Parkour

Tog en timmes promenad med Ida och utnyttjade miljön fullt ut! Hittade massa grejer att hoppa upp på, sätta tassar emot och hoppa över. 
Tog bara bild på en sten vid kanalen som Ida satte tassarna emot. Förhoppningsvis ska vi nå målet att kunna stå på den! :)
Förresten är hon inte världens sötaste? <3



Äntligen helg

Hade en sån skön morgon. Vaknade till solen som lyste upp lägenheten och tog en lång promenad vid kanalen med Ida. Det var riktigt varmt när solen lyste!
Mötte ett helt tåg av hundar så passade på att träna hundmöten. Gick utmärkt tills hon dom sista 3 hundarna och då började hon skälla. Stolt över tösen som utvecklas på bara två veckor!
Idag får vi dagen för oss själv då Rikard jobbar. Ida är dock inte så social, bara sover hela tiden tillsammans med bebbe.
Ska ut om en stund igen för lite parkour träning men först blir det lunch! :)

Underbart

Det här måste ju va det mysigaste som finns. Två sötnosar hoppade upp till mig i sängen när jag skulle sova. Ida somnade direkt och nu håller jag på att somna till bebbes spinnande. 
Sov gott!



Hunddukssök

En vän tipsade mig om en jätte bra aktivering som går ut på att man gömmer en godis i en handduk och sen låter hunden leta rätt på det. Ida tyckte det var en jätte rolig aktivering och det tycker jag också. Hon kan nu aktiveras medans jag sitter och tar det lugnt ett tag för det klarar hon att pilla med själv. Även bebbe blev nyfiken och gav sig på ett försök att hitta godis. Hon har blivit så jäkla godis beroende sen Ida flyttade in. Hon ska göra allt Ida gör och bara med såfort vi tränar. Så jag tränar två på samma gång! ;)




Löp

Jag har nog aldrig varit så uttråkad som jag har varit denna veckan. Ida löper och man är fan inte välkommen någonstans med en löptik. Det ända vi gjort är att springa i skogen och små promenader längs kanalen. Hon är tvungen att vara hemma i lägenheten i 3 veckor!! Hon får inte vara på skolans område om hon löper och jag tycker att det är totalt kasst. Om man nu ska förbjuda tikar ifrån ett speciellt område om dom löpar kan man väl lika gärna förbjuda kvinnor när dom har mens. Så löjligt! Jag vet att vissa hanar kan bli galna av löptikar men jag tog det som träning med mina hanar såfort i mötte en löptik. Istället ska tikar bli förbjudna på områden bara på grund utav att vissa tycker deras hundar blir "jobbiga". 
Det har inte ens gått en vecka med löp och det ska gå tre innan hon får hänga med på lektioner och vi får träna på plan! Man kan inte ta 3 veckors paus bara sådär. Ingen använder ju träningsplan här ändå... Kassa människor som bara förbjuder så att problemen kan försvinna.
Acceptera löptikar!!
//Irriterande matte


RPT

För och främst vill jag bara meddela att Ida har börjat löpa! Första tiken jag har och första gången jag måste tänka på att hon löper. Hon är dock väldigt duktig på att städa efter sig :)
Efter skolan idag så åkte jag och Rikard till hans pappa för att fixa en grej till UF-mässan som det snart är dags för. 
Händiga Rikard både sågade ut, slipade och snickrade ihop min lilla "gatupratare". Sen målade jag den vit och sen åkte vi hem. Så skönt att komma hem och lägenheten hade jag städat imorse så det var rent och mysigt när man kom hem. :)

Hundvakt

Söndagen spenderas hem hos min kompis som ska på utställning med sin ena hund och behöver lite hjälp att passa stackarn som fick stanna hemma ;)





Stenbrott

Blev bjuden på lunch av Rikards pappa på kinnekulle och efter det åkte jag och Rikard till ett enormt stenbrott. Ida fick springa lös som vanligt och vi körde lite muskel träning i backar.
Nu är vi hemma hos Rikards pappa och ska snart åka. Ida ligger helt utslagen haha :)





Lördag

Igår hämtade Rikard hans pappas bil och vi fick använda den, så skönt med en rejäl bil!
Nu är vi påväg hem till hans pappa för att lämna bilen och hämta tillbaka Rikards bil. Ida ska få springa på deras gård också så även hon fick hänga med. 



