Spår

Haft en underbar dag tillsammans med Nisse och nu i slutet har vi tränat spår men det behövdes ju knappt när han redan kunde det. Kan ju börja tävla med honom i det ;) 
På vägen hem gick jag förbi kanalen och lät Nisse bada, såg jätte mysigt ut och hade velat hoppa i med honom.
Nu ska jag ställa mig och göra lite käk och sedan sitta på balkongen resten av dagen :)





Myspys

Har en trevlig onsdagskväll med pojkvännen. Myser med nya Loka crush som jag totalt älskar och hallon. Känns underbart att mysa till det i soffan efter en solig dag. Senare ikväll ska vi sno lite rabarber ifrån grannens trädgård och käka, mums!



Varmt!!

Sjukt skönt väder ute, knappt haft några lektioner och solat större delen av dagen. Snacka om att jag är lycklig! Sitter just nu på stationen och väntar på Markus som ska komma hem ifrån skolan, själv cyklade jag och caitlin in vid 2 tiden eftersom vi slutade tidigare. Kom hem och la mig i solen direkt, sen hann jag även med en runda vid kanalen med caitlin. Så skönt!



The other women

Grymt bra film och rekommenderar den verkligen! Passar nog mer tjejer men det är en rolig komedi och man skrattar sig igenom filmen, eller aa iallafall gör jag de ;)
Nu är jag påväg hem och ska gosa med Markus!



Bio

Påväg till Skövde just nu för en trevlig kväll med mamma och syster. Ska kolla på bio och ha det jätte trevligt! Älskar vardagslyx lite då och då. Kommer inte komma hem förrän sent ikväll och då ska jag sätta mig och plugga. Får njuta så länge jag kan i Skövde ikväll :)



Lyxfrukost

Caitlin kom hit tidigt idag och vi gick och köpte massa gott. Nu sitter vi mätta i soffan efter en stor och lyxig frukost. Det behövdes för idag är det historia som gäller i skolan och jag har två väldigt stora uppgifter kvar innan jag tar sommarlov, börjar stressa upp mig!
Börjar inte förrän kvart i 1 så nu ska jag förmodligen bara sega i soffan :)
Fint mitt bord är nu efter våran frukost..




Leonardo

Sitter ute i gräset med Lilla Leonardo, han käkar massa gräs! Så mysigt :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har redan hjälpt min guldpappa med bygget på huset. Blir jätte snyggt och jag så stolt över att både mamma och min guldpappa är så händiga. 



Tung dag

Efter en jobbig dag kryper jag äntligen ner i sängen för att försöka sova. Helgen blev inte som jag hade tänkt mig men är så glad över att jag har mamma att åka till om det är något. Stannar förmodligen bara här en natt eftersom jag saknar min stackars katt som är ensam kvar i lägenheten. Hon överlever såklart själv i 2 nätter men får ändå lite skuldkänslor eftersom hon är så kelig och social nu för tiden. Imorgon ska jag passa på att köpa nått till min bästa Katalina som fyller år snart!! Vi planerar 18 års fest för fullt, min lilla dvärg blir äldre än mig!
Ne nu kan jag inte hålla ögonen öppna länge till, godnatt :)



Vila i frid kära Fiffi

Nu har min älskade hamster gått bort. Precis som med min förra hamster upptäckte jag att hon mådde dåligt och hon fick ligga i min famn och försvinna. Jag har gråtit så mycket och nu ska jag bege mig till mamma för jag vill inte vara själv. Blir alldeles för tomt i lägenheten under natten om jag inte får höra henne springa i hjulet. Det var en chock för mig att hon dog så tidigt.. Vila i frid min älskade! <3





Summer feelings

Kunde ju inte bli en härligare lördag. Helt jävla under helgen och kan fokusera på mig själv och mina högar av läxor. Äntligen tillräckligt varmt med klänning och bara ben.



Underbara Nisse

Idag hade jag min kära Nisse en hel dag och det var så underbart skönt. Jätte varmt och fint väder, till och med blivit solbränd!! 
Träningen gick super och han gör så stora framsteg, så stolt över honom. Han skällande och osäkerhet jobbar jag massor på, efter sommaren kommer han säkert vara den duktigaste hunden i världen. Bara dragande i koppel som fortfarande är lite tufft, nån som har förslag på bra metoder för att lära hundar att sluta dra? Provet allt jag vet men får väl plugga på efter nått nytt som kan funka för honom.
Idag ska jag bara vara hemma och fokusera på skolarbetet, har lite att göra! 



