Mot skolan

Jätte seg morgon idag och ville egentligen bara ligga kvar i sängen. Tyvärr är jag för duktig för att ta en dag ledigt. Slutar dock tidigt idag så de är ju skönt, ska tvätta och städa lägenheten när jag kommer hem. Blir en helt normal och tråkig onsdag.



Middag med vänner

Precis ätit i lägenheten med några vänner. Vi lagade kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås. Super gott! 
Nu tittar vi på skräckfilm och har det bra, alla är mätta och nöjda. 
Såg dessutom att katalina hade gästbloggat, trevligt!




Gäsbloggareeen Katlina

Tja tja Karros blogg, just nu sitter jag och karro och har företagsekonomi. Vi är även blivit bestulna på en fågel som vi sedan fick tillbaks utan vingar... Men han lever och mår bra!! Tur att han överlevde! Än finns det hopp för plastfågeln James!!




Företagsekonomi

Lalala sitter här i skolan och har lektion med Katalina och våran lärare Sven!


(Sven med sina snygga moon boots)


Väntar på buss

Sitter i skolan och väntar på att bussen ska komma. Slutade nämligen tidigare idag eftersom vi fjäskade lite för läraren. Fett tråkig måndag ändå, haft svenska hela eftermiddagen med fittläraren (dom vi fjäskade för). Hon är verkligen tråkig! 
När jag kommer hem ska jag och Markus steka pannkakor och spela cod. Trevlig måndag kväll som gäller!
(Ida får vara modell idag)


Skola

Skulle till sjukhuset idag och träffa en ny doktor men tyvärr var hon sjuk och det fick jag reda på precis när jag kom till Skövde med bussen klockan halv 8 på morgonen. Gick upp halv 6 idag för att åka till sjukhuset och så var doktorn sjuk! Då var det bara att ta nästa buss tillbaka till Töreboda igen. När jag kom hem låg Markus och bebbe i sängen och sov så sött. Fruktansvärt avundsjuk.. Såklart har jag inte kunnat somna om och om 2 timmar går bussen till skolan. Jag kommer somna skönt vid skolbänken idag iallafall!



Lördag

Har haft en riktigt rensning av 2013 känns det som. Tvättat alla kuddar, filtar, täcke, madrass, ja allt! Dammat igenom hela lägenhet och även dammsugit och skrubbat golvet. Nyss ätit tacos med Markus och vi ska fortsätta myset med popcorn senare. Tittar just nu på filmen white house down som är grymt bra! Ni som inte sett den borde verkligen se den.





"Hårfärgs diskriminering"

För nån timme sedan var jg ute och gick en sväng och då möter jag en kvinna och hon stannar upp, hälsar och säger "Vilken vacker och unik hårfärg du har!". Såklart blir jag generad och tackar för den komplimangen. Kvinnan fortsätter vidare och jag lika så. Jag fick ett leende på läpparna över den fina kommentaren som en helt främmande person säger till mig. Jag blev så glad!
Sedan kom jag att tänka på alla frisörssalonger jag varit på och klippt mig där alla har sagt vilket vackert hår jag har. Ända sedan jg var liten har jag fått höra vilken vacker hårfärg jag har och hur jag ska behålla den för den är så unik. Jag har alltid blivit glad efter sånna kommentarer. Allt sånt tog ju slut när jag färgade svart och nu när jag har min naturliga hårfärg igen kommer kommentarerna igen. Dock inte ifrån alla..
Det är många onödiga kommentarer som jag får att jag tex inte är lika mycket värd pga min hårfärg. Jag är korkad och ful eftersom jag är ginger eller aa orange/rödhårig som det heter. Jag tycker synd om dom personerna som säger så och sitter med sitt bruna hår som ser likadant ut hos alla brunhåriga eller dom som är blonda som tillslut håret blir grått och tråkig färg på. Jag har något som står ut ur mängden. Såklart jag kan ta skämt om gingers jag menar jag skämtar om mig själv väldigt ofta men när man sitter och har en konversation med någon och någon annan helt plötsligt avbryter och säger att man har inget rätt att tala för man är ginger och dessutom kvinna. Det är inte bara könet som spelar roll längre utan även vilken hårfärg man har. Det är ju egentligen helt sjukt att behandlas orättvist pga hårfärg eller kön. Kön, hårfärg och inriktning är 3 stora saker som diskrimneras på skolan. Om man nu kan säga så.. Men är du en kvinna, röd och går djurvård har du exakt fått ihop dom 3 delarna för att bli mindre värd. Jag vet inte hur det är att vara kille och dom andra två sakerna men det är kanske ännu värrre för om man är kille är det bara självklart att man ska gå lantbruk. Annars är man ju bög? Och sånt funkar ju inte år 2013, eller aa nu blir 2014! Såklart man kan skämta det fattar jag och men vid en viss punkt tröttnar man på skämten. Iallafall har jag gjort det!