Bygga muskler

Precis kommit hem efter en tur i skogen. Ida mötte en hare som hon lugnt studsade efter in i skogen. Hörde henne hela tiden springa runt där inne å nosa och efter en liten stund kom hon lugnt tillbaka. 
Passade på att ta en bild på Idas kropp. Lite muskler har hon men det får gärna bli mer. Försöker vara ute i skogen så mycket som möjligt och gå i träng så hon får lyfta rejält på benen och använda hela kroppen. Efter ett litet tag med träning tillsammans med mig har hon säkert fått upp musklerna. (Minns hur snabbt det gick för Charlie)
Lite svårt att ta bild då hon har sån jäkla energi och inte kunde stanna kvar särskilt länge i samma position :)



Rosa

Dagen gick snabbt, bara två lektioner så slutade vid lunch. Hade ett möte med skolans syv om att utbilda mig vidare. Måste ha en plan B ifall jag inte hittar nått jobb tills studenten. 
Efter det blev det en långpromenad med Ida och sen stor städade jag lägenheten. Blir snabbt skitigt med både en hund och en man i hushållet. ;)
Nu är vi påväg tillbaka till lägenheten efter en promenad i skogen. Det är alltid lika roligt att se hur lycklig hon är när hon får springa löst! :)



Andra dagen

Jag är så jäkla stolt över tjejen. Hon är så duktig och verkligen världens godaste vovve. Idag gick vi 3,3 km och gjorde olika övningar på vägen, hon fixade alla perfekt!
Nu är hon hemma hos Rikard och har förmodligen somnat medans jag fortsätter teori lektionen själv.
Inatt skällde hon dessutom bara 3 ggr. Hon börjar trivas mer och mer! :)



Första skoldagen!

Idag var det Idas första dag i skolan. Hon skötte sig utmärkt! Alla tyckte hon var underbar och hon fick massa positiv uppmärksamhet ifrån både människor och hundar. Imorgon ska hon med igen och då sätter vi igång med träningen. Lite segt att starta något nu när det är så kallt ute, motivationen är ju inte på topp!
Nu har vi myst ner oss i sängen och ska sova, håller tummarna o hoppas på så lite skällande som möjligt inatt.



Tandläkaren

Skönt att få en dag ledigt! Hade tid hos tandläkaren och jag är fortfarande skriven i stenstorp så det var en bit att åka. ;)
När jag kom hem hade Rikard fixat mat så jag kunde lugnt sätta mig och äta. Efter maten åkte vi till skogen med Ida så hon fick springa av sig. Nu håller Rikard på att baka äppelpaj till efterätt medans jag vilar i soffan:)


Morgon promenad

Vid 8 tog jag ut Ida på en promenad vid kanalen. Det var så skönt att morgon promenaderna är tillbaka! :)
Natten var förjävlig då hon var så nervös så hon skällde på varenda litet ljud. Kändes som man hade en bebis..
Hoppas denna natten blir bättre!



Välkommen till familjen!

Det här är Ida som jag är fodervärd till. Hon kom hit idag och det är därför det varit lite tomt med uppdateringar. Det var henne jag träffade i Örebro och både jag o Rikard föll för henne så nu bor hon hos oss. 
Ida adopterades ifrån Rumänien av hennes matte när hon var 4 månader. Hon är så mysig men en aning osäker och skäller lite då o då men det tränar vi lätt bort. 
Det är väldigt skönt att ha en liten vovve här och lägenheten känns inte lika tom längre.



