Mys med mamma på balkongen

Sitter ute på balkongen och äter thaimat med mamma. Fortfarande varmt ute och nu har vi tagit fram datorerna och sitter och kollar var det blir för väder framåt veckan och vilkens väder sida som är bäst (helt klart min!).  Imorgon blir de nog bara att slappa som idag fast imorgon kväll kommer syskonen hem. Funderar på att typ ut och springa lite imorgon om det blir fint väder. Har ju försökt att dra ner på kolhydraterna men det gick ju inte så bra när man är vege.. dog nästan! Så aa får försöka motionera mer men man pallar inte när det regnar och när det är soligt vill man bara ligga och slappa vid poolen. Det är ett komplicerat liv man lever asså.

Fkp nästa!

Drar snart in till fkp och köper thaimat med mamma<3

Lördag

Lördag idag då och man sitter hemma och tittar på tv. Mamma jobbar och kommer hem i eftermiddag då ska man sen ikväll käka thaimat och mysa till de me mamma nu när syskonen är borta. Men just nu har man fett tråkigt och samtidigt inte känner för att göra något och jag tror inte heller jag kommer göra något idag har ingen ork alls.
Igår kom man hem typ 11 ifrån att spenderat kvällen med underbara kompisar men ändå känner jag att det hade varit bättre att stannat hemma och låst in mig på rummet. Aja hoppas att de blir bättre snart nästa vecka kanske man sticker till gbg för att träffa Liam som man inte träffat på månader börjar verkligen sakna min lilla bästis! Iallafall nu ska jag gå ut i köket och kolla ifall det finns nått att äta.
bild ifrån sommarland

Lite bilder från öland


Sorry blev lite segt

blev lite seg uppdatering nu i början när ja startade blogga för plötsligt så skulle man göra precis allt.
Tänker berätta lite smått vad jag gjort igår klockan 10 åkte man till sommarland, slappa där hela dan typ och sen så drog man till ett kalas mammas kompis unge fyllde 2 år och då var man där till typ 11. och sen åkte man hem helt slut efter dagen. Sen idag hade vi lovat mamma att klippa gräset, städa, mm.. och ja då var de bara att sätta igång snabbt som fan för syskonen skulle iväg till pappa och mamma till jobbet. Nu har alla stuckit iväg och man sitter själv kvar här forever alone.. men ja ska iväg klockan 4 drar jag till stp och träffar kompisar och sen vidare till skövde och där möter man ännu mer så kommer bli en grym kväll/natt.

Snabbt inlägg

ska om bara några minuter dra till sommarland me familjen så blir ett snabbt som fan inlägg nu. fimen var bra igåpr mer hinner jag inte skriva. bjuder på en bild också.  

orkar inte vänta på nån header/design börjar blogga ändå

Okej kände verkligen att jag var tvungen att börja blogga igen och nu skiter jag i om syrran aldrig kan fixa en design/header till mig. Iallafall så har syrran tagit bort flera utav bloggarna jag haft och nu skapade jag en ny men problemet är att jag inte kan göra en design elr nått och såklart vill inte syrran hjälpa mig så nu börjar jag blogga ändå. Iallafall slutat nian och andra veckan på sommarlovet. Solen lyser, livet leker, nu kör vi! Kom in på sötåsen och ska börja där i höst. Kommer bo på internat eftersom de är typ 8 mil dit och palla åka fram och tillbaka. Så i höst flyttar jag!! Kommer bli grymt dehär. Men iallafall nu ska man dra in till skövde och kolla på bio med familjen, fråga inte vilken film för har ingen aning bröderna valde lixsom och har inte frågat vad de blev så blir en liten överaskning när ja kommer dit. Helgen kommer bli grym med syskonen hos pappa så då spendrar man helgen me kompisar och pojkvän.

RSS 2.0