Töreboda

Ska åka hem alldeles strax och bloggar när jag kommer hem, för stökigt att göra ett längre inlägg just nu.
(Ledsen katt i kattburen)


Onsdag

Var och träffade fina vänner idag som jag inte sett på ett tag. Dock kändes det som vi har träffats varje dag, inte skrattar så mycket på väldigt länge! Hade det jätte trevligt och när jag kom hem var jag helt slut. Nu ligger jag i soffan och myser med min kära katt. Imorgon blir det att besöka mormor!



Fartfylld dag

Efter badet åkte jag och klippte mig. Över 1 dm kortare och fräschare! Blev faktiskt jätte nöjd och fått mycket beröm för håret. En kul sak som jag får beröm för är färgen på mitt hår. Varje salong jag varit på under min uppväxt har sagt att jag har sån vacker och speciell hårfärg. Så kul att höra sånt!
Efter klippningen gick jag hem och då var det ungefär en timmes vilande och sen ner till stan igen med syster och bror som ville shoppa och käka donken med mig. Vi var där i några timmar och gick sedan hem. Väldigt smidigt så nära till stan, tar bara 10min att gå. 
Nu tänkte jag sova, otroligt trött efter en stressig dag! Imorgon blir det att besöka en vän på Västerhöjd! :)
(Mitt hår nu)


Skövdes äventyrsbad

Nyss badat med mina bröder och min mamma. Jag hade det jätte kul och nu beger jag mig ner till stan för att klippa mig. Det mesta av mitt hår ska av hade jag tänkt. 



Pingis

Är på nisses företag just nu och spelar bordpingis. Fruktansvärt dålig på den sporten och den borde inte ens kallas sport... Fett tråkigt att bara förlora! Och så är jag en dålig förlorare också! 



Lördag

Regnigt och tråkig dag idag. Blir att vara inne hela dagen och mysa i soffan. Helgen kommer förmodligen vara rätt så slö. Men i veckan ska jag klippa mig, tänkte klippa det rätt så kort faktiskt! Jag har blivit trött på mitt långa hår. Alla borstning får mig att må illa.. Bläää så tråkigt. Sedan ska jag färga håret rött också, tröttnat på den klara ginger färgen. 



Shopping och lunch

Var nere på stan idag med syster och mamma. Jag köpte en kruka och doftljus till lägenheten för är tvungen att byta ut alla tomtar och julvaser nu efter jul. Vi åt jätte god lunch på orient palace (tror jag att det heter) i Skövde. Sedan efter några timmar tittande i klädaffärer drog vi vidare hem. Han knappt komma innanför dörren innan mamma drog med mig ut på en promenad uppför berget. Nu har vi ätit tacos och nisses söner är här för lite fredagsmys.





Skövde

Tillbaka till mamma igen. Trodde jag skulle ha mer tid i Töreboda med Markus men nej de fick jag inte. Markus är tvungen att åka tillbaka och jag går inte med på att sitta själv i en lägenhet under mitt lov. Så då är de bara att åka till Skövde igen. Ska vara där nu tills skolan börjar eftersom jag ska till sjukhuset den 13 januari, då skolan börjar, så stannar jag där hela lovet.



Min nyårsafton

Haft en jätte rolig nyår tillsammans med fina vänner. 2013 har varit en fantastiskt år och så mycket har hänt. Nu får jag se vad 2014 har att erbjuda!








RSS 2.0