Välkommen till familjen!

Det här är Ida som jag är fodervärd till. Hon kom hit idag och det är därför det varit lite tomt med uppdateringar. Det var henne jag träffade i Örebro och både jag o Rikard föll för henne så nu bor hon hos oss. 
Ida adopterades ifrån Rumänien av hennes matte när hon var 4 månader. Hon är så mysig men en aning osäker och skäller lite då o då men det tränar vi lätt bort. 
Det är väldigt skönt att ha en liten vovve här och lägenheten känns inte lika tom längre.



Grillning

När Rikard kom hem åkte vi till kojan i skogen och grillade korv o marshmallows! Super gott och jätte mysigt!
Nu sitter alla framför tvn och kollar på film med chips o popcorn. 
Imorgon åker mina kära bröder hem, kommer sakna dom så mycket.. 





Göta kanal

Tog en promenad med killarna vid Göta kanal. Slutade med att alla var på isen i två timmar... Haha! 
När vi kom hem lagade jag mat och nu ligger vi alla och vilar i soffan. Snart kommer Rikard hem och han har lovat dom att vi ska ut i skogen igen. Inte en lugn stund när det är fullt med spralliga syskon. ;)




Syskon helg

Vid lunch hämtade vi bröderna. Var bara en snabb stund hemma sen åkte vi vidare till skogen och byggde koja. Efter det handlade vi lite godis och mat tills imorgon och sen käkade vi pizza. Nu är vi ute och åker lite efter lite tv tittande. Killarna försöker hitta en kurva som Rikard kan sladda i. Det märks att dom inte är vana vid att åka bil med Rikard ;)





Promenad

Åkte till Rikards mamma i brist på annat och tog en lite promenad med hundarna. Så mysigt att komma ut lite! :)
Imorgon kommer äntligen mina bröder hit, vi ska hitta på massor och jag längtar så mycket efter dom.




Fina tjejen<3

Någon är riktigt fin i sitt nya halsband. Det var på tiden tyckte nog både jag o bebbe ;)




Glädje

Det här var helt fantastiskt, jag hoppas verkligen att det blir som jag tänkt. Tänker inte berätta ännu eftersom det inte är helt bestämt men det ser bra ut. 
Stannade till vid Marieberg också och köpte lite nya grejer.



Örebro

Äntligen påväg till Örebro! Jag är super nervös men det kommer säkert gå bra. Uppdaterar när vi är påväg hem igen.



Latmask..

Ne nu har jag varit alldeles för lat. Hänt massor men ändå har jag inte orkat att varken sätta mig vid datorn eller ta upp mobilen, skärpning karro! 
Det har som sagt hänt mycket sen senaste blogg inlägget. Tänker inte ta upp allt men jag har haft fullt upp nu ett tag. Idag har dock varit en lugn dag, på morgonen tog jag och Rikard en lugn promenad vid Göta kanal i den sköna solen. Så härligt att det har varit sol framme! :) Hela lägenheten har städats också, skulle egentligen gjort det igår men jag hade alldeles för mycket att göra så fick ta det idag istället. 
Imorgon ska vi upp till Örebro, hoppas på det bästa!! Kanske tillökning i den lilla familjen ;)
Nu ska jag kolla klart på filmen och fortsätta min lugna måndag, är det inte fruktansvärt skönt med sportlov! ;)
En bild ifrån somras med söta Nisse, åå va jag saknar den pojken! <3
 

Big hero 6

Igår överraskade ja Rikard med bio. Han bröder hängde också med. Var jätte trevligt och filmen var sjukt rolig.
Innan dess var jag hos Josefin och besökte henne. Var jätte skönt att prata ikapp lite! Gick en promenad med hundarna och sen åt vi semlor.
Idag är vi påväg till Skövde igen då Rikard ska handla lite kläder. Känns som att jag bara sitter i den här bilen hela tiden haha ;)



RSS 2.0