Härlig kväll

Underbart väder under kvällen!  Jag och caitlin har haft så jäkla kul å kvällen är inte slut ännu! Just nu är Herman, Jesper, Felix och axel här. Snacka om full lägenhet i natt. Hoppas på lite sömn iallafall för imorgon ska jag hämta Nisse tidigt på morgonen och träna honom under dagen, längtar!!





Min kära <3

Träffat min underbara Nisse idag och gått en promenad tillsammans med han och lilla Charlie också! Jätte mysigt och jag har saknat honom så mycket. På torsdag ska han med till skolan för hundlektioner och efter skolan kanske jag stannar kvar och tränar lydnad och kanske lite spår i skogen om det är fint väder. Känns jätte bra att sätta igång med hundträning igen, tagit en alldeles för lång paus!





Lång natt ännu en gång

Hela veckan har jag inte kunnat sova om nätterna.. Försökt med allt men det har inte gått! Känner på mig att inatt blir det en sån natt igen. Tur jag har min kära dator med massa tjejfilmer! ;)
Imorgon vid 6 bär det av tillbaka till Töreboda. Skolan börjar igen och dom flesta har jag inte sett på 5 veckor, sjukt! Kommer dock sakna familjen och Skövde lite.. Det är skönt att kunna gå runt lite i huset. Lägenheten är ju inte speciellt stor. 
Jaha.. det här blev ju ett kort inlägg. Varför skulle jag ens skriva nånting, åååh aja får bjuda på lite fina bilder som ligger på min dator som är några år gamla!
Lillebror och jag när ja hade lugg å svart hår, shiiet!
Hahaha saknar min gamla tupp
 
 

Lättnad

Pratstunden gick bra. Jag har ingen sambo längre men jag har fortfarande en pojkvän. Så lycklig att han inte gav upp helt, vi får vänta ett tag till innan vi kan bo ihop. Nu är iallafall förhållandet löst men nu ska jag klara av att bo i lägenheten helt själv och försöka hitta ett jobb så jag kan hjälpa stackars mamma med hyran, om de blir så att jag bor kvar. Jag hoppas det för jag älskar min lägenhet, den kanske är liten men jag har spenderat 10månader i den och har fallit för den. Får se hur framtiden ser ut!
Ikväll kan jag åtminstonde sova skönt.



Orolig & nervös

Känner hur det gör mer och mer ont i min mage och klumpen bara blir större av oro. Ska åka till Töreboda om cirka 1,5 timme för att träffa Markus. Vet inte vad han kommer säga, om han är ledsen eller arg. Det värsta vore väl om han inte visar några känslor alls.. Önskar jag kunde ta mig fortare till Töreboda och få allting överstökat. Redan klar och redo eftersom jag är så nervös gör jag allting dubbelt så snabbt. Tänkte sova lite kanske innan jag åker eftersom jag har tid för de. Sover ju knappt om nätterna längre, somnar alltid tidigast 2.. Snart kommer väl påsarna fram under ögonen!
Kan inte allting gå tillbaka till så det var förut..



Tillbaka till Mamma

Sitter på bussen till mamma. Så jäkla mycket åkande fram och tillbaka. Imorgon åker jag upp till Töreboda igen för att prata med Markus och sedan tillbaka till mamma igen. På antingen söndag eller måndag åker jag upp till lägenheten ännu en gång för att skolan börjar igen och förmodligen stannar jag där ett tag nu. 
Skulle väl kunna va i lägenheten inatt men känns bättre att vara hos mamma lite. Kan få tankarna på annat tillsammans med syskonen!
Aja blir en hektisk helg innan skolan!

Tjejkväll

Sitter nu i Töreboda tillsammans med min kära caitlin. Vi har käkat pizza, massa bär och kollat film. Vi var inne på skolan en snabbis för att hämta en HDMI kabel hos en kompis så vi kunde kolla på film. Kändes konstigt att vara på skolan igen, orkar inte åka tillbaka till allt pluggande då jag börjar på måndag. Va trevligt att träffa lite lärare igen iallafall, vi fick skjuts hem så vi slapp gå hela långa vägen tillbaka igen.
Ska nog inte göra mer under kvällen än att kolla på massa film och tjöta skit.  



