-

Jag har nog aldrig upplevt något värre än det här. Att jag inte får ta ut min energi genom en hund är som en mardröm. Alla fodervärdsdrömmar är bara krossade då det alltid är något som hindrar mig. Känns bara mer och mer som att jag egentligen inte borde hålla på med hundar. Om jag inte ens kan bli fodervärd hur fan ska jag lyckas uppfostra en egen liten skrutt nån dag. Jag behöver en hund. Jag behöver leva med en hund. Jag mår så psykiskt dåligt utav det här. Man tappar lusten till allt när man inte har sin fyrfotade vän bredvid sig. Av så många som har gett mig stöd i livet är nog hundarna dom bästa. Aldrig en ledsen stund tillsammans med dom. Eller jo såklart har vissa varit tuffa och man har bara velat ge upp MEN det är något utav det bästa som finns. Att falla lite och sen plötsligt lyckas ta sig upp igen och få med sig hunden och verkligen lyckas! Verkligen leverera något bra!
Jag glömmer aldrig den stunden som jag såg på Nisse när han helt utan problem gick förbi en skällig stor schäfer. Jag blev så stolt.. Inte bara på mig själv utan honom! Att vi hade lyckats tillsammans. 
Eller när jag fick se Charlies brinnande glädje på agilityplan. Hur han äntligen fick ta ut all sin energi och leverera. Jag stod där.. Stolt och chockad över att han lyckades, Eller rättare sagt VI lyckades!
Varje gång något sånt som folk egentligen inte skulle bry sig om eller märka hände så fylldes jag av sån glädje. Jag blev så lycklig. Varje gång efter mina hundträning och vi hade lyckats med något var jag så nöjd och jag har aldrig sovit så gott i hela mitt liv som när jag ser en utveckling på hundarna. Mig också förresten, hur jag märker vilken utveckling jag gör som hundförare. Jag lär mig nya saker med varje hund och varje hund är alltid en positiv upplevelse. 
Jag vill ta det till en ny nivå. Jag vill bli fodervärd och vara med en hund under längre tid. Kunna utvecklas tillsammans!
Jag får bara hoppas på att det blir så.. För jag står snart inte ut mer i mitt hund tomma liv.
//Ensam hundförare

Pannkakor

Perfekt avslut på helgen, pannkakor med hallon, glass och grädde.





Kattpromenad

Nu fick äntligen lilla bebbe gå ut. Inte världens roligaste grej enligt henne, 5min promenad räcker! ;)
Nu ligger hon och värmer sina tassar i sängen.



Trevlig dag

Haft en jätte trevlig dag hos Rikards mamma. Blev bjuden på en god middag och efter det åkte vi ut i skogen med hundarna. Jag spårade lite tillsammans med rudi. Gud vilken hund! Aldrig sett nått liknande! :)
Försökte träna lydnad med luci men det gick väl inte så bra. Svårt att få en liten hund att vilja gå bredvid vid ens fot. 
Efter det fikade vi och pratat om allt möjligt. Nu är vi påväg hem och jag längtar lite efter sängen nu! 
Imorgon blir det söndagsstädning och kanske plugga lite.




Fredagsmys

Firade att det äntligen är helg med god mat tillsammans med Rikard. Och nu tittar vi på film med godis, popcorn och chips. Imorgon blir det hundträning, längtar! :)



Kvällen

Jag var så trött igår. Spelade badminton med några kompisar och var verkligen helt slut när jag kom hem. Inte van att göra något efter skolan haha ;) 
Det var så skönt att få på sig träningsbyxorna igår, det var ett tag sedan. Längtar tills det blir varmare så jag kan komma igång med löpningen igen. Känner att jag början få lite fett runt magen... ;)



Badminton

Efter kvällen är jag rätt så trött. Inget mer bloggande idag.. 



Badminton

Efter kvällen är jag rätt så trött. Inget mer bloggande idag.. 



Extra lektion

Eftersom jag slutade redan vid lunch och inte hade nått att göra så hängde jag med Linnea till hennes lektion. Alltid bra att lära sig lite extra! 
Väntar på Rikard att han ska komma hit och hämta mig så jag kan åka hem.. Fruktansvärt trött idag efter att varit ledig så mycket :)
Fick förresten hem ett paket igår ska berätta senare vad det var! :)


Slutat

Jag ska först be om ursäkt över mitt dåliga bloggande men det är lite svårt när man inte har något nät hemma...
Iallafall jag har slutat för dagen, hade bara en lektion idag. Igår var jag ledig också, våren börjar rätt så bra ;)
Just nu väntar jag på att Rikard ska sluta, vi ska åka hem till mamma idag och hämta ett paket som har kommit och sen ska Rikard göra lite ärenden. 
"Bara" 45min kvar tills han har slutat... Tiden går verkligen segt när man inte har nått att göra!
Saknar min feta tjej där hemma!<3



Söndag

Hann inte riktigt blogga igår då jag var i Uddevalla tillsammans med Rikard och hans lillebror. Rikard köpte nya säten till bilen och resan tog hela dagen. När jag kom hem gick jag och la mig nästan direkt.
Idag är själv, Rikard åkte hem till sin pappa och skulle sälja lite grejer och fixa lite med bilen. Då passa jag på att plugga lite här hemma i lugn och ro. Som tur är har jag lite sällskap, Bebbe!<3



Kakbak

Efter stor städning av lägenheten bakade jag drömmar, blev inte jätte många pga Rikard åt upp typ halva degen... Dom blev super goda ändå och jag hoppas på att han inte äter upp alla när jag sover inatt. ;)



Dogparkour

Lektionerna har redan satt igång och som tur är har jag hundlektion. Denna terminen ska vi lära oss om att handleda hundägare och vi ska få hålla en 90 min lektion. Kommer bli så kul! Jag är redan klar och nu behöver jag bara öva lite. :)
Jag ska lära ut sporten dogparkour som är rätt så ny sport men otroligt rolig så jag tror det kommer passa dom flesta i klassen. 



Skola

Imorgon börjar skolan igen efter ungefär en månads jullov. Jag har varit så rastlös och bara längtat efter läxor. Första lovet på flera år som jag faktiskt har varit klar med alla kurser och inte haft något att göra. Längtar efter hundkursen och få träna igen, klicker tränat bebbe massor under lovet bara för att jag inte har haft någon hund att ta ut min energi med. Hon är nog rätt så trött på det där ljudet nu haha ;)
Får se vad det blir för hund denna terminen, förhoppningsvis får jag som jag vill men väntar fortfarande :)
Nu ska jag försöka sova ut rejält så jag är pigg imorgon!


Spår och sök

Under förmiddagen har jag varit ute i skogen med hundarna. Dom fick testa på både sök och spår. Det gick jätte bra och vilka snabblärda hundar. Riktiga arbetsmaskiner! :)
Nu är vi äntligen påväg hem och jag saknar Bebbe nått enormt. Alltid lika härligt att komma hem till katten efter att man varit med hundar.



Hundvakt

Inatt är jag och Rikard hundvakt till hans mammas två hundar. Just nu ligger jag och tiken, luci, varför brasan och har det trevligt. :)




Brännebrona

Sitter just nu i brännebrona och väntar på att Rikard ska greja klart med bilen. Jag har städat hela bilen så hoppas han blir nöjd med det. Snart ska vi vidare till optikern och sen till Rikards mamma. Som sagt inte en lugn stund i mitt liv haha.. ;)

Vilken helg..

Haft inte en ända lugn stund denna helg. Kom hem sent i fredagskväll och gick direkt och la mig. På lördag morgonen åkte jag med Rikard upp till Sälen och hämtade hans nya bil. Kom inte hem förrän vid 8 på kvällen.. Efter en lång bilresa orkade man knappt göra något så det blev sängen direkt. Idag så tog vi en resa till Skövde och besökte mamma en stund och köpte lite nya grejer till bilen. Nu har jag äntligen en lugn kväll!


Falköping

Påväg mot Falköping för att träffa lite kompisar. Hoppas på en trevlig kväll! :)



Film kväll!

Banan, popcorn, marshmallows och smällt choklad behöver jag säga mer utan att munnen vattnas på en! Kollar på The A-team tillsammans med Rikard och har verkligen lyckats fixa en grym filmkväll. :)
Kass bild men det fanns så mycket så hela soffbordet blev överfullt!



Segt

Bara suttit hemma hela dagen och spelar Sims typ. Rikard har lånat ut sin bil till sin moster så man känner sig rätt så handikappad som inte kan ta sig någonstans. En liten promenad blev det under förmiddagen iallafall! Snart tänkte jag laga middag och sen kanske lägga mig och sova bort resten av dagen.
Rikard och bebbe klicker tränade förut, så duktigt och snabblärd är hon! :)



Lång dag

Jäklar vilken resa.. Önskar mormor inte bodde så långt bort, jag är helt slut! Det var trevligt iallafall och jätte gott med mormor-mat. ;)
Nu sitter jag på en buss påväg tillbaka till Töreboda igen. Ska bli skönt att komma hem och lägga sig.




Kvällsmys

Blev en lugn kväll tillsammans med Rikard. Sitter och tittar på apornas planet och poppat massa popcorn och köpt blodapelsin. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till mormor, saknar henne så mycket! Var några månader sedan jag träffade henne <3



En månads paus

Jag bara slutade blogga ett tag. Fanns varken tid eller energi. Lagt all min tid på skolan och sökt jobb så mitt liv har inte varit särskilt intressant. Men nu fick jag ett stort behov av att börja igen!
 Lite som har hänt under december:
Tex mex och jag har slutat träna tillsammans.
Rikard har officiellt flyttat in nu.
Jag har skaffat ett akvarium.
Jag firade nyår uppe i Dalarna och startade det nya året på ett fantastiskt sätt.
Köpt ny inredning till lägenhet.
Nu hoppas jag på att blogga ett tag nu utan nån paus. :)









RSS 2.0