Tjejkväll

Sitter nu i Töreboda tillsammans med min kära caitlin. Vi har käkat pizza, massa bär och kollat film. Vi var inne på skolan en snabbis för att hämta en HDMI kabel hos en kompis så vi kunde kolla på film. Kändes konstigt att vara på skolan igen, orkar inte åka tillbaka till allt pluggande då jag börjar på måndag. Va trevligt att träffa lite lärare igen iallafall, vi fick skjuts hem så vi slapp gå hela långa vägen tillbaka igen.
Ska nog inte göra mer under kvällen än att kolla på massa film och tjöta skit.  



Mardröm

Allting känns som en hemsk mardröm och jag önskar att jag vaknar upp. Jag har förlorat min bästavän, mitt allt.. Känns tomt. Vet inte vad jag ska göra egentligen. Efter 1,6 år trodde man väl aldrig att det skulle sluta så snabbt. Jag sa bara allting som hot för att han skulle bättre sig men istället gjorde han det jag inte ville. Usch va det känns förjävligt.
Ärligt talat är jag rädd. Jag är rädd att möta problemen själv, jag är så jävla rädd. Jag har inte min livvakt som står bakom mig längre, jag har bara min dvärg (katalina) men..
Just nu låter jag säkert som nån liten tonårstjej som inte kan leva utan sin pojkvän. Jag hatar sådana statusar på facebook. Men jag kommer ha det förjävligt svårt.. Så är det bara men såklart det blir bättre med tiden men just nu känns det verkligen som allting har rasat och jag kommer inte kunna resa mig upp igen utan honom.
Jag ska upp till Töreboda idag och träffa Katalina. Ha en själv kväll och försöka komma på bättre humör, kanske gråta en skvätt tillsammans med henne, älskar min dvärg! <3
 

Ensam hemma

Jag har påsklov och alla mina syskon är i skolan, finns inte så mycket att göra då mer än att sitta vid tvn. Mamma åkte dessutom iväg ner till Skåne innan och kommer väl hem om nån timme så har suttit ensam ett tag nu. Det ända bra är väl att jag kunde passa på och fika lite för mig själv, mums!



Vet inte vad jag ska säga

Allting bara blir trasigare och trasigare. Brukar inte skriva särskilt ofta när jag har det tufft men nu orkar jag inte bry mig. Mitt förhållande är kaos. Vet inte om det kommer hålla. Vet inte vad jag ska göra. Allting bara försvinner.. Låg somnlös förra natten och kommer förmodligen göra det igen. Tar mitt förhållande slut vet jag inte vad jag ska göra för att gå vidare. Vill tänka på det och har aldrig tänkt såhär förut. Vi har verkligen gått in i väggen..
Jag hatar att jag älskar honom

Grattis syster!

Min lilla syster fyller 16 år idag! Sakta med säkert börjar hon växa upp. Hoppas du får en fantastiskt dg syster och jag ska strax till bussen för födelsedagsfirandet i Skövde. 




...




Ingen dator

Upptäckte tyvärr att ja hade lämnat datorn hos mammi så kan inte ladda upp mina cirka 600-700 kort ifrån Frankrike.. Åker förmodligen till mammi imorgon och kan då fixa bilder. Längtar efter att gå igenom alla bilder, har nog aldrig haft så kul.
Spara pengar till nästa resa, vill tillbaka till Frankrike under sommaren en snabbis och träffa familjen som jag var hos, dock ar jag både praktik och sommarjobb att fixa. Att praktisera där nere igen vore toppen men måste skaffa kontakter här i Sverige som har hundar. Snart startar jag ett UF företag tillsammans med katalina. Hoppas på att få mycket kontakter så jag kan ha ett riktigt företag om några år. 
Nä nu ska jag försätta städa upp och sen handla lite mat, allting är slut när jag varit borta i 4 veckor..



Hemma i Sverige

Kommit hem och ligger död i sängen. Underbar resa och jag längtar dit igen, tyvärr är jag så trött för att fixa ett långt inlägg om resan. Får bli senare idag när jag vaknat.
 Njut av en vacker bild ifrån gården jag var på!



RSS